PDA

View Full Version : 2η ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΧΛΕΜΟ

Σελίδες : 1 2 [3] 4

zoropatra
27/04/2006, 23:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Timberg
Θανάση μην φοβασαι τίποτα εμεις μαζι θα πηγαινουμε.

Ασε τους άλλους να πάρουν τις κουπες.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

:beer: :beer:

ΩΧ!!!τι εγινε ρε?τετοια ωρα μεσα?

για να δουμε......εγω παρακαλω να βρεχει!!!!!

sotpag
27/04/2006, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
ΩΧ!!!τι εγινε ρε?τετοια ωρα μεσα?

για να δουμε......εγω παρακαλω να βρεχει!!!!!

τι να βρεχει ρε :a31: :a31: :a31:
εμας μας ρωτας πως θα την βγαλουμε....

sotpag
27/04/2006, 23:42
Θανάση μην φοβασαι τίποτα εμεις μαζι θα πηγαινουμε.

Ασε τους άλλους να πάρουν τις κουπες.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ

ρε Μαρκο εσεις μαζι θα πηγαινετε ο Θανασης που θα ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
27/04/2006, 23:56
τι μπυρες ρε βλαμενε!!!!
υπαρχουν και αδιαβροχα!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol::lol::lol::lol::lol:

zubitos
28/04/2006, 17:03
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ BANDIT ΜΟΥ:lol: :lol: :lol:

zoropatra
28/04/2006, 22:13
λογο οτι μαλλον θα βρεχει.....ετοιμαστηκα καταληλα!!!!!

εβαλα βροχινο λαστιχο!!!!!!

το κακο ομως ειναι μην βρω στεγνο δρομο!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
28/04/2006, 22:24
Αν ο Αποστόλης έρθει απο Σάββατο ας μου στείλει ένα πμ με τα τηλέφωνά του μπας και συνεννοηθούμε και μαζί να κατέβουμε και με τους υπόλοιπους... ;)

zoropatra
28/04/2006, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν ο Αποστόλης έρθει απο Σάββατο ας μου στείλει ένα πμ με τα τηλέφωνά του μπας και συνεννοηθούμε και μαζί να κατέβουμε και με τους υπόλοιπους... ;)

εσυ παρε με αυριο ενα τηλ. να μου πεις τι ωρα θα εισαι εδω......
εγω για να ξερεις σχολαω στις 3:00.

Motoulis
29/04/2006, 01:46
Σωτήρη εμείς τα είπαμε απο το τηλέφωνο, δεν με βλέπω έτσι όπως πάει η δουλειά......μάλλον και το Δευτεριάτικο δεν μου βγαίνει γι' αλλους λόγους θα τα πούμε τηλεφωνικά:wave2: Αν βρέχει τόσο ώστε να το ακυρώσετε έχω την ελπίδα να μπορέσω (καλέ μου θεούλη πλημμύρισε το το Σ/Κ:lol: :lol: :lol: )

latris mixanis
29/04/2006, 07:58
ΠΑτρινέ δεν μας είπες αν βρέχει τι θα γίνει

Tropeas
29/04/2006, 09:21
Αγαπητοί, είπα να κάνω μια πρόχειρη πρόγνωση καιρού μιας και ενώ όλοι λέγανε ότι θα βρέχει όλο το Σαββατοκύριακο, παντού, θα δείξω που θα βρέξει λίγο και που πολύ...

Λοιπόν Σήμερα στις 12 η ώρα το μεσημέρι ο καιρός όσο αναφορά την βροχώπτωση θα ειναι ετσι...

δηλαδή , θα βρέχει με ποσό υδρόπτωσης έως 5mm στο σημείο προς Πάτρα , Πύργο...

46390

Tropeas
29/04/2006, 09:23
Σήμερα στις 18.00 η ώρα το απόγευμα, θα βρέχει ελάχιστα και τμηματικά στο Ξυλόκαστρο, και λίγο προς Πάτρα...

46391

Tropeas
29/04/2006, 09:24
Αύριο το πρωί Κυριακή στις 06 η ώρα το πρωί δεν θα βρέχει πουθενά...

46392

Tropeas
29/04/2006, 09:25
Αύριο όμως Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η βροχή ελάχιστα στην αρχή στα σημεία που δείχνουμε και στο εθνικό δίκτυο προς Λαμία και ΒΔ Εύβοια,

46393

Tropeas
29/04/2006, 09:27
Ενω αύριο Κυριακή η βροχή απο την Πάτρα θα απομακρύνεται κατα τις 18.00 το απόγευμα ενώ εντείνεται ΒΔ Εύβοια σε 15 mm.

46394

Tropeas
29/04/2006, 09:30
Τα 5μμ και τα 15μμ αντίστοιχα σημαίνουν, ότι αν έχουμε έναν σωλήνα διαμέτρου 1 εκατοστού θα τον γεμίζαμε με 5χιλιοστά ύψος νερό σε μια ώρα...

(αν δεν κάνω λάθος όπως τα θυμαμαι απο την Φυσική, αλλιώς να με διορθώσει κάποιος...)

Ας μας πουν και οι Πατρινοί κατά τις 12 πως το βλέπουν... και αν πέφτω μέσα...
σίγουρα θα χρειαστούμε αδιάβροχα... αλλά όχι ότι θα φάμε νερό...

Timberg
29/04/2006, 09:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
ΠΑτρινέ δεν μας είπες αν βρέχει τι θα γίνει

Το οδοιπορικό θα γίνει παντός καιρού.

Δεν θα έχουμε καταιγίδες στην περιοχή μας.

Θα χρειαστούμε όμως οποσδήποτε αδιάβροχα.

Timberg
29/04/2006, 10:01

Ας μας πουν και οι Πατρινοί κατά τις 12 πως το βλέπουν... και αν πέφτω μέσα...
σίγουρα θα χρειαστούμε αδιάβροχα... αλλά όχι ότι θα φάμε νερό...

Η ώρα είναι 11.10 Σάββατο πρωί και απλά έχουμε συννεφιά.

Συμφωνώ μαζί σου οτι θα χρειαστούμε αδιάβροχα και ότι δεν θα φάμε πολύ νερό.

Εγώ πάντος θα την κάνω την διαδρομή αδιαφορόντας για βροχή, χρόνους, κύπελα.

:beer:

Tropeas
29/04/2006, 10:03

Εννοείται!!!
Κανένας δεν πρόκυται να πιεστεί, και εγώ έρχομαι να την κάνω με τον ρυθμό μου,
μην ξεχνάμε ότι δεν την ξέρουμε την διαδρομή και θα πρέπει να οδηγάμε έτσι και αλλιώς αμυντικά...

Πάω και εγώ για κάτι τελευταία ψώνια, και βλέπουμε μεσημεράκι αναχώρηση...

Druuna
29/04/2006, 10:50
Η ώρα είναι 11.10 Σάββατο πρωί και απλά έχουμε συννεφιά.

Συμφωνώ μαζί σου οτι θα χρειαστούμε αδιάβροχα και ότι δεν θα φάμε πολύ νερό.

:a20: :a18: :a46: :a19:

SF
29/04/2006, 10:52
ΕΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΣΕ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. (ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ, ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ CBάκι MOYYYYYYYY)

Ο SF θα εκπροσωπήσει το τιμημένο σώμα του ΓΕΜ. Ο Τροπέας το τιμημένο σώμα χρηστών moto.gr. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η λάτρις μιχανίς θα τελέσει χρέη γραμματέως Προέδρου ΑΧΛΕΜΟ. Ο crsk τελικά τι θα κάνει? Στο τηλ δεν απαντάει πάντως.

latris mixanis
29/04/2006, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΕΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ. ΣΕ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. (ΚΛΑΨ ΛΥΓΜ, ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ CBάκι MOYYYYYYYY)

Ο SF θα εκπροσωπήσει το τιμημένο σώμα του ΓΕΜ. Ο Τροπέας το τιμημένο σώμα χρηστών moto.gr. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η λάτρις μιχανίς θα τελέσει χρέη γραμματέως Προέδρου ΑΧΛΕΜΟ. Ο crsk τελικά τι θα κάνει? Στο τηλ δεν απαντάει πάντως.

όποιος δώσει τα περισσότερα θα πάρει και κύπελο :evil: :evil:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Druuna
29/04/2006, 11:04

Ο crsK τελικα ΔΕΝ θα ερθει ....Αλλωστε δεν εχω αλλο χωρο για κυπελα....

:lol: :D :p :evil:

Druuna
29/04/2006, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
όποιος δώσει τα περισσότερα θα πάρει και κύπελο :evil: :evil:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Ετσι σε θελω.......Ακριβοδικαιη!!!
:winka: :beer: :wave2:

Tropeas
29/04/2006, 11:08
O Marios με τον Αποστόλη ενημερώσαν ότι θα ναι στις 3 στα διόδια ,
Λατρεία , SF , Tropeas λογικά θα τα περνάμε 4...

Timberg
29/04/2006, 11:10
12.17 και ο ήλιος κάνει την ΕΜΦΑΝΙΣΗ του.

:a25: :a25: :a08: :a08:

Timberg
29/04/2006, 11:14
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι η λάτρις μιχανίς θα τελέσει χρέη γραμματέως Προέδρου ΑΧΛΕΜΟ.

SF τι σου έχει κάνει η κοπέλα και την στέλνεις στα κάτεργα ?

Υ.Σ. ΚΑΤΕΡΓΑ = Πρόεδρος ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ

:rotflmao: :rotflmao:

Vasilis_Strom
29/04/2006, 11:58
Παιδάκια καλό δρόμο να έχετε, σας περιμένουμε

:wave2: :wave2: :beer: :beer:

latris mixanis
29/04/2006, 12:14

Ήξερε ότι αν πάρω μέρος θα έχανε το κύπελο και θα γυρνούσε Αθήνα με άδεια χέρια.Οπότε για να μην γίνει ρεζίλι με έκλεισε ως γραμματέα

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

SF
29/04/2006, 13:14

Εμένα τίποτα! Ρώτα τα δυό τους!! (Λατρις-Σοτπαγ!!) :D:D:D

sotpag
29/04/2006, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ετσι σε θελω.......Ακριβοδικαιη!!!
:winka: :beer: :wave2:

ετσι ειναι οι περσινοι ξερουν τη διαδικασια :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
29/04/2006, 14:15
και η βροχη πεφτει με ωραιο ρυθμο!!!!!

τελικα ηταν καλη η επιλογη βροχινου ελαστικου!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marios8
01/05/2006, 15:59
Το κανω copy απο το πρωτομαγιατικο Δελεαρ γιατι νομιζω οτι εδω ειναι η θεση του.

Eνα μεγαλο μπραβο στα παιδια απο την Πατρα για την πολυ καλη διοργανωση. Πολυ καλος ο Timberg που αν και ο μονος δυκαβαλος πηγαινε αερα πατερα. Για τον Αποστολη τι να πω . Οπως μου ειπε και ο Σωτηρης το βραδυ κοιταγε τους χρονους και δεν το πιστευε . Και να φανταστειτε οτι το badit το πρωι το σπρωχναμε 3 τετραγωνα για να παρει μπροστα και να παμε στην εκκινηση . Οσο για μενα μια λαθος στροφη και με ψαχνανε 2 ωρες στη Φτερη . Αφου ανεβηκα και κατεβηκα το ιδιο βουνο (απο διαφορετικες πλευρες) 2 φορες μεσα στην ομιχλη επαψε να ειναι διασκεδαση . Αντε και του χρονου

ΥΓ1 Θα ηταν αδικο να μην αναφερω τον zoro και το παιδι με το gs που πηγαιναν μαλιοκουβαρα

ΥΓ2 Δεν ξερω τα αποτελεσματα:wave2:

SF
01/05/2006, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8

ΥΓ1 Θα ηταν αδικο να μην αναφερω τον zoro και το παιδι με το gs που πηγαιναν μαλιοκουβαρα

...........διότι δεν είχαμε αγώνα ταχύτητας!!!!

Παλιόπαιδο ζοροπάτρα με το τρελλο το λάστιχο!

:D :rotflmao: :rotflmao: :D

latris mixanis
01/05/2006, 22:52
Ήταν όλα άψογα!!

zubitos
02/05/2006, 00:55
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα που εχω παρει μερος.Ηταν η απολυτη περιπετεια(ειδικα για μενα.)Ολα ηταν καταπληκτικα η οργανωση,η διαδρομη,η φιλοξενια,η παρεα ολων των παιδιων και οι αντιξοες καιρικες συνθηκες ηταν εμπειριες
που θα κουβαλαω για παντα.Φτανοντας στην ανασυγκροτηση μετα απο ενα πολυ δυσκολο καιρικα πρωινο σε ενα καταπληκτικο
χρονο για την κατηγορια μου (Α1) και με το απαρχαιωμενο BANDIT μου να δουλευει ρολοι,τιποτα δεν εδειχνε τι θα ακολουθουσε!!!Σε μια ανηφορα λοιπον 7 χιλ μετα την ανασυγκροτηση και αφου καλα καλα δεν ειχα χωνεψει την τσιγαριδα, στα αριστερα του δρομου υπηρχε ο γαιδαρος που θα δειτε μετα στην φωτογραφια ο οποιος πλησιαζοντας εγω,τρομαξε και αρχισε να τρεχει αριστεροτερα προς το χωραφι. Το κακο ομως ηταν πως καποιος ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ τον ειχε δεσει απο ενα δεντρο στα δεξια του δρομου με ενα σχοινι 10-15 μετρων,με αποτελεσμα να τεντωσει το σχοινι ακριβως μπροστα μου,να το παρω σβαρνα και να σερνω τον γαιδαρο μεχρι το σημειο που κοπηκε το σχοινι.Εγω λοιπον πηρα 2-3 τουμπες,αλλες τοσες ο γαιδαρος και το μηχανακι σερνοταν για 10 περιπου μετρα(πηγαινα γυρω στα 60-70 χιλ/ωρα.)Αυτη λοιπον η σκηνη βγαλμενη απο ταινιες του Ταραντινο και του Γκαι Ριτσι σημανε και την εξοδο μου απο τον αγωνα που τοσο ηθελα να τερματισω.Ευτυχως ειμαι καλα εαν εξαιρεσεις καποια μικροχτυπηματα που εχω αλλα δυστυχως δεν καταφερα να απολαυσω το υπολοιπο της διαδρομης.Ανανεωνουμε λοιπον για του χρονου φιλοι της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ οπου δεν υπαρχει περιπτωση να απουσιαζω,αλλωστε θελω να διεκδικησω το κυπελακι της μικρης κατηγοριας το οποιο ολα εδειχναν πως θα το επαιρνα φετος(ολα εκτος απο τον γαιδαρο.)Να ειστε ολοι καλα,ησασταν ολοι φανταστικοι αλλα θα ξεχωρισω για την αποδοση τους(τουλαχιστον για το πρωτο μισο) τον zoro,τον δικαβαλο με το zzr(η συμπαθεια μου) και το παλληκαρι με το κοκκινο gs.Εγινα λιγο κουραστικος,δεν το συνηθιζω,να ειστε ολοι καλα.

zubitos
02/05/2006, 00:58
Ιδου και ο θυτης

46589

Vasilis_Strom
02/05/2006, 01:10
Βάλτε ρε και ένα αυτοκόλλητο moto.gr να ξέρουμε ποιοι είναι δικοί μας :D Όντως η δικιά σου η ατυχία ήταν πέρα από κάθε φαντασία :( Αφού δεν χτύπησες είναι όλα OK.

Του χρόνου υπάρχει μια πληροφορία ότι θα είναι διήμερο οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον…… :winka: :winka:

sotpag
02/05/2006, 01:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα ............
...............,.Εγινα λιγο κουραστικος,δεν το συνηθιζω,να ειστε ολοι καλα.

Να είσαι καλά πάνω από όλα Αποστόλη,
η αλήθεια είναι πως λυπήθηκα πιο πολύ για σένα (όπως είπα στον αδελφό σου ) σίγουρα θα είχες την πρώτη θέση........
(και θα έβγαζες τον SF εκτός …:lol: :lol: )

Αλλά και για τον Θανάση (zoro ) και τον Μάρκο (Timberg )που θα είχαν πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα αν δεν έκαναν ένα μικρό λαθάκι και έχασαν ένα κρυφό ΣΕΧ ,

Επίσης να ευχαριστήσω και να συγχαρώ και σαν ΑΧΛΕΜΟ και από μέρους μου όλους όσους πήραν μέρος

και κυρίως τους εκτός Πατρών (sf , marios8 , zubitos, Tropeas)

και όσους μας βοηθήσαν, εεεε καταπληκτική γραμματέα (latris mixanis)

μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η ανασκόπηση με φωτο και αποτελέσματα ….

Και για να μην ξεχαστούμε ένα μπράβο στον Vasilis_Strom για την 2η θέση στην OPEN και τον SF για την 3η θέση Α1 από το team του MOTO GR
:wave2: :wave2:

megatim
02/05/2006, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
Η 2η περιηγηση Πελοποννησου ηταν η πιο γαμ_ _ _ η βολτα που εχω παρει μερος.Ηταν η απολυτη περιπετεια(ειδικα για μενα.)Ολα ηταν καταπληκτικα η οργανωση,η διαδρομη,η φιλοξενια,η παρεα ολων των παιδιων και οι αντιξοες καιρικες συνθηκες ηταν εμπειριες
που θα κουβαλαω για παντα.
...
Ανανεωνουμε λοιπον για του χρονου φιλοι της ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ οπου δεν υπαρχει περιπτωση να απουσιαζω.
....
Να ειστε ολοι καλα,ησασταν ολοι φανταστικοι

+1000

Πιστεύω πως όλοι αποκομίσαμε κάτι που θα μας κάνει καλύτερους οδηγούς. Απίστευτη εμπειρία!

Timberg
02/05/2006, 10:33
Αποστόλη (zubitos) ήσουν πραγματικά ο άτυχος της παρέας.
Το ευχάριστω είναι ότι δεν χτύπησες.
Εγω την γλύτωσα παρατρίχα από τό έτερο γαιδούρι (καφετί).
Μετά το πέρασμα του Θανάση (zoro) είχαν αρχίσει να αφηνιάζουν τα ζώα.
Το καφετί μου την έπεσε σε μένα αλλά αν και δικάβαλος πρόλαβα και του ξέφυγα.

Για μένα η μεγάλη επιτυχία ΟΛΩΝ των συμμετοχόντων ήταν ότι ΟΛΟΙ μας φτάσαμε στον τερματισμό σώοι διότι οι καιρικές συνθήκες ειδίκά στο πρώτο μέρος ήσαν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

Vasilis_Strom
02/05/2006, 10:39

Μετά το πέρασμα του Θανάση (zoro) είχαν αρχίσει να αφηνιάζουν τα ζώα.

Φαντάσου πως πέρασε ο τρελός:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 10:43
Για μένα η μεγάλη επιτυχία ΟΛΩΝ των συμμετοχόντων ήταν ότι ΟΛΟΙ μας φτάσαμε στον τερματισμό σώοι διότι οι καιρικές συνθήκες ειδίκά στο πρώτο μέρος ήσαν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

+1

Αυτό είναι που μετράει :winka:

zubitos
02/05/2006, 12:09
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι πλεον απολαμβανω την 10ημερη αναρρωτικη αδεια που μου χορηγησε η υπερπροστατευτικη διμετρη ξανθια γιατρος στο ΚΑΤ χωρις ουσιαστικα να εχω τιποτα!!! Και ειχα αναγκη και απο ξεκουραση,μια χαρα love you doctor:eek: :a8: :a07:

SF
02/05/2006, 12:12

ΟΛΟΙ μας φτάσαμε στον τερματισμό σώοι διότι οι καιρικές συνθήκες ειδίκά στο πρώτο μέρος ήσαν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

Παρακαλώ την οργανωτική αρχή.........

Γίνεται να είναι και του χρόνου τόσο δύσκολη????
:D :beer: :a2: :a30: :a07: :a07: :a013:

latris mixanis
02/05/2006, 12:16
Του χρόνου δεν θα παρέχω τις υπηρεσίες μου ως γραμματέας αλλά θα πάρω μέρος :D :D
Κάντε ότι θέλετε με τη διαδρομή,απλά να ξέρετε ότι θα περιμένε αρκετή ώρα στα σημεία ελέγχου :lol: :lol:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 12:33

Ρε δεν αφήνεις τις κουβέντες να κάτσεις να γράψεις το ταξιδιωτικό λέω εγώ :lol: :lol: :lol:

SF
02/05/2006, 12:40
Συλλογή-ταξινόμηση-ξεσκαρτάρισμα-σενιάρισμα φωτογραφιών.
Αποτύπωση της διαδρομής σε χάρτη + σχετικό photoshopping.
Και τελικά γράψιμο 5 αράδων (ελπίζω σε συνεργασία με σένα ή όποιον άλλον συνάδελφο που έχει όρεξη).
Και τέλος ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ...

Μιλάμε για ΠΟΛΛΕΣ ώρες! Και είμαι ήδη φουλ. Μανι μανι θυσιάζω το bowling της Πέμπτης :) Κι έχω πάρει αγγαρεία από τον πρόεδρα τα περί 0300. :D

ΟΕΟ

Μέχρι και φωτός αστρονομικού ενδιαφέρντος σταματούσα να πάρω!!! (Και μετά σου λέει που πήγαν οι κούπες οεο :lol: )

46631

Vasilis_Strom
02/05/2006, 12:53
Συλλογή-ταξινόμηση-ξεσκαρτάρισμα-σενιάρισμα φωτογραφιών.
Αποτύπωση της διαδρομής σε χάρτη .........................
............................
Μέχρι και φωτός αστρονομικού ενδιαφέρντος σταματούσα να πάρω!!! (Και μετά σου λέει που πήγαν οι κούπες οεο :lol: )

Το απόγευμα θα πάρω το cd από τον Σωτήρη και θα ξεκινήσω :winka:

Για καλή αποτύπωση του χάρτη δώσε το road book στον crs-k ( αφού έχει ωραίους χάρτες τι να κάνουμε :winka: ) να βάλει ένα χεράκι και αυτός επειδή δεν ήρθε :lol: :lol:

SF
02/05/2006, 13:06
Αυτές τις αηδίες που ποστάρει o τρελλός τα θεωρούμε χάρτες?? :rotflmao: :D :D

Εσύ για ποιες φωτο μιλάς? Υπάρχουν κι άλλες που δεν πήρα μαζί μου?

crs-k
02/05/2006, 13:07
Αυτές τις αηδίες που ποστάρει o τρελλός τα θεωρούμε χάρτες?? :rotflmao: :D :D
........................

:smokin:

SF
02/05/2006, 13:13
Χρήστο, γενικά ήταν άσφαλτος (κάτω από την ομίχλη, το νερό, τη λάσπη). Οπότε ΟΚ, θα τους κάνω εγώ τους χάρτες :D:D

crs-k
02/05/2006, 13:15
Χρήστο, γενικά ήταν άσφαλτος (κάτω από την ομίχλη, το νερό, τη λάσπη). Οπότε ΟΚ, θα τους κάνω εγώ τους χάρτες :D:D

Νο προμπλέμο ....

Αλλωστε εχω αλλα τρεξιματα ... :sick:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 13:27

Εσύ για ποιες φωτο μιλάς? Υπάρχουν κι άλλες που δεν πήρα μαζί μου?

Εσύ όλες τις πήρες, εγώ δεν τις έχω όλες και απλά θέλω να βλέπω για να γράφω :winka:

zoropatra
02/05/2006, 14:28
:a22:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 14:35

δεν πειραζει ομως το ποιοι ηταν οι καλυτεροι το "ξερουν αυτοι" που πρεπει!!!!!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Όλοι αναγνωρίσαμε τους "καλύτερους" :winka: :wave2: :wave2:

zoropatra
02/05/2006, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Όλοι αναγνωρίσαμε τους καλύτερους :winka: :wave2: :wave2:

βασιλακη οταν μαθεις οτι ξερω θα μου πεις.........

Vasilis_Strom
02/05/2006, 14:41
βασιλακη οταν μαθεις οτι ξερω θα μου πεις.........

Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες…..

zoropatra
02/05/2006, 14:52
Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να το λες…..

απλα ρε φιλε δεν θελω να νομιζουν "μερικοι" οτι ειμαι μαλακας!!!!

παντως για να μην γινει καμια παρεξηγηση...δεν εχω κατι με τα παιδια που πηραν μερος στο οδοιποπρικο...που στην προκημενη περιπτωση επρεπε να λεγοταν σερβα'ι'βορ!!!!!!!

πιστευω του χρονου που θα παρω μερος σαν αθηναιος να γινει κατι..............:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SF
02/05/2006, 14:59
Τι λες ρε τρελλό αγόρι? Η λέξη μαλάκας δε χωράει μετά από μια τέτοια εμπειρία. (Νταξ, ο ταρίφας που περνούσε μέσα απο τα χωριά με κόφτες και κόρνες εξαιρείται :D:D:D:D )

Ολοι άξιοι είναι, έπεσαν-δεν έπεσαν. Και κούπες να μην υπήρχαν, ξέρουμε καλά ότι οι συμμετοχές θα ήταν οι ίδιες, και η απολαυση ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ίδια!!!!

Απλά πάνω στην υπερέντασή μας δεν πρέπει να μπερδεύουμε την έννοια του αγώνα ταχύτητας με αυτή του αγώνα ακρίβειας. Οι καιρικές συνθήκες ουσιαστικά μετέτρεψαν τον χαρακτήρα σε ακρίβειας ΚΑΙ ταχύτητας :) αλλά όχι και τυπικά. Γιαυτό και υπάρχουν οι κανόνες: για να τηρούνται. Και σε βάθος χρόνου αυτό είναι που θα δώσει κύρος στη διοργάνωση και αξιοπιστία στους οργανωτές και τη λέσχη.

Υπομονή μέχρι του χρόνου. (Αν και κάποιοι θα την ξανακάνουν σύντομα, χωρίς κούπες και σκούπες ;) )

Vasilis_Strom
02/05/2006, 15:04

Δεν νομίζω ρε Θανάση κανείς από αυτούς πους σε ξέρουν να έχει αυτήν την εντύπωση :nono: :nono: :nono:

παντως για να μην γινει καμια παρεξηγηση...δεν εχω κατι με τα παιδια που πηραν μερος στο οδοιποπρικο...που στην προκημενη περιπτωση επρεπε να λεγοταν σερβα'ι'βορ!!!!!!!

Του χρόνου θα είναι στην ζούγκλα του Αμαζονίου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Timberg
02/05/2006, 15:05

Θανάση κανείς δεν σε νομίζει.
Το θέμα πρέπει να κλείσει ΕΔΩ.
Χάσαμε το κρυφό και όλα τελειώσαν.
Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα αν.... και τα γιατί....... δεν θα πρέπει να μας στενοχωρούν καθόλου.

Ηταν μια ακόμη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

Και επειδή δεν ΕΙΜΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ :nono:
για όλα φταίει η γραμματέας του προέδρου.
Υπάρχει κασέτα με παράνομες δοσοληψίες που θα την παίξει ο Μάκης την Πέμπτη το βράδυ στην Ζούγκλα.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 15:06
(Αν και κάποιοι θα την ξανακάνουν σύντομα, χωρίς κούπες και σκούπες ;) )

Ξέρεις κάτι που ξέρω :sick:

zoropatra
02/05/2006, 15:11
το περιμενα πως θα παρεξηγηθω..........

αλλα ας μου λυσει καποιος μια απορια μου.....πως γινεται καποιος που ξεμενει στην εθνικη και ερχεται με μιση ωρα καθυστερηση στην ανασυγκροτηση να βγαινει στην τριαδα...και καποιος αλλος που ξεχναει οπως ειπε και ο ιδιος να περασει απο Σ.Ε.Δ στο μεγα σπηλαιο να βγαινει πεμπτος?

Timberg
02/05/2006, 15:13
και καποιος αλλος που ξεχναει οπως ειπε και ο ιδιος να περασει απο Σ.Ε.Δ στο σπηλαιο λιμνων να βγαινει πεμπτος?

Μέγα Σπήλαιο είναι το σωστό.

:lol: :lol: :lol:

zoropatra
02/05/2006, 15:16
Μέγα Σπήλαιο είναι το σωστό.

:lol: :lol: :lol:

καλα με εσενα θα τα πουμε αλλη φορα........:a021: :a021: με τα λουκανικα με εχει πιασει μια καουρα αλλο πραμα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Timberg
02/05/2006, 15:17
το περιμενα πως θα παρεξηγηθω..........

αλλα ας μου λυσει καποιος μια απορια μου.....

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπορείς να μου πεις πως γινόταν και ήμουν συνέχεια μπροστά σου ?????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
02/05/2006, 15:18
απλα του χρονου οι μαγειροι να προσεξουν να τα φτοιαξουν ποιο νοστιμα............γνωμη μου ειναι να βαλουν και κανα κυβο κνορ μεσα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SF
02/05/2006, 15:19
Ο πρόεδρας θα δημοσιεύσει αναλυτικά αποτελέσματα, και θα δούμε όλοι τι κάναμε και τι πάθαμε.
:D

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

zoropatra
02/05/2006, 15:19
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μπορείς να μου πεις πως γινόταν και ήμουν συνέχεια μπροστά σου ?????????????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a37: :a023: :a023: :a017: :a017: :a38: :a38: :a021: :a021: :a021:

zoropatra
02/05/2006, 15:21

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΒΡΟΧΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool:

σκεψου να ειχα και μπροστινο!!!!!!

Vasilis_Strom
02/05/2006, 15:34
σκεψου να ειχα και μπροστινο!!!!!!

Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
02/05/2006, 15:36
Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :blush: :blush: υπερβολες!!!!!

Timberg
02/05/2006, 15:39
Θα είχαν μετονομάσει το ΣΕΔ σε ΠΥΡΓΟ ΕΛΕΓΧΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
02/05/2006, 15:41

που ηταν αυτο ρε?:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Vasilis_Strom
02/05/2006, 15:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μην χαζογελάς εσύ το ίδιο ισχύει (γέροι άνθρωποι ρε παιδί μου πως πάνε έτσι)

:beer: :beer: :beer:

Tropeas
02/05/2006, 15:44
Λοιπόν τα εύσημα τα έδωσα προσωπικά στον πρόεδρο και απο εδώ θέλω να τα δώσω και στα άτομα που περιμέναν στα ΣΕΔ (Σημεία Ελέγχου Διαδρομής) που ήταν γραφικοί και μες το χαμόγελο, στα άτομα που κάναν την διαδρομή και βγάλανε του χρόνους ... στα μαγαζιά που μας ταίσανε (ειδικά αυτήν την ομελέτα με το παστό... ο μλκς δεν πήρα καθόλου για το σπίτι...) και τα παιδιά του Ερυθρού Σταυρού και την Σκούπα της οργάνωσης...

έχω και γω φωτό να δώσω...

και θα προτιμούσα να μην βιαστούμε να κάνουμε μια όμορφη δουλίτσα , και με τις φωτός των άλλων συμμετεχόντων , ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε και τις φωτός τοπογραφικά...
Ακούει ο Πρόεδρας? Μάζεψε εσύ τις φωτό απο τους Πατρινούς σου γράψτες σε ενα CD-DVD και στείλτες στον SF , και με την εδώ συνεργασία θα σου φτιάξουμε ενα Multimedia CD-DVD να γλύφεις και τα δάχτυλα των ποδιών σου :yuck: , για να έχουν όλοι να το θυμούνται.....:eyepop: :lol: :wave2:

Επίσης θα παρακαλούσα να βγούνε οι πίνακες εδώ με τους χρόνους και τις ποινές, καθώς και η συνολικές συμμετοχές με τα μηχανάκια του καθενός και τους λόγους αποχώρησης αν υπήρξαν... π.χ. Ατίθασος Γάιδαρος :lol: ;) κλπ...

Βρε Θανάση δεν νομίζω ότι υπήρξαν μαγειρέματα,
μαλιστα ίσα ίσα μπορώ να πω ότι υπήρξαν ακριβοδίκαιοι οι κριτές,
απλά ήθελε προσοχή, και ταχύτητα, τελικά ομως ο πιο γρήγορος (ακόμα και με την βροχή και με την ομίχλη->τελικά αυτός έπερνε τους λιγότερους βαθμούς ποινης) αλλά και σωστός στην διαδρομή (γιατί αν είσαι γρήγορος χάνεις και τις διασταυρώσεις και πολύτιμο χρόνο και ίσως και πολύτιμους "κρυφούς ελέγχους") βγήκε κερδισμένος.
Γιατί υπο κανονικές συνθήκες δεν θα έβγαινε ο πιο γρήγορος κερδισμένος αλλά ο πιο ακριβής στους μέσους χρόνους πράγμα που δεν συνέβη λόγω καιρού και συνθηκών που οποιο πλάνο πήγε στράφη...

Εγω πλεον έχω αυτοκολλητάκι πάνω στην μηχανή μου ΑΧΛΕΜΟ και αισθανομαι σαν ένας απο τα μέλη της, και ας μην είμαι γιατί είδα το καλύτερο μοτοσυκλετιστικό κλίμα , την πιο ωραία ψυχολογία και την πολύ καλή οργάνωση...(υπήρχαν και μερικά λαθάκια , θα τα βγάλω το βράδυ απο το σπίτι) ;)

Κάτι τέτοιες εκδηλώσεις δεν προάγουν μόνο την λέσχη αλλά και τον τουρισμό στη ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα σε μέρη που είναι και πρέπει να παραμένουν παρθένα και λιγότερο εμπορικά και τουριστικά αλλά γνωστά σε όλους όσους έχουν την διάθεση να τα σέβονται,

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ,

παρακαλώ να με θυμάστε,
εγώ θα προσπαθώ να είμαι σταθερός
και να συμμετέχω κάθε χρόνο απο εδώ και στο εξής!

Vasilis_Strom
02/05/2006, 15:46
που ηταν αυτο ρε?:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Και μετά μου λες υπερβολές…. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SF
02/05/2006, 16:00
Και μετά μου λες υπερβολές…. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XAXAAXXAXAXAXAAXXA!!!! Ολόκληρο αστεροσκοπείο έχασε ο ζορός, και απορεί που έχασε ενα τόοοοοοοσο σα ΣΕΔ?

:beer: :beer: :beer: :beer:

Θανάση τα δύο αυτά τηλεσκόπια είναι στο μικρό κομμάτι του δρόμου κοντά στη Βυτίνα (που βγήκαμε για λίγο, και που προφανώς εκεί ήσουν με 200+ :D ) και το αστείο είναι ότι έχω περάσει τόσε και τόσες φορές και πάντα βαριόμουν να σταματήσω για φωτογραφία... και σταμάτησα προχτές που έπρεπε να κρατήσω MΩΤ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΕΟ!

Timberg
02/05/2006, 16:05
Μην χαζογελάς εσύ το ίδιο ισχύει (γέροι άνθρωποι ρε παιδί μου πως πάνε έτσι)

Γέρος έγραψες ή γερός διότι γυαλίζει η οθόνη μου??

zoropatra
02/05/2006, 16:07

:beer: :beer: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Timberg
02/05/2006, 16:09

Θανάση τα δύο αυτά τηλεσκόπια είναι στο μικρό κομμάτι του δρόμου κοντά στη Βυτίνα (που βγήκαμε για λίγο, και που προφανώς εκεί ήσουν με 200+...

Για την σωστή σας ενημέρωση από κει πέρασε με 160 (τόσο έδειχνε το δικό μου).

:lol: :lol:

Tropeas
02/05/2006, 16:17
ο ρουφιάνος που δεν βλέπει τον τόνο, θυμάται τα χλμ? :eyepop: δεν έβγαζε καπνούς το βροχολάστιψο με τόσα χιλιόμετρα? πάρτε και μια δικιά μου , που ήθελα να αποσυρθω κυλώντας ανέμελος στα λιβάδια κοντά στο κρυφό σημείο που χάσατε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl:

Αστους Θανάση δεν βλέπεις... βαλτοί είναι... να σου κόψουνε και κλίση... :rotflmao: :wave2:

46659

gcrook
02/05/2006, 16:29

:eek: :eek:
Ισα που την ειχα πεσει στο γρασιδι για ξαπλα.
Πολυ ωραιο τοπιο ρε συ.
Ποτε θα σε παω Ευρυτανια ρε;
(‘Λυκε‘ κοιτα μην πεταξεις καμια μπηχτη για τις περιορισμενες ταξιδιωτικες εμπειριες των ασφαλτινων αναξιοπαθουντων γιατι θα στη φυλαω:smokin: )
:rotflmao: :wave2: :rotflmao:

crs-k
02/05/2006, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
............................
(‘Λυκε‘ κοιτα μην πεταξεις καμια μπηχτη για τις περιορισμενες ταξιδιωτικες εμπειριες των ασφαλτινων αναξιοπαθουντων γιατι θα στη φυλαω:smokin: )
:rotflmao: :wave2: :rotflmao:

Συ ειπας ... :D

Vasilis_Strom
02/05/2006, 16:48

Γυαλίζει η οθόνη ή πρεσβυωπία είναι;

sotpag
02/05/2006, 16:51

θα ειναι γιατι θα παρω μερος και εγω .....
μια και ο Timberg με τον zoro θα βγαζουν τη διαδρομη οποτε ... και γουβες θα εχει και βροχη και ζωντανα

sotpag
02/05/2006, 16:53
Εσύ όλες τις πήρες, εγώ δεν τις έχω όλες και απλά θέλω να βλέπω για να γράφω :winka:

τι να δεις ρε μεσα απο την ομιχλη ..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sotpag
02/05/2006, 17:00
Υπομονή μέχρι του χρόνου. (Αν και κάποιοι θα την ξανακάνουν σύντομα, χωρίς κούπες και σκούπες ;) ) [/B]

ετσι ετσι ......

:a20::a20::a20::a20::a20:

SF
02/05/2006, 17:09
Επειδή θα αργήσουν λίγο τα ραπόρτα............. ένα trailer κι από μένα...

:cool:

..για το θρίλερ που ακολουθεί!

46660

crs-k
02/05/2006, 17:18
Επειδή θα αργήσουν λίγο τα ραπόρτα............. ένα trailer κι από μένα...

:cool:

..για το θρίλερ που ακολουθεί!

Απολαυση ... :rolleyes:

Tropeas
02/05/2006, 17:21
Κάτι έλεγε ο πρόεδρας ότι του χρόνου θα ήταν λίγο διαφορετικά τα βραβεία....

...και βγήκε στην γύρα να μαζέψει.... :eek: :eyepop: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :cry:

46661

Vasilis_Strom
02/05/2006, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Απολαυση ... :rolleyes:

Μεγάλη... :D

46662

sotpag
02/05/2006, 17:35
Ξέρεις κάτι που ξέρω :sick:

και εγω ξερω και αυτο που ξερει και αυτο που ξερεις ....

καλα ρε δεν ντρεπεσε καθολου .... αμεσος στο " ψητο " δεν ξερεις πως αυτα τα πραγματα δεν βγενουν στον αερα παρα μονο την τελευταια μερα.....

sotpag
02/05/2006, 17:43
απλα του χρονου οι μαγειροι να προσεξουν να τα φτοιαξουν ποιο νοστιμα............γνωμη μου ειναι να βαλουν και κανα κυβο κνορ μεσα!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a31::a31::a31::a31:

θα βγουν τα αποτελεσματα και θα δουμε τι εγινε ....

και οποιος διαφωνει, τα πρωτοτυπα ειναι στη λεσχη και τα βλεπει οποτε θέλει

γιατί αν δεν υπήρχε αξιοκρατία θα μπορούσα να σε είχα περάσει και δεν θα έτρεχε τίποτα αλλά δεν βγαίνουν για πλάκα οι κανονισμοί ούτε υπάρχουν φίλοι και γνωστοί σε αυτά, από εκεί και πέρα σαν Σωτήρης στενοχωρήθηκα πολύ και το έκανα και θέμα αλλά δεν μπορούσε να γίνει κάτι….

Όσο για τον Αντώνακα και αυτός είναι καπελωμένος με 300 λεπτά και πάει τελευταίος αλλά λόγω του ότι δεν ήταν σε ΣΕΧ αλλά σε ΣΕΔ το λάθος δεν το προσέξαμε αλλά η θέση που ανακοινώθηκε δεν έθιγε την τριάδα και στα τελικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν θα διορθωθεί το λάθος

Αυτά τα λίγα

sotpag
02/05/2006, 17:48

Ωχ και μυωπία :rotflmao: :rotflmao:

zoropatra
02/05/2006, 19:20
......

SF
02/05/2006, 19:21
Ξέχασα ότι σύντομα.........

θα συσταθεί η.................

46684

Tropeas
02/05/2006, 20:26
(Αν και κάποιοι θα την ξανακάνουν σύντομα, χωρίς κούπες και σκούπες ;) )
Κανόνισε να σφυρίξεις εγκαίρως κλέφτικα,
αλλιώς θα κανονίσω με τον Vassilis_strom "γούστα" και θα σε αφήσουμε απέξω... :p ;) :D

Vasilis_Strom
02/05/2006, 20:42
Κανόνισε να σφυρίξεις εγκαίρως κλέφτικα,
αλλιώς θα κανονίσω με τον Vassilis_strom "γούστα" και θα σε αφήσουμε απέξω... :p ;) :D

Έτσι, έτσι μην ξεχνάς τις υποσχέσεις σου εσύ :winka: :winka:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: