View Full Version : Κεραια τελος!
Οι εν λογω κατοικοι της περιοχης παλευαν πολυ καιρο τωρα να κατεβασουν την παρανομη κεραια κινητης τηλεφ.
η οποια μαλιστα ηταν καμουφλαρισμενη (ξερετε καλυψη-αποκρυψη) μεσα σε διαφημιστικη ταμπελα πανω σε ταρατσα 3οροφου κτιριου.
Ηταν κυριολεκτικα διπλα στα σπιτια των κατοικων.
Σε μερικα σπιτια ηταν λιγοτερο απο 10μ.
Ενα μεγαλο μπραβο με το "ηθικον διδαγμα" οτι αν δεν υπερασπισεις το δικιο σου δεν προκειται και να το βρεις ποτε με τους καφρους που εχουμε να κανουμε.
42201
koutroulis
24/03/2006, 15:06
και πόσες ακόμα υπάρχουν...
μέχρι και σαν ηλιακούς τις έχουν καμουφλάρει!!!
αλλά είναι καλή αρχή!!!
Και μετά παράπονα οτι δε πιάνουν τα κινητά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν είναι παράνομη και το γνωρίσουμε ρωτόντας τους ανάλογους φορείς αν έχει δηλωθεί, και αν βεβαιωθεί ότι εκπέμπει στα νόμιμα όρια, τότε οκ,
αν όμως είναι παράνομη , τότε της αλλάζετε τα φώτα!!! :wave2: Πετάχτε την και απο την ταράτσα...;)
koufaloni
25/03/2006, 10:42
συνηθως ο εργολαβος της πολυκατοικιας που δινει την αδεια για να βαλουν την κεραια εισπρατει εως και 20 000 Ευρω το μηνα :eek: :eek: ενοικιο
Βαλτε ολοι κεραιες.... Πολλες κεραιες....
απλα να ειναι τοσοδουλικες.... μην ειναι τα γομαρια... μην τις διωχνεται !!! και το οσο αναφορα το κινητο με μετρο.... !! και δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα... ποτε!
Μην φρικαρετε αδικα....
ευχαριστω :)
koutroulis
25/03/2006, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από koufaloni
συνηθως ο εργολαβος της πολυκατοικιας που δινει την αδεια για να βαλουν την κεραια εισπρατει εως και 20 000 Ευρω το μηνα :eek: :eek: ενοικιο
σαν πολλά μου ακούγονται!!!
κάτσε να πάρω τη ......... να βάλω 2-3!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
25/03/2006, 20:03
kai pos mporoume na katalavoume oti paizei kamouflaz-keraia???
el_hymador
26/03/2006, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kai pos mporoume na katalavoume oti paizei kamouflaz-keraia???
42355
siokatas
26/03/2006, 20:05
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλοοοοοοοοο :lol:
Dodok edessa
26/03/2006, 20:48
εμενα παντως μου εκαναν προχθες προταση 15.000 ισως με λιγο παζαρι και 20.000 ευρω για δεκα χρονια ...να πω την αληθεια το σκεφτηκα αρκετα :rolleyes: :(
angels_gr
27/03/2006, 10:03
Η ακτινοβολία που εκπέμπει η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι αρκετή για να αποκτήσεις αρκετά ευχάριστα νοσήματα. Στην ΕΕ υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας να βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων. Η Ελλάδα θα πάρει παρόμοια μέτρα αλλά επειδή υπάρχουν πολλές κεραίες χωρίς άδεια μέσα στα σπίτια μας σκέφτεται τις συνέπειες. Όποιος δει κεραία κοντά στο σπίτι του ας κάνει ότι μπορεί να την ξηλώσει. Έτσι και αλλιώς είναι παράνομη και δίχως άδεια.
Dodoc, ούτε που να το σκέφτεσαι.
:nono:
Πλάκα κάνουμε??
Πτιν από κανα δυο χρόνια ακούστικε πως οι γωνείς μιας φίλης μου (δυο σπίτια πιο κάτω από μένα) αποφάσησαν να βάλουν κεραία!
Διαδηλώσεις ξεκίνησαν στη γειτονιά, βρισιές ακούγωνταν από μεγάφωνα σπιτιών και δεν τους ξαναμίλησαν ποτέ!
Όλα αυτά για μια υποψία!Μου έκοψαν δε την καλημέρα γιατί συνέχησα να κάνω παρέα με τη φίλη μου! ΟΚ δεκτόν πως οι κεραίες είναι ό,τι χειρότερο σε κατοικημένες περιοχές, αλλά να συμπεριφερόμαστε και λίγο ανθώπινα!
Μετά από 2 χρόνια και η κεραία για την οποία είχαν πει δεν εμφανίστικε πουθενα!!!!
:confused:
Alexander
27/03/2006, 10:58
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Η ακτινοβολία που εκπέμπει η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι αρκετή για να αποκτήσεις αρκετά ευχάριστα νοσήματα.
Στην ΕΕ υπάρχει νόμος που απαγορεύει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας να βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη των 500 μέτρων.
υπαρχουν αποδειξεις γι αυτα που λες? ουτε το πρωτο "νομιζω" οτι ισχυει.. δεν εχει αποδειχθει κατι...βεβαιως προτιμουμαι και ειναι οντως σωστο να λαμβανουμε τα μετρα μας (ορια ακτινοβολιων, αποστασεις απο ευαισθητες ομαδες ατομων (νοσοκομεια, σχολεια) πριν ακομα αποδειχθει κατι ... αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το δευτερο...στις μεγαλες πολεις δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο γιατι θα επρεπε να μπουν πολυ πιο ισχυρες κεραιες συνεπως κατα την αποψη σου και πιο επικινδυνες.στις μικρες ειναι πιο ευκολο για ολους και ετσι γινεται ...τις βαζουν καπου πιο μακρυα ωστε να πιανουν και την τριγυρω περιοχη... δεν πληρωνουν νοικια κτηρια κτλ σημα υπαρχει αρκετο .. οποτε ολοι ειναι ευχαριστημενοι
γιατι ολοι κατηγορουν τις κεραιες και για τα κινητα τους δεν λενε τιποτα ή δεν περιοριζουν λιγο την χρηση τους...?
προσωπικα με αυτα τα λιγα που ξερω αν θα μας βρει κατι .... δεν θα ειναι απο την μεγαλη κεραια... αλλα απο την μικρη...που βαζουμε διπλα στο κεφαλι μας...
παντως προσωπικα προτιμω να εχω την κεραια πανω απο το κεφαλι μου παρα.... κανα δυο πολυκατοικιες πιο διπλα...
Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως για να βάλει κάποιος κεραία θα πρέπει να πάρει άδεια από τέσσερα υπουργεία. Ένα από αυτά είναι που δεν την δίνει με τίποτα. Δεν ξέρω ποια είναι αυτά, αλλά αν εξαρτάται από υποργεία καταλαβαίνετε πως υπάρχει και η πιθανότητα του λαδώματος!!!!
Και τις άδειες τις βγάζει η εταιρία! Έχει την άνεση να δώσει κάτι παραπάνω!
BELZEBOYLIS
27/03/2006, 11:11
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ξηλώσω όποια κεραία είναι παράνομη ….το πώς θα την ξεχωρίσω είναι το θέμα !!!!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ξηλώσω όποια κεραία είναι παράνομη ….το πώς θα την ξεχωρίσω είναι το θέμα !!!!! :wave2:
Πας κοντα και σε πιανει μια ζαλάδα....
μια σκοτοδίνη!!!!
Και βέβαια το κινητό σου έχει σήμα καμπάνα!!!!
:D :D
BELZEBOYLIS
27/03/2006, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Πας κοντα και σε πιανει μια ζαλάδα....
μια σκοτοδίνη!!!!
Και βέβαια το κινητό σου έχει σήμα καμπάνα!!!!
:D :D
….κατάλαβα !!! Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα !!!!!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
….κατάλαβα !!! Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα !!!!!! :wave2:
Φροντίζουμε για σας!!!!
:beer: :beer:
Λεωνίδας
27/03/2006, 12:01
Για πες Alexander (ναι αυτός θα μας πει...)
BELZEBOYLIS
27/03/2006, 12:40
Φροντίζουμε για σας!!!!
:beer: :beer:
...χωρίς εσάς
:beer: :wave2:
Alexander
27/03/2006, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για πες Alexander (ναι αυτός θα μας πει...)
Χαχαχαχα, έγραψες ρε άτιμε 1 σειρά κειμένου και περιμένεις εγώ να γράψω μια σελίδα;
Μπααααα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λεωνίδας
27/03/2006, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Χαχαχαχα, έγραψες ρε άτιμε 1 σειρά κειμένου και περιμένεις εγώ να γράψω μια σελίδα;
Μπααααα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Έτσι κάνει ο OldMan :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Έτσι κάνει ο OldMan :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε δεν πας να κάτσεις κάτω από τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών, μπας και πάρει μπροστά με την μια το @#$& CBF σου ....!!!!
:mad: :D :mad:
Λεωνίδας
27/03/2006, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν πας να κάτσεις κάτω από τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών, μπας και πάρει μπροστά με την μια το @#$& CBF σου ....!!!!
Πάντα με την 1η παίρνει αν δεν έχω πατήσει κατά λάθος το kill switch και αν δεν έχω ταχύτητα και stand ανοιχτό :rotflmao:
dukeandthecity
27/03/2006, 15:52
..... τους κροσσούς συμβολής του καρδιοειδούς κύματος εκπομπής των εν λόγω κεραιών,.....
Γεια σου ρε φερεσυχνε παππού.
αυτοκολλητακι, κεράσεις ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Γεια σου ρε φερεσυχνε παππού. [/SIZE]
Διαμορφούμενης συχνότητας είμαι, νέε μου !!!
:wave2: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
αυτοκολλητακι, κεράσεις ?
Φυστικί μπουρδελάκι, βάλεις φωτιά μόνος σου (να γλυτώσω τον κόπο) ???
dukeandthecity
27/03/2006, 16:10
Διαμορφούμενης συχνότητας είμαι, νέε μου !!!
σιγα μην εισαι και υπερετεροδυνος :D :D
η 31/3 δεν ειναι μακρια, ε?
el_hymador
27/03/2006, 17:36
Παντως κατι εχει ακουστει για ηλιακο θερμοσιφωνα μαζι με κεραια...ο θερμοσιφωνας ειναι απολυτα λειτουργικος αφου με τετοια ακτινοβολια εχεις συνεχεια βραστο νερο , ενω συναμα το λεγομενο ''τηλεφωνο'' της ντουζιερας αποκταει κυριολεκτικη σημασια , αφου πλεον θα μπορεις να απολαμβανεις το μπανιο σου και συναμα να στελνεις mms , sms , να κατεβαζεις σαχλα ringtones και εφαρμογες java....απιθανο!!! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως κατι εχει ακουστει για ηλιακο θερμοσιφωνα μαζι με κεραια...ο θερμοσιφωνας ειναι απολυτα λειτουργικος αφου με τετοια ακτινοβολια εχεις συνεχεια βραστο νερο , ενω συναμα το λεγομενο ''τηλεφωνο'' της ντουζιερας αποκταει κυριολεκτικη σημασια , αφου πλεον θα μπορεις να απολαμβανεις το μπανιο σου και συναμα να στελνεις mms , sms , να κατεβαζεις σαχλα ringtones και εφαρμογες java....απιθανο!!! :wave2:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
angels_gr
29/03/2006, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από al3x
υπαρχουν αποδειξεις γι αυτα που λες? ουτε το πρωτο "νομιζω" οτι ισχυει.. δεν εχει αποδειχθει κατι...βεβαιως προτιμουμαι και ειναι οντως σωστο να λαμβανουμε τα μετρα μας (ορια ακτινοβολιων, αποστασεις απο ευαισθητες ομαδες ατομων (νοσοκομεια, σχολεια) πριν ακομα αποδειχθει κατι ... αλλα ακομα πιο σιγουρος ειμαι για το δευτερο...στις μεγαλες πολεις δεν ειναι εφικτο να γινει κατι τετοιο γιατι θα επρεπε να μπουν πολυ πιο ισχυρες κεραιες συνεπως κατα την αποψη σου και πιο επικινδυνες.στις μικρες ειναι πιο ευκολο για ολους και ετσι γινεται ...τις βαζουν καπου πιο μακρυα ωστε να πιανουν και την τριγυρω περιοχη... δεν πληρωνουν νοικια κτηρια κτλ σημα υπαρχει αρκετο .. οποτε ολοι ειναι ευχαριστημενοι
γιατι ολοι κατηγορουν τις κεραιες και για τα κινητα τους δεν λενε τιποτα ή δεν περιοριζουν λιγο την χρηση τους...?
προσωπικα με αυτα τα λιγα που ξερω αν θα μας βρει κατι .... δεν θα ειναι απο την μεγαλη κεραια... αλλα απο την μικρη...που βαζουμε διπλα στο κεφαλι μας...
παντως προσωπικα προτιμω να εχω την κεραια πανω απο το κεφαλι μου παρα.... κανα δυο πολυκατοικιες πιο διπλα...
Επειδή είναι θέμα υγείας θα πρέπει να την ψάχνουμε περισσότερο. Αυτοί οι οποίοι λένε πως δεν δημιουργούν προβλήματα στην υγεία μας είναι οι εκπρόσωποι των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Όλος τυχαίος αυτοί μένουν μακριά από τις κεραίες τους. Ανοιξε το google και γράψε ακτινοβολία κινητών. Θα βρεις αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα. Αν έχεις και χρόνο ψάξε και στα αγγλικά, θα βρεις περισσότερα.
Κατα καιρούς γράφεται σε εφημερίδες πως οι επιστήμονες παραδέχονται πως τα κινητά είναι αιτία για διάφορα προβλήματα στην υγεία του ανθρώπου. Σίγουρα δεν έχει αποδειχτεί η ακριβή εικόνα της ζημιάς που προκαλούν στον άνθρωπο αλλά είναι σίγουρο πως δημιουργεί προβλήματα. Και από την στιγμή που κανένας δεν μπορεί να αποδείξει πως οι κεραίες δεν δημιουργούν προβλήματα, εγώ τις θέλω μακρια μου.
και να συμπληρωσω στον angels_gr, αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για :a020:...
αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες? :winka:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
και να συμπληρωσω στον angels_gr, αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για :a020:...
αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες? :winka:
:wave2:
Συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!
Λες?????
:beer: :lol:
dukeandthecity
29/03/2006, 11:09
1) http://www.fcc.gov/cgb/cellular.html#whatis
2)http://europa.eu.int/smartapi/cgi/sga_doc?smartapi!celexapi!prod!CELEXnumdoc&lg=el&numdoc=31989L0336&model=guichett
Συμπτώματα εγκυμοσύνης!!!!!
Λες?????
:beer: :lol:
ναι, θα γεννησουν παιδακια με μικρες κεραιες στο κεφαλι! παρε μια ιδεα απο το avatar του Λεωνιδα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, θα γεννησουν παιδακια με μικρες κεραιες στο κεφαλι! παρε μια ιδεα απο το avatar του Λεωνιδα!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το πρόβλημα θα είναι να γεννήσουν κεραίες με χέρια και πόδια!!!!
Άντε τρέχα να ξεφύγεις μετά!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :eek:
wild_cat/anima
29/03/2006, 11:23
πριν ένα χρονο περίπου είχε εγκατασταθεί κεραία της κοσμοτε στην ταράτσα της φιλοσοφικής με την συγκατάθεση υψηλού μέλους της πανεπιστημιακής κοινότητας .....
αλλά την έφαγε η νύχτα και ομίχλή !!!
:) :) :)
ήρθαν παλικάρια από φαρμακευτικό και χημικό και την ξήλωσαν !!!
;)
Χωμάτινος
30/03/2006, 20:32
Έχω μία σε αποσταση βολής από τη βεράντα μου (50 m) το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα πυροβόλο όπλο με σιγαστήρα ( κατά προτίμηση ένα ρωσσικό SV 99 ) ή πρόσβαση στην εν λόγω πολυκατοικία.
μηχανη, τσιγαρο, κεραιες, αγχος ????
ποιο ειναι το πιο επικινδυνο ? και εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μας πετυχει?
απλα για να ξερουμε τι προτεραιοτητες μας...
αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για ... αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?
αυτα δηλαδη τα πρεπει να τα θεωρησουμε δεδομενα ? Δεν το νομιζω
οι κεραιες δεν ειναι ραδιενεργες... !!
ακτινοβολια εκπεμπουν οπως οι λαμπες, οι οθονες, τα συρματα της ΔΕΗ και οτιδηποτε αλλο το περναει ρευμα..
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11240&perpage=15&pagenumber=1
angels_gr
31/03/2006, 10:50
ποιο ειναι το πιο επικινδυνο ? και εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να μας πετυχει?
αν ρωταγατε ενα τεχνικο, ή ειχατε οι ιδιοι δυνατοτητα προσβασης σε τετοια κεραια, και ΜΟΝΟ που στεκεστε διπλα, θα καταλαβαινατε του λογου το αληθες: κοκκινισμα του δερματος, ζαλαδες, ταση για ... αν οι κεραιες ειναι αβλαβεις, τοτε γιατι προκαλουν τετοιες παρενεργειες?
ακτινοβολια εκπεμπουν οπως οι λαμπες, οι οθονες, τα συρματα της ΔΕΗ και οτιδηποτε αλλο το περναει ρευμα..
Η μηχανή μπορεί να σε σκοτώσει από λάθος και μόνο. Δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Το τσιγάρο το ξέρεις πως σου κάνει κακό, όπως επίσης και το άγχος. Αυτά είναι και ιατρικά αποδεδειγμένα. Αφού λοιπόν το άγχος δημιουργεί προβλήματα στην υγεία μου, προσπαθώ να το αποφύγω. Οι κεραίες μου δημιουργούν άγχος, άρα τις θέλω όσο γίνεται πιο μακριά μου!!! Είναι θέμα υγείας, το λεει και ο γιατρός!!!
Alexander
31/03/2006, 12:11
Θέλεις να μας πεις με τι ασχολείσαι; Με ποια ιδιότητα γράφεις όλα τα παραπάνω;
.........
Εννοείς ότι παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία....
Ακτινοβολία παράγει κάτι που εκπέμπει σωματίδια... και σε πολλές περιπτώσεις αν όχι σε όλες (όπως Χ & γ) είναι ραδιενεργός η ακτινοβολία... {αν και ετοιμολογικά ραδιενέργεια είναι η ενέργεια που εκλύεται απο την ακτινοβολία του ραδίου (του χημικού στοιχείου - όχι του ραφιοφώνου)}
{ολδμαν;}
:smokin: