PDA

View Full Version : και τα τελικα...

GST
26/03/2006, 21:56
αν και δεν ειμαι και τοσο ενθερμος οπαδος .... αλλα επEιδη θελω να τη σπασω σε καποιους που σπευδουν να βαλουν αποτελεσματα οποτε τους συμφερει.....

ΜΩΡΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ !

καλη αρχη

:beer:

42359

idi
26/03/2006, 22:23
πουστια... πεταξαν εξω το Rossi με επαφη με το που αρχισε ο αγωνας και ιδη ειχε φτασει 4-5ος απο 9ος... στη πρωτη στροφη!

ο Rossi παιζει ακομα.... θα κανει πλακα στο τελος αν και ειδα πολυ χαλια τα Yamaha

θα τους μαμησει ολους όταν χρειαστεί, ! Είναι ο Θεος των GP και ολοι είναι 5 κλασεις κατω από αυτον

τα ducati ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΑ! πολυ δυναμη! Capirex πιεσε μονο οταν ο Pedrosa εδωσε το 101% και πλησιασε... και εξαφανιστηκε...

Pedrosa ως εκει... σιγα μη περασει τον εμπειρο me to TOYMPANO....

το κακο ειναι οτι ο αλλος ειναι ο SETE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γκαντεμια και μουρμουρα εφερε μαζι του....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τα Honda παντα δυνατα… αλλα το σημαντικο ειναι οτι εχει νέο αιμα στους οδηγους! φιλόδοξους και με φοβερη αυτοπεποίθηση.

Το ZXRR φετος θα κανει μεγαλα πραγματα. Είναι ακομα η αρχη

τα λαστιχα θα παιξουν μεγαλο ρολο φετος...

αυτα! καλη χρονια! :beer:

Alelos
26/03/2006, 22:37
Ετσι Ετσι!!! :D :D :D :D :D

Μπραβο στη DUCATI:wave2: :wave2: :wave2:

GeorgeFZR
26/03/2006, 23:50
Μπραβο στα Ducati που αμολανε τα λαδακια τους:mad:

Προσοχη οι απο πισω:rotflmao: :rotflmao:

sotpag
27/03/2006, 00:09
το νου σας στον Pedrosa είναι μεγάλο ταλέντο και μόλις 20 χρονών...

τον είχατε δει στα 250 .... πέταγε επάνω στη μηχανή

Θάνος
27/03/2006, 00:17
Ναι καλός ο Pedrosa αλλά σιγά μην πίστευε κανείς ότι θα έβλεπε μάχη σώμα με σώμα μέχρι τη σημαία... και σιγά μην πίστευε κανείς ότι θα μπορούσε να επιτεθεί έστω και μία φορά σε όλο τον αγώνα...

Αυτά για όσους ψάχνουν να βρουν το νέο Rossi, που αν ήταν στη θέση του Pedrosa σήμερα θα είχαμε δει σίγουρα έστω και ένα προσπέρασμα στον Capirex...

Τέλος πάντων, κρίμα που του 'κατσε η στραβή και χάσαμε θέαμα. Δεν τον πήγε από την αρχή το ΣΚ αυτό.

Κρίμα ρε γαμώτο που δεν έπαθε και τίποτα ο Capirosi να κερδίσει ο Pedrosa να πληρωθεί από το στοίχημα το καημένο το παλικάρι της ΕΤ3... αυτός ο εξαιρετικός συμπαρουσιαστής του διατσίδη που δεν μας έφτανε ο ένας, έφερε και βοήθεια να μας σπάνε τα παπάρια και οι δυο μαζί γαμώ την ανέχεια μου γαμώ... Καλύτερα Eurosport με χιόνια παρά τους άθλιους της ΕΤ3.. :yuck:

Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα!! :yuck: :yuck:

Vstrommer71
27/03/2006, 00:17
Αν μη τι αλλο,προβλεπεται ενα πολυ καλο πρωταθλημα.Ολα τα μηχανακια φαινονται βελτιωμενα και συναγωνισιμα.Η αληθεια παντως ειναι οτι ο Pedrosa τα καταφερε εξαιρετικα.Σκεφτειτε οτι στον πρωτο το αγωνα στα MotoGp,τερματισε δευτερος.Δεν ειναι και λιγο πραγμα.Βεβαια αν θυμαμαι καλα μονο ο θεος Vale ειχε καταφερει να κερδισει στον πρωτο αγωνα του στα 500.:D
Αντε τωρα που αρχισανε τα μηχανακια θα δουμε θεαμα γιατι μας εχουνε ζαλισει τ'αρ@@δια οι διαφοροι Παλομπαρινηδες και Πουρναρακηδες στον Αλφα με το...καταπληκτικο θεαμα της F1 που οι προσπερασεις γινονται στα πιτς:yuck:

kachius
27/03/2006, 08:21
και ο Hayden παιδια΄...!:wave2:

μην τον ξεχνάμε !!!:D

kachius
27/03/2006, 08:22
κάπου όμως έχασα ένα επεισόδιο...:blush:

αυτός ο άχρηστος ο biaggi που εξαφανίστηκε;

πήρε γραμμή ότι είναι άχρηστος και δεν πρόκειτε
να δεί κούπα απ'τη μ@λ@κι@ που τον βαράει
και την έκανε;

Sabre
27/03/2006, 09:00
Γιατί πρέπει τα παλικάρια στην ΕΤ-3 να μας ζαλίζουν με το ποιόν οδηγό ξέρουν - και είναι φίλοι κλπ....???

Έρανος για τον συμπαρουσιαστή του Διατσίδη

Λευτεριά στον σύντροφο Οδυσσέα

Μπράβο στον Capιrosi και την Ducatti

Γούσταρα πολύ τον Pedrosa . Ίδωμεν.......

dirtbird
27/03/2006, 09:12
. αυτός ο εξαιρετικός συμπαρουσιαστής του διατσίδη που δεν μας έφτανε ο ένας, έφερε και βοήθεια να μας σπάνε τα παπάρια και οι δυο μαζί γαμώ την ανέχεια μου γαμώ... Καλύτερα Eurosport με χιόνια παρά τους άθλιους της ΕΤ3.. :yuck:

Αν είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα!! :yuck: :yuck: [/B]

Εγώ γιατί νομίζεις τα σκάω στη NOVA, γιατί μου περισεύουν?
Είναι θέμα ψυχικής ηρεμίας.

Πάντως ο Pedrosa επέδειξε πολύ 'τακτοποιημένο' στυλ οδήγησης.
Να δούμε τι θα κάνει αργότερα όταν μπλέκεται σε 'σκυλοκαβγάδες΄με τους Rossi και σία.
Χτες ο Hayden του 'κατσε εύκολα (τεράστια η διαφορά στις εισόδους-εξόδους) γιατί έτρεχε με το καινούργιο μηχανάκι, και εδώ γεννούνται ερωτηματικά, δίνεις στον Νο1 την δουλειά εξέλιξης και στον Νο2 το έτοιμο?

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και ο Stoner (rookie και αυτός αλλά και ο Roberts, ενώ ο Nakano είχε αφήσει περισσότερες υποσχέσεις από τα δοκιμαστικά.

stako
27/03/2006, 09:15
Ο Pedrosa είναι το μέλλον, ο τρόπος που οδηγάει είναι ο απόλυτος by the book, κοιτάξτε πώς παίζει με το σώμα του, είναι σκέτο σχολείο! Τα κάνει όλα απίστευτα σωστά, σε βιβλία οδήγησης πρέπει να βάζουν βιντεάκια του! Μου αρέσει πάρα πολύ να τον βλέπω να οδηγάει γιατί πραγματικά νιώθω ότι μαθαίνω κάτι. Βέβαια πάει σαν κομπιούτερ, φάνηκε κατευθείαν ότι δεν θα κυνηγούσε στο τέλος....... Βέβαια αν είσαι τόσο καλός και έχεις και μυαλό τότε τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν. Εμένα πάντως το στυλ του μικρού μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Rossi φυσικά είναι άλλη κλάση. Πιστεύω όμως ότι αν εμείς οι κοινοί αναβάτες είχαμε πρόσβαση σε τηλεμετρίες και βίντεο των δυο αναβατών, ελάχιστα θα κερδίζαμε/καταλαβαίναμε από τον τρόπο που οδηγεί ο Rossi και, το αντίθετο, πάρα πολλά θα κερδίζαμε από τον Pedrosa. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός......

Μια και είδα δηλώσεις κτλ των αναβατών μετά τον αγώνα να σας πω ότι ο Rossi ήταν εμφανώς στρεσαρισμένος, είπε ότι έκανε λάθος ο elias αλλά ότι αυτά συμβαίνουν στους αγώνες και επίσης ότι ήταν κρίμα που συνέβη αυτό γιατί ξεκίνησε πολύ καλά (είχε ανέβει 4ος στην εκκίνηση). Δεν φαίνεται πολύ σίγουρος όμως για το Yamaha φέτος (στα δοκιμαστικά έκανε 0,6" χειρότερο χρόνο από πέρσι!). Ο Elias ζήτησε συγνώμη πολλές φορές. Ο Sete δεν φάνηκε να πτοήθηκε πολύ από την εγκατάλειψη (φαίνεται πολύ σίγουρος για τη μηχανή του και με το δίκιο του, τα Ducati φέτος είναι κορυφαία).

Το κύριο πρόβλημα της Yamaha ήταν το chattering, το διορθώσανε το Σάββατο κατά μεγάλο μέρος αλλά τα racing λάστιχα της Michelin δεν είναι πολύ καλά και όταν έβαλε τα qualifier λόγω αυξημένης πρόσφυσης επανήρθε το chattering.

Ο Capirossi εμπειρότατος και με super μηχανάκι φέτος, μόλις είδε το +0 στο board του από τον Pedrosa άνοιξε ρυθμό και έφυγε άνετα μπροστά. Επίσης ίσως να έπαιξαν ρόλο και τα λάστιχα (Bridgestone ο ένας, Michelin ο άλλος), από ότι είπε ο Pedrosa το μπροστά τον ανησυχούσε στο τέλος.

Μην ξεγράφετε τον Sete λόγω της ατυχίας του πρώτου αγώνα.

:wave2: :wave2: :wave2:

idi
27/03/2006, 09:48
:lol: :lol: :lol: :lol:

στο STORK σε καποια στιγμη πηγαν να το αλλαξουν απο το Eurosport σε ΕΤ-3 (καποιος ειπε οτι ειναι στα Ελληνικα...) και εγινε ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Μονο τασακια και μπυρες στο κεφαλι δεν εφαγε ...

ολοι φωναζαν ΟΧΙ - ΜΗ - ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stako
27/03/2006, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

στο STORK σε καποια στιγμη πηγαν να το αλλαξουν απο το Eurosport σε ΕΤ-3 (καποιος ειπε οτι ειναι στα Ελληνικα...) και εγινε ΠΑΝΙΚΟΣ!!!

Μονο τασακια και μπυρες στο κεφαλι δεν εφαγε ...

ολοι φωναζαν ΟΧΙ - ΜΗ - ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άσε που στην μετάδοση από Eurosport (Αγγλική ε!) άκουγες και κινητήρες όπως περνούσαν από την γραμμή εκκίνησης!!! Μάλλον εκεί περίπου κάθονταν οι δημοσιογράφοι.....!

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

byron
27/03/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
κάπου όμως έχασα ένα επεισόδιο...:blush:

αυτός ο άχρηστος ο biaggi που εξαφανίστηκε;

πήρε γραμμή ότι είναι άχρηστος και δεν πρόκειτε
να δεί κούπα απ'τη μ@λ@κι@ που τον βαράει
και την έκανε;

H Honda δεν θέλει να δεί ούτε φωτογραφία του.!!!!! Δεν το δεχθηκε σε καμμία ομάδα της. Φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες τον είχαν πάρει χαμπάρι τον παπάρα και έφαγε πακέτο από όλες. Ψάχνει ομάδα στα Superbikes, αλλά ζέστη............ σε αντίθεση με τον Barros που υπέγραψε στα Superbikes

Wizard13
27/03/2006, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
.Η αληθεια παντως ειναι οτι ο Pedrosa τα καταφερε εξαιρετικα.Σκεφτειτε οτι στον πρωτο το αγωνα στα MotoGp,τερματισε δευτερος.Δεν ειναι και λιγο πραγμα.Βεβαια αν θυμαμαι καλα μονο ο θεος Vale ειχε καταφερει να κερδισει στον πρωτο αγωνα του στα 500.:D

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά στο ντεμπούτο του ο Rossi δεν τερμάτισε καν.... :rolleyes:

Όσο για τον Pedrosa, έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος του Rossi. Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Rossi πήρε ολα τα παγκόσμια με τη 2η φορά, ενώ ο Pedrosa στα 125 με τη 3η, αλλά στα 250, έχει ήδη 2 στα 2 :beer:

byron
27/03/2006, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Ας μην ξεχνάμε, ότι ο Rossi πήρε ολα τα παγκόσμια με τη 2η φορά, ενώ ο Pedrosa στα 125 με τη 2η, αλλά στα 250, έχει ήδη 2 στα 2 :beer:

Σωστά. Ήθελε το παλληκάρι να μια περίοδο προσαρμογής και αναγνώρισης.
Μετά.......που σε πονεί και που σε σφάζει. Φέρτα στην σειρά.
Μήπως ξέρει κανείς τι κάνει και που βρίσκεται ο υπεύθυνος της Honda που πήρε την απόφαση να διώξει τον Vale;;;
:cry: :cry:

idi
27/03/2006, 10:41

Όσο για τον Pedrosa, έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος του Rossi.

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

ουτε ο Γεωργιου για το Euro2004 δεν ελεγε τετοια....

Θάνος
27/03/2006, 10:49
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Χαχα ναι... άσε είναι πικραμένοι οι χονταίοι με το Rossi γιατί έφυγε και δεν θα ξαναδούνε πρωτάθλημα μέχρι να φύγει από τα gp...

byron
27/03/2006, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Χαχα ναι... άσε είναι πικραμένοι οι χονταίοι με το Rossi γιατί έφυγε και δεν θα ξαναδούνε πρωτάθλημα μέχρι να φύγει από τα gp...

Τους έχω ικανούς να δώσουν οι ίδιοι τα λεφτά στην Ferrari, για να τον ξεφορτωθούν:lol:
Πιό φτηνά θα τους έρθει. Πόσουν οδηγούς είχαν και έχουν ρίξει στα Gp για να τον αντιμετωπίσουν;;;;;;; 6,7 μου ήρθαν στο μυαλό... Αλλά όλοι τους :o :o ........

dirtbird
27/03/2006, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Άσε που στην μετάδοση από Eurosport (Αγγλική ε!) άκουγες και κινητήρες όπως περνούσαν από την γραμμή εκκίνησης!!! Μάλλον εκεί περίπου κάθονταν οι δημοσιογράφοι.....!

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!

Oι δημοσιογράφοι (Toby Moody και Julian Ryder αν θυμάμαι καλά) κάθοντα στο κεντρικό κτίριο.

Στα pits είναι ο Randy (Mamola) ο οποίος κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι. (όπως και να κρεμάει το μικρόφωνο του στην ευθεία όταν περνάνε τελικιασμένοι
)

Wizard13
27/03/2006, 11:18

Για τεκμηρίωσε μου σε παρακαλώ την "ηλιθιότητα" της άποψής μου

idi
27/03/2006, 11:22
Για τεκμηρίωσε μου σε παρακαλώ την "ηλιθιότητα" της άποψής μου

οταν θα σεβαστεις περισσότερο τον ζωντανο μυθο του GP τοτε θα σου απαντησω....

οχι μονο εσυ... ολοι οσοι ξεχνανε τι εχει κανει και τι μπορει να κανει ακομα αυτος ο "αστειος" τυπος...

μπορει να μη σου αρεσει σαν φατσα (ουτε εμενα μ'αρεσει....), η σαν χαρακτηρας ή σαν οτι θες...

αλλα ειναι ο ΘΕΟΣ .+_

ο Pedrosa αυτη τη στιγμη sorry που στο λεω αλλα ειναι μια τριχα απο τα @@ του....

αμα κανει μεγαλη καριερα αντίστοιχη στο μέλλον αυτο ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ....

ειμαι λαθος?

Wizard13
27/03/2006, 11:35
Τον σέβομαι ιδιαίτερα και δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία του.

Αλλά αν πας μερικά χρόνια πίσω και τον δεις πως ήταν όταν ξεκίνησε να τρέχει στα 500, πες μου εσύ τι παραπάνω είχε ΤΟΤΕ, από τον τωρινό Pedrosa.

Μη συγκρίνουμε τον Rossi τώρα, με τον Pedrosa τώρα...

idi
27/03/2006, 11:36
+ ο Pedorsa τον αγωνιστικό τσαμπουκά του Rossi.... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗ (μεχρι τωρα μικρη) ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ...

μεχρι τωρα ειναι ενας αριστος αλάνθαστος οδηγος που μαζεύει ποντους σταθερα

ο VALE ειναι τρελός... θα κερδίσει στη χειρότερη μερα του, με τις χειρότερες συνθήκες, με το χειρότερο μηχανάκι... απλα γιατι ειναι γενημένος να νικησει....

απλα πραματα

θα κανει το κατι παραπάνω απο το "άριστη αλάνθαστη οδήγηση-άριστη τεχνικη-αριστη προετοιμασία-αριστα μπλα μπλα" ....

θα κερδισει στη τελευταια στροφη γιατι ειναι ... ο ROSSI τι να λεμε!
:smokin:

τα νουμερα δε λενε παντα την αληθεια....

stako
27/03/2006, 11:38
Το είπα κι αλλού, εγώ θα βάλω 20-30€ στο μικρό για πρώτη δυάδα στο πρωτάθλημα, από τα 250 μου άρεσε πολύ και χτες μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Είναι σκέτο σχολείο! Στο motogp.com κυνηγάω τα βιντεάκια του συνέχεια! :)

byron
27/03/2006, 11:45
+1000 σ΄αυτά που λέει ο Idi.
Κανείς δεν αμφιβάλλει για το ταλέντο όχι μόνο του Pedrosa, αλλά και των υπολοίπων στα Gp. Απλά τα δείγματα γραφής δείχνουν μια μεθοδικότητα στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα, με στόχο την αποκομιδή βαθμών.
Υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ότι αν ο Rossi δεν είχε την ατυχία της πτώσης και βρισκόταν στην 2η θέση, θα έκανε επίθεση μέχρι και το τελευταίο μέτρο στον Capirex??

Wizard13
27/03/2006, 11:49
Τελευταία φορά που κοίταξα, πρωτάλθημα πήρε αυτός που είχε τους περισσότερους βαθμούς... :rolleyes: κι όχι αυτός με το περισσότερο πείσμα.

Εγώ έχω δει ότι ο Pedrosa "δουλεύει" ακριβώς όπως ο Rossi. Κάθεται 2-3ος, μελετάει τον μπροστινό και επιτείθεται λίγος πριν το τέλος, χωρίς να δώσει ευκαιρία στους άλλουν να αντιδράσουν.

Όπως έχω ξαναπεί, πρώτος αγώνας ήταν και δεν κρίνετε τό πρωτάθλημα από έναν αγώνα. Μακάρι να δούμε θέαμα και ανταγωνισμό, γιατί η μονοτονία δεν οφελεί κανέναν :wave2:

byron
27/03/2006, 11:50
Μακάρι να δούμε θέαμα και ανταγωνισμό, γιατί η μονοτονία δεν οφελεί κανέναν :wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer:

sniper
27/03/2006, 11:51
Ακόμα και στα GP θα την λέτε στην Η;
Ακόμα κι όταν ένας πιτσιρικάς 20χρονος με την πρώτη βγαίνει 2ος; Τι σας έκατσε άσχημα δλδ;

Έχουμε ξαναπεί ότι μόνο η μηχανή δεν φτάνει - όπως και μόνο ο οδηγός δεν φτάνει.... 11η η δεύτερη Yamaha...... Ο Ρόσσι είναι αλλού αλλά ας μην ακυρώνουμε και τους υπόλοιπους. Ειδικά το νέο αίμα. Τι να κάνουμε... είναι στην Honda φέτος {Melandri,Pedrosa,Stoner}

super_toto
27/03/2006, 12:00
Το σίγουρο είναι ότι ο Pedrosa είναι ένας άριστος αναβάτης και ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που βγήκε τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα θα αφήσει εποχή. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί οδηγό σε αύτην την ηλικία να είναι τόσο προσγειωμένος και να μην κάνει ποτέ λάθος. Μιλάμε στο κεφάλι του πρέπει να έχει AMD ATHLON 64 bit.
Δείχνει ότι εκμεταλεύται 100% αυτό που του δείνει η μηχανή.
Το θέμα είναι όμως ότι ο Rossi εκμεταλεύται το 101% για αυτό και λατρεύεται σαν θεός.
Το μέλλον θα δείξει.
Λίγα σχόλια για το φετινό MotoGp

Cappirosi: Εμπειρεία + καλύτερη φετινή μηχανή (όπως φαίνεται) = πιθανότατα πρωτάθλημα

Sete: Δεν θα στοιχιμάτιζα υπέρ του ούτε 1 ευρώ. Εντελώς αφερέγγυος τόσα χρόνια τον έχουμε μάθει . Όταν ζορίζουν τα πράγματα πάντα κάνει το λάθος.

Hayden: Μάλλον θα βοηθάει τον Pedrosa φέτος να εξελιξει την Honda.

Pedrosa: Δεν θα μου φανεί περίεργο να την σηκώσει την κούπα φέτος. Με τέτοια σταθερότητα που διαθέτει θα τσιμπάει σε κάθε αγώνα βαθμούς.

Melandri: Οψόμεθα. Θεωρητικά είναι ικανός για το καλύτερο.

Rossi: Αν η Yamaha του δώσει μια ανταγωνιστική μηχανή θα κάνει περιπατο όπως πάντα.

TRX124
27/03/2006, 12:09
στα motogp ολοι οι οδηγοι ειναι καλοι,απλωσ καποιοι ειναι σε δικη τουσ κλαση και βασικα αυτοσ ειναι μονο ο ροσσι.

παντα σε συγκριση με οδηγουσ με τουσ οποιουσ εχει συναγωνιστει σε πληθοσ αγωνων ωστε να υπαρχει μετρο συγκρισησ

ο pedrosa εναν αγωνα εκανε,ειναι νωρισ ακομα.μην ξεχνατε (αν δεν κανω λαθοσ ) οτι η μεγαλυτερη κλαψομοιρα του μοτοσυκλετισμου ειχε κερδισει στον πρωτο τησ αγωνα στα 500 back in 1998.

και υστερα..............

οσο για την 11η τησ yamaha με checa,ellison και dunlop περιμενε κανεισ τιποτα καλυτερο:confused:

και ο colin ξεκινησε προτελευταιοσ με το ατυχημα του ροσσι,αν και πιστευω οτι και κανονικα να ξεκινουσε παλι @@χ@δ@@ θα εκανε οπωσ κανει τα τελευταια 4 χρονια στα motogp

καλοσ μονο για τα superbikes ειναι... :o

stako
27/03/2006, 12:11
Για δείτε αυτό.

https://www.betandwin.com/betsnew.aspx?SportID=40

Και αυτοί χαζοί λέτε να είναι???

TRX124
27/03/2006, 12:13
.

Rossi: Αν η Yamaha του δώσει μια ανταγωνιστική μηχανή θα κάνει περιπατο όπως πάντα. [/B][/QUOTE]

μεχρι πριν 1 μηνα το yamaha πηγαινε γ@@@@ασ(ακομα και με τον checa στα δοκιμαστικα), σε ενα αγωνα προλαβε και εγινε χρεπι?:confused: :confused:

kachius
27/03/2006, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι να κάνουμε... είναι στην Honda φέτος {Melandri,Pedrosa,Stoner}

...μα γιατί τον αφήνετε όλοι απ'έξω..;:mad:

Hayden ! ! !

sniper
27/03/2006, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
...μα γιατί τον αφήνετε όλοι απ'έξω..;:mad:

Hayden ! ! !

Απλά δεν είναι μικρός πια.... :D και εκτός απο την αυλή του (Laguna Seca) δεν έχει κάνει τίποτα αξιόλογο....

Ευτυχώς δεν είναι κλάψας......

byron
27/03/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ευτυχώς δεν είναι κλάψας......

Ποιόν εννοείς εεεεεεεε;;;;
Με την ευκαιρία να τι ζήτησε ο Max από το HRC για να τους πατήσει όλους τους κουλούς που συνωμοτούν εναντίον του.....

42441

kachius
27/03/2006, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
να τι ζήτησε ο Max από το HRC

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ούτε με αυτό θα την πάλευε ο άχρηστος...

Το πολύ πολύ να πέρναγε τη NASA...
τον Rossi με τίποτα... :rotflmao:

tools
27/03/2006, 14:02
εχουν γεμισει γαυρους τα motogp,αυτο βλεπω εγω.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ Κ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΕ.

η πορεια κ τα αποτελεσματα του pedrosa ειναι καλυτερα απο τα αντιστοιχα του rossi ως ωρας.κ αυτο ειναι απολυτο.
αν θα τα καταφερει εξισου καλα κ στο μελλον,θα το δουμε.ειναι αναγκη να σφαζεστε απο τωρα???
επισης ο rossi ειναι κυριαρχος τα τελευταια 5 χρονακια.ΑΥΤΟ κ αν ειναι απολυτο...

δεν χανει ο γιατρος φετος αλλα μια τριχα ΔΕΝ ειναι ο μικρος...

και για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους,μονο ενας εχει κερδισει στο ντεπουτο του στα μεγαλα,στην συγχρονη ιστορια, κ αυτος δεν ειναι ο ροσσι φυσικα φυσικα...

ειναι ο μπηξε δειξε κτλ max biaggi (κ με τον μεγαλο mick μεσα,στην ακμη του παρακαλω)

ευτυχως που εκανε τοσο καλο στο αθλημα που πηρε τη γκρινια του κ εφυγε,ετσι?...λες κ σας επαιρνε τηλεφωνο κ γκρινιαζε σε σας ρε φουστη!ε ρε γραμμες που πεφτουν(παγκοσμιως)...
αλλα οχι σε σας.
εσεις ευτυχως δεν ξεγελιεστε,ξερετε οτι ο ροσσι ειναι ο θεος κ οτι ο πεντροσα θα γινει οπου να'ναι:winka:

downhill
27/03/2006, 14:54
Θυμάμαι μια δήλωση του Rossi,πριν κάποια χρόνια-νομίζω ήταν ακόμη στα 125-μετά τον αγώνα της Jerez όπου είπε:'Αφιερώνω τη νίκη μου,σε αυτούς που έγραψαν το πανώ στο πίσω μέρος της πίστας κι έλεγε "Καλύτερα μια ώρα σαν τον Rossi,παρά μια ζωή σαν τον Biaghi"!!!!!!!!!Επίσης όταν μια φορά ο MAX παραπονιόταν για ταλαντώσεις του μπροστινού,ο Rossi μετά απο νίκη είπε "Ευτυχώς,καταφέραμε να κάνουμε το μπροστινό να ταλαντώνεται,και κέρδισα!!!"

Ωραίες δηλώσεις!!!

Wizard13
27/03/2006, 15:04
Εγώ σε αυτά τα σχόλια δεν βρίσκω κάτι διασκεδαστικό, παρά μόνο ειρωνία... κι απέναντι σε συναδέλφους...

panayiotis
27/03/2006, 17:26
χαίρομαι ιδιαιτερως που βλεπω σε μια μονο μερα τοσα πολλα ποστ για το ιδιο θεμα πραγμα που σημαινει οτι φετος πολυς μα πολυς κοσμος ηταν καθηλωμένος την Κυριακη το μεσημερι και έβλεπε MOTOGP.
Επισης με χαρα βλέπω νεα μελη να γραφουν την αποψη τους τεκμηριωμένα σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις.Το σχεδον αναφερεται σε καποιες εξαιρεσεις που χρησιμοποιουν την ανωνυμια του διαδικτυου και με γλωσσα πεζοδρομιου προσπαθουν να εκφρασουν και να επιβαλλουν την γνωμη τους. Η καλύτερη τακτικη απο ολους ειναι να μην απαντα κανεις σε τετοιες χυδαιολογιες περιφρονωντας τελειως τα συγκεκριμενα ατομα.

zephyr1
27/03/2006, 17:48
Νομιζω οτι τωρα που εφυγε ο Max(& δικαια του ασκηθηκε εμπαργκο σε ολα τα προιοντα εξ Ιαπωνιας)νιωθω να λειπει κατι απο τους αγωνες .
Θυμαμαι ποσος κοσμος μιλουσε γι' αυτον πριν & μετα τον αγωνα.(ακομα & σημερα εδω).

Ειναι εκνευριστικα σπαστικος ακομα & σε φωτογραφιες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σημερα δεν θα ηθελα να ηταν στους αγωνες.

Παρατηρηστε πως στιβει το Ducati του ο Capirex.

Ειναι πολυ νωρις για προγνοστικα αλλα πιστευω φετος οτι θα περασουμε ολοι πολυ καλα.:lol:

panayiotis
27/03/2006, 18:33
z

42495

panayiotis
27/03/2006, 18:41
t

42496

panayiotis
27/03/2006, 18:44
h

42497

panayiotis
27/03/2006, 18:44
hp

42498

TRX124
27/03/2006, 19:03
Εγώ σε αυτά τα σχόλια δεν βρίσκω κάτι διασκεδαστικό, παρά μόνο ειρωνία... κι απέναντι σε συναδέλφους...

...ε 0χι και συναδελφοι,μαλλον συμπολεμιστεσ,καλυτερα πολεμιστεσ...

...ρωμαικη αρενα με μονομαχουσ ενα πραγμα...

:a015: :a017: :a29: :a39: :a52: :a43: :a38:

Wizard13
27/03/2006, 19:36
@genesis1955: Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στο νικητή

Αν δεν υπήραν οι άλλοι, κι έτρεχε μόνος του ο κάθε πρωταθλητής, δε θα είχε καμμία αξία το πρωτάθλημά του.

Το ότι ο Rossi είναι ένας από τους κορυφαίους αναβάτες που πέρασαν ποτέ, το οφείλει στους συναδέλφους του, που είναι άξιοι αλλά παρόλα αυτά, εκείνος ξεχώρισε.

Αν ήταν όλοι άσχετοι κι έπεφταν στην 1η στροφή, κανείς δε θα θεωρούσε το Rossi κορυφαίο κι ας είχε πάρει 10 πρωταθλήματα. Γι'αυτό λέω ότι είναι συνάδελφοι, απλά δεν έχουν κοινά συμφέροντα.

Vstrommer71
27/03/2006, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ γιατί νομίζεις τα σκάω στη NOVA, γιατί μου περισεύουν?

Nα υπενθυμiσω στους φιλους οτι το Eurosport μπορεις (τουλαχιστον το Γερμανικο) να το πιανεις δορυφορικα ελευθερο στους Astra 19.2 E.Επισης με καταλληλο...κολπο πιανεις και το Γαλλικο και το...ιθπανικο Eurosport!Ετσι ΔΕΝ χρειαζεται να σκας 55 ευρα το μηνα για τους απληστους(σε σχεση με το προιον που σου παρεχουν) της Nova!:wacko:

Vstrommer71
27/03/2006, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
και για να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους,μονο ενας εχει κερδισει στο ντεπουτο του στα μεγαλα,στην συγχρονη ιστορια, κ αυτος δεν ειναι ο ροσσι φυσικα φυσικα...
Nα ζητησω ταπεινα συγγνωμη,αλλα ειπα οτι ΔΕΝ θυμαμαι αν ο Γιατρος ειχε κερδισει το πρωτο του GP στα 500.Εφαγα ομως ενα φλας και ΝΟΜΙΖΩ οτι το ειχε κανει αυτο(νικη στο πρωτο του αγωνα στα 500)
ο...Abe!Αν καποιος(παλιος...) θεατης των motogp το θυμαται ας το πει.
Να ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ οτι ο Vale παραμενει ο καλυτερος (ισως μεταξυ ισων) οδηγος,σιγουρα ο πιο πλακατζης,αντισυμβατικος,αντισταρ πρωταγωνιστης των αγωνων και οτι εναν αγωνα των MotoGp τον ευχαριστιεσαι με καλη παρεα και και με τους...τρελλους (Moody-Schott-Mamola)
στο Eurosport να δινουν τα ρεστα τους!!!:beer:

Wizard13
28/03/2006, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Nα υπενθυμiσω στους φιλους οτι το Eurosport μπορεις (τουλαχιστον το Γερμανικο) να το πιανεις δορυφορικα ελευθερο στους Astra 19.2 E.Επισης με καταλληλο...κολπο πιανεις και το Γαλλικο και το...ιθπανικο Eurosport!Ετσι ΔΕΝ χρειαζεται να σκας 55 ευρα το μηνα για τους απληστους(σε σχεση με το προιον που σου παρεχουν) της Nova!:wacko:

Με το ίδιο κατάλληλο "κόλπο" πιάνεις και το αγγλικό ;)

b_bong12
28/03/2006, 14:19
τον danny δεν τον βλεπω για κουπα φετος.Καμια 2η θεση μπορει.
Οπως ειπαν και οι παρουσιαστες στο ετ3(sorry ρε παιδια αλλα το γερμανικο το eurosport δεν το μπορω) εμεινε απο χερια.
Το αγγλικο to eurosport στη νοβα σε ποιες ρυθμισεις το πιανεις??

Παντως επειδη φετος(kai pali sorry:p ) αρχισα να βλεπω το gp(εκτος απο διαφορες στιγμες που το εβλεπα ετσι αποσπασματικα) επαθα πλακα με τον τροπο και την ταχυτητα οδηγησης.
Αφου να φανταστειτε με επιασε ταχυπαλμια στο warm-up lap.χαχαχαχαχα

Οσοι βλεπατε ετ3, μηπως λεω μηπως διακρινατε ολιγον ενταση μεταξυ των παρουσιαστων σε καποια φαση?(ο τυπας με το κιτρινο πουκαμισο παντως ειναι καλος-ο διατσιουδης μου την δινει)

Alelos
28/03/2006, 20:10

Ρε παιδια μπορειτε να εξηγησετε τη διαδικασια και τα περιεργα "κολπα" σε εμας τους ασχετους????

Vstrommer71
29/03/2006, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alelos
Ρε παιδια μπορειτε να εξηγησετε τη διαδικασια και τα περιεργα "κολπα" σε εμας τους ασχετους????
Πιατο 1.20μ,ληψη Hotbird-Astra,καταλληλος αποκωδικοποιητης(μην ξανακουσω τιποτα για το ρημαδι που δινει η Νοβα!) και με καταλληλα...ψαξιματα για λογισμικο στο ιντερνετ κανεις δουλεια σου!Σαν εισαγωγη ριξε μια ματια σε satgrekco.com η satleo.gr
:beer: :winka:

Vstrommer71
29/03/2006, 01:24
Eνδιαφερον,κανε μου ενα πμ:winka:

Το σπαμ πολλοι αγαπησαν,τον σπαμμερ ουδεις!Γμτ....