View Full Version : Κυριακή 02-04 καφέ θα πιούμε?
......
....όσον αφορά την ημερομηνία εγγραφής ΕΓΩ είμαι της άποψης του όσο ΖΩ μαθαίνω, άρα ποτέ ΔΕΝ θα το πάιξω ξερόλας ή εξυπνάκιας.
ΜΗΝ με κρίνεις από αυτό !!!
Τώρα ΔΕΝ ξέρω ποιος έχει την ευθύνη για να θέτει σε τάξη το FORUM (πιστεύω κάποιος administrator) ΑΣ το κάνει αν υπάρχει αταξία σύμφνωνα με τους κανόνες λειτουργίας αυτής τη ιστοσελίδας.
Επίσης θεωρώ ότι ΔΕΝ υπάρχουν ούτε αντίπαλες ομάδες, ούτε ρατσιστικές τάσεις και ΟΥΤΕ πρέπει να υπάρξουν....
η μοτοσυκλέτα είναι το μωρό, το εργαλείο, η γκόμενα, το ρημάδι ή ότι θέλει ο καθένας ΥΠΑΡΧΟΥΝ τόσες κατηγορίες και τόσα είδη για να εξυπηρετήσουν του καθενός το ΓΟΥΣΤΟ.
Στις εθνικές οδούς γίνεται πόλεμος παλιά με ένα CM-250T ήταν κάποιος πιο ασφαλής απ' ότι σήμερα με ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό ή ιαπωνέζικο ή άλλο ...... θηρίο. Πολλοί οδηγοί (κουτιών) μας θεωρούν αλήτες τσαντάκιδες και άλλα πολλά και μας συμπεριφέρονται ανάλογα. ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ με ενοχλεί !!!!
Ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας φωνάζοντας στους ΚΟΥΦΟΥΣ υπευθύνους προκειμένου να καλυτερεψουμε τις συνθήκες για ασφαλέστερους δρόμους, μικρότερες πινακίδες, φθηνότερα κράνη και άλλα πολλά αντί να δημιουργούμε πρόβλημα για θέματα όπως αυτό που ΕΓΩ προσωπικά το θεωρώ ασήμαντο......
Ποστάρισέ μας καμία ΦΩΤΟ από τα ταξίδια του συλλόγου σου για να τις απολαύσουμε και εμείς και cooοοοl man coool.....
Αυτά !!!! Εγώ δεν θα επανέλθω !!!!
ΥΓ : ΔΕΝ γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα μου πάρει το SCALP.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από RTnick
:wave2: crs-k
Με περίμενες έτσι ???
ΟΛΟΥΣ τους περιμενω, οπως λες και πιο κατω ... :D
:lol: :rotflmao: :lol:
........................................
Από την άλλη όμως, έχεις καταλάβει πως ότι και να πείς (πείτε) το γεγονός της "καλοπροαίρειτης" ή κακοπροαίρετης" (βάπτισε την εσύ όπως γουστάρεις) επίθεσης κατά των "ιδιαιτέρων" μοντέλων μας, δεν μπορεί, άρα δεν πρόκειται να αλλάξει όπου και αν ποστάρουμε. Απόδειξεις υπάρχουν πίστεψε με. Οπότε και μάλλον είναι ανούσιο να ποστάρουμε αλλού, αφού επικοινωνία της προκοπής δεν θα γίνει. Άλλωστε εγώ προσωπικά δεν μπαίνω αλλού γιατί μου την σπάει η συμπεριφορά αυτή (από αντίδραση ρε παιδάκι μου πως το λένε?) και όχι από σνομπαρία. Όταν με το καλό με γνωρίσεις θα καταλάβεις.
.............................................
Φιλικά,
Νίκος
Λοιπον, φιλε Νικο ...
Χανεις την μπαλα και παλι ...
Εδω ΔΕΝ ασχοληθηκα καθολου με τα μοντελακια σας!
Το μονο που λεω ειναι οτι ΑΥΤΟΣ ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ειναι γι' αυτον τον σκοπο που τον χρησιμοποιειτε !!!
Ανοιξτε τοπικ στις "γενικες" (πχ) με τιτλο "Κουβεντα μεταξυ κατοχων BMW", κουβεντιαστε εκει και ΔΕΝ θα πει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Το οτι σας την "πεφτουν" αλλοι για τα μοντελα σας, εκτος που ειναι εξω απ' την συζητηση μας αυτην την στιγμη, ειναι και κατι που γινεται απο ΟΛΟΥΣ προς ΟΛΟΥΣ!
ΕΣΕΙΣ ομως, οταν "κλειδωνεστε" καπου, ειναι σαν να λετε, οτι "εγω ΔΕΝ πεφτω στο επιπεδο σας και ΔΕΝ συμετεχω στις κουβεντες σας" ... :sick:
Οταν (πχ) μιλαμε για Βενζινη στα "Τεχνικα", πως θα σας την "πεσει" καποιος?
Ή μηπως ΔΕΝ καιμε κι εμεις οι "αλλοι" Βενζινα?
Οι δρομοι, τα διοδια, οι λακουβες, οι βολτες, η πλακα κι οτι αλλο περναει απ' το μυαλο σου, μηπως νομιζεις οτι δεν ενδιαφερει κι ΟΛΟΥΣ εμας τους "αλλους" το ιδιο? :(
Αν προλαβαιναν οι Mods (εχουν τεραστιο ογκο αφιλοκερδους δουλειας να κανουν, πιστεψε με), τα περισσοτερα threads απο 'δω μεσα θα ειχαν ηδη "φυγει" για τις καταλληλες Ενοτητες.
Οποτε καταλαβαινεις οτι το "εγω γουσταρω και το κανω ετσι", ΔΕΝ συναδει καν με τον "κανονισμο" και τον τροπο λειτουργειας του Forum ... :nono:
Θα αρχισω να επαναλαμβανομαι (που ηδη το εχω κανει) και δεν θελω ...
Καταλαβετε οτι ΔΕΝ την "πεφτω" στους "BMWακηδες", ουτε "ψαχνομαι" για virtual τσακωμους, αλλα προσπαθω να εξηγησω την λειτουργια του Forum ...
Αλλωστε αρκετα απο τα καλυτερα φιλαρακια μου εχουν BMW ... :smilea:
(Ευτυχως οχι με Boxer ... :( )
Φιλικα
Χρηστος
:wave2: :wave2: :wave2:
ΠΩΛΕΙΤΑΙ R1150RT / 2003 ΑΣΗΜΙ, 15,000 ΧΛΜ, ΔΕΚΤΗ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ R1200GS ΑΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΗΛ. 6944-666666
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λίγα τα χιλιόμετρα, ΑΝ, είναι σε καλή κατάσταση ανταλλάσω
ΕΓΩ !!!
που λέει ο λόγος.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χρήστο,
Κατάλαβες τι ακριβώς είπα, όπως και εγώ κατάλαβα αυτά ακριβώς που είπες. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι. Ξέρεις πολύ καλά ότι την μπάλα δεν την έχω χάσει. Χαλάρωσε λοιπόν. Δεν είμαστε εχθροί :nono: . Αν αλλάξουν οι κανονισμοί του φόρουμ τα ξανασυζητάμε.
Ότι είπα ισχύει στο ακέραιο και πάλι κερνάω :beer: όποτε θες.
Λυπαμαι αλλά το θέμα έχει λήξει για εμένα.
:wave2:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Carlos
....όσον αφορά την ημερομηνία εγγραφής ΕΓΩ είμαι της άποψης του όσο ΖΩ μαθαίνω, άρα ποτέ ΔΕΝ θα το πάιξω ξερόλας ή εξυπνάκιας.
ΜΗΝ με κρίνεις από αυτό !!!
ΔΕΝ σε "εκρινα"! :nono:
Απλως καταλαβα οτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν γνωριζεις τι "παιζεται" και προσπαθησα να σου εξηγησω ...
Τώρα ΔΕΝ ξέρω ποιος έχει την ευθύνη για να θέτει σε τάξη το FORUM (πιστεύω κάποιος administrator) ΑΣ το κάνει αν υπάρχει αταξία σύμφνωνα με τους κανόνες λειτουργίας αυτής τη ιστοσελίδας.
Εχω απαντησει σχετικα στο προηγουμενο ποστ μου ...
Πεφτει πολυ δουλεια στους "Γενικους" Moderators και ΔΕΝ προλαβαινουν ...
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να σεβομαστε τους "κανονες" ...
Επίσης θεωρώ ότι ΔΕΝ υπάρχουν ούτε αντίπαλες ομάδες, ούτε ρατσιστικές τάσεις και ΟΥΤΕ πρέπει να υπάρξουν....
.......................................................
φθηνότερα κράνη και άλλα πολλά αντί να δημιουργούμε πρόβλημα για θέματα όπως αυτό που ΕΓΩ προσωπικά το θεωρώ ασήμαντο......
ΔΕΝ καταλαβα που διαφωνουμε ...
Το ΙΔΙΟ ακριβως λεμε!
Ειναι κατι που πρεπει να κανουμε ΟΛΟΙ μαζι, κι οχι ξεχωριστα οι "Αφικανοι", οι "BMWακηδες" κλπ
Ποστάρισέ μας καμία ΦΩΤΟ από τα ταξίδια του συλλόγου σου για να τις απολαύσουμε και εμείς και cooοοοl man coool.....
Η Λεσχη που ανηκω, αν αυτο ρωτας, ειναι ο ΣΥ.ΜΟ.Φ.Ε. (http://www.symofe.gr/), οπυ θα βρεις λεπτομερειες για τις εξορμησεις του ...
Επειδη προσωπικα φευγω πολυ εκτος "συλλογου", θα βρεις (ισως υπερβολικα) πολλες στα "Ταξιδιωτικά (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=16)" και στις " Συναντησεις-Βολτες (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=5)", οπου ειναι και η θεση τους ... :winka:
Αυτά !!!! Εγώ δεν θα επανέλθω !!!!
ΥΓ : ΔΕΝ γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα μου πάρει το SCALP.....
Εγω δεν θα 'θελα καν να εχω ξεκινησει ... :sick:
ΥΓ: Ουτε γυναικα? :evil:
......... (έστι και αλλιώς εμείς δεν πειράζουμε κανέναν, εσείς μπουκάρετε συνέχεια).......
να χτυπάμε άλλη φορά το κουδούνι μήπως και είστε στο μπάνιο;
Δεν ανήκει σε κανέναν αυτό το μέρος του φόρουμ και εδώ μέσα μπαίνουν πράγματα που αφορούν τις BMW. Δεν έχει γίνει για να δημιουργηθεί κάποιο club.
:smokin:
lord_dimos76
03/04/2006, 10:37
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΧΟΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ CRSK-SNIPER ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ tHREAD ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,ΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ''ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ''
Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΧΟΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ CRSK-SNIPER ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ tHREAD ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ,ΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ''ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΒΟΛΤΕΣ''
Το σχετικό ποστ για τις 9/4 μεταφερθηκε στις βόλτες (για να μην το ψάχνετε)
Ειναι το 2ο Section κάτω απο τις Γενικές
:smokin:
caesarsk
03/04/2006, 17:21
Θεωρώ ανούσιο όλο τον παραπάνω καβγά
Βρεθήκαμε όλοι μαζί στα διόδια και εκεί έγινε η επιλογή το που θα πάει καθένας μας ελεύθερα.
Συμφωνώ με την τάξη και έχεις δίκιο ότι έπρεπε να μπεί στις βόλτες
ΑΛΛΑ
ρε Χρήστο γιατί τέτοια ειρωνία σχετικά με τα 20000 κυβικά που πήγαν μέχρι την Χαλκίδα????????????
Εγώ προσωπικά όταν άρχισα να διαβάζω τα threads σου ήμουν με το μέρος 200%
Εγώ προσωπικά έχω μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιομετρα στον κώλο μου, και έστω και αν δεν έχουμε συναντηθεί σε εκτιμώ παρά πολύ για τα αντίστοιχα χιλιόμετρα που έχεις κάνει και εσύ.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΦΤΑΣΑΜΕ
ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!
Το αν αρχίσουμε τέτοιου είδους κακίες θα μας βγάλει πάλι σε ένα αδιέξοδο...
Λοιπόν ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ,
ΛΑΘΟΣ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!!!!!!!!!
Αυτά
Σοφιανός
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
....................................
ΑΛΛΑ
ρε Χρήστο γιατί τέτοια ειρωνία σχετικά με τα 20000 κυβικά που πήγαν μέχρι την Χαλκίδα????????????
Εγώ προσωπικά όταν άρχισα να διαβάζω τα threads σου ήμουν με το μέρος 200%
Εγώ προσωπικά έχω μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιομετρα στον κώλο μου, και έστω και αν δεν έχουμε συναντηθεί σε εκτιμώ παρά πολύ για τα αντίστοιχα χιλιόμετρα που έχεις κάνει και εσύ.
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΦΤΑΣΑΜΕ
ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!!
.............................
Το ξερω οτι ημουν κακος και αδικος με καποιους σιγουρα!
Αλλωστε με τον Νικο (Nikoskkk), που ηταν μαζι σας, εχουμε κανει παρεα, ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα!
Επειδη, λοιπον χτες που εγραφα, ημουν ΠΟΛΥ εκνευρισμενος, μιας κι ειναι η πολλοστη φορα, που καποιοι προσπαθουμε να κανουμε "απογκετοποιηση" σε καποιες κατηγοριες, χρησιμοποιησα καποια στιγμη ΚΑΙ την ειρωνια, θελοντας να "αναψουν" τα αιματα και (μεσα απο το νταβαντουρι) να καταλαβουν το λαθος που κανουν!
Πιστευω οτι με καταλαβαινεις, αλλα περισσοτερα αν θες σου εξηγω στο Δελεαρ, οπου εμαθα οτι θα (πρωτο)εμφανιστεις αποψε ... :winka:
Μην φοβασαι ... Και θα σε προσεξουμε και θα σΕ μιλησουμε κι εσενα ... :beer:
Λεωνίδας
03/04/2006, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μην φοβασαι ... Και θα σε προσεξουμε και θα σΕ μιλησουμε κι εσενα ... ...αρκεί να μη βάλεις μίνι
Το ξερω οτι ημουν κακος και αδικος με καποιους σιγουρα!
Αλλωστε με τον Νικο (Nikoskkk), που ηταν μαζι σας, εχουμε κανει παρεα, ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα!
Επειδη, λοιπον χτες που εγραφα, ημουν ΠΟΛΥ εκνευρισμενος, μιας κι ειναι η πολλοστη φορα, που καποιοι προσπαθουμε να κανουμε "απογκετοποιηση" σε καποιες κατηγοριες, χρησιμοποιησα καποια στιγμη ΚΑΙ την ειρωνια, θελοντας να "αναψουν" τα αιματα και (μεσα απο το νταβαντουρι) να καταλαβουν το λαθος που κανουν!
Πιστευω οτι με καταλαβαινεις, αλλα περισσοτερα αν θες σου εξηγω στο Δελεαρ, οπου εμαθα οτι θα (πρωτο)εμφανιστεις αποψε ... :winka:
Μην φοβασαι ... Και θα σε προσεξουμε και θα σΕ μιλησουμε κι εσενα ... :beer:
ας μην ημουν εγω να βγω φωτο μπροστα απο τα διοδια και θα σΕ ελεγα εγω αν θα τα ελεγες απο κοντα να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα!:evil:
:a22: :a22:
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
caesarsk
03/04/2006, 17:39
Θα βάλω το BMW σωβρακάκι μου και θα κάτσω σε ξεχωριστό τραπέζι μονο με BMW....
ΠΑΛΙΟHONDAκιδες!!!!
Cpt. Haddock
03/04/2006, 17:40
Αλλωστε αρκετα απο τα καλυτερα φιλαρακια μου εχουν BMW ... :smilea:
(Ευτυχως οχι με Boxer ... :( )
:a07: :a07:
:a30:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PS. Symfwnw me osa les
ΠΑΛΙΟHONDAκιδες!!!!
Κι εγω με τους ΚΤΜαδες! :D
ΠΑΛΙΟHONDAκιδες!!!! :mad:
Μπερδεψα κατι ή μΕ φαινεται ? :dizzy:
ΠΑΛΙΟHONDAκιδες!!!!
Βγαίνουν τα BMW ¨οταν βρέχει ?:look: :confused: :hypnotize
:evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
caesarsk
03/04/2006, 17:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Βγαίνουν τα BMW ¨οταν βρέχει ?:look: :confused: :hypnotize
:evil: :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
To κέρατο μου το τράγιο ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΗΜΟΥΝ!!!!!!!
To κέρατο μου το τράγιο ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΗΜΟΥΝ!!!!!!!
:a9: :a9: :a9:
Τσώπα, τσώπα, που λέει και ένας μαλλιάς :lol:
Θα ανάψουμε το τζάκι στο Δέλεαρ να στεγνώσουμε !!!
:beer: :wave2: :beer:
GEORGE_37
03/04/2006, 19:04
Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο "ευγενικος" μπορω ... :sick:
Κυριοι (να πω ρε μαγκες ή παληκαρια μπορει και να παρεξηγηθω) ... :dizzy:
Με συγχωρειτε που σας χαλαω τα "επερασαμ' ομορφα ομορφα ομορφα", "ηπι ηπι ουμε, σας ευχαριστουμε" κλπ κλπ ...
Συγχαρητηρια που καταφερατε 5-6 μηχανες με 20.000 κυβικα συνολο να φτασετε μεχρι την Χαλκιδα!
ΝΑΙ! Προφανως και ειμαι εκνευρισμενος και προσπαθω να το ξεπερασω με την ειρωνια![/SIZE]
Καλό θα ήταν, να λείπουν οι ειρωνίες...
ΠΑΛΙΟHONDAκιδες!!!!
Ορίστε λοιπόν, που ο Σοφιανός (ceasarsk) ήρθε και γνωριστήκαμε και τα είπαμε και συμφωνούμε σε όλα !!
Δεν είναι κομπλεξικός-κολλημένος BMW-δάκιας :lol: :rotflmao: :lol:
Κι αυτό γιατί είχε 13 χρόνια Africa Twin!
:beer: :beer: :beer:
Δεν είναι κομπλεξικός-κολλημένος BMW-δάκιας :lol: :rotflmao: :lol:
Ρε παιδιά ας μπεί ο επόμενος για interview. Με προσοχή όμως για να μας εγκρίνουνε .....
Ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου????
Απίστευτος έτσι?????
Ρε παιδιά ας μπεί ο επόμενος για interview. Με προσοχή όμως για να μας εγκρίνουνε .....
Ρε δεν ντρέπεσαι καθόλου????
Απίστευτος έτσι?????
Βρε Νίκο, μην ξαναρχίζουμε... !
Πλάκα κάνουμε και πειράγματα, γι'αυτό υπάρχουν και τα smilies και όλες αυτές οι χαζοχαρούμενες φατσούλες για να μπορούμε κάπως να περάσουμε στον άλλο τη διάθεσή μας....
Εξού και με τον Σοφιανό στο Δέλεαρ που βρεθήκαμε όλο πειράγματα ήμασταν με τον crs-k και όλους...
Ούτε για Interview είπα ούτε τίποτα ! :nono:
:beer: :wave2: :beer:
Ρε δεν ντρέπεσαι kαθόλου????
Απίστευτος έτσι?????
Εκτός αν πήγαινε στον ceasark το σχόλιο..!
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Καληνύχτα :wave2:
Sorry παίδες αλλά αν είναι να είμαι ο μοναδικός εδω μέσα που δεν συμφωνώ με αυτή τη πολιτική (ας είμαι).
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΜΠΕΣΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Αν είναι να γίνω η Παπαρήγα του moto και να μου βγεί και το όνομα, δε πα να γ@@@@@ούν και οι βόλτες και όλα. Τέτοιες βόλτες δεν τις θέλω.
ΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ:
ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
---------------------
Παρόλο που οι υπεύθυνοι και οι διαχειριστές των forums θα προσπαθούν να απομακρύνουν όλες τις προσβλητικές συζητήσεις, είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα. Κάθε μήνυμα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τις απόψεις του συγγραφέα και δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με τους υπεύθυνους των forums ή με την vBulletin.
Κάνοντας click στο "Συμφωνώ" αποδέχεστε ότι δεν θα αποστέλνετε μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου, ή περιεχομένου που σχετίζεται με παράνομες πράξεις.
Οι υπεύθυνοι και οι διαχειριστές των forums έχουν δικαίωμα να διαγράφουν, να μεταφέρουν, να τροποποιούν και να τερματίζουν οποιαδήποτε συζήτηση.
---------------------
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΤΥΠΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΟΙ MODS ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ VIRUAL "ΘΕΟΙ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ 20,000 ΚΥΒΙΚΑ ΜΑΣ!!! ΟΚ ΔΕΚΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ.
ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ......ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ.
Απλα η γνώμη μου.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ Μ@@@@ΑΣ (ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.-
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝΙΖΩ CRS-K, HORNET ΝikOs κλπ. ΜΠΥΡΕΣ ΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΚΡΑΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΩΡΑ
ΥΓ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ MODS ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩ ΠΡΩΤΕΡΩ.
ΟΥΦΦΦΦΦΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΣΑ :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGE_37
Καλό θα ήταν, να λείπουν οι ειρωνίες...
Το εξηγησα δυο φορες το "θεμα" σε προηγουμενα ποστς!
billy_BMW
04/04/2006, 08:43
Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους.
Μετά απο σκέψη θα ήθελα να παραθέσω τη πρωσοπική μου άποψη όσο και απο όπου γίνει αποδεκτή.
Σε κάθε διαφωνία η λύση μπορεί να μην είναι στο ότι ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος άδικο.Μπορεί και οι δύο να έχουν δίκιο και η λύση να είναι κάπου στη μέση αποκαλούμενη συμβιβασμός.
Έτσι πιστεύω οτι γίνεται και εδώ.
1.Το να θες να μαζέψεις για βόλτα μια παρέα με ίδιες μάρκες ή ακόμα και μοντέλα είναι ωραίο.Γι'αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν το Africa Club,Fazer club,ΛΕΦΚΑ και άλλα.
Για να το καταφέρεις εδώ έχεις δύο επιλογές.
Η το κάνεις post στη μάρκα της ΜΟΤΟ(Αν και δεν απαγορεύεται απο το site είναι λίγο εκτός θεματολογίας).
Η(για εμένα καλύτερα) το βάζεις στο "Συναντήσεις - Βόλτες"
Με θέμα "Συνάντηση BMW - HONDA"κ.τ.λ
Και ευγενικά μέσα αναφέρεις οτι όλοι είναι ευπρόσδεκτοι(...γιατί όχι εξ'άλλου)
Το να διαφωνείς με κάποιον οπου έκανε post σε κάποιο σημείο άσχετο κάνοντας και εσύ το ίδιο είναι κάπως άσχημο.
Δηλαδή διαφωνούμε και εκνευριζόμαστε οπου έβαλε post για εκδρομή στα "Μοντέλα"αλλά είναι οκ να διαφωνίσουμε μέσα στα "Μοντέλα"(οπου ο άλλος μπαίνει για να δει κάποιες φωτο)
και όχι να κάνουμε post τη διαφωνία μας μέσα στις "Διαμάχες".(?)
2.Δε νομίζω ότι τείθεται θέμα "ελιτ" απο τους φίλους της BMW διοτί το 90% των αγοραστών της προέρχονται απο Ιαπωνικά ή άλλα ευρωπαϊκά δίκυκλα λόγω του ότι δεν παράγει μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτες,οπότε λίγοι έμαθαν να οδηγούν σε BMW.
Ας βάλουμε τα σπαθιά μέσα και τα χέρια στο γκάζι για βόλτες εκδρομές ξέσκασμα και καλοπέραση.
:wave2: :sun: :sun: :sun: :sun:
Y.Γ Επειδή είμαι και εγώ εκτός θεματολογίας :sad: τώρα , προτιμώ να το συζητήσω με π.μ ή ακόμα καλύτερα με καφέ και παρέα.
Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο, ναι θα ηταν πιο ωραιο να εμπαιναν στο Συναντησεις βολτες τα ραντεβου και ναι διαβαζοντας ολο το μοτο.gr παιρνει κανεις παρα πολλα! Αλλα ψυχραιμια!!!
Αλλωστε ειναι σαφες οτι φοβηθηκανε το ΚΤΜ και δεν ηρθαν μεχρι την Ευβοια!!!:D :D :D :lol: :wave2:
caesarsk
04/04/2006, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο, ναι θα ηταν πιο ωραιο να εμπαιναν στο Συναντησεις βολτες τα ραντεβου και ναι διαβαζοντας ολο το μοτο.gr παιρνει κανεις παρα πολλα! Αλλα ψυχραιμια!!!
Αλλωστε ειναι σαφες οτι φοβηθηκανε το ΚΤΜ και δεν ηρθαν μεχρι την Ευβοια!!!:D :D :D :lol: :wave2:
TO KTM και ειδικά το δικό σου!!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟ!!!!!
σε πατάω κάτω για πλακα.....
:cool: :cool: :cool:
TO KTM και ειδικά το δικό σου!!!!
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕ....ΝΟ!!!!!
σε πατάω κάτω για πλακα.....
:cool: :cool: :cool:
μαζι σου και εγω να τον πατησουμε και οι δυο!!! :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μαζι σου και εγω να τον πατησουμε και οι δυο!!! :evil: :evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
Να σε στειλω ολλανδικη ναφθαλινη να βαλεις στο τεποζιτο σου ;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Να σε στειλω ολλανδικη ναφθαλινη να βαλεις στο τεποζιτο σου ;;
εσυ να στειλεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ απο την ολλανδια και να τα αφησεις αυτα τα τσιπικα! :smokin:
caesarsk
04/04/2006, 12:17
Εκτός αν πήγαινε στον ceasark το σχόλιο..!
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Καληνύχτα :wave2:
H σιωπή μου προς απάντηση όλων!!!!
Το θέμα παιδιά έχει απλά λήξει...
caesarsk
04/04/2006, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εσυ να στειλεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ απο την ολλανδια και να τα αφησεις αυτα τα τσιπικα! :smokin:
Αν στείλει καμμιά άλλη από την Ολλανδία ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!
Αν στείλει καμμιά άλλη από την Ολλανδία ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!
κατσε πρωτα να φερει σε μενα που την χρωσταει απο περυσι, και μετα, αν περισσεψει ή αν φερει και αλλη, χαλαλι σου!!! :winka:
:beer: :beer: :beer:
lord_dimos76
04/04/2006, 12:26
ΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ,ΑΠ'ΚΑΤ'...:a015: :a016:
43438