Σύνδεση

View Full Version : BASKETBALL meeting

Gandalf dr685sm
24/03/2006, 15:39
αν είναι καλός ο καιρός αύριο, θα με βρείτε στο γήπεδο της Ροδόπολης με μια μπάλα του Basket ανά χείρας , να εφορμώ στα καλάθια...

αν είναι κάποιος που "ψήνεται" για σουτάκια, θα είμαι στις 10.30 περίπου εκεί ...

Για details και κινητό απο pm...

αλλαγή γηπέδου, εφικτή μόνο σήμερα μέχρι τις 18.30 το πολύ , καθώς μετά δεν θα έχω web access...

Gandalf

matsamitsou
24/03/2006, 18:48
Εάν δεν είχα μάθημα αύριο και δεν ήμουν άρρωστος (που θα είμαι) , θα ερχόμουν να παίξουμε με το τόπι και το πλεκτό. Ελπίζω να πηγαίνεις τακτικά μπας και σε πετύχω.

Ακούς LanosXR ... βρήκαμε και άλλους τρελαμένους με το μπάσκετ :a013:

Καλά τρίποντα ... :wave2:

(δεν σου λέω καλά καρφώματα γιατί αν καρφώνεις τότεΝΕ πρέπει να πάμε μαζί στο μονό)

Gandalf dr685sm
27/03/2006, 11:17
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Το γήπεδο και η τοποθεσία , είναι πάντα εξαρτώμενα της παρέας..

Gandalf

gcrook
27/03/2006, 11:51
Για να μην ανοιγουμε αλλο θρεντ, οποιος θελει αυτη την Πεμπτη μετα τις 6, να το πει , αρκει να βρουμε γηπεδο κοντα στο κεντρο που να βολευει ολους.

Gandalf dr685sm
27/03/2006, 12:02
μέσα και γήπεδα , έχω προτείνει σε άλλο thread.... απλά ενημερώστε εδώ αν τελικά ισχύει....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20134&perpage=15&pagenumber=4

Gandalf

Xlitos
27/03/2006, 14:37
άντε ντεεε...κανονήστε.

gcrook
27/03/2006, 14:39
Καλα κατα που πεφτει αυτη η Ροδοπολη:confused:

Σκεφτομαι Πεμπτη κατα τις 6 απεναντι απο το Καλλιμαρμαρο.....

Gandalf dr685sm
27/03/2006, 15:14
Η Ροδόπολή είναι διπλά περίπου στην Σταμάτα... Αττικής...χεχεχεχε....είναι μέσα στα δέντρα το γήπεδο με καινούριο πλαστικό και μπασκέτες, συνήθως άδειο, μιας και δεν το γνωρίζουν πολλοί... Για προβολείς μόνο δεν γνωρίζω, μιας και πάω μόνο πρωί Σ.Κ εκεί...

Δίπλα απο το Καλιμάρμαρο που έχει μπασκέτες;... εκτός και αν εννοείς να παίξουμε μέσα στο Καλιμάρμαρο , όπως είχε κάνει η ΑΕΚ , στην δεκαετία του 60....
Αν μπορώ να κάνω αντιπρόταση , θα έλεγα για αυτές τις μπασκέτες στην Κυπριάδου ή Αγ. Ανδρέα στα Α.Πατήσια (πίσω απο το ΙΣΤ αστυνομικό τμήμα) και στην Λαμπρινή , αντίστοιχα.

όποτε και όπου πείτε παιδιά (απόγευμα καθημερινές), αρκεί να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση...

matsamitsou
27/03/2006, 20:58
Μέσα για Πέμπτη κατά τις 7-8 ή και αργότερα. Κανονίστε μόνο και το μέρος γιατί η Ροδόπολη, αν και ακούγεται πολύ ειδηλιακό τοπίο, μου κάνει κάτι σαν "εκδρομικό" μπάσκετ.

Πάω για προθέρμανση και διατάσεις της στομαχικής σακούλας.

:wave2:

Xlitos
27/03/2006, 21:16
Πάμε Αγ.Αντρέα να τελειώνουμε?Κι αν δεν βρούμε ελεύθερη μπασκέτα σ ενα λεπτάκι είμαστε Κυπριάδου.

adam_tsouk
27/03/2006, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Πάμε Αγ.Αντρέα να τελειώνουμε?Κι αν δεν βρούμε ελεύθερη μπασκέτα σ ενα λεπτάκι είμαστε Κυπριάδου.

Άντε, να έρθω με τα πόδια (και τα πατατακια, γαριδακια, κοκα κολες, σοδες μου ανα χειρας)

:lol: :lol: :lol:

α! μην με υπολογίζετε για να παίξω, στους "βοηθητικους" θα μείνω!

:lol: :lol:

:wave2:

gcrook
28/03/2006, 01:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos

Μεσα!
Να πουμε κατα τις 6:30;

matsamitsou
28/03/2006, 07:55
Γίνεται και λίγο αργότερα ;;; ή το αφήνουμε 6:30 και μπορεί να αργήσω λιγάκι :)

Δεν το ξέρω το μέρος ... τον Αγ. Ανδρέα στη Λαμπρινή τον βρήκα αλλά από το γουγλ γουγλ δεν φαίνονται οι μπασκέτες :a4:

Gandalf dr685sm
28/03/2006, 11:31
Λοιπόν... το κάνουμε 6.30-7.00 στον Αγ.Ανδρέα Λαμπρινής... Οι μπασκέτες, είναι ακριβώς κάτω απο την Εκκλησία...

Αν βρήκες την πλατεία του Αγ.Ανδρέα, τα γήπεδα είναι απο τον κάτω δρόμο...όπως την βλέπεις...

Αν τώρα, όπως ειπώθηκε , είναι "πίττα" απο κόσμο.. που δεν το βλέπω για καθημερινή απόγευμα, εκτός και αν έχει καμιά προπόνηση, υπάρχει πάντα και η Κυπριάδου που είναι 5 λεπτά μακριά...

H επιβεβαίωση θα γίνει την Πέμπτη το πρωί , μιας και είμαστε άνθρωποι και μπορεί κάτι να τύχει σε κάποιον...(δικαιολογίες για να αποφύγει το ρεζίλεμα)....

Φωτογραφίες και λοιπά ντοκουμέντα απαγορεύονται, μιας και έχουμε όλοι μια υπόληψη..χεχεχεχε

Σημειώνουμε το λοιπόν 3 για την Πέμπτη και ενα backup...οκ...

Gandalf

adam_tsouk
28/03/2006, 14:48
3 ε;

γμτ...

αμα προλαβω θα ερθω με...... πουκαμισακι, καλο παντελονακι... ξερετε... τα ρουχα της δουλειας!

(να θυμηθω τη φωτογραφικη γμτ):lol:

Xlitos
28/03/2006, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Λοιπόν... το κάνουμε 6.30-7.00 στον Αγ.Ανδρέα Λαμπρινής... Οι μπασκέτες, είναι ακριβώς κάτω απο την Εκκλησία...

Gandalf

έγινε! :wave2:

matsamitsou
28/03/2006, 17:43
ok θα έρθω στην εκκλησία και θα ακούσω τα τούβλα από το χτίσιμο :p

Τα λέμε τη Πέφτη :wave2:

Gandalf dr685sm
28/03/2006, 17:43
ωραιότατα ...4αδα, με εσένα...
xlitos
Gandalf
matsamitsou
gcrook

είτε 2 εναντίον 2 , είτε εναντίον άλλης 4αδας εκεί... και θα έχουμε και fan έξω με καλή ενδυμασία...χαχαχαχα

adam_tsouk

Καιρός με ελαφριά συννεφιά και καλή θερμοκρασία προβλέπεται για εκείνη την μέρα...

Gandalf

Gandalf dr685sm
30/03/2006, 08:01
Λοιπόν Πέμπτη σήμερα και να δώ ποιοι θα βρούν δικαιολογίες....

Το ραντεβού απο την πλευρά μου ισχύει και θα είμαι κατά τις 18.30-19.00 στο γήπεδο...Μπαλα υπάρχει , όπως και διάθεση...

Όποιος το δεί το post δηλώνει παρόν , αλλιώς θα του αφήσουμε ενα περιθώριο να τον δούμε , επί γηπέδου.

Gandalf

matsamitsou
30/03/2006, 08:09
Καλημέρα κύριοι, :wave2:

εγώ αν δεν έρθω θα έχει χαλάσει το gps :a31:

Gandalf dr685sm
30/03/2006, 08:42
Να σε βοηθήσω;...

Έρχεσαι απο Βεϊκου στο Ρεύμα προς το ΟΑΚΑ (ας πούμε)... Στρίβεις αριστερά στο 3 ή 4ο φανάρι αν θυμάμαι καλά της Βεϊκου (νομίζω οτι είναι το 3ο)...οπυ ονομάζεται Τραλέων αρχικά και μετά Ι.Φωκά.
όπως κατεβαίνεις στο δεύτερο φανάρι που θα βρείς, κάνεις αριστερά. Στο δεξί σου χέρι θα δείς οτι έχει σχολείο...
Συνεχίζεις , περνάς το πρώτο φανάρι , και στο πρώτο στενό που θα συναντήσεις μετά , κάνεις δεξιά... ΠΡΟΣΟΧΗ , είναι κατηφορικό και έρχονται σαν π@π@ρια απο κάτω οι κουτάκηδες. Κατεβαίνεις τώρα και έχεις στα δεξιά σου την πλατεία και την Εκκλησία του Αγ.Ανδρέα...
Με το που τελειώνει η πλατεία, κάνεις δεξιά στο πρώτο στενό , (ΟΧΙ εκεί που έχει κολωνάκια...στο κανονικό στενό) και προχωράς περίπου 50 μέτρα.... στο δεξί σου χέρι , είναι η πόρτα του γηπέδου... Αφήνεις την μηχανή στον διάδρομο της εισόδου , ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ (αν και φαίνεται) και μπαίνεις μέσα , ψάχνοντας για ενα τύπο , ελαφρώς μ@λ@κ@ με νούμερο 4 στο σορτσάκι που νομίζει οτι είναι και παίκτης basket...(τρομάρα του!!!)... Υπενθυμίζω οτι όποιος έχει εργαλείο για να πάρει ντοκουμέντα, θα κατάσχεται , για να διαφυλάξουμε υπολήψεις και οικογένειες....

Πως με βλέπεις;... Καλύτερα απο GPS...

Gandalf

gcrook
30/03/2006, 12:50
Ενταξει δεν εχω δικαιολογιες σημερα:D

Τι να κανω θα ερθω:wave2:

.....αν βρω τα γηπεδα:look:

Gandalf dr685sm
30/03/2006, 13:28
αν βρω τα γηπεδα

ο ένας με το GPS και ο άλλος με δικαιολογία έτοιμη...

μμμμμ...

Για να δούμε...

πολλές δικαιολογίες είδα και ακόμα δεν έφτασε μεσημέρι ...

Gandalf

Xlitos
30/03/2006, 15:17
Κατα τις 19.00 πιστευω να μαι εκεί...αντε να αργήσω και λίγο γιατί θα μαι σε δουλειά..

:D

42929

gcrook
30/03/2006, 17:40
Πριν καλα-καλα μπω στην Βεικου ειχανε μουλιασει και οι καλτσες μου απο την ξαφνικη και δυνατη βροχη.....

Καλυτερα μην κανετε καν τον κοπο να πατε στο γηπεδο, εκτος και αν θελετε να το γυρισετε σε water polo...

Αι σιχτηρ και σημερα:mad:

adam_tsouk
30/03/2006, 17:43
FUCK!

Μολις το θυμήθηκα! (βασικα μολις ειδα το ποστ):lol:

Καλα.... θα πω (τυπικα) την επομενη.....:D

Gandalf dr685sm
31/03/2006, 08:31
Ελπίζω να μην στήθηκε κανείς...

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΑΙΡΟ....

Ημουν μέχρι τις 18.30 στο γήπεδο, απο έξω...φυσικά με το αυτοκίνητο , (για καλή μου τύχη), όπου και το DR θα παραληφθεί την Δευτέρα!!!:beer: :sun: :p :D

Ξαφνικά κάποιος άνοιξε τις βρύσες και έπεσε ο Μαραθώνας και οι Αλυκές μαζί...

Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι επειδή είχα φάει το κόλημα να ρίξω κανά σουτ... Πήγα στο γήπεδο της Ροδόπολης που λέγαμε , και είχε ντάλα ήλιο....οπότε ξέδωσα....Για αυτό θα είμαι και το Σαββάτο εκεί....!!!

Παιδιά , όποιος είναι ο κατσικοπόδαρος.... να ξέρει οτι έρχεται πάσχα και το σουβλί , τον περιμένει....

χεχεχεχεχε

Ελπίζω να το κανονίσουμε κάποια στιγμή και να το κάνουμε... οχι το σούβλισμα... το μπάσκετ-συνάντηση ,γεγονός εννοώ...

Gandalf

gcrook
31/03/2006, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ελπίζω να μην στήθηκε κανείς...

Παιδιά , όποιος είναι ο κατσικοπόδαρος.... να ξέρει οτι έρχεται πάσχα και το σουβλί , τον περιμένει....

χεχεχεχεχε

Gandalf

:blush: :blush: :blush:
Πηγα την μηχανη για πλυσιμο 2 ωρες πριν την συναντηση...

μου συμβαινει συχνα αυτο...να βρεξει μετα....:sad: και ο Τανασης δεν δινει εγγυηση:a02:

matsamitsou
31/03/2006, 21:03
Εγώ έσκασα μύτη κατά τις 18:50 σε ένα γήπεδο μόνο για πατινάζ ... άντε και κανένα χαλαρό σουτάκι. Στο δρόμο δεν με έπιασε ούτε στάλα.
Δύο παρέες έπαιζαν. Στη μία ένας τυπάκος με το νούμερο 4 στο σορτσάκι.

- Εεεε άρχοντα .... είσαι ο Gandalf ;
- Tίίίίίί ; :hypnotize
- Εεεεε τίποτα τίποτα ... μοιάζεις με ένα γνωστό μου. :blush:

Τελικά δεν άγγιξα καν μπάλα. Περίμενα 15 min και την έκανα με ελαφρά και σταθερά πηδηματάκια :alien: