PDA

View Full Version : ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. - ΠΑΟ... ήταν τελικά ή δεν ήταν;...

Gandalf dr685sm
27/03/2006, 15:38
Ορφανός: Δεν ήταν πέναλτι

27/3/2006 13:13

Ο μέσος της Καλαμαριάς, Δημήτρης Ορφάνος, μίλησε στο Sportime 89,2 και την εκπομπή «Σφήνες» με τον Άγγελο Μενδρινό.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: "Η γνώμη μου είναι ότι είναι μια εναέρια μονομαχία. Πηδάω μαζί με τον Γκούμα, είμαι εν κινήσει, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ακουμπάω τα χέρια μου ή τον σπρώχνω. Με τη φόρα που έχω, ο Γκούμας εκμεταλλεύεται το γεγονός αυτό και πέφτει κατευθείαν κάτω. Το λέω αυτό γιατί έχω αγωνιστεί και ως επιθετικός και τώρα αγωνίζομαι στο κέντρο, δεν έχω πάρει ποτέ τέτοιο πέναλτι, σε όποια κατηγορία και να έχω παίξει. Όταν έχω πηδήξει στον αέρα με κάποιον αμυντικό δεν έχω πάρει ποτέ μου πέναλτι. Για εμένα δεν είναι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι έπρεπε να το δώσει.

Υπάρχει επαφή των σωμάτων μας αλλά είναι από τις περιπτώσεις που γίνονται πολλές φορές σε έναν αγώνα και αλίμονο αν δίνονταν όλες πέναλτι. Εγώ δεν πιάνω, ούτε κρατάω, ούτε δεν αφήνω κάποιον να πηδήξει. Ίσα-ίσα εκμεταλλεύεται την όποια επαφή έχουμε στον αέρα για να πέσει κάτω και να βοηθήσει τον διαιτητή να δώσει το πέναλτι. Η ομάδα μας δεν θα έπαιρνε ποτέ τέτοιο πέναλτι, αλλά ούτε σε κάποιο ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων θα δινόταν".

Gandalf

dukeandthecity
27/03/2006, 15:48
gandalf

την προηγουμενη βδομαδα ειχαμε τον γαυρο με την λαρισσα και τις φιλο-γαυρικες εφημεριδες να βγαζουν πρωτοσελιδα με zoumαρισμενο το καταφανεστατο πεναλτι.

Τωρα εχουμε τον βαζελο. Την αλλη βδομαδα θα εχουμε την ΑΕΚ τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο.

ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΙ.
:beer:

Gandalf dr685sm
27/03/2006, 15:51
ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΙ.

μαζί σου , άλλα άσε και λίγο να κάνουμε και χαβαλέ... μιας και μόνο αυτό είναι το "σοβαρό" που μπορούμε να εφαρμόσουμε μετά απο κάθε αγώνα Ελληνικού πρωταθλήματος... το πείραγμα και τον χαβαλέ..

Gandalf

$py
27/03/2006, 15:52
Ta organa arxisan na paizoun noritera, me tin apofasi na paiksei o PAOK me filathlous enantion tis AEK. Kai ta taxa parapona ton paikton tis AEK gia tis pliromes.

Den mas prokalei pleon entyposi kai auti ti fora DEN THA TOUS PERASEI...

idi
27/03/2006, 15:58
ειναι καιρός ο "αδικημένος λαος του μΠΑΟΚ " να εκδικηθεί τo "αθηναϊκό κατεστημένο" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κομπλεξάρες της Θεσαλονικης τερμα οι αποχες!

γεμιστε τη τουμπα και σπαστε τα ολα στο παιχνιδι με την ΑΕΚ... τον εχτρο σας :a31: :a31: :a31: :a31:

dukeandthecity
27/03/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ειναι καιρός ο "αδικημένος λαος του μΠΑΟΚ " να εκδικηθεί τo "αθηναϊκό κατεστημένο" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κομπλεξάρες της Θεσαλονικης τερμα οι αποχες!

γεμιστε τη τουμπα και σπαστε τα ολα στο παιχνιδι με την ΑΕΚ... τον εχτρο σας :a31: :a31: :a31: :a31:

You are only here to annoy us !

τον επαλε τον ξέχασες ?

idi
27/03/2006, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
You are only here to annoy us !

τον επαλε τον ξέχασες ?

οχι γιαυτο στο λεω! ο "εχτρος" ειναι ενας... η ΑΕΚ φταιει που ποδοσφαιρικα εισαστε ολοι για το φουτσο!

PeterMurphy
27/03/2006, 17:25
Oxi re seis..i athina ftaiei :D :wave2:

zzr2005
27/03/2006, 17:35
και η άποψη ενός βάζελου:
φυσικά και το πέναλτνι ήταν μούφα.....
αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γκούμας έκανε θέατρο...απλώς τον βρήκε ο αντίπαλος με το κεφάλι του κατά τη διάρκεια της εναεριας μονομαχίας.....αν δίνονται αυτά πέναλντι τότε θα έπρεπε να βαράνε πιο πολλά πέναλντι από ό,τι βαράνε βολές στο μπάσκετ....
μάλλον υπήρχε νωρίτερα πέναλντι στον Παπ αλλά ψιλά γράμματα....
το θέμα είναι ότι τον Κάκο τον είχα από τους καλύτερους διαιτητές...συνήθως αφήνει το παιχνίδι να πεχτεί... και δεν δίνει ανούσια φάουλ...έτσι ξεκίνησε κ χτες αλλά μετά από ενα σημείο το έχασε τελείως το παιχνίδι...
κατά τα άλλα άλλο ένα παιχνιδι φέσι σε ένα γήπεδο αχούρι...

b_bong12
28/03/2006, 06:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
και η άποψη ενός βάζελου:
φυσικά και το πέναλτνι ήταν μούφα.....

μάλλον υπήρχε νωρίτερα πέναλντι στον Παπ

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ.
Διορθωσε την μαλακια που εκανε νωριτερα(δεν εδωσε το πεναλντι στην προηγουμενη φαση)

Γενικα αυτος ο διαιτητης εμενα μου φαινεται πως ξερει τι κανει.
Παιζει καλα.

x-rider
28/03/2006, 08:17
πεσε , πεσε κατι θα παρουμε

αυτο φωναζε ο Μαλεζανι Παπ, Παπ να αρχισει να πεφτει

και πεναλτι με ωμα:lol:

Ρε βαζελακια , με τον παοκ, χωρις κοσμο,

και χωρις ολο το κεντρο

στην αθλητικη δικαιοσυνη μειωσαν την ποινη σε 2 αγωνιστικες

για να παιξει η αεκ με κοσμο

εψησε σε χ το παιχνιδι οφη- πανιωνιος (νιπτω τας χειρας μου,μην

χαλασουν οι κουμπαριες)

και το αποκορυφωμα

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΝΑΡΙΞΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΖΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ο προεδρας δεν μιλαει καθολου ο ντεμακος

τα εχει κανονισει

για 3 η θεση

DUKASII
28/03/2006, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
πεσε , πεσε κατι θα παρουμε

αυτο φωναζε ο Μαλεζανι Παπ, Παπ να αρχισει να πεφτει

και πεναλτι με ωμα:lol:

Ρε βαζελακια , με τον παοκ, χωρις κοσμο,

και χωρις ολο το κεντρο

στην αθλητικη δικαιοσυνη μειωσαν την ποινη σε 2 αγωνιστικες

για να παιξει η αεκ με κοσμο

εψησε σε χ το παιχνιδι οφη- πανιωνιος (νιπτω τας χειρας μου,μην

χαλασουν οι κουμπαριες)

και το αποκορυφωμα

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ ΝΑΡΙΞΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΖΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ!!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ο προεδρας δεν μιλαει καθολου ο ντεμακος

τα εχει κανονισει

για 3 η θεση ΕΙΜΑΙ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΑΝΤΖΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ...ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΤΗ.

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..

Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ..

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΛΟΥΝ...

ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ..ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ..
ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ..

ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ DVD ΠΑΛΙ..

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ...

ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ..

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ..ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ..

$py
28/03/2006, 10:18
E otan sfyrizei o diaititis offside piso apo ti sentra milame pleon gia THN anikanotita.

Exete dei ta @@ tou Demi kai milate??? Foto vgalate??

Gandalf dr685sm
28/03/2006, 10:46
αυτό ακριβώς... Είχε ανάγκη την διαιτησία ο κόκκινος, για να κερδίσει τον Ατρόμητο;...

Γιατί οι διαιτητές να καίνε ομάδες που αντικειμενικά είναι υποδεέστερες και θα κάνουν 2-3 ευκαιρίες το πολύ απέναντι του;... Ειδικά η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν πάρα πολύ καλή...

Και το κακό που δεν κατανοούν οι οπαδοί με παρωπίδες, είναι οτι τέτοιες διαιτησίες, "κακομαθαίνουν" παίκτες και ομάδες, που μόλις βγούν έξω σε ευρωπαικά παιχνιδια, τότε μετατρέπονται σε καρπαζοεισπράκτορες και γκρινιάρηδες, καθώς εκεί "ακουμπήματα" στυλ Γκούμα..καρατιές στυλ Τσιρίλο, ..βουτιές ξεχασιάρικες απο Τζόρτζεβιτς και Θεατρικά απο Οκκά δεν περνάνε...

Δεν είδατε τον Σαμαρά και τον Γιαννακόπουλο;... εχουν τόσο εντρυφήσει στην νοοτροπία του Αγγλικού ποδοσφαίρου , που πρέπει να φάνε ΧΟΝΤΡΗ ΚΛΩΤΣΙΑ , για να πέσουν κάτω... και οχι με το φύσημα της αύρας...

Για να μην μιλήσω για επόπτες κτλ...

Αλλά είπαμε... αγχωθείτε , τσακωθείτε για την μπάλα εσωτερικής κατανάλωσης , μιας και αποδίδει εισητήρια στους παρέδρους λογής - λογής που τις επενδύσεις που κάνουν , μοιάζουν με εκείνες του Μάτσα , που έδινε μια λιρα γαι να πάρει ενα σπίτι...

Άκουσα μάλιστα οτι ακόμα να δοθεί απάντηση σε Ριβάλντο που οτι και να λέμε αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό πρωτάθλημα και κράχτη του...
Δηλαδή περιμένει με 1 μύριο που δίνει τον χρόνο σε αυτόν να πάρει καλύτερο;;; Αναρρωτιέμαι φωναχτά...

Για να μην πιάσω για την δική μας ομάδα και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν... χωρίς χρήματα πάντα , μιας και το επενδυτικό ακόμα αναμένεται...

Gandalf

skous
28/03/2006, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΙΜΑΙ 100% ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Ο ΑΝΤΖΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ...ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ..

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΞΑΝΘΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΤΗ.

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ'' ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ..

Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ..

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ..ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..ΠΟΙΟΝ ΟΦΕΛΟΥΝ...

ΔΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΧΘΕΣ..ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΑΤΗΣΙΑ..
ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ..

ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

ΚΑΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ DVD ΠΑΛΙ..

ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ...

ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ..

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ..ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ..

re iremiste...

o biscan den pire karta oufa gia na min paiksei me kalamaria?
Posous ba8mous exase o pao ston prwto gyrw?
posa lepta ka8isteriseis kratane sta mats tis aek?
Giati itan i touba xoris kosmo? A mipws giati o paok viase diaititika ton osfp kai ta espasan oi opadoi tou gia na giortasoun..

zzr2005
28/03/2006, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
re iremiste...

o biscan den pire karta oufa gia na min paiksei me kalamaria?
Posous ba8mous exase o pao ston prwto gyrw?
posa lepta ka8isteriseis kratane sta mats tis aek?
Giati itan i touba xoris kosmo? A mipws giati o paok viase diaititika ton osfp kai ta espasan oi opadoi tou gia na giortasoun..
όποιος έχει μάτια βλέπει ότι ο βάζελος πήρε σφυρίγματα στο πρωτάθλημα όταν ήδη είχε μείνει εκτός στόχων.....
αδικήθηκε κατάφορα στις πρώτες αγωνιστικές έμεινε γρήγορα,γρήγορα στο -7 και τελείωσε το πρωτάθλημα για τους παίχτες του Παναθηναϊκού (ξέχασε κανείς την κόκκινη στον Κώτσιο?καπάκι μη καταλογισμό πέναλντι στη Νίκαια στον Κονσεϊσάο και - 2 βαθμοί για τον ΠΑΟ, ακύρωση καθαρότατου γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κτλ κτλ)....
απλά επειδή δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς κανένα ενδιαφέρον τώρα του δίνουν κάποια σφυρίγματα ώστε να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για την δεύτερη θέση...
δεν είναι τυχαίο ότι ο γαύρος στα περισσότερα παιχνίδια δεν γεμίζει πια το γήπεδο...

la_villa
28/03/2006, 18:33
ωππππ γλιέπω έχουμε νέα θεωρία γιατι χάθηκε το πρωτάθλημα?????

για ανάλυσε για ανάλυσε....

πάντως εγώ άλλα έβλεπα το φθινόπωρο.Και αν δεν κάνω λάθος ο Κονσεισάο έφυγε.Ετσι δεν είναι????Δεν άντεχε την διαιτησία ε???ή δεν μπορούσε να περιμένει την άνοιξη να πάρει κανα σφύριγμα???
ου μωρε μωρε τα καημενούτσικα,κουτσου κουτσου μωρε κρίμα....αδικηθήκαν και παίζαν και μπαλάρα και δεν τους άφηνε η διαιτησία.ωχουτα μωρεεεεεε
και γρήγορα γρήγορα να ξεμπερδέψουμε απο αυτούς γιατι έτσι όπως παίζουν τρομάξαν και την μπάρτσα!!!

zzr2005
28/03/2006, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ωππππ γλιέπω έχουμε νέα θεωρία γιατι χάθηκε το πρωτάθλημα?????

για ανάλυσε για ανάλυσε....

πάντως εγώ άλλα έβλεπα το φθινόπωρο.Και αν δεν κάνω λάθος ο Κονσεισάο έφυγε.Ετσι δεν είναι????Δεν άντεχε την διαιτησία ε???ή δεν μπορούσε να περιμένει την άνοιξη να πάρει κανα σφύριγμα???
ου μωρε μωρε τα καημενούτσικα,κουτσου κουτσου μωρε κρίμα....αδικηθήκαν και παίζαν και μπαλάρα και δεν τους άφηνε η διαιτησία.ωχουτα μωρεεεεεε
και γρήγορα γρήγορα να ξεμπερδέψουμε απο αυτούς γιατι έτσι όπως παίζουν τρομάξαν και την μπάρτσα!!!

καλά το ότι ήταν παλτό ο Κονσεϊσάο σημαίνει ότι δεν έπρεπε να του δίνουν τα πέναλντι????
εσείς με τη μπαλάρα που παίζετε ποιος χάζεψε?Η Λιόν???μάλλον η Ρόζεμποργκ.........
:lol: :lol: :lol:
τι ακριβώς έβλεπες το φθινόπωρο??γιατι εγώ μίλησα με γεγονότα.....
φυσικά γνωρίζει ότι το να πέρνεις αποτελέσματα κ να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο είναι μεταξύ άλλων και θέμα ψυχολογίας...ειδικότερα όταν οι πιο πολλοί παίχτες είναι πολύ νέοι σε ηλικία....

Vstrommer71
31/03/2006, 01:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για να μην πιάσω για την δική μας ομάδα και τις επενδύσεις που πρέπει να γίνουν... χωρίς χρήματα πάντα , μιας και το επενδυτικό ακόμα αναμένεται...

Gandalf
Καλυτερα δεν ειναι να δινουμε οσα-λιγα-λεφτα μπορουμε απο το να ειμαστε εθνικοι προμηθευτες ή εθνικοι (λαθρο)πετρελαιαδες?ΝΟΜΙΖΩ?
Οποτε προσπαθουμε να φτιαξουμε σιγα σιγα μια ανταγωνιστικη ομαδα,η οποια αν καταφερει να βγει CL εχουμε την δυνατοτητα(πουλωντας επισης π.χ και τον Κατσουρανη) να παρουμε καποια χρηματα και να αρχισει να δουλευει σαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομαδα.Δες ποσο συστηματικα κανει αυτο το πραγμα π.χ η Lyon!Δεν ειναι τιμιο αυτο που παει να κανει ο Ντεμης,δηλ. να φτιαξει μια ομαδα που θα στεκεται ΜΟΝΗ της στα ποδια της χωρις να εχει αναγκη κανενα "Επενδυτη-Προεδρο-Πατερουλη"?:confused:

zzr2005
31/03/2006, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καλυτερα δεν ειναι να δινουμε οσα-λιγα-λεφτα μπορουμε απο το να ειμαστε εθνικοι προμηθευτες ή εθνικοι (λαθρο)πετρελαιαδες?ΝΟΜΙΖΩ?
Οποτε προσπαθουμε να φτιαξουμε σιγα σιγα μια ανταγωνιστικη ομαδα,η οποια αν καταφερει να βγει CL εχουμε την δυνατοτητα(πουλωντας επισης π.χ και τον Κατσουρανη) να παρουμε καποια χρηματα και να αρχισει να δουλευει σαν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ομαδα.Δες ποσο συστηματικα κανει αυτο το πραγμα π.χ η Lyon!Δεν ειναι τιμιο αυτο που παει να κανει ο Ντεμης,δηλ. να φτιαξει μια ομαδα που θα στεκεται ΜΟΝΗ της στα ποδια της χωρις να εχει αναγκη κανενα "Επενδυτη-Προεδρο-Πατερουλη"?:confused:
καλά και εσύ νομίζεις ότι ο Ντέμης είναι μόνος του και δεν έχει άλλους από πίσω του???? ;)
άστο φίλε ...είναι άλλοι από πίσω ..
ιδεοληψίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωράνε...αν είναι να το κάνουμε ερασιτεχνικό να τελειώνουμε...αλλά να θέλουμε αγγελούδια προέδρους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της ντόπας και του στοιχήματος είναι οξυμωρο...

idi
31/03/2006, 09:30
καλά και εσύ νομίζεις ότι ο Ντέμης είναι μόνος του και δεν έχει άλλους από πίσω του???? ;)
άστο φίλε ...είναι άλλοι από πίσω ..
ιδεοληψίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν χωράνε...αν είναι να το κάνουμε ερασιτεχνικό να τελειώνουμε...αλλά να θέλουμε αγγελούδια προέδρους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της ντόπας και του στοιχήματος είναι οξυμωρο...

το "αλλοι απο πισω" ειναι για τις φυλλαδες μονο γιατι τα λεφτα που εχουν επενδυθεί προερχονατι ΟΛΑ απο τα έσοδα της ομαδας (αρα απο τον κοσμο....
) και οχι απο καποιους σκοτεινούς άνθρωπος πισω απο τον Ντεμη κτλ κτλ...

αυτο που κανανε ηταν να βοηθήσουν στη ρευστότητα καποιες συγκεκριμένες στιγμές και φυσικα τη καλη διαχείριση των έσοδων

η ΑΕΚ στηριζεται αποκλειστικα και μονο στους ΟΠΑΔΟΥΣ της..... αυτη τη στιγμη! που στηριξαν το Ντεμη αγοραζοντας διαρκειας και με καθε τροπο

αυτο που βλεπω ειναι οτι ΑΡΔ rulezzz τελικα !

zzr2005
31/03/2006, 09:58
το "αλλοι απο πισω" ειναι για τις φυλλαδες μονο γιατι τα λεφτα που εχουν επενδυθεί προερχονατι ΟΛΑ απο τα έσοδα της ομαδας (αρα απο τον κοσμο....

αυτο που κανανε ηταν να βοηθήσουν στη ρευστότητα καποιες συγκεκριμένες στιγμές και φυσικα τη καλη διαχείριση των έσοδων

η ΑΕΚ στηριζεται αποκλειστικα και μονο στους ΟΠΑΔΟΥΣ της..... αυτη τη στιγμη! που στηριξαν το Ντεμη αγοραζοντας διαρκειας και με καθε τροπο

σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και εταιρεία λαϊκής βάσης ρε φίλε....πόσα διαρκείας κόψατε 12000? πιστεύεις ότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να στηριχθεί ένα σωμάτείο επιπέδου ΑΕΚ???εξάλου με αυτή τη λογική και ο Κόκκαλης τα λεφτά που επενδύει είναι αγνά γιατί προέρχονται από τους φιλάθλους του που πήραν διαρκείας, μπλούζες κ έγιναν μέλη...
bye the way ....."ΑΡΔ rules" σημαίνει????

idi
31/03/2006, 10:08
σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και εταιρεία λαϊκής βάσης ρε φίλε....πόσα διαρκείας κόψατε 12000? πιστεύεις ότι με αυτά τα λεφτά μπορεί να στηριχθεί ένα σωμάτείο επιπέδου ΑΕΚ???εξάλου με αυτή τη λογική και ο Κόκκαλης τα λεφτά που επενδύει είναι αγνά γιατί προέρχονται από τους φιλάθλους του που πήραν διαρκείας, μπλούζες κ έγιναν μέλη...
bye the way ....."ΑΡΔ rules" σημαίνει????

περσυ 17,500 φετος κοντα 16,000.... (και πολυ ακριβοτερα απο του ΠΑΟ του CL .... που παιζουμε στο ιδιο γηπεδο!)

αμα δε ξερεις τα οικονομικα της ΠΑΕ μην ειρωνευαισαι.... ετσι οπως τα λεω ειναι!!! δεν εχουν βαλει φραγκο απο τη τσεπη (και ετσι πρεπει!)

ο Κοκκαλης οχι μονο εχει βαλει λεφτα ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ CL...!!!!

ΑΡΔ ειναι αυτοι που σε παραμυθιαζουν και νομιζεις οτι υπαρχουν στη σημερινη εποχη προεδροι ρομαντικοι τυπου Λουκα Μπαρλου που θα βαλουν λεφτα απο τη τσεπη τους....

zzr2005
31/03/2006, 10:16
περσυ 17,500 φετος κοντα 16,000.... (και πολυ ακριβοτερα απο του ΠΑΟ του CL .... που παιζουμε στο ιδιο γηπεδο!)

αμα δε ξερεις τα οικονομικα της ΠΑΕ μην ειρωνευαισαι.... ετσι οπως τα λεω ειναι!!! δεν εχουν βαλει φραγκο απο τη τσεπη (και ετσι πρεπει!)

ο Κοκκαλης οχι μονο εχει βαλει λεφτα ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΛΗ ΚΑΒΑΤΖΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ CL...!!!!

ΑΡΔ ειναι αυτοι που σε παραμυθιαζουν και νομιζεις οτι υπαρχουν στη σημερινη εποχη προεδροι ρομαντικοι τυπου Λουκα Μπαρλου που θα βαλουν λεφτα απο τη τσεπη τους....
δεν κατάλαβα τελικά..ο Κόκκαλης έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του???ή έχει βάλει λεφτάσ την τσέπη του απο CL???
Όχι πως καίγομαι (βάζελος είμαι εξάλλου) απλά δεν κατάλαβα τη διατύπωση....
πάντως για το ήθος του Ντέμη έχω πολλές αμφιβολίες....
έχω προσωπική γνώση για το πως έστησε την ιστορία για να εκδιωχθεί ο Ψωμιάδης (όταν ακόμα ήταν παίχτης) και να αναλάβει μακροπρόθεσμα την προεδρία...
Υ.Γ. εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ της παρουσίας ανθρώπων όπως ο Ψωμιάδης στο ποδόσφαιρο...απλά λέω πως και ο Ντέμης έπαιξε το παιχνίδι κάποιων που ήθελαν να έχουν λόγο στη διοίκηση της ΑΕΚ...και τον απέκτησαν

idi
31/03/2006, 10:26
δεν κατάλαβα τελικά..ο Κόκκαλης έχει βάλει λεφτά από την τσέπη του???ή έχει βάλει λεφτάσ την τσέπη του απο CL???
Όχι πως καίγομαι (βάζελος είμαι εξάλλου) απλά δεν κατάλαβα τη διατύπωση....
πάντως για το ήθος του Ντέμη έχω πολλές αμφιβολίες....
έχω προσωπική γνώση για το πως έστησε την ιστορία για να εκδιωχθεί ο Ψωμιάδης (όταν ακόμα ήταν παίχτης) και να αναλάβει μακροπρόθεσμα την προεδρία...
Υ.Γ. εννοείται ότι δεν είμαι υπέρ της παρουσίας ανθρώπων όπως ο Ψωμιάδης στο ποδόσφαιρο...απλά λέω πως και ο Ντέμης έπαιξε το παιχνίδι κάποιων που ήθελαν να έχουν λόγο στη διοίκηση της ΑΕΚ...και τον απέκτησαν

ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!

O αγαπουλας ηταν ενας απο τα λαμογια που εφεραν την ΑΕΚ ενα βημα πριν τη δυαλιση!!!! μπορει εσεις να ξεχνατε αλλα μερικοι "αρρωστοι" που καναν πορειες μεσα στο καυσωνα... ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!

zzr2005
31/03/2006, 10:31
ΑΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ - ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!!

O αγαπουλας ηταν ενας απο τα λαμογια που εφεραν την ΑΕΚ ενα βημα πριν τη δυαλιση!!!! μπορει εσεις να ξεχνατε αλλα μερικοι "αρρωστοι" που καναν πορειες μεσα στο καυσωνα... ΔΕ ΞΕΧΝΟΥΝ!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΛΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ!!!
εγώ θυμάμαι ότι τις μεγάλες επιτυχίες η ΑΕΚ τις έκανε με τον λαθρέμπορο κ. Μελισσανίδη......
αν θέλεις πρωταθλητισμό χρειάζεται χρήμα το οποίο συνήθως προέρχεται από αδιαφανείς διαδικασίες....από την άλλη μέσω του ποδοσφαίρου συντελείται συνήθως και το ξέπλυμα χρήματος....
όσο για τον Κόκκαλη μαζί σου......ας είναι καλά τα κορόϊδα που πληρώνουν αβέρτα να βλέπουν τον θίασο ...
αλλά πόσοι αεκτσίδες άραγε ψήφισαν το κόμμα που έκανε δώρο στον κ. Κόκκαλη το Καραϊσκάκη??????

zzr2005
31/03/2006, 10:32
ΥΓ. ΚΑΛΆ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ....:lol: :lol:

idi
31/03/2006, 10:35
εγώ θυμάμαι ότι τις μεγάλες επιτυχίες η ΑΕΚ τις έκανε με τον λαθρέμπορο κ. Μελισσανίδη......
αν θέλεις πρωταθλητισμό χρειάζεται χρήμα το οποίο συνήθως προέρχεται από αδιαφανείς διαδικασίες....από την άλλη μέσω του ποδοσφαίρου συντελείται συνήθως και το ξέπλυμα χρήματος....
όσο για τον Κόκκαλη μαζί σου......ας είναι καλά τα κορόϊδα που πληρώνουν αβέρτα να βλέπουν τον θίασο ...
αλλά πόσοι αεκτσίδες άραγε ψήφισαν το κόμμα που έκανε δώρο στον κ. Κόκκαλη το Καραϊσκάκη??????

ολοι οι πρωη προεδροι της ΑΕΚ αφησαν "φεσι"......

απο που νομιζεις αρχισε το προβλημα???

ΚΑΙ ο Μελισανιδης ηταν ενας απο αυτους που εφεραν την ΑΕΚ κοντα στη Δ εθνηκη....

zzr2005
31/03/2006, 10:39
ολοι οι πρωη προεδροι της ΑΕΚ αφησαν "φεσι"......

απο που νομιζεις αρχισε το προβλημα???

ΚΑΙ ο Μελισανιδης ηταν ενας απο αυτους που εφεραν την ΑΕΚ κοντα στη Δ εθνηκη....
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι σε συνθήκες επαγγελματισμού είναι αδιέξοδο να σκέφτεσε με ιδεολογικα και συναισθηματικά κριτήρια....
το ποδόσφαιρο έχει καταντήσει ένα προϊόν που το διαχειρίζονται επιχειρηματίες για τους δικούς τους λόγους...
αν σου αρέσει το προϊόν που σου πουλάνε το αγοράζεις...αλλιώς κάθεσε σπίτι σου και τους κράζεις....
προτιμώ να δω αγώνα Α ερασιτεχνικό...τουλάχιστον εκεί βλέπεις πάθος για αυτό που κάνουν

la_villa
31/03/2006, 11:18

ωωωωωωωω ναιιιιιι
σιιιιιιιιιιιιγουραααααααααα
εγω έχω μάθει ότι έκλεβε και το χαρτζηλίκι της αδερφής του!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol:

τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα λέω να πάω να αγοράσω τον Αρη.....να γινω και γω τιμιος σωτήρας,σιγά το δύσκολο εδώ το έκανε ο ψύλλος

ρίξτε κι άλλο κάρβουνο...ρίξτε κι άλλο κάρβουνο

Vstrommer71
31/03/2006, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Στην αρχή ήταν 0....έφτασε το -6...κάποιοι ήλπιζαν στο να ξαναγίνει μηδεν...αλλά επειδή τα θαύματα του κόσμου είναι 8 και δεν γίνονται άλλα πλέον...τελικά έφθασε να γίνει -12.
Μουχαχαχαχα...εχει και συνέχεια??ΩΩΩ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

ΝΑΙ,ΕΓΙΝΕ -9!!!!:D
Και μη βγαζετε πολλη γλωσσα γιατι υπαρχει κι ενας τελικος στο κυπελλακι που θα δουμε τι θα γινει(ΑΝ περασετε απο τη Λαρισσα με αυτα που κανετε)
Anyway,καλυτερα να δινουμε λιγα (που παιρνουμε απο τα διαρκειας) παρα να σκορπαμε τα λεφτα του "Εθνικου Προμηθευτη":yuck:

la_villa
01/04/2006, 00:36
μουχαχαχαχα

καλά πανηγύρισε εσύ τώρα το -9 σου και κάνε χαρές!!!:lol: :lol: :lol:

ναι το κυπελλάκι έρχεται......