PDA

View Full Version : Δεν το πιστεύω πως την γλύτωσα......

sapila racing
24/03/2006, 11:59
Κατ αρχήν είμαι ΟΚ δεν έχω χτυπήσει σχεδόν καθόλου....

Σήμερα το πρωι στην Εθνική στη αριστερή λωρίδα, με περίπου 140, φρενάρει ο μπροστινός, φρενάρω κι εγώ.
Ξαφνικά με εμβολίζει από πίσω ένα Tipo, αντανακλαστικά ανοίγω γκάζι να φύγω.
Ομως το μηχανάκι έχει σβήσει και πηγαίνω σούρνοντας με τον πίσω τροχό μπλοκαρισμένο για περίπου 150 μέτρα!!!!
Το αυτοκίνητο καβάλησε τον τροχό μου και με πήγαινε κολοφεράτζα.
Εγώ λέω δεν μπορεί θα τη φάω την τούμπα και θα με πατήσει.
Το μηχανάκι συνεχίζει να πηγαίνει με μπλοκαρισμένο τροχό, κουνάει δεξιά αριστερά και το κρατάω με τιμονιές, μου φάνηκε σαν αιωνιότητα...
Τελικά μετά από 150 μέτρα η ταχύτητα έχει κατέβει αρκετά και λέω θα την γλυτώσουμε....
Τότε έρχεται το 2ο μπάμ, που είναι ένα βαν που κόλλησε πίσω απ το Tipo, και τότε πέφτω.
Το μηχανάκι ΄βρίσκεται μαγκωμένο με το αυτοκίνητο, και δεν βγαίνει με τίποτα.
Βγήκε σηκώνοντας το αυτοκίνητο με γερανό.
Ηρθε ο ΤΟΤΑ και τρελλαθηκαν όταν κατάλαβαν τι εγινε.....

Τι να πώ είμαι πολύ τυχερός, κι εγώ κι αυτοί και τα παιδάκια μου.....

Ο οδηγός του Tipo, Νιγηριανός.......

byron
24/03/2006, 12:02
;;;;;;;;;ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;;;;;;:eek: :eek: :eek:

BELZEBOYLIS
24/03/2006, 12:02
:eek: :a53: Τi είπες τωρα ;;;; Πάλι καλά που δεν χτύπησες .....

......να είσαι πάντα καλά και όρθιος!!!!

BIG BLACK
24/03/2006, 12:05
:hypnotize :uplate: :eyepop: :a018: :a53:

MIKE_16V
24/03/2006, 12:08
Το κερακι να μην ξεχασεις...

Παντα ορθιος!

Gandalf dr685sm
24/03/2006, 12:09
Δεν πας να ανάψεις κανένα κερί ρε φίλε;...

Πωπωπω.. μιλάμε οτι όταν το σκέφτομαι , μόνο σαν ταινία του Hollywood μου κάνει , με stunts...

Ευτυχώς την γλύτωσες....

Γ@ΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ Ε.Ο. , ειδικά στην αριστερή λωρίδα, ...

Ακόμα και με το τουτού , που πάω , (λόγω συντήρησης στο DR) είναι εκνευριστικό μέχρι αηδίας, να φρενάρουν απο την Κόρινθο , για να σταματήσουν στην Πάτρα, ή απλά γιατί γιατί δεν υπάρχει λόγος να το κάνουν...

Περαστικά ρε φίλε, και μην ανυσηχείς για τα σίδερα... πήγαινε στα παιδάκια σου , να περάσεις ενα ήσυχο Σ/Κ...

Gandalf

melsaltas
24/03/2006, 12:09
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

KAI ΞΑΝΑ:eyepop: :eyepop: :eyepop:

ΕΣΥ ΚΑΛΑ????

byron
24/03/2006, 12:12
Τι να πω ρε Άρη. Από την περιγραφή και μόνο, κόλλησα. Πολύ τρόμος. ΕΥΤΥΧΩΣ είσαι καλά......
Ο fucking nigga είχε τίποτε χαρτιά, ασφάλεια κλπ κλπ;;;
Ευτυχώς ήρθε ΤΟΤΑ.
Όλα καλα να πάνε φίλε.........

sapila racing
24/03/2006, 12:14
Δεν ξέρω τί να πώ, σίγουρα κατανάλωσα μι ααπο τις ζωές που μου αναλογούν...
Εγινε στην αριστερη λωρίδα της Εθνικής, στο ρευμα προσ Λαμία, 1 χλμ περίπου πριν την Εισοδο της Αττικής οδού στην εθνική.

Η γραμμή από το λάστιχο είναι τόσο μακριά που ακόμ αδεν το πιστεύω.
Επίσης έχει πολλά σπασμένα κομμάτια, κανένας δεν τα μάζεψε όσο ήταν η τροχαία εκεί και είχε κλείσει το δρόμο.
Αφού έφυγε ο ΤΟΤΑ και η τροχαία δεν γίνεται να μαζευτούν.....
Μετά που φύγανε όλοι εγώ έκατσα κανα μισάωρο στο πεζούλι στην άκρη του δρόμου μέχρι να συνέλθω.

Το λάστιχο πίσω δεν έσκασε, αλλά είνα τελείως flat στο επίμαχο σημείο...
Αν είναι και το μηχανάκι τυχερό σαν εμένα και δεν έχει στραβώσει πλαίσιο η ψαλίδι, θα την βγάλει κι αυτό σχετικά φτηνά.....

:sad:

Tropeas
24/03/2006, 12:16
Φίλε χαίρομαι που ακούω τέτοιες ιστορίες απο το στόμα του παθόντως, και μάλιστα επι τόπου αφου δεν έχει πάθει τίποτα...;)
..μακάρι μάλιστα να ακούω μόνο τέτοιες απο εδώ και στο εξης...

Να σαι καλά, άναψε κάνα κεράκι, και να έχεις πάντα τα αντανακλαστικά σου έτσι...
:wave2:

Gandalf dr685sm
24/03/2006, 12:18
Ναι φίλε μου.. είναι γνωστό το σημείο , με τους ΜΑΛΑΚΟΒΙΟΛΗΔΕΣ που πατάνε φρένο , και απο αριστερά τελείως , θυμούνται οτι πρέπει να πάνε δεξιά για να μπούν στην είσοδο της Αττικής Οδού...

Ευτυχώς την γλύτωσες, χρονιάρες μέρες... κάποιος σε φύλαξε...

Περαστικά και όσο και να πάει το μηχανάκι , μην στενοχωριέσαι... πληρώνουν οι απο πίσω και βεβαιώσου οτι έχεις το αντίτυπο της αναφοράς σωστά συμπληρωμένο...

Και μετά αναρωτιούνται γιατί κάνουμε διυθήσεις και δεν πάμε σαν τα κοτόπουλα , ο ένας πίσω απο τον άλλο , στις λωρίδες των Ελληνικών δρόμων.

Gandalf

catmaster
24/03/2006, 12:19
Sapila στην εκκλησια για κερακι κατευθειαν...:hypnotize

Απο οτι καταλαβα εισαι ορθιος και δεν επαθες τιποτα (thank god)
Τα σιδερα ξαναφτιαχνονται δε πα να γ@μηθουνε στη τελικη...

Μαγκες ο ανθρωπος εδειξε καταπληκτικη ψυχραιμια και απιστευτη οδηγικη εμπειρια και ικανοτητα (δεν ηταν τυχη).Αλλος θα ειχε αφησει τιμονια η θα ειχε πλακωθει στα φρενα με αλλα :( αποτελεσματα..Ακομη μια φορα που φαινεται οτι η οδηγικη μας εμπειρια και ψυχραιμια μπορει να μας σωσει απο το δρεπανι...

Sapila RESPECT και περαστικα φιλε...

ktm640lc4
24/03/2006, 12:20
:eyepop: :confused: :hypnotize

Δεν εχω ακουσει τιποτα πιο περιεργο.................απο αυτο.

Παλι καλα εισαι καλα, παντα ορθιος, α και πηγαινε αναψε κανα κερι γιατι δεν ησουν μονος σου πανω στο μηχανακι φιλε μου.

gcrook
24/03/2006, 12:21
:eek: :eek: :eek:
Τι να σου πω τωρα.....
Να πας να αναψεις κανα κερακι;
Αφου εισαι καλα εσυ τοτε:beer:

OldMan
24/03/2006, 12:26
:look: :look: :look:

Δηλ. ρε Σαπίλα, αν υπήρχε μπροστά σταματημένο όχημα, θα σε κάνανε χαλκομανία ???

GST
24/03/2006, 12:27
τελος καλο ολα καλα ..... :beer:

super_toto
24/03/2006, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Ο fucking nigga είχε τίποτε χαρτιά, ασφάλεια κλπ κλπ;;;

Κατ' αρχάς να ναι καλά το παλικάρι που την γλύτωσε έτσι . Κρατάτε αποστάσεις στην εθνική.

Τώρα όσο για σένα που έγραψες το παραπάνω τι να πώ. Εδώ μιλάμε για μιά καραμπόλα με 3 οχήματα. Πως γίνεται να μιλάς έτσι μόνο για τον μεσαίο δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δεν λες και τίποτα για τον fucking greek που έπεσε πίσω από τον fucking nigga? :a21:
Έλεος με τον ρατσισμό :a37:

$py
24/03/2006, 12:29
:hypnotize

Ase ta kerakia kai piase kamia lampada.

Synxaritiria gia tin antidrasi sou. Na sai kala :beer:

megatim
24/03/2006, 12:31
Τύφλα ν'άχει ο Rossi! Είσαι απίστευτος φίλε! :a23:

Πάντως δεν σε βλέπω να φτιάχνεις τη μηχανή γρήγορα γιατί αν ανάψεις όλα τα κεράκια που σου πρότειναν οι αποπάνω δεν θα σου μείνει μια!!!

:beer:

sapila racing
24/03/2006, 12:33
Oldman αν ο μπροστινός που φρέναρε αρχικά, δεν είχε ανοικτό δρόμο μπροστά του, δεν ξέρω τι θα γινότανε.
Μάλλον δεν θα ήμουν εδώ.

Τώρα για το van, απ ότι είπε ο άνθρωπος, δεν είδε στοπ να ανάβουν απο το Tipo, είδε μόνο καπνό (από το λάστιχό μου).

Μάλλον το Tipo δεν φρενάρισε καθόλου, έτσι εξηγείται ότι σταματήσαμε μετά από 150 μέτρα. Στην ουσία μάλλον τον φρεναρισε σιγά σιγά το μηχανάκι......

byron
24/03/2006, 12:34
Μιλάω για τον fucking nigga για τον απλούστατο λόγο ότι εξαιτίας του ξεκίνησε το ατύχημα. Ο πίο πίσω είναι επίσης fucking asshole. Δεν είναι παλληκάρι θέμα ρατσισμού. Είναι ότι οι μαυρούκοι κυκλοφορούν με τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!

bartlal
24/03/2006, 12:34
Αρη, καλες ηρεμιες και δωσε στα παιδια σου, στην οικογενεια σου και σε εμας ενα τεραστιο χαμογελο αφου εισαι σωος.... :D

περαστικα ηρωα!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

super_toto
24/03/2006, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Μιλάω για τον fucking nigga για τον απλούστατο λόγο ότι εξαιτίας του ξεκίνησε το ατύχημα. Ο πίο πίσω είναι επίσης fucking asshole. Δεν είναι παλληκάρι θέμα ρατσισμού. Είναι ότι οι μαυρούκοι κυκλοφορούν με τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!

Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε τεράστεια συζήτηση αλλά σέβομαι το γεγονός ότι το thread έχει άλλο θέμα.

Και πάλι να σαι καλά
sapila racing

koutroulis
24/03/2006, 12:41
πάλι καλά που γλύτωσες τα χειρότερα!!!

ήσουν πολύ τυχερός φίλε

λαμπάδα να ανάψεις

Alexander
24/03/2006, 12:43
Άντε να καλμάρεις τώρα μετά από τέτοιο συμβάν... :eyepop:

Ευτυχώς που είσαι σώος και μπορείς να το διηγείσαι φίλε...

Πάντα όρθιος...

:smilea:

McGyver
24/03/2006, 12:44
:eyepop:

Το μόνο που μετράει τώρα είναι πως είσαι καλά...

Όλα τα άλλα θα φτιάξουν...

johnpan
24/03/2006, 12:44
πάντα όρθιος φίλε!
τελικά με πόσα έπεσες? Φορούσες φόρμα?:beer:

Cpt. Haddock
24/03/2006, 12:46
:confused: :confused: :confused:

Τ' είπες τώρα ρε Sapila...

Αφού έμεινες τόση ώρα όρθιος.. γλύτωσες τα χειρότερα!

πάλι καλά...

:look:

τι να λέμε τώρα....

sapila racing
24/03/2006, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
πάντα όρθιος φίλε!
τελικά με πόσα έπεσες? Φορούσες φόρμα?:beer:

Τελικά έπεσα με πολύ λίγα, δεν φορόυσα φόρμα (στη δουλειά πήγαινα) και έχω ένα ψιλό χτύπημα στο γόνατο.
Φορούσα κράνος, μπουφάν γαντια και μπότες.

Τώρα που σας γράφω είμαι στη δουλειά μου και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω......

Lazio
24/03/2006, 12:55
Καταρχην περαστικα
θελουν προσοχη και τα δυο ρευματα οποιαδηποτε ωρα ειτε με αυτοκινητο ειτε με μηχανη
Το βραδυ δε αποφευγω να βγω εθνικη με τη μηχανη γιατι εχω δουν πολλα τα ματια μου με τους κουτακιδες

ronin1
24/03/2006, 13:02
:hypnotize :eyepop:

μόνο στις ταινίες!!!!!

είσαι καλά πάρε τους δικούς σου ανθρώπους κ διασκεδάστε το τώρα...να σαι καλά!!

ερώτηση το ΤΟΤΑ τί είναι?

byron
24/03/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
:ερώτηση το ΤΟΤΑ τί είναι?

Το τμήμα της Τροχαίας που ασχολείται με την καταγραφή (σοβαρών) τροχαίων ατυχημάτων την διερεύνηση των συνθηκών και την απόδοση ευθυνών στους οδηγούς που εμπλέκονται.

Sabre
24/03/2006, 13:25
Κεράκια και λαμπάδες άναψε πάρε βαθιά ανάσα...πάντα όρθιος και αν γίνεται ρίξε και μιά φωτό απο την μηχανή όταν ηρεμήσεις.Με το hornet ήσουν? Και εμένα ο fuckin παππούς Παρασκευή διάλεξε να παραβιάσει κόκκινο και να με στείλει κάτω με το δικό μου.Πάντα γερός συνάδελφε!

sniper
24/03/2006, 13:48
Περαστικά και να ναι η τελευταία....

το ότι είσαι στη δουλειά σου μετά απο τέτοιο περιστατικό.... λέει πολλά

:smokin:

cityfly
24/03/2006, 13:54
απίστευτο

αλλά η ουσία είναι ότι είσαι καλά

και πλέον απο δω και πέρα πιστεύω θα εξελιχθούν τα πράγματα όπως πρέπει,

η μηχανή δε νομίζω να είναι και πολύ καλά αλλά αυτό είναι μάλλον το λιγότερο, το καλό είναι ότι μπορούμε να καθόμαστε μπροστά στου υπολογιστές μας και να το κουβεντιάζουμε σχετικά χαλαροί.

mystique
24/03/2006, 14:01
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gia onoma ...:eek: :eek: :eek:

den exei telos i m@#$a pia stous dromous!!!!

prepei na' xei kaneis matia padou.. exoplismos + driving skills + i panagia mazi mas!!!!

perastika, pada orthios k tyxeros!!! oloi mas diladi...

dirtbird
24/03/2006, 14:02
Σαπίλα, παίξε ΛΟΤΤΟ τώρα.

Κάπως έτσι θα'ταν η φάση

42184

PALADIN
24/03/2006, 14:39
File perastka...1000 bravo, anapse mia lampada gia sena kai mia gia tin oikogeneia/paidia sou...

Den einai akoma i ora sou!... exeis poli mellon opos fenete!..na se panta kala kai emeis elpizo na vrethoume eksisou tixeroi opos esi otan erthei i kakia i ora....

panta orthios!

ktm640lc4
24/03/2006, 14:47
Ρε paladin πρεπει να ερθει σωνει και καλα??????

Φτου σκορδα μακρια...............

:lol:

crs-k
24/03/2006, 14:47
Τρομακτικο οντως! :eek:

Παλι καλα που οι ζημιες περιοριστηκαν ΜΟΝΟ στα σιδερα ... :sick:

Περαστικα για τον μικροτραμαυτισμο σου, και μακαρι κι αλλοι να σταθουν τοσο τυχεροι (ή ικανοι) σε μια αναλογη περιπτωση ... :( :wave2:

ZETARAS
24/03/2006, 15:57
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ:eyepop: :eyepop:

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!

H.A.Balafoutre
24/03/2006, 16:08
Πωπωπωπωπωπωπω ρε συ τι ήταν κι αυτό..........

Πάλι καλά που είσαι μια χαρά.

Πάντα όρθιος ρε φίλε και ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε κανέναν.

Ρε τους κοιμησμένους ρε, τι μπορείς να πάθεις στα καλά του καθουμένου.....

lopi
24/03/2006, 16:39
.................................................................................................... ............................

fige ADION OROS gia merikes meres...

DimChios
24/03/2006, 16:46
Ρε φιλαράκι τί να πώ! :eyepop: Τα έχουν πεί ΟΛΑ οι προηγούμενοι!
Να σαι καλά, πάντα ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ και τί αλλο......
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ (ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ!!!!!) ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! :wave2:

athandim
24/03/2006, 17:01
Μπράβο ρε φίλε.....είσαι καλά και αυτό μετράει :sun:

idi
24/03/2006, 17:14
...τιποτα! παμε μπροστα! :beer: :beer:

AFTER
24/03/2006, 17:39
Σε επιασε το χερι καποιου θεου και ειπε
''ΟΧΙ εσυ ΔΕΝ θα πεσεις'', δεν εξηγειτε αλλιως
Μπορει να ηταν και ο Διας ο ιδιος

Σου ευχομαι να το ξεπερασεις :wave2:

dbandit
24/03/2006, 18:30
:eyepop: :eyepop:

τελος καλο ολα καλα,

αστα τα σιδερα.

Και εγω ειχα σημερα μια μετοπικη (αστεια υποθεση)
πηγα να αποφυγω ταριφα στο Λυκαβυτο που θα με εκλεινε και ''τρακαραν'' το μπροστινο λαστιχο με ενα παπι που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα. Ευτυχως
προλαβα κ φρεναρα αλλα το παπι οχι...
Δεν επεσα, ο αλλος μονο η ποδια του εσπασε. Η κακια στιγμη. Δηλωση και ολα καλα με το παλικαρι.

adam_tsouk
24/03/2006, 18:34
Αγιο είχες ρε φιλαρακι!

Να είσαι πάντα τόσο τυχερός στις στραβές!

:beer: :beer:

as_pino
24/03/2006, 22:09
telos kalo ola kala :beer: :beer:

makis206
25/03/2006, 00:35
Μπορεί να είναι και το πιο κουφό ατύχημα που άκουσα ποτέ στη ζωή μου.:eyepop:

Ευτυχώς που είσαι εσύ καλά και σου εύχομαι να μην ξαναμπλεχτείς ποτέ σε τέτοια κουφή κατάσταση.

Σιδερένιος και στο εξής πάντα όρθιος !

:beer: :beer: :beer:

saki_tsan
25/03/2006, 17:59
Τρομακτικο και μονο να το σκεφτεσαι..!! Μεγαλο μπραβο για την ψυχραιμια! Ο Θεος να μας φυλαει ολους μας απο τετοιους μ@λ@κες... :wave2:

tsoukas77
25/03/2006, 19:35
Ευχομαι να ειναι το τελευταιο δυσαρεστο περιστατικο για εσενα.

Το οτι ηταν Νιγηριανος,τι σχεση εχει και το ανεφερες;

tifoefs
27/03/2006, 22:42
Sapila εχεις τυχη βουνο !!

Ευτυχως που εισαι καλα !

:eyepop:

duck456
28/03/2006, 11:56
Εισαι πολυ τυχερος φιλαρακο,
Κυριωσ γιατι το μπροστα αμξι εφυγε μακρια και ειχες τελικα χωρο να κινηθεις και στην τελικη που επεσες με πολυ λιγα χιλιομετρα και αμιληταια τραυματα

περαστικα και αναψε καμια λαμπαδα...

kaps
28/03/2006, 12:27
Φίλε είσαι πράγματι τυχερός . Και εγώ που ανεβοκατεβαίνω καθημερινά την ίδια διαδρομή ( κατάλαβες ποιος είμαι) τα ίδια άγχη τραβάω. Είναι λίαν επικίνδυνοι οι λαλάκες ... Με τα χαζοκούτια τους ... :mad:

dio650gs
28/03/2006, 12:46
Πάντα όρθιος και να είναι πάντα τέτοια η τύχη σου σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Μετά από αυτό...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

sapila racing
29/03/2006, 13:55
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τις ευχές να μη μας (εννοώ όλους) ξανασυμβεί τέτοιο σκηνικό.

Στα 25 χρόνια που καβαλάω μηχανάκι σχεδόν καθημερινά, μου έχουν τύχει πάρα πολλά και είχα αρκετά ατυχήματα.
Αυτό όμως ήταν ΑΛΛΟ πράγμα, τελείως σε άλλο επίπεδο απο άποψης ότι δεν μpορούσε να προβλεφθεί, αλλά και διότι είχε αρκετή χρονική διάρκεια, κάτι που ήταν πρωτόγνωρο.

Τελικά όλα καλά, εγώ το μόνο χτύπημα που έχω είναι στο γόνατο που κοπάνησε με δύναμη στο τιμόνι :confused:

Το Hornet έχει λίγες ζημιές σχετικά, ευτυχώς δεν έπεσε καν κάτω!
- Leo Vince titanium (3 εβδομάδων)
- Λαστιχο πίσω
- Ουρά
- Πίσω φτερό μαζί με φλας, αντανακλαστικά κλπ.

Ο tsoukas77 αναρωτήθηκε γιατί ανέφερα την εθνικότητα του οδηγού.
Αυτό είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα.....

Κατ αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πιστέυω πως δεν έχω ίχνος ρατσισμού επάνω μου και ότι μπορώ να σκέφτομαι αρκετά καθαρά.

Ομως το γεγονός ότι το 10% περίπου των οδηγών στην Ελλάδα (μετανάστες) είναι υπαίτιο για πάνω από το 40% των ατυχημάτων, είναι τουλάχιστον ανησυχητικό. (στοιχεία στατιστικής πριν από 2 χρόνια, τώρα θα είναι χειρότερα)

Την τελευταί αφορά που είχα σοβαρό κοπάνημα ήταν στα διόδια των Αφιδνών, με Αλβανό οδηγό που διέσχισε σχεδόν ΚΑΘΕΤΑ 5 λωρίδες κυκλοφορίας για να πάει από την 6η καμπίνα διοδίων, στην καντίνα.
Μετά από 3 δικαστήρια, ακόμα πίστευε ότι δεν είχε κάνει κάτι λάθος....

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν να οδηγούν, ούτε καν όπως οι Ελληνες:eek:, αλλά το κράτος τους δίνει το δικαίωμα να κυκλοφορούν νόμιμα με τα διπλώματα των χωρών τους.

Κατά συνέπεια δεν φταίνει αυτοί αλλά το κράτος, όμως το πρόβλημα παραμένει.......

Ισως θα έπρεπε να περνάνε από κάποια εξέταση πριν τους δοθεί η άδεια να κυκλοφορούν στην Ελλάδα και κατά συνέπεια στην ΕΕ, αφού πρέπει να μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές συνθήκες απ αυτές των χωρών τους.
Βλέπε μηχανάκια, μεγάλες ταχύτητες, αυτοκινητόδρομοι κλπ εκεί που είχαν να κάνουν με φορτηγά, κάρα, ζωήλατα, χωράφια κλπ

Θα βάλω φωτό από το πίσω λάστιχο να κουφαθείτε όλοι.....

Καλά χιλιόμετρα σε όλους, με ασφαλή επιστροφή ΠΑΝΤΑ!

tifoefs
29/03/2006, 14:47
Εχει η ΕΟΚ προδιαγραφη για διπλωματα μη ΕΟΚ !

Δεν θεωρουντα εγκυρα αν δεν εχουν κανει εξετασεις σε προδιαγραφες ΕΟΚ !!

sapila racing
29/03/2006, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Εχει η ΕΟΚ προδιαγραφη για διπλωματα μη ΕΟΚ !

Δεν θεωρουντα εγκυρα αν δεν εχουν κανει εξετασεις σε προδιαγραφες ΕΟΚ !!

Μάλον αυτό δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι καρεκλοκένταυροι του υπυργείου....η τέλος πάντων δεν έχουν κάνει τίποτα.

Ο Αλβανός που με τράκαρε το 2000 είχε Αλβανικό δίπλωμα (και τίποτα άλλο συμπληρωματικό), και το ίδιο και με τον Νιγηριανό την Παρασκευή.

tifoefs
29/03/2006, 15:12
Και ουτε ασφαλεια θαχε !!

:mad:

sapila racing
29/03/2006, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Και ουτε ασφαλεια θαχε !!

:mad:

Ασφάλεια είχαν και οι δύο προαναφερόμενοι ΚΑΝΟΝΙΚΑ! (Ευτυχώς....)