View Full Version : SOS πείτε που να πάω για back protector!
Στις 5 θα ξεκινήσω να πάω να βρω back protector (κροκόδειλο ντε!), θέλω κάτι καλό αλλά όχι ακριβό (σώωωωωπα....), έχετε καμιά ιδέα σε ποιο/ποια μαγαζί να πάω στην Αθήνα?
Καλό αλλά όχι ακριβό έχει κάποια βάση, πχ έχει κάτι Dainese που κάνουν 300ευρώ ενώ μπορείς πχ να βρεις κάτι τέτοιο σαν το παρακάτω και να το πάρεις 50?! (Τόσο έχει το συγκεκριμένο αλλά από web site, το βιάζομαι όμως και το θέλω σήμερα!)
43028
Μίλα με τον idi πουλάει ένα dainese(αν θες βέβαια). :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Μίλα με τον idi πουλάει ένα dainese(αν θες βέβαια). :wave2:
Ευχαριστώ, τελικά βρήκα δανεικό από συνάδελφο μοτοσυκλετιστή! :)
PS. Κάαααατι μου λέει ότι ο idi θα τον χρειάζεται για την Κυριακή.......;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ευχαριστώ, τελικά βρήκα δανεικό από συνάδελφο μοτοσυκλετιστή! :)
PS. Κάαααατι μου λέει ότι ο idi θα τον χρειάζεται για την Κυριακή.......;)
ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :nono:
Πωπω, έγραψα μ@λ@κία!!!! Τώρα το κατάλαβα!!!! Idi sorry, εννοούσα θα το θες να το φορέσεις για την Κυριακή Μέγαρα!!!!!
Αχρείαστα να είναι σε όλους!!!
Πωπω, έγραψα μ@λ@κία!!!! Τώρα το κατάλαβα!!!! Idi sorry, εννοούσα θα το θες να το φορέσεις για την Κυριακή Μέγαρα!!!!!
Αχρείαστα να είναι σε όλους!!!
Μην αγχωνεσαι δεν παθαινει τιποτα αυτος:rotflmao:
XAXAXAXAXA
δε χωραει να κλεισει το δερματινο πια και γιαυτο και τον πουλαω γιατι δε τον φοραω!
:lol: :lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
31/03/2006, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
XAXAXAXAXA
δε χωραει να κλεισει το δερματινο πια και γιαυτο και τον πουλαω γιατι δε τον φοραω!
:lol: :lol: :lol: :lol:
πινουν αυτα τα φουστικα τα δερματινα.. πινουν!
(γι αυτο το πηρα λιγο μεγαλυτερο, ποσο νερο να πιει η μαλιοχαμουρα; )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πονεμένο θέμα πιάσατε τώρα, εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο και τέννις γιατί αν καθόμουν κι άλλο σε λίγο δεν θα χωρούσα όχι στα δέρματα αλλά ούτε στο cordura!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως αν έχεις το κατάλληλο κίνητρο να χαζεύεις την ώρα την γυμναστικής αποδίδεις καλύτερα............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Vstrommer71
01/04/2006, 00:02
Πονεμένο θέμα πιάσατε τώρα, εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο και τέννις γιατί αν καθόμουν κι άλλο σε λίγο δεν θα χωρούσα όχι στα δέρματα αλλά ούτε στο cordura!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειδες,το καταλαβες το πραγμα.Αμα δε χωρας παρε cordura!Αυτο εκανα κι εγω:winka:
Και τωρα ολοι μαζι ας κατευθυνθουμε στο κοντινοτερο σουβλατζιδικο!!!:beer:
Εμ,με αυτα που λες το σπαμαρισμα ειναι σιγουρο!Τιμη και δοξα στα παιδια που τρωμε ολο το φαι μας!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ειδες,το καταλαβες το πραγμα.Αμα δε χωρας παρε cordura!Αυτο εκανα κι εγω:winka:
Και τωρα ολοι μαζι ας κατευθυνθουμε στο κοντινοτερο σουβλατζιδικο!!!:beer:
Εμ,με αυτα που λες το σπαμαρισμα ειναι σιγουρο!Τιμη και δοξα στα παιδια που τρωμε ολο το φαι μας!!!
Σιγά το σπαμ, εξάλλου το "πρόβλημα" λύθηκε! :)
Σπαμάρετε ελεύθερα! :D :D :D