Σύνδεση

View Full Version : Alli mia efige

CyBeRseXX
03/04/2006, 15:35
Akousa extes sto deltio tou STAR gia ena distixima pou sinexei ston kifiso. Ena V-Strom xtipise allodapo "epaiti" pou diaesxize tin leoforo me apotelesma o odigos na xasei ton elenxo tis moto, na pesei k i sinepivatis na xtipisei me to kefali stin mpariera. Akariaios thanatos. O odigos einai sto nosokomeio ektos kindinou.

Akousa tin dimosiografo na anaferei oti to zeugari, itan astinomikoi k skopeuan sintoma na pantreutoun.

Akousa na leei oti itan poly demenoi k mono o thanatos mporouse na tous xorisei.

Akousa oti kanenas apo tous duo den forouse kranos.

Episis akousa ton typo pou parousiaze to deltio na rotaei k malista dis, se poso kairo skopeuan na pantreutoun! Gia mena ilithia k koutsompolistiki erotisi, alla den perimena k tipota parapano apo to STAR parolo pou tha ithela na akouso ena sxolio tou style, an forouse kranos i kopela isos na tis esoze.

Paei k auto perase sta psila grammata..

Giati se auti tin xora einai polu diskolo na ginoun merika apla pragmata.

Giati einai toso diskolo na vgei o arxigos tis astinomias k na thesei kiroseis se osa organa tis taksis katapatoun ton nomo pou einai i douleia tous na proaspizoun. Akoma k afou auto tous exei stoixizei tin idia tous ti zoi..

BELZEBOYLIS
03/04/2006, 15:41
mhn blepeis idiseis sto STAR !!!!

wild_cat/anima
03/04/2006, 15:44
καλύτερο θα ταν να μαζευτούν οι διαφοροι από τα φανάρια που τους κορνάΡεις και δεν κάνουν ακρη, που έχουν πάθει ανοσία από το φόβο μάλλον ....λες και τους υπογραφει κανένας οτι το χ, ψ, όχημα έχει τακάκια ή καλά φρένα ή ....

και δεν με ενδιαφερει καθόλου αν είναι αλλοδαποι ή όχι!
κι η γιαγιακα που διασχίζει διαγώνια την μεσογείων (όχι από τις διαβάσεις )πρέπει να καταλάβει οτι τα οχήματα δεν είναι γαιδουρια να κινουνται με 2 χλμ/ώρα.

gcrook
03/04/2006, 15:45
Δεν εχεις αδικο....
Αλλα τωρα τελευταια θεωρειται πιο νορμαλ το να ΜΗΝ φορας κρανος:sad:
Αν θες να παθεις πολιτισμικο σοκ στησου καμμια ωρα Κυριακη μεσημερι στο περιπτερο ‘Κουταλα‘ στην παραλιακη.
Ε στα 100 μηχανακια ζητημα 5-6 να φορανε κρανος.Και συνηθως παπια θα ειναι δεν κανω πλακα.
Για μπουφαν ουτε λογος.
Βεβαια το καταμαυρο Dainese θα φορεθει πολυ και φετος αλλα χωρις κρανος.
Ειναι μια εικονα που μενει δυστυχως.

zephyr1
03/04/2006, 15:51
Καταρχιν τα συλληπιτιρια μου στο ατυχο ζευγαρι.

Και κατα δευτερον πριν κανα 1,5 χρονο σταματαω στο κεντρο της αθηνας σε βενζιναδικο για βενζινα & διπλα μου σκαει γνωστος υπουργος με μηχανακι στυλ chopper χωρις κρανος χωρις μπουφαν ,με το κουστουμακι του & εγω διπλα του κρανος γαντια μπουφαν(μπορει & μποτες δεν θυμαμαι,θυμαμαι οτι ειχε ζεστη γι'αυτο ηταν με το κουστουμακι).

Ναι συναδελφοι αυτος ο κυριος ειναι ενας απο αυτους τους κυριους που φτιαχνουν νομους για να εισπρατουν τα χρηματα μας επικαλουμενη την ασφαλεια μας ,αλλα αυτοι ουτε για να δωσουν ενα καλο παραδειγμα δεν ειναι ικανοι να τηρησουν τους νομους τους.

Μαλλον ειναι υπερανω του νομου!

Καλο ταξιδι παιδια!:(

zolotas
03/04/2006, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από CyBeRseXX
.

η κοπελα αποκεφαλιστηκε στις μπαριερες...........αστα να πανε.τραγικο τελος .τσαμπα πηγε η κοπελα

zolotas
03/04/2006, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
& διπλα μου σκαει γνωστος υπουργος με μηχανακι στυλ chopper χωρις κρανος

τι να προστατεψει αυτος?? επρεπε να τον ρωτηξεις ομως......γιατι ρε Αργυρη δεν φορας κρανος??

wild_cat/anima
03/04/2006, 16:03
πήγαινα χθες προς Μεγαρα, πέρασα από το σημειο του ατυχήματος αφού είχαν φύγει τα ασθενοφόρα.
αστυνομία, κάμερες, και το v-strom τρακαρισμένο στο μπροστινό μέρος του....
τι να πω ......
καλό ταξίδι στην κοπελιά ...

και μεγαλη προσοχή σε όλους εμάς!!!

zephyr1
03/04/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
τι να προστατεψει αυτος?? επρεπε να τον ρωτηξεις ομως......γιατι ρε Αργυρη δεν φορας κρανος??

Οντως.

Tropeas
03/04/2006, 17:15

...

Paei k auto perase sta psila grammata..

Giati se auti tin xora einai polu diskolo na ginoun merika apla pragmata.

:sad: :sad: :sad:

phantomas
03/04/2006, 19:18
Τα σχόλια και οι απορίες μένουν σε όλους εμάς τους τρίτους,

η θλίψη και ο πόνος σε όσους μείναν πίσω να τη θυμούνται,

τουλάχιστον η γνώση και ο παραδειγματισμός να μας συμμορφώσει όλους...:sad: :sad:

argy_kap
03/04/2006, 19:53
Βαρέθηκα πια!

Ρε παιδιά κρίμα δεν λέω....αλλά αν δεν φοράς κράνος τα θέλει ο κώλος σου...

Σταματημένος μπορεί να είσαι, να πέσεις να χτυπήσεις στο πεζοδρόμιο και αυτό ήταν! Γιατί να με στεναχωρέσει δηλαδή? Αν κάποιος πάει και πηδήξει απο τον γκρεμό είναι αποφασή ΤΟΥ! Δεν θα τον λυπηθώ!

Βαρέθηκα πια να λυπάμαι όλους τους ανεγκέφαλους ηλίθιους που δεν έχουν την στοιχειώδη εξυπνάδα να προστατέψουν τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν!

Άντε πια!

lampros_fazer
03/04/2006, 20:40
Όχι κι άλλος ρε γαμώτο...:sad: :sad:

Κράνος ρε π#^στη μου κράνος...:( :sick:

sotpag
03/04/2006, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
mhn blepeis idiseis sto STAR !!!!

σωστος ο Κωστας ....

κρίμα για τα παιδια:( :(

Akatanomastos
03/04/2006, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Βαρέθηκα πια!

Ρε παιδιά κρίμα δεν λέω....αλλά αν δεν φοράς κράνος τα θέλει ο κώλος σου...

Σταματημένος μπορεί να είσαι, να πέσεις να χτυπήσεις στο πεζοδρόμιο και αυτό ήταν! Γιατί να με στεναχωρέσει δηλαδή? Αν κάποιος πάει και πηδήξει απο τον γκρεμό είναι αποφασή ΤΟΥ! Δεν θα τον λυπηθώ!

Βαρέθηκα πια να λυπάμαι όλους τους ανεγκέφαλους ηλίθιους που δεν έχουν την στοιχειώδη εξυπνάδα να προστατέψουν τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν!
Άντε πια!

toulaxiston stin sigekrimeni periptosi apo afta pou diavasa katalava oti i kopela apokefalistike..
anyway
krima..

catmaster
03/04/2006, 21:45
:(

tifoefs
03/04/2006, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
η κοπελα αποκεφαλιστηκε στις μπαριερες...........αστα να πανε.τραγικο τελος .τσαμπα πηγε η κοπελα

Κριμα στα παιδια που η απειρια τους τα τσακισε...

:sad:

Οι μπαριερες ειναι θανατηφορες ετσι και πεσεις απανω τους.

Φτιαχτηκαν για τα κουτια οταν χτυπανε να απογειωνονται στο αντιθετο ρευμα για να σκοτωνονται περισσοτεροι.

Επισης αν πεσεις πανω τους χωρις κουτι ειναι οτι πρεπει να πας χωρις πονο.

Εχουν γινει ερευνες για πιο απανθρωπες μπαριερες που αντι για λεπιδες εχουν συρματοσχοινο. Αυτες ειναι του στυλ "οποιος πεσει πανω γινεται λεπτες φετες".

Τελευταια μερικοι "κολομοτοσακατοι" "αλητες" και "τσογλανια" κανανε μερικες προσαρμογες σε μπαριερες ωστε να μη γινονται κυμας ετσι και ατυχισουν αλλοι μοτοσυκλεττιστες με μια κρουση απανω τους.
Αυτη την ερευνα τη βαλανε στο χρονοντουλαπο οι ειδικοι γιατι δεν χρειαζονται τετοιες προστασιες !!!

Αυτα...

:mad:

dimitris74
04/04/2006, 00:50
παντως παιδια άκουσα οτι φορούσαν κράνος αλλα δυστηχώς συνέβη αυτο που είπε ενα παλικάρι πρίν, μπαριέρα λαιμητόμος.

PeterMurphy
04/04/2006, 08:18
An prokaleis tin moira soy de tha se afisei atimorito..Ti einai ena kranos..toso dyskolo einai na to baleis?Eisai toso sigoyros gia to odiko diktyo k oti oloi tiroun ta apanta?O allos leei diesxise tin leoforo les k einai sto xorio toy..Skotose enan anthropo k katestrepse enan allo..Paidia,kranos oposdipote,eite steno einai eite anoixtos dromos..fysika milao k se mena,na ta blepoyme oloi.

stako
04/04/2006, 08:43

Κρίμα για την κοπέλα αλλά βάλτε το καλά στο κεφάλι σας, οι κινήσεις είναι,

ΒΑΖΩ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ - ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

Τόσο απλά.

Και πάλι κρίμα για την κοπέλα.........

costas81
04/04/2006, 11:12
Ωραια ολα αυτα που λετε για το κρανος και οτι παντα πρεπει να το φοραμε κλπ!
Ολοι μας καποια στιγμη εχουμε κυκλοφορισει χωρις κρανος ειτε για πολυ ειτε για λιγο!
Και καλα να παθουμε αν χτυπησουμε γιατι το μονο που μας φταιει εινια το κεφαλι μας το οποιο δεν καταλαβαινουμε οτι ειναι ενα καρπουζι και αν πεσει κατω θα γεμισει σπορια ο δρομος! (σορυ που τα λεω ετσι χοντρα αλλα ετσι ειναι)

Κριμα για τα παιδια φρικαρισα οταν τα εβλεπα και πιο πολυ με την αντιμετωπιση του ΣΤΑΡ που αντι να δει το θεμα με ευαισθησια και πονο το ειδε λες και μιλαγε για την eurovision!Σαν κοσμικο γεγονος μου φανηκε η παρουσιαση του και ειδικα στο τελος που πηραν και συνεντευξη απο εναν ασχετο γειτονα που πρεπει και να τα χε πιει!

Η δικια μου συμβουλη ειναι να φοραμε κρανος παντα και υποχρεωτικα στον συνοδηγο!Δεν φταιει σε τιποτα να πληρωσει την δικια μας μαλακια!

Παντα πριν βαλω φιλο φιλη πανω στην μηχανη η στο αμαξι τον βαζω να φορεσει κρανος ζωνη αλλιως του δειχνω τον δρομο να παει με τα ποδια η με ταξι δεν με νοιαζει!
Πως θα ζησεις μετα με τις τυψεις οτι απο ενα λαθος σου σκοτωθηκε η κοπελα σου ο φιλος σου η αδερφη σου και συ εισαι ακομα ζωντανος?Και αυτο επειδη εσυ πριν ξεκινησεις την βολτα δεν του εβαλες κρανος!
Το να χτυπησεις εσυ (μακρια απο μας) λες ημουνα μαλακας εφταιγα δεν προσεξα δεν εβαλα κρανος και την πατησα αλλα το να σκοτωθει ο ανθρωπος σου και συ να ζησεις πιστευω οτι κανενας μας δεν μπορει οχι να το αντεξει αλλα ουτε να το φανταστει!

Στην ολη υποθεση το πιο σημαντικο ηταν οτι στην κοπελα δεν την ειχε βαλει να φορεσει το κρανος!Και το οτι δεν τρεχω η οτι προσεχω οπως ειδατε δεν ειναι λογος ουτε δικαιολογια να κυκλοφορουμε χωρις κρανος!

Σας κουρασα σορυ αλλα μου ερχονται εικονες στο μυαλο απο γονεις που πανε βολτα τα παιδια τους πανω στην μηχανη χωρις κρανος ειτε μπροστα απο αυτους κολητα στο τιμοννι και τα παιρνω και τσακονομαι μαζι τους!

Μετα κανουμε διαδηλωσεις και θελουμεε το κρατος να μας προσεξει!
Πως να μας προσεξουν οταν εμεις δεν σεβομαστε τους εαυτους μας και τους φιλους μας!

H.A.Balafoutre
04/04/2006, 15:40
Το άκουσα κι εγώ στις ειδήσεις.

Κρίμα ρε γμτ, κρίμα. :( :( :(

zolotas
04/04/2006, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
)

Κριμα για τα παιδια φρικαρισα οταν τα εβλεπα και πιο πολυ με την αντιμετωπιση του ΣΤΑΡ που αντι να δει το θεμα με ευαισθησια και πονο το ειδε λες και μιλαγε για την eurovision!Σαν κοσμικο γεγονος μου φανηκε η παρουσιαση του και ειδικα στο τελος που πηραν και συνεντευξη απο εναν ασχετο γειτονα που πρεπει και να τα χε πιει!

!
!

ειναι γνωστοι καραγκιοζηδες στο θταρ και μετα φταινε οι αναρχικοι και οι χουλιγκαν που τους σπανε τα κεφαλια και τις καμερες...........

SUPERMARIO
05/04/2006, 15:18
βαρεθηκα να ακουω για το κρανος καθε φορα που θα γινει ενα ατυχημα.ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του.
αν πεσω και χτυπησω χωρις κρανος επειδη εβαλα gel στο μαλλι και την ειδα γοης δεν θα μου φταιει καμια ενημερωση και καμια παιδεια.:mad:

zephyr1
05/04/2006, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
αν πεσω και χτυπησω χωρις κρανος επειδη εβαλα gel στο μαλλι και την ειδα γοης δεν θα μου φταιει καμια ενημερωση και καμια παιδεια.:mad: :nono:

Να ξερεις φιλε SUPERMARIO οτι υπαρχουν παρα πολυ τυποι που βαζουν gel,εχουν καβαλιση ενα χρονο μηχανη δεν εχουν πεσει ποτε (για το λογο αυτο δεν φορανε κρανος).
Και αν υπηρχε η παιδεια & η ενημερωση δεν θα χρειζοταν να σπασει ο καθενας την κεφαλα του για καταλαβει.(εξαλου δεν υπαρχει λογος).

Π.χ ο πατερας μου με εβαζε στο μηχανακι χωρις κρανος.
Εγω τον υιο μου τον βαζω μονο με κρανος & του εξηγω τους λογους που φοραμε κρανος.

Ετσι πιστευω δεν θα βαλει gel αλλα κρανος. :wave2: :wave2: :wave2:

George-3-
05/04/2006, 15:45
Eπισης παιζει το εξης αν εισαι γοης..
Παιρνεις ενα τζελ, υγρα μαντηλακια και απο ενα φαρμακιο αυτα που βαζεις στο κεφαλι οταν κανεις καρτ για παραδειγμα..

Βγαζεις το κρανος και φτιαχνεσαι στο καθρεπτη σκουπιζεις τα χερια σου με τα μαντηλακια και οταν φευγεις φορας την μαλακιτσα.

Ασχετο με το τοπικ αλλα χρησιμη λυση σε χαζο προβλημα...

costas81
05/04/2006, 15:46
:nono:

Π.χ ο πατερας μου με εβαζε στο μηχανακι χωρις κρανος.
Εγω τον υιο μου τον βαζω μονο με κρανος & του εξηγω τους λογους που φοραμε κρανος.

Ετσι πιστευω δεν θα βαλει gel αλλα κρανος. :wave2: :wave2: :wave2:

Μπραβο σου και παλι μπραβο εχω να πω zephyr1!!!
Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα τον γιο σου να τον πηγαινεις βολτα με το κουτακι?Οσο λακαμς και αν ακουγομαι επειδη την εχω πατησει δεν ξερω κατα ποσο θα ανεβαζω τα παιδια μου στην μηχανη!Βεβαια τωρα δεν εχω (παιδια) και δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα ενος ατυχηματος με το παιδι μου πανω!

zephyr1
05/04/2006, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα τον γιο σου να τον πηγαινεις βολτα με το κουτακι?

δεν ξερω αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα ενος ατυχηματος με το παιδι μου πανω!

Η βολτα που λες αφορα 2χλμ μεχρι γιαγια & 5 χλμ μεχρι κουνιες και αυτο στη λουτσα.(Ψηνω την μανα του να τον φερω στη βολτα moto.gr δεν ψηνεται με τιποτα:a1: )

Ασε που τον βλεπω να τινει προς κουτακι (λες να ειναι αρρωστος?):a42:

Οσο για την αναφορα του ατυχηματος καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε ουτε σαν σκεψη.

costas81
05/04/2006, 16:57
Η βολτα που λες αφορα 2χλμ μεχρι γιαγια & 5 χλμ μεχρι κουνιες και αυτο στη λουτσα.(Ψηνω την μανα του να τον φερω στη βολτα moto.gr δεν ψηνεται με τιποτα:a1: )

Ασε που τον βλεπω να τινει προς κουτακι (λες να ειναι αρρωστος?):a42:

Οσο για την αναφορα του ατυχηματος καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχε ουτε σαν σκεψη.

Κ ομως επειδη δυστηχως υπαρχει και σαν πραξη και ασχημη καθολου φιλε ουτε για 100 μετρα βολτα!
Τα πιο πολλα ατυχηματα συμβαινουν στις μικρες βολτες και μαλιστα κοντα στο σπιτι σου επειδη ξερεις το δρομο και εισαι χαλαρος!
Εγω 100,000 χλμ με μηχανη και 2000,000 με αμαξι εχω κανει και ουτε γρατσουνια και στα 200 μετρα απο το σπιτι μου μου την καρφωσε ταξιτζης και με εστειλε 6 μηνες 401!

SUPERMARIO
05/04/2006, 21:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
[B]:nono:

Να ξερεις φιλε SUPERMARIO οτι υπαρχουν παρα πολυ τυποι που βαζουν gel,εχουν καβαλιση ενα χρονο μηχανη δεν εχουν πεσει ποτε (για το λογο αυτο δεν φορανε κρανος).
Και αν υπηρχε η παιδεια & η ενημερωση δεν θα χρειζοταν να σπασει ο καθενας την κεφαλα του για καταλαβει.(εξαλου δεν υπαρχει λογος).
-----------------------------------------------------------------------

-συγνωμη αλλα υπαρχει κανεις στον πλανητη γη που δεν ξερει οτι πρεπει να φοραει κρανος;
-οτι αν χτυπησει το κεφαλι μπορει η ζημια που θα παθει να ειναι μη αναστρεψιμη;
-οτι το κρανος σωζει πραγματικα ζωες και δεν ειναι εμπορικο-διαφημιστικο κολπο;

ολοι τα ξερουν αυτα γιατι ενημερωση υπαρχει.το προβλημα λοιπον δεν ειναι στο να τους το πει καποιος αλλα το μυαλο τους και η αδιαφορια τους.

εισαι πολυ ΣΩΣΤΟΣ με τον γιο σου.:a19:

marios8
05/04/2006, 21:43
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
[B]:nono:

-----------------------------------------------------------------------

-συγνωμη αλλα υπαρχει κανεις στον πλανητη γη που δεν ξερει οτι πρεπει να φοραει κρανος;
-οτι αν χτυπησει το κεφαλι μπορει η ζημια που θα παθει να ειναι μη αναστρεψιμη;
-οτι το κρανος σωζει πραγματικα ζωες και δεν ειναι εμπορικο-διαφημιστικο κολπο;

ολοι τα ξερουν αυτα γιατι ενημερωση υπαρχει.το προβλημα λοιπον δεν ειναι στο να τους το πει καποιος αλλα το μυαλο τους και η αδιαφορια τους.

εισαι πολυ ΣΩΣΤΟΣ με τον γιο σου.:a19:

Aυτο ειναι ενημερωση, ΔΕΝ ειναι παιδεια. Η ενημερωση χωρις παιδεια ειναι λογια στον αερα:wave2: .

SUPERMARIO
05/04/2006, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Aυτο ειναι ενημερωση, ΔΕΝ ειναι παιδεια. Η ενημερωση χωρις παιδεια ειναι λογια στον αερα:wave2: .
---------------------------------------------------------------

μα για ενημερωση μονο μιλησα.το θεμα παιδεια δεν το εχω πιασει ακομα:)

συμφωνω 100% μαζι σου.αλλα βαζω και τον παραγοντα ανθρωπο-διαθεση να ακουσουμε & να μαθουμε-αδιαφορια κ.τ.λ

:wave2:

marios8
05/04/2006, 22:28
---------------------------------------------------------------

μα για ενημερωση μονο μιλησα.το θεμα παιδεια δεν το εχω πιασει ακομα:)

συμφωνω 100% μαζι σου.αλλα βαζω και τον παραγοντα ανθρωπο-διαθεση να ακουσουμε & να μαθουμε-αδιαφορια κ.τ.λ

:wave2:

Eνταξη ρε συνονοματε μην δαγκωνεις:lol: :rotflmao: :lol: :beer: :wave2:

SUPERMARIO
05/04/2006, 22:31
:a013:

zephyr1
06/04/2006, 14:25
Ο πραγματικος λογος που φοραω κρανος ειναι γιατι οι λοβοι των αυτιων μου ειναι πολυ μεγαλοι και οταν οδηγαω χωρις κρανος χτυπανε σαν να τιναζεις σεντονια(ειδικα αμα φοραω πουκαμισο χτυπανε οι γιακαδες με τους λοβους μου και ποναω ρε γαμωτο).Αυτο με ενοχλει πολυ γι΄αυτο φοραω κρανος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και καποιες :beer: :beer: :beer: απο μενα σε ολους σας.

michael110
06/04/2006, 16:05
Τις προάλλες μια κοπέλα είδε το κράνος μου (AGV αξίας 150 Euro) και δεδομένου οτι καβαλάω παπί μου είπε: '' Καλά, μεγάλη μοτοσικλέτα έχεις και πήρες τέτοιο κράνος ?''
1ον. 150 ευρώ δεν είναι πολλά μακάρι να είχα ανθρακονημάτινο
2ον. Δηλαδή το κεφάλι του κατόχου CBR αξίζει περισσότερο από το κεφάλι αυτού που έχει παπί?

Να ποια θέλει αποκεφαλισμό!:mad:

Boxer
07/04/2006, 06:53
Καταρχιν τα συλληπιτιρια μου στο ατυχο ζευγαρι.

Και κατα δευτερον πριν κανα 1,5 χρονο σταματαω στο κεντρο της αθηνας σε βενζιναδικο για βενζινα & διπλα μου σκαει γνωστος υπουργος με μηχανακι στυλ chopper χωρις κρανος χωρις μπουφαν ,με το κουστουμακι του & εγω διπλα του κρανος γαντια μπουφαν(μπορει & μποτες δεν θυμαμαι,θυμαμαι οτι ειχε ζεστη γι'αυτο ηταν με το κουστουμακι).

Ναι συναδελφοι αυτος ο κυριος ειναι ενας απο αυτους τους κυριους που φτιαχνουν νομους για να εισπρατουν τα χρηματα μας επικαλουμενη την ασφαλεια μας ,αλλα αυτοι ουτε για να δωσουν ενα καλο παραδειγμα δεν ειναι ικανοι να τηρησουν τους νομους τους.

Μαλλον ειναι υπερανω του νομου!

Καλο ταξιδι παιδια!:(

Ελα μην ντρεπεσαι.

Ο υπουργος Δημοσιας Ταξης κ.Πολυδωρας με Χαρλευ 883.

Τον εχω πετυχει πολλες φορες.

zephyr1
07/04/2006, 08:40
:cool: :winka: :beer: