PDA

View Full Version : MotoGP στη Ναύπακτο !!!

Μήτσος1
24/03/2006, 14:49
Ηρεμήστε, ηρεμήστε... Δεν ήρθε ακόμα ο Valentino στο κάστρο για καφέ. Θα πάμε όμως εμείς να τον δούμε να τρέχει στη Jerez σε σταμπαρισμένη biker-friendly καφετέρια.

"Εκκίνηση" την Κυριακή 26/3 στις 10 το πρωί απο τα McDonalds της εθνικής Αθ-Λαμίας, 2χλμ μετά τα διόδια Αφιδνών.

Η διαδρομή γνωστή: McDonalds-Κάστρο-Ορχομενός-Λειβαδιά-Δεσφίνα-Ιτέα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος και επιστροφή από τον ίδιο δρόμο αφού δούμε τον αγώνα.

Όσοι πιστοί προσέλθετε παίδες...

Tropeas
24/03/2006, 14:55
Επειδή γουστάρω την παρέα και μια βόλτα στην Ναύπακτο πείτε μου τι ώρα υπολογίζετε εσείς να είσαστε πέρα , να ρθω μόνος ποιο χαλαρά και απο δρόμο με λιγότερη εθνική και για χαμηλότερες ταχύτητες, αλλά και λιγότερες έως ελάχιστες στάσεις (όντας στρώσιμο ακόμα) να τα πούμε κιόλας, να δούμε το motoGP να δω και τα καινούρια αποκτήματα...

McGyver
24/03/2006, 15:03
Να προσέχετε να μη μου χαλάσετε το φράχτη του οικοπέδου περνώντας από Δεσφίνα προς Ιτέα!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Καλά να περάσετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

:beer: :beer: :beer:

:wave2:

koutroulis
24/03/2006, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Να προσέχετε να μη μου χαλάσετε το φράχτη του οικοπέδου περνώντας από Δεσφίνα προς Ιτέα!

Καλά να περάσετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

:beer: :beer: :beer:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

να το κατοχυρώσεις Θωμά!!!!

Μήτσος1
24/03/2006, 15:06
Λαμπρούκο επειδή μάλλον θα είμαστε πολλοί θα πηγαίνουμε σε διαφορετικούς ρυθμούς, οπότε δε ξέρω να σου πω σίγουρα μια ώρα.

Πάντως και εγώ και ο Σταύρος θα κάνουμε εντελώς τουριστική βόλτα, για διαφορετικούς βέβαια λόγους ο καθένας.

(Εγώ "στρώνω", και του Σταύρου του πονάει το χέρι του λίγο ακόμα...)

McGyver
24/03/2006, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
να το κατοχυρώσεις Θωμά!!!!

Έχει σημαδευτεί η άσφαλτος :winka: !

koutroulis
24/03/2006, 15:11

αφού εσύ δεν έπαθες τίποτα

όλα τα άλλα ας σημαδευτούν

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

bartlal
24/03/2006, 15:47

θα παω ρε με την αφρικα και θα την "ξυσω" πιο βαθια την ασφαλτο για να μαθεις! :mad: :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
24/03/2006, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Ηρεμήστε, ηρεμήστε... Δεν ήρθε ακόμα ο Valentino στο κάστρο για καφέ. Θα πάμε όμως εμείς να τον δούμε να τρέχει στη Jerez σε σταμπαρισμένη biker-friendly καφετέρια.

"Εκκίνηση" την Κυριακή 26/3 στις 10 το πρωί απο τα McDonalds της εθνικής Αθ-Λαμίας, 2χλμ μετά τα διόδια Αφιδνών.

Η διαδρομή γνωστή: McDonalds-Κάστρο-Ορχομενός-Λειβαδιά-Δεσφίνα-Ιτέα-Γαλαξίδι-Ναύπακτος και επιστροφή από τον ίδιο δρόμο αφού δούμε τον αγώνα.

Eκτός του οτι πρόσφατα έκανα αυτή τη διαδρομή και είναι πολύ καλή, εγώ και άλλοι 30!!! θα είμαστε ΝΑΥΠΑΚΤΟ από Σάββατο οι περισσότεροι!
Άν θές πές ποιό είναι το CAFE

DimChios
24/03/2006, 16:58
Να μαζευτούμε 100 μηχανάκια να ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ! :rotflmao: :rotflmao: :eyepop:
Καλό ταξίδι anyway!:wave2:

DimChios
24/03/2006, 17:07
A, παίδες η παρακάτω φωτό είναι η τελευταία απ τις 3 στη σειρά και βρίσκεται 10 χλμ περίπου πρίν τη Ναυπακτο! Δώστε της την απαραίτητη σημασία! Προσωπικά μου εκανε εντύπωση που είναι κάτι διαφορετικό απ τις συνηθισμένες και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! Είναι πράγματι "περίεργη" στροφή.
Αν είχαν τα κλασσικά ασπρόμαυρα βέλη, όπως πάντα θα τα "έγραφα"! Ευτυχώς γιατί θα είχα αγοράσει οικόπεδο και μάλιστα σε γκρεμό!
Καλό ταξίδι και πάλι και αντε να δούμε μόνο τον Sete να πέφτει ΑΝ ειναι να πέσει κάποιος! :mad:

DimChios
24/03/2006, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
A, παίδες η παρακάτω φωτό είναι η τελευταία απ τις 3 στη σειρά και βρίσκεται 10 χλμ περίπου πρίν τη Ναυπακτο! Δώστε της την απαραίτητη σημασία! Προσωπικά μου εκανε εντύπωση που είναι κάτι διαφορετικό απ τις συνηθισμένες και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! Είναι πράγματι "περίεργη" στροφή.
Αν είχαν τα κλασσικά ασπρόμαυρα βέλη, όπως πάντα θα τα "έγραφα"! Ευτυχώς γιατί θα είχα αγοράσει οικόπεδο και μάλιστα σε γκρεμό!
Καλό ταξίδι και πάλι και αντε να δούμε μόνο τον Sete να πέφτει ΑΝ ειναι να πέσει κάποιος! :mad:

Τη φώτο ξέχασα ο βλάκας!!! :rotflmao: :a9: :a5: :a31:

42210

gixxerpap
24/03/2006, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Να μαζευτούμε 100 μηχανάκια να ΣΑΛΤΑΡΟΥΝ! :rotflmao: :rotflmao: :eyepop:
Καλό ταξίδι anyway!:wave2:

...για κοιτατε ρε κατι ατομα που την εχουν δει μηχανοβιοι:a029:

απο που ξεφυτρωσε αυτος εδω τις τελευταιες μερες
και μας ζαλιζει τον ερωτα???:a16: :a16: :a16:

adam_tsouk
24/03/2006, 18:20
τελευταια στιγμη γαμωτ.....

χλωμο το κόβω..... παίζει Ναύπλιο :rolleyes:

DimChios
24/03/2006, 20:49
:eyepop: :bawl: :uplate: gixxerpap :a11: :a016: :a15:

Alelos
24/03/2006, 20:54
Γαμωτο,εγω ειμαι στην Πατρα και χανω τη διαδρομη..

Δεν πειραζει θα το κανω μονος μου στην αντιθετη κατευθηνση!!!:D :D

Καλα να περασετε παιδες!!!!:) :) :( :(

Υ.Γ Ποια ειναι η καφετερια να την ξερω???

Μήτσος1
24/03/2006, 21:51
Το όνομα της καφετέριας δεν το ξέρω, αλλά είναι φάτσα στην είσοδο του λιμανιού, σε πλακόστρωτο δρομάκι...

Πολύ ντιζαινάτη καφετέρια κι'έτσι...

BAD BOY
24/03/2006, 22:45
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ" ΑΡΩΜΑ" ΕΙΧΕ....
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ...
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕ.
:bigcry:

Pokermon
24/03/2006, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alelos
Γαμωτο,εγω ειμαι στην Πατρα και χανω τη διαδρομη..

Δεν πειραζει θα το κανω μονος μου στην αντιθετη κατευθηνση!!!:D :D

Καλα να περασετε παιδες!!!!:) :) :( :(

Υ.Γ Ποια ειναι η καφετερια να την ξερω???

Εγώ με άλλο ένα cbr θα περάσουμε απέναντι από Αίγιο, αν θες βρισκόμαστε!!!
10.30 έχει καραβάκι!!!

Μήτσος1
25/03/2006, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Εγώ με άλλο ένα cbr θα περάσουμε απέναντι από Αίγιο, αν θες βρισκόμαστε!!!
10.30 έχει καραβάκι!!!

Ρε Βαγγελάκο για να είμαι εγώ πρίν τις 10:30 στο Αίγιο (και σκέψου οτι στρώνω κιόλας) πρέπει να ξυπνήσω από τα μαύρα χαράματα ρε φίλε...

Νομίζω θα προτιμήσω McTen

Tropeas
25/03/2006, 09:16
Μήτσο αφου το στρώνεις και εσύ ,
με πόσες στροφές και σχετικά αντίστοιχα πόσα χιλιόμετρα πηγαίνεις,
μιας και το στρώνω και εγω να πάμε παρέα αν συμβαδίζουμε αν δεν συμβαδίζουμε, θα ξεκινήσω πιο πρωί...;)
Div400 αν αντέχεις το μαξ 100-120χλμ, και εως 5000-6000 στροφές , τότε οκ, αλλιώς θα σε κουράσω...:rolleyes:

zephyr1
25/03/2006, 10:00

Θα περιμενετε και ενα R1 00?
Εχω καιρο να παω βολτα.Ψοφαω:a30:

Ειναι προγραμματισμενο οτι η TV θα παιξει gp?:confused:

Μήτσος1
25/03/2006, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μήτσο αφου το στρώνεις και εσύ ,
με πόσες στροφές και σχετικά αντίστοιχα πόσα χιλιόμετρα πηγαίνεις,
μιας και το στρώνω και εγω να πάμε παρέα αν συμβαδίζουμε αν δεν συμβαδίζουμε, θα ξεκινήσω πιο πρωί...;)
Div400 αν αντέχεις το μαξ 100-120χλμ, και εως 5000-6000 στροφές , τότε οκ, αλλιώς θα σε κουράσω...:rolleyes:

Ρε Λάμπρο 100-120 στην Εθνική δε παίζουν, γιατί θα μας πάρει κανένας παραμάζομα. Άμα θέλεις να ξεκινήσεις λίγο νωρίτερα, και να δώσουμε ραντεβού στην έξοδο από Εθνική για Κάστρο (καμμιά 100στη χλμ μετά τα McDonalds). Από εκεί και μετά θα πηγαίνουμε άνετα μαζί πάντως.

Μήτσος1
25/03/2006, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Θα περιμενετε και ενα R1 00?
Εχω καιρο να παω βολτα.Ψοφαω:a30:

Ειναι προγραμματισμενο οτι η TV θα παιξει gp?:confused:

Εννοείται πως η βόλτα είναι ανοιχτή για όλους. Όποιος θέλει έρχεται.

Τον αγώνα θα τον δούμε σίγουρα στη TV, γιατί ακόμα και αν δεν τον δείξει η ΕΤ3, θα τον δούμε στο Eurosport.

Tropeas
25/03/2006, 10:52
Ρε Λάμπρο 100-120 στην Εθνική δε παίζουν, γιατί θα μας πάρει κανένας παραμάζομα. Άμα θέλεις να ξεκινήσεις λίγο νωρίτερα, και να δώσουμε ραντεβού στην έξοδο από Εθνική για Κάστρο (καμμιά 100στη χλμ μετά τα McDonalds). Από εκεί και μετά θα πηγαίνουμε άνετα μαζί πάντως. :a013:

10:30 στην διασταύρωση προς Κάστρο , εκτός νεοτέρας με μηνυμα... ;) μήπως κατέβω ποιο κάτω.:wave2:

Daemon
25/03/2006, 12:54
Το βλεπω να ειμαι και'γω στα McDonalds στης 10 :wave2:

Μήτσος1
25/03/2006, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
:a013:

10:30 στην διασταύρωση προς Κάστρο , εκτός νεοτέρας με μηνυμα... ;) μήπως κατέβω ποιο κάτω.:wave2:

Λάμπρο ακόμα και αν ξεκινήσουμε 10 ακριβώς είναι αδύνατο να είμαστε στο Κάστρο σε μισή ώρα με 130-140χλμ/ώρα.

Πες καλύτερα 11 για να μην περιμένεις άδικα...

Μήτσος1
25/03/2006, 17:40
Καλά μιλάμε θα γίνει χαμός αύριο. Μετά το τέλος των χρονομετρημένων δοκιμαστικών έχουμε και λέμε:

1) Καπιρόσσι
2) Σέτε
3) Νακάνο (Θα κάνουν τρελλό πάρτυ οι "πράσινοι" όταν το μάθουν...)

και...

9ος ο Ρόσσι !!!!!!!

Σφαγή θα γίνει. Όλοι γιούργια στη πρώτη στροφή...

Μήτσος1
25/03/2006, 20:32
Παίδες ελπίζω να το ξέρετε οτι αύριο αλλάζει η ώρα (1 ώρα μπροστά), και συνεπώς για να είστε 10 στα McDonalds πρέπει να ξεκινήσετε μια ώρα νωρίτερα έτσι ???

Μην πάει κανένας κατά τις... 11 και μας περιμένει !!!!!

zephyr1
26/03/2006, 09:01
gamot gamot αλαξε η ωρα θα προλαβω?

Alelos
28/03/2006, 19:59
Παιδια οσοι πηγατε στην εκδρομη εχετε κανα νεο για το παλικαρι που επεσε?

Ειναι καλα?

Tigas
28/03/2006, 20:43
Kαλά είναι αλλά θα κάνει πολύ καιρό να ξανακαβαλήσει, μηχανή δυστυχώς.