View Full Version : Paypal
kostasvar
31/03/2006, 08:33
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΤΟ PAYPAL ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasvar
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΤΟ PAYPAL ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
:wave2: :wave2:
Το Paypal είναι ένας εύκολος και αρκετά ασφαλής τρόπος να αγοράζεις κάποια πράγματα από το Internet. Αν σκεφτείς ότι πριν κάποιο καιρό το αγόρασε το Ebay και ανήκει πλέον σε αυτούς, θα καταλάβεις για τι τζίρους μιλάμε....
Λειτουργεί ως "μεσάζοντας" - δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σου σε αυτούς, και μετά η Paypal αναλαμβάνει να χρεώσει/πιστώσει την κάρτα σου για κάποια αγορά κτλ.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δημιουργήσεις εκεί έναν λογαριασμό τον οποίο μπορείς να πιστώσεις με κάποια χρήματα ώστε να υπάρχουν ή ακόμα και να τον αφήσεις άδειο και απλά να πληρώσεις κάτι όταν κάνεις την αγορά.
Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ασφαλές. Εγώ το χρησιμοποιώ κανά 2 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το Paypal είναι ένας εύκολος και αρκετά ασφαλής τρόπος να αγοράζεις κάποια πράγματα από το Internet.
...και να πουλάς επίσης.
Ανήκει πλέον στην EBay και η διαλειτουργικότητα των δύο είναι άψογη.
Κι εγώ εδώ και χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Αν σκεφτείς ότι πριν κάποιο καιρό το αγόρασε το Ebay και ανήκει πλέον σε αυτούς, θα καταλάβεις για τι τζίρους μιλάμε....
:wave2: :evil: