PDA

View Full Version : Service

KATVASS
23/03/2006, 14:55
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΔΕΣ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ::
ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣ/ΜΕΝΟ SERVICE ΤΗΣ BMW,ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛOI ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;;
ΓΙΑ ΧΑΡΑ & ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

ALX GS 11½
23/03/2006, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΔΕΣ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ::
ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣ/ΜΕΝΟ SERVICE ΤΗΣ BMW,ΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛOI ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ;;
ΓΙΑ ΧΑΡΑ & ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ.

Καλυτερα μην το μαθεις απο μονος σου :rolleyes:
Απο τα εξουσιοδοτημενα ειναι αυτο που δεν θα πηγαινα ποτε.Εχω ακουσει πολλα αλλα δεν θελω να πω περισσοτερα.

Ριξε μια ματια σε προηγουμενα ποστ να δεις και αλλα συνεργεια

dvamv
23/03/2006, 16:39
Kαλησπερα,

Απο πειρα (σε πωλησεις οχι σε service) νομιζω ότι ειναι ο χειροτερος (απορώ γιατι υπαρχει ακόμα).....

Νομιζω ότι ο Αντωνης θα ελυνε ολα σου τις αποριες-προβληματα
χωρις δευτερη σκεψη

Φιλικά
Δήμος

phdakar
27/03/2006, 13:12
καλησπέρα σ' όλους,

Εγώ αγόρασα τη μοτοσυκλέτα μου από το παραπάνω κατάστημα (ΑΦΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, καινούρια) μετά φυσικά από έρευνα αγοράς. Η αγορά πραγματοποιήθηκε με την καταβολή προκαταβολής και εξόφληση του υπολοίπου ποσού, μέσω της πιστωτικής κάρτας με ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ άτοκες δόσεις. Ήταν η φθηνότερη και καλύτερη προσφορά που βρήκα(γύρισα όλους στην Αθήνα). Έτσι η προσωπική μου άποψη από τη συναλλαγή που είχα μαζί τους όσον αφορά τον τομέα των πωλήσεων είναι θετική .
Προκειμένου για το σέρβις ρώτησα στο παραπάνω κατάστημα(ΑΦΩΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ) πόσο θα μου κόστιζε το σέρβις των 1000 χλμ και περίπου το υπολόγισαν σε 120?. Φυσικά επέλεξα τον καλύτερο(σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, αλλά και μου έχουν μεταφέρει αρκετοί γνωστοί) και φθηνότερο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ στο Γέρακα και πλήρωσα λιγότερα των 80?!!!

Ελπίζω να σε βοήθησα...

ΦΙΛΙΚΑ ΦΑΝΗΣ

RTnick
27/03/2006, 18:57
Πήγαινε στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ......

ALX GS 11½
28/03/2006, 07:40
Οσο εισαι στην εγγυηση (και για να ισχυει αυτη) πας Παναγιωτοπουλο.Μακραν ο καλυτερος εξουσιοδοτημενος.

Μετα την εγγυηση πας στον Καφετζακη και απλα σταματας να ψαχνεσαι για συνεργειο!

Cpt. Haddock
28/03/2006, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Μετα την εγγυηση πας στον Καφετζακη και απλα σταματας να ψαχνεσαι για συνεργειο!

Καλά θα ήταν...

:(

RTnick
28/03/2006, 19:32
Το μαμίσαμε πάλι έτσι.

Το παλικάρι ρώτησε για service ρε παιδιά......

εεεε είπαμε πήγαινε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟ:D :D

Antonio
28/03/2006, 20:35
Sorry αν υπάρχει αλλού η διεύθυνση του Παναγιωτόπουλου γραμμένη αλλά εάν γίνεται να τη γράψει ένας φίλος και εδώ για να πάω......

Konti
29/03/2006, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antonio
Sorry αν υπάρχει αλλού η διεύθυνση του Παναγιωτόπουλου γραμμένη αλλά εάν γίνεται να τη γράψει ένας φίλος και εδώ για να πάω......

Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΝΑΡΗ 9
153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ

ΤΗΛ. 210-6046940-1

:wave2: :wave2: :wave2:

Antonio
29/03/2006, 13:57
Φιλαράκι ευχαριστώ.....;)