Σύνδεση

View Full Version : Accessories !! Για τις BMW !!

Σελίδες : 1 [2]

Konti
11/06/2008, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ksns
Θα ήθελα να με πληροφορήσει κάποιος για το αν υπάρχει σε after market η δυνατότητα αγοράς και τοποθέτησης βάσης πλαινών βαλιτσών άλλα και των ίδιων των βαλιτσών. Επίσης, εαν υπάρχει η δυνατότητα να βάζω "σαμάρια" αντί να βάλω τις πανάκριβες βάσεις+βαλίτσες.

Φυσικά και μπορείς φίλε μου! Με 160-180€ περίπου έχεις και κάγκελα & σαμάρια! Και αργότερα αν θέλεις βάζεις και βαλίτσες! Το ίδιο έχω κάνει κι εγώ, έβαλα κάγκελα της GIVI (προσαρμόζουν όλες σχεδόν οι βαλίτσες) και πήρα και σαμάρια της Kappa με 60€ (30-35ltr το καθένα) και είμαι μια χαρά! Γιατί οι μαμά βαλίτσες κοστίζουν 250€ η μια (τουλάχιστον όταν ήθελα να βάλω εγώ)!

Δες και τις photos παρακάτω (απ'το dakaraki μου):

133189

Konti
11/06/2008, 15:32
Και η 2η (με τα σαμάρια επάνω):

133190

taksidiotis25
12/10/2008, 03:15
εχουμε και λεμε.
στο 08 gs 1200r εχω βαλει

καλυμμα κενου πλαισιου κι απο τις 2 μεριες στο χρωμα του σκελετου
ταπα κιλυνδρου με το σημα της bmw
προστατευτικο ποντεσιομετρου γκαζιου
Προστατευτικό κυλίνδρων touratech κι οχι την μουφα που πανε και βαζουν κι απορω με τι γουστο στις αντιπροσωπειες της bmw.
προστατευτικο υγρων συμπλεκτη και φρενου
Μπάρες προστασίας Touratech
Κάλυμμα για το Σωληνάκι Βενζίνης
Remus Hexacone εξατμιση

ειμαι τωρα σε αναζητηση ζελατινας και ειμαι αναμεσα σε αυτη http://www.motoraid.eu/shop/product...roducts_id=1692 αυτη http://www.motoraid.eu/shop/product...roducts_id=1514 και σε αυτη http://www.motoraid.eu/shop/product...oducts_id=1537.

με ενδαφερει πολυ να χω καλη καλυψη κι οχι σαν τη μαμα ζελατινα διχως ομως να χανει σε look η μηχανη εννοειται.
η τελευταια μου αρεσει πολυ γιατι ειναι μαλλον σαν του adv αλλα τι εννοει λεγωντας οτι Η ζελατίνα του 1200 GS Adv. με τη νέα χάραξη για το 1200 GS.Αν θέλουμε εξολοκλήρου την τοποθέτηση της ζελατίνας στο 1200 GS θα πρέπει να παραγγείλουμε και τα παρελκόμενα της. τι παρελκομενα δηλαδη ρε παιδια???
δεν βγαινει απλα η μια και μπαινει η αλλη?
τεσπα,προτεινετε μου την καλυτερη προταση και το καλυτερο αποτελεσμα.
η μηχανη ειναι μπλε,θα της πηγαινει αραγε κατι σε λιγο φιμε που εχει στο site???

G/S
18/10/2009, 14:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από taksidiotis25
[B]εχουμε και λεμε.
στο 08 gs 1200r εχω βαλει
.Αν θέλουμε εξολοκλήρου την τοποθέτηση της ζελατίνας στο 1200 GS θα πρέπει να παραγγείλουμε και τα παρελκόμενα της. τι παρελκομενα δηλαδη ρε παιδια???
δεν βγαινει απλα η μια και μπαινει η αλλη?

εχω την εντυπωση οτι για να μπει η ζελατινα απο το adv πρπει να αλλαξεις και την μπαρα (περιμετρικα απο τα οργανα)που ανεβαινει και στηριζει την ζελατινα γιατι του adv ειναι πιο ψηλη απο του απλου 1200

lefteris kal
14/11/2009, 14:50
1. ΠΛΑΙΝΑ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ADV (βρηκα την υγεια μου!!)
2. ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΦΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΣΟΡΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ (το τελευταίο είναι μάλλον υπερβολή )
3.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (μου είπαν μάλλον το πιο χρήσιμο)
4. ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ.

180544

lefteris kal
14/11/2009, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από lefteris kal
1. ΠΛΑΙΝΑ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ADV (βρηκα την υγεια μου!!)
2. ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΦΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΕΝΣΟΡΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ (το τελευταίο είναι μάλλον υπερβολή )
3.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ (μου είπαν μάλλον το πιο χρήσιμο)
4. ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑΣ.

180545

lefteris kal
14/11/2009, 14:51

180546

shokobill
01/12/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ 240 ΕΥΡΩ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΣΤΑ 110 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ GS.
Ναι φιλε μου κανει δουλεια. Βεβαια ειναι και απο αισθητικης αποψεως πως σου καθεται.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

panos09
22/12/2009, 21:27
Eχω το ιδιο gs1200, το πισω φτερο απο που το αγορασες;

αν γνωριζεις κατι για navi μικρο με βαση. Δεν μου αρεσει αυτο τις BMW

και για xenon τι προτεινεις;

boldor900f
23/12/2009, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Carlos
ένα πολύ χρήσιμο για την ασφάλειά μας after market accessory....

προστατευτικό διακόπτη φώτων φρένου .....
αντικαθιστά το αντίστοιχο πλαστικό το οποίο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να φύγει και να σφηνώσει στο μασπιέ του φρένου και να "μείνει" το μηχάνημα φρεναριστό.....

a must for BMW 1200GS : εταιρεία Wunderlich (υπάρχει και Touratech, θα το βάλω και αυτό...) κωδικός : 8500103

ΦΩΤΟ 1 :

Ωραίες οι μοτό σας αλλά γιατί τόσα πολλά αξεσουάρ,τα οποία μερικά είναι αναγκαία.
ΠΧ υπάρχει περίπτωση να μείνει φρεναριστό το μηχανάκι;Ημουν υποψήφιος αγοραστής
μιας 1150RS αλλά κάτι τέτοια ευτυχώς με απέτρεψαν.Πρέπει να αλλάξεις σέλλα;
Υποτίθεται οτι είναι για μεγάλες διαδρομές. Με το ΧΧ το Σάββατο πήγα και ήρθα Θεσσαλονίκη
(1250χλμ με συνεχή βροχή) και δεν κουράστηκα.Ζελατίνα ψηλότερη;Δεν προστετεύει;
Μάλλον οι εταιρείες τα πάιρνουν με κάτι τέτοια.Γιατί να πάρετε μια μοτό και να τους δώσετε
αλλά 1000 ευρώ περίπου,εκτός αν τα αξεσουάρ σας αρέσουν.Αν τα δίνετε για θέμα ασφάλειας
και επιδόσεων μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.
Πάντα φιλικά οι προβληματισμοί μου και καλοτάξιδοι όλοι σας.

panos09
24/12/2009, 08:34
Εσυ φιλε μου και με το GS δεν θα κουραστεις εισαι σκληρο καρυδι... ακου με βροχη, καλος κακος υπαρχουν αξεσουαρ για ολες τις μοτο, προσωπικα ειμαι αντιθετος στα πολλα αξεσουαρ, τρυπες και λοιπα "φορτωματα" στη μοτο, τα xenon ειναι για την ασφαλεια μου το φτερο επισης, τι να κανουμε εχει και μια ατελεια η μοτο, παρ οτι στη Γερμανια βρεχει καθημερινα. Δεν συγκρινονται gs με xx....τωρα οσο αφορα την μοτο εψαξα και προβληματιστηκα πριν την αγορασω, ενα εχω να πω δεν υπαρχει πιο ασφαλη, καθημερινο και σιγουρο μηχανακη απο αυτο...και δεν σου το λεει ενας καυλωμενος, εχω αλλαξει ολες τις on of τις αγορας σαν την gs καμια.

:beer:

kogos
19/12/2011, 17:04
τον τελευταίο καιρό είμαι σε διαρκή αναζήτηση μηχανής, και κατέληξα σε f650gs (2005, μονοκύλινδρη, δύμπουζι, απλή, όχι dakar, μεταχειρισμένη φυσικά). Είδα στο mototriti πως υπάρχει και μία ψηλή σέλα (82cm) και λόγο ύψους (1,92m) πιθανός να την χρειαστώ. Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει, και από που μπορώ να την προμηθευτώ;... Αν δεν ζητάω πολλά, και καμιά φωτογραφία θα ήταν ευπρόσδεκτη.

stelth1
27/01/2012, 08:41
+1000!

vannes
11/05/2013, 12:01
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Έχω μια μεσόκοπη F 650 GS μοντέλο '01 κυκλοφορία '03, και θέλω να βρω κάποια αξεσουάρ τα οποία γνήσια είτε δεν κάνουν δουλειά, είτε δεν υπάρχουν.

Λασπωτήρας (μπροστά)
Όσοι έχουν το εν λόγω μηχανάκι ξέρουν τι πρόβλημα υπάρχει με τη βροχή. Το δικό μου δεν έχει καθόλου λασπωτήρα, και αρκεί μια μικρή λακούβα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να γίνεις μούσκεμα μέχρι τα γόνατα. Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι ο μανίσιος δεν κάνει τίποτα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι;

Φως και... νύχτα
Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι το κεντρικό φως, το οποίο είναι ελάχιστο! Κυριολεκτικά, τη νύχτα δεν μπορώ να πάω με πάνω από 60 εκτός αν έχει λάμπες ο δρόμος. Έχω δει κάποιες πατέντες με 2 προβολάκια στις μπουκάλες και έχω ακούσει για «πειραγμένα» κυκλώματα ουτως ώστε να δέχεται μεγαλύτερη-αποδοτικότερη λάμπα με περισσότερα λούμεν και δεν συμμαζεύεται. Έχει επίσης κάποιος να μου προτείνει κάτι;

AUFGEBRACHT
11/05/2013, 14:04
Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Έχω μια μεσόκοπη F 650 GS μοντέλο '01 κυκλοφορία '03, και θέλω να βρω κάποια αξεσουάρ τα οποία γνήσια είτε δεν κάνουν δουλειά, είτε δεν υπάρχουν.

Λασπωτήρας (μπροστά)
Όσοι έχουν το εν λόγω μηχανάκι ξέρουν τι πρόβλημα υπάρχει με τη βροχή. Το δικό μου δεν έχει καθόλου λασπωτήρα, και αρκεί μια μικρή λακούβα μέσα στο κατακαλόκαιρο για να γίνεις μούσκεμα μέχρι τα γόνατα. Όσους έχω ρωτήσει μου λένε ότι ο μανίσιος δεν κάνει τίποτα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι;

http://www.makan.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=150&category_id=26&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el

vannes
13/05/2013, 15:00
Σ´ ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχεις δοκιμάσει; Κάνει δουλειά;

AUFGEBRACHT
13/05/2013, 17:02
Σ´ ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχεις δοκιμάσει; Κάνει δουλειά;

Εμένα είναι μοντέλο 2006 που είχε το μαμίσιο πάνω. Σίγουρα πάντως θα είναι καλύτερα από το να μην έχεις καθόλου.