View Full Version : Απορια...??
:confused: :confused: Θα ηθελα να προσεξετε τη κοπελα με το nickname Christina που γιορταζει σημερα..Κοιταξτε το προφιλ και πειτε μου αν βλεπετε κατι περιεργο....Mου μυριζει κατι σε dragQueen...:confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
:confused: :confused: Θα ηθελα να προσεξετε τη κοπελα με το nickname Christina που γιορταζει σημερα..Κοιταξτε το προφιλ και πειτε μου αν βλεπετε κατι περιεργο....Mου μυριζει κατι σε dragQueen...:confused: :confused:
ριξε εσυ τα χρονια πολλα και μη ρωτας πολλα... ο καθεις οπως του βγαινει! :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
βρε φιλαράκι παρατίρησε και λιγο πιο πάνω ...
κατι ηξερε και αυτος που εφτιαξε το forum!!!!!!!!!Επικοινωνήστε με τον/την CHRISTINA:
:beer:
Εαν δεις το προφιλ θα καταλαβεις οτι σιγουρα δεν θα ηθελα να μιλησω....Αλλου ειναι το αστειο....:wave2: