View Full Version : ΒΜw Μιχαλακοπούλου
dio650gs
03/04/2006, 12:00
Δίπλα στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα ΒΜw στη Μιχαλακοπούλου (ονόματα δε λέμε...) υπάρχει συνεργείο εξουσιοδοτημένο BMW.
Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό το συνεργείο από εμπειρία ή από ότι έχει ακούσει? Για να πέφτουν τα σχόλια...:D
MANOLIKOS
03/04/2006, 14:48
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
Ο ΚΑΛΦΑΡΕΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ BMW ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΘΡΥΛΟΣ....
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜOTOGENESIS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΛΟΓΩ BMW MOBILITY ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ-ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΟΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΦΑΡΕΝΤΖΟΥ.ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ SERVICE TOY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
dio650gs
03/04/2006, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από MANOLIKOS
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
Ο ΚΑΛΦΑΡΕΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ BMW ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΘΡΥΛΟΣ....
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜOTOGENESIS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΛΟΓΩ BMW MOBILITY ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ-ΚΑΙ ΦΙΛΟΦΟΞΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΦΑΡΕΝΤΖΟΥ.ΕΔΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ SERVICE TOY ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ .
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.
Για τον Καλφαρέτζο δε μπορώ να πώ τίποτα :a19:
Μιλάω για το συνεργείο κολλητά στον Καλφαρέτζο και θέλω τις γνώμες σας.
wild_cat/anima
03/04/2006, 15:32
αγόρασα τη μπουμπου πριν 2 χρονακια παρα κατι από το motogenessis .
ένα πράγμα έχω να πω !
μακρια !!!!!
και από τιμές και από εξυπηρετηση και από σερβις !!
κάνω τα πάντα στον Παναγιωτόπουλο και είμαι 1000% ευχαριστημενη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
αγόρασα τη μπουμπου πριν 2 χρονακια παρα κατι από το motogenessis
Φίλε dio το συνεργείο στην Μιχαλακοπούλου δεν το ξέρω παρά μόνο από σχόλια γνωστών. Καλύτερα να σου πούν κάποιοι με ίδια πείρα. Ένα πράγμα ξέρω ΜΑΚΡΙΑ από MOTOGENESIS :nono: Σου μιλάω εκ πείρας και δεν μπορώ να πω άλλα online.
wild_cat/anima
04/04/2006, 00:36
Σου μιλάω εκ πείρας και δεν μπορώ να πω άλλα online. [/B][/QUOTE]
να τα πεις !
ευτυχώς εγώ την έκανα από κει γρήγορα λόγω τιμών...
αλλά αν θέλεις ανέφερε τι ακριβώς σου έτυχε!
GEORGE_37
04/04/2006, 01:32
Πες πες :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
να τα πεις !
ευτυχώς εγώ την έκανα από κει γρήγορα λόγω τιμών...
αλλά αν θέλεις ανέφερε τι ακριβώς σου έτυχε!
Δώσε ώρα και τόπο να στα πω χύμα και τσουβαλάτα. Εδώ :nono:
dio650gs
04/04/2006, 07:51
Τhanks για το ενδιαφέρον
Το θέμα είναι ότι θέλω να πάω Παναγιωτόπουλο, αλλά ως γνωστό το Service είναι μόνο πρωί και δε μπορώ, λόγω δουλειάς. (Και όποιος και να κάνει το Service δεν τίθεται θέμα να αφήσω τη μπουμπού μόνη της χωρίσ να είμαι παρών κατα τη διάρκεια του S;ervice).
To συνεργείο που αναφέρω και όχι το ΜΟΤΟGENESIS είναι ανοιχτό και απόγευμα πραγμα που με βολεύει, γιάυτό θέλω να μάθω γνώμες για αυτό.
dio650gs
06/04/2006, 08:26
EΛΕΟΣ...:look:
ΡΕ ένα Service θέλω να κάνω...ΡΕ....
Πήρα Παναγιωτόπουλο τηλέφωνο και η πιο άμεση ημερομηνία ραντεβου για Service είναι τη Μ.Τρίτη.
Ρε ημαρτον ρε...... ήμαρτον.....
Μεχρι τότε θα έχω κάνει άλλα 3000χμ, θα θέλω και το έπόμενο μαζί :sick: :hypnotize :look:
Και το κόστος αυτού...180-190Ε:a03:
dio650gs
12/04/2006, 08:06
τελικά και έκανα service στη μπουμπου.
Συνεργείο στη Μιχαλακοπούλου δίπλα στον Καλφαρετζο.
Πήγα εκεί απογευματάκι και ο τύπος , άψογος συζυτήσιμος και πρόθυμος να λύσει κάθε απορία τεκμηριωμένα.
Εργασίες :
Αλλαγή λαδιών
Φίλτρο λαδιού
Έλεγχος - Φόρτιση μπαταρίας
Ρύθμιση Βαλβίδων
Έλεγχος - Συμπλήρωμα υγρών φρένων , ψυγείου
Τέντωμα αλυσίδας
Έλεγχος ΑΒS
και τιμή Σούπερ
120 Ε , όχι 190 που ζητούν κάποιοι άλλοι.
theodore
12/04/2006, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dio650gs
τελικά και έκανα service στη μπουμπου.
Συνεργείο στη Μιχαλακοπούλου δίπλα στον Καλφαρετζο.
Πήγα εκεί απογευματάκι και ο τύπος , άψογος συζυτήσιμος και πρόθυμος να λύσει κάθε απορία τεκμηριωμένα.
Εργασίες :
Αλλαγή λαδιών
Φίλτρο λαδιού
Έλεγχος - Φόρτιση μπαταρίας
Ρύθμιση Βαλβίδων
Έλεγχος - Συμπλήρωμα υγρών φρένων , ψυγείου
Τέντωμα αλυσίδας
Έλεγχος ΑΒS
Σχετικά με το συνεργείο που είναι δίπλα στον Καλφαρέτζο... Βασικά εγώ πήρα το GS650 από τον Καλφαρέτζο. Ξεκίνησα εκεί τα service γιατί είναι κοντά στην εργασία μου. Έχω κάνει τα απαραίτητα μέχρι και τα 10000km. Τιμή για το
και τιμή Σούπερ
120 Ε , όχι 190 που ζητούν κάποιοι άλλοι.
theodore
12/04/2006, 13:05
Sorry για το re-post... πάτησα λάθος κουμπί!
Ξανά....
Σχετικά με το συνεργείο που είναι δίπλα στον Καλφαρέτζο... Βασικά εγώ πήρα το GS650 από τον Καλφαρέτζο. Ξεκίνησα εκεί τα service γιατί είναι κοντά στην εργασία μου. Έχω κάνει τα απαραίτητα μέχρι και τα 10000km. Τιμή για το service των 10000km 120 ευρω, όπως και του φίλου
diogs650, με τα ίδια πράγματα.
Πίσω τακάκια πρίν από 2 βδομάδες 38ευρώ.
Γενικά, μου αρέσει που είναι πολύ συζητήσιμος, σου εξηγεί τα πάντα και κάνει και κάποιες κινήσεις που εκτιμώ. Π.χ. πάντα κάνει μια βόλτα την μηχανή να δει αν όλα ακούγονται καλά, ανεξάρτητα τι δουλειά του ζητήσεις. Πήγα μια μέρα να βάλω νεα ζελατίνα και παρόλα αυτά πάλι έκανε βόλτα την μηχανή.
Επίσης, φαίνεται ότι δεν πάει να σε κοροιδέψει. Π.χ. από την αρχή μου είπε ότι η ζελατίνα η original της BMW δεν κάνει τίποτα και θα δώσω τσάμπα λεφτά (άσχετα αν εγώ την έβαλα γιατί μου αρέσει οπτικά).
Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχει πολύ κόσμο, και τελειώνεις σχετικά σύντομα.
Ένας άλλος φίλος που το πηγαίνει εκεί έχει και αυτός τα ίδια σχόλια.
Και φυσικά ο Καλφαρέτζος είναι σκέτη απόλαυση!
Leipsippos
28/04/2006, 13:36
Το συνεργειο εννοειται προφανως τον Πετσα. Ειναι δυο αδερφια, εκανα σερβις εκει το Kawasaki μιας και ηξερα τον Καλφαρεντζο, δνε παρουσιαστηκε ποτε προβλημα απο την εργασια τους, τιμες λογικες και κρατανε και το ονομα της εταιρειας σε επιπεδο. Δεν ξερω τι αλλο μποριε αν θελετε παντως τα απιδια ξερουν τ τους γινεται απο μηχανες και απο BMW ειδικοτερα αρκετα καλα για να μην σας λενε βλακειες.