View Full Version : Το ιδανικό μέτρο για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου..
Gandalf dr685sm
30/03/2006, 12:28
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/115771.html
Να δώ μετά που θα πάνε τόσοι "ηθοποιοί" και διαιτητές που κάνουν πως τα βλέπουν ή οχι...
Μόνο που για να γίνει αυτό εδώ, θα πρέπει να αλλάξει όλο το ποδόσφαιρο μας...
Gandalf
i'll drink a pint to that !:beer: :beer: :beer: :beer:
koutroulis
30/03/2006, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
i'll drink a pint to that !:beer: :beer: :beer: :beer:
make them two!!!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από koutroulis
make them two!!!
:beer: :beer:
bring me the rest of the barrel before others start asking for more!!! :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
bring me the rest of the barrel before others start asking for more!!! :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Sto thema mas, to vlepo ligo dyskolo na ginei, tosa xronia tha to eixan kanei.
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Sto thema mas, to vlepo ligo dyskolo na ginei, tosa xronia tha to eixan kanei.
απίστευτα δύσκολο να επιτευχθεί αυτό παιδιά....ίσως και να μην είναι σωστό να εφαρμοστεί....κατά την άποψή μου το βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται για την τιμωρία αντιαθλητικών ενεργειών (όπως και συμβαίνει) ή στην ακραία περίπτωση να χρησιμοποιείται live για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αντίληψη για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή (γεγονός που είναι αντικειμενικό και μπορεί να αποτυπωθεί στο βίντεο)
αντίθετα το βίντεο δεν μπορεί να αποτυπώσει πάντα με αντικειμενικότητα μία ανατροπή...
εξηγώ: δεν μπορείς πχ να καταλάβεις το πόση δύναμη έβαλε ένας ποδοσφαιριστής στον αντίπαλό του κατά τη διάρκεια ενός σπρωξίματος ή ενός τζατζαρίσματος...έτσι φάσεις που μπορεί να φαίνονται για θέατρο στην τηλεόραση μπορεί να αποτελούν όντως παραβάσεις και το αντίστροφο. ο διαιτητής εφόσον είναι κοντά στη φάση έχει πάντα καλύτερη αντίληψη της φάσης...
η πληγή της διαιτησίας στην Ελλάδα σίγουρα δεν μπορεί να ληθεί με αυτό τον τρόπο....
εαν εφαρμοστεί να είστε σίγουροι ότι τα κοράκια θα βρουν πιο εξελιγμένους τρόπους να επηρεάζουν το αποτέλεσμα. συνεχόμενα φάουλ υπέρ μιας ομάδας, συνεχόμενα οφ σάιντ κτλ...
Vstrommer71
31/03/2006, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://www.contra.gr/Soccer/England/Premiership/115771.html
Να δώ μετά που θα πάνε τόσοι "ηθοποιοί" και διαιτητές που κάνουν πως τα βλέπουν ή οχι...
Μόνο που για να γίνει αυτό εδώ, θα πρέπει να αλλάξει όλο το ποδόσφαιρο μας...
Gandalf
Αμα γινονταν αυτο ο Τζολε τον εκοβα για ισοβια:D :D :D :D
dimitris74
31/03/2006, 01:26
τι να το κανω να τιμωρηθει εαν εχω χασει το ματς με το θέατρο του, θα μου δωσει πίσω κανένας βαθμό?"
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
τι να το κανω να τιμωρηθει εαν εχω χασει το ματς με το θέατρο του, θα μου δωσει πίσω κανένας βαθμό?"
η λογική είναι ότι μακρόπρόθεσμα θα καλλιεργηθεί η νοοτροπία στον παίχτη να μην κάνει θέατρο υπό τον φόβο τιμωρίας...οπότε του χρόνου δεν θα χάσεις το ματς από μούφα πέσιμο....
la_villa
31/03/2006, 11:21
τελικά zzr2005 συμφωνείς ή διαφωνείς με το μέτρο???
τώρα με μπέρδεψες
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τελικά zzr2005 συμφωνείς ή διαφωνείς με το μέτρο???
τώρα με μπέρδεψες
:confused: :confused: :confused:
διαφωνώ φίλε μου όπως εξήγησα στο πρώτο μου post...
απλά καταλαβαίνω ότι οι προθέσεις είναι σωστές....τις προθέσεις αυτές προσπάθησα να εξηγήσω στον φίλο....απλά πιστεύω ότι το μέσο (το video στην προκειμένη περίπτωση) για την επίτευξη του σκοπού είναι λάθος