PDA

View Full Version : DirtyMoto!!!

BELZEBOYLIS
28/03/2006, 09:12
Πέρασα εχτές να δω τις εξατμίσεις του rsp τις οποίες τις έχει στον Dirtymoto ….. Λοιπόν ωραίες οι εξατμίσεις , δε λέω , αλλά το μηχανάκι μου όταν πέρασε από τα χέρια του Θανάση , ήταν ακόμα καλύτερο !!! ΔΕΝ το έχω δει ξανά τόσο καθαρό !!!!
Θανάση για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ !!!
:wave2: :beer: :beer: :beer: :wave2:

adam_tsouk
28/03/2006, 09:16
τις εξατμισεις θα τις παρεις να ησυχασουμε;

:lol: :lol:

rsp
28/03/2006, 09:20
Αντε αντε καλοταξιδο με τις καινουργιες εξατμησεις!!! και εγω κερναω τις μπυρες:beer: :beer: :wave2:

adam_tsouk
28/03/2006, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Αντε αντε καλοταξιδο με τις καινουργιες εξατμησεις!!! και εγω κερναω τις μπυρες:beer: :beer: :wave2:

ααα... τελικά ησυχάσαμε!

:lol: :lol: :lol:

ΜΕ ΓΕΙΕΣ!!!!

:beer: :beer: :beer:

BELZEBOYLIS
28/03/2006, 09:59
Κύριοι , έχουμε θέμα με τις εξατμίσεις !!!!! Οι αγαπητοί αδελφοί εν χριστό Γερμανοί , όταν σχεδίασαν το Gs 1100 τοποθέτησαν τον καταλύτη στον σύνδεσμο τις εξάτμισης ( ελπίζω να μην το διαβάσει ο Old man ) , τον οποίο καταργούμε για να τοποθετήσουμε την εξάτμιση της Remus ….Λοιπόν ,εδώ έρχεται η οικολογική μου συνείδηση και μου τραβάει το αυτί !!!! Το να αλλάξω και το καζανάκι είναι προς το παρών εκτός συζήτησης , γιατί θα βγουν τα καβουράκια με την μαμά τους και θα με πιάσουν κεφαλοκλείδωμα!!!!!!

Οπότε , θα τσεκάρω το αν λειτουργεί ο καταλύτης μου (ή αν έχει καρκανιάσει λόγω παλαιότητας ) και βλέπουμε .....Αν έχει παραδώσει πνεύμα , θα αρχίσω την σταδιακή αντικατάσταση , πρώτα την εξάτμιση από τον φίλτατο rsp και μετά καταλύτη και ότι αυτό σημαίνει !!!! Αν λειτουργεί κανονικά δεν είμαι διατεθειμένος να τον καταργήσω .... Αυταααααα

:wave2: :beer:

$py
28/03/2006, 10:01
Kaloforetes :beer:

(AMHN)

Re rsp mpas kai poulas kana maksilaraki? Giati ama perimenoume apo ton Tanasiiiiiiiiii. :p

rsp
28/03/2006, 10:03
:confused: :mad: :bawl:

Σωπα μωρε τωρα, μην πιστευεις βλακειες τωρα οτι ο καταλυτης κανει καλο στο περιβαλλον, τρικ του μαρκετινγκ ειναι!! :lol: :lol: :wave2:

Οποτε θελεις μου λες φιλε μου!Αρκει να υπαρχουν ακομα!!

Nik0s
28/03/2006, 10:06
Ανταλάσσω μια Remus Titanium με μια Revolution φιλαράκι...

:smokin:

rsp
28/03/2006, 10:07
Της θειας σου ο κωλος εσυ, λακαμα!!:sad: :cry:

Nik0s
28/03/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Της θειας σου ο κωλος εσυ, λακαμα!!:sad: :cry:

Εεεεεεεεε :rolleyes:

δε χρειάζεται να σου θυμίσω ποιανού μάνα είναι η θεία μου έτσι ?? :uplate:

:lol: :lol: :lol:

bartlal
28/03/2006, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ανταλάσσω μια Remus Titanium με μια Revolution φιλαράκι...

:smokin:

και αν δεν κατσει η δικη σου ανταλλαγη, προτεινω την ιδια ανταλλαγη με πιο ωραια remus.... :evil: :evil:

:lol:

zeli
28/03/2006, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Κύριοι , έχουμε θέμα με τις εξατμίσεις...γιατί θα βγουν τα καβουράκια με την μαμά τους και θα με πιάσουν κεφαλοκλείδωμα!!!!!!

Kώστα αυτα τα καβουράκια που συχνάζουν???Γιατί προσεχώς θα έχω τις SBK ξέταπες και χωρις καταλύτες :rolleyes: :rolleyes: :o

.......Λοιπόν κανονίστε να σας βομβαρδίζω και εγω με τις βαλίτσες:mad: :p :wave2:

BELZEBOYLIS
28/03/2006, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeli
Kώστα αυτα τα καβουράκια που συχνάζουν???Γιατί προσεχώς θα έχω τις SBK ξέταπες και χωρις καταλύτες :rolleyes: :rolleyes: :o

.......Λοιπόν κανονίστε να σας βομβαρδίζω και εγω με τις βαλίτσες:mad: :p :wave2:

Προς το παρών είναι στις τσέπες μου και τσιμπάν ελαφρά ......Σε περίπτωση ματζουφλαριάς ( πχ μια επίσκεψη στην ΜΑΚΑΝ ) βγαίνουν και κατευθύνονται προς το λαιμό ....(η καβουρομάνα είναι και καρδαμωμένη ,η ρουφιάνα ...) :wave2: :lol: