View Full Version : ΜΠΟΥΦΑΝ
ΚΑΛΗΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΗΣ BMW (ΜΕ ΜΠΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ MOTORAD)ΓΥΡΩ ΣΤΑ 220Ε.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ DAINESE,ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ BMW
ΑΞΙΖΟΥΝ;;Η ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ:::
ΣΗΜ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΛΛΕΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
koutroulis
27/03/2006, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από KATVASS
ΣΗΜ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΑΛΛΕΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΣΚ
νάσαι καλά!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BILL VUZAS
27/03/2006, 15:07
ΑΡΙΣΤΑ ΡΟΥΧΑ,ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΝΤΑΙΝΕΣΕ-ΣΠΙΝΤΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ 1,5 ΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ.
BILL VUZAS
28/03/2006, 08:36
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
lord_dimos76
28/03/2006, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΣΥΜΦΩΝΩ! :a013:
ALX GS 11½
28/03/2006, 14:13
E οχι και 1,5-2 φορες.Ειπαμε ειναι ακριβα αλλα οχι κι ετσι!
Ενα καλοκαιρινο μπουφαν της clover που κοιτουσα περσι ειχε 190?
Γιατι δηλαδη να μην παρω το BMW?Σιγα την διαφορα!
BILL VUZAS
28/03/2006, 15:04
ΤΟ CLOVER ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ,190 ΕΥΡΩ.ΤΟ BMW ΟΜΩΣ Η ΒΑΛΟΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΣΑΒΑΝΑ Η' RALLY 2)EXEI 350-550 ΕΥΡΩ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΡΕΙΤΓΟΥΟΡΝΤ ΤΗΣ BMW,EIXE 279000 ΔΡΧ.ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ 220000 ΔΡΧ.ΔΗΛΑΔΗ 647 ΕΥΡΩ.ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 300-450 ΕΥΡΩ.
Εγώ πιστεύω ότι τα προϊόντα της ΒΜW είναι κορυφαία δεν με έχουν προδώσει ποτέ, επιπλέον υπερέχουν από ίσης αξίας προϊόντα άλλων εταιρειών.
Όποτε έχω πάρει εξοπλισμό αναβάτη πέραν της ΒΜW το έχω μετανιώσει. Τη διαφορά της τιμής θα την κερδίσεις σε διάρκεια και σε απόδοση, πάντα παίζει ρόλο η σχέση τιμής προς απόδοση και η αποτελεσματικότητα !!!
Αυτά !! ΔΕΝ είμαι απόλυτος μιλάω όμως επειδή την έχω πάθει.
:smokin: :smokin: :smokin:
BILL VUZAS
30/03/2006, 07:47
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ BMW ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΑΚΡΙΒΗ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ BMW ,SPIDI.DAINESE,SHOEI,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ SPIDI,ΣΤΑ ΚΛΙΠΣ ΤΩΝ ΦΕΡΜΟΥΑΡ.ΣΤΗΝ BMW ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΙΠΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ.ΣΤΟ DAINESE ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΤΟ ΔΕ SPIDI META 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ 1,5 ΜΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.