Σύνδεση

View Full Version : ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΕΟ!!

Konti
05/04/2006, 11:47
ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ Σ'ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΗΝ Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΣΚΥΛΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΑΒΓΙΖΟΝΤΑΣ! ΞΑΦΝΙΚΑ- ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ! ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΠΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ !

ΑΜ ΔΕ!:cry: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΠΡΑΣΙΝO ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΠΑΤΖΑΚΙ ΜΟΝΟ)-:bawl: :bawl:

ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΑΓΚΩΣΕΙ- ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΣΥΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΦΤΑΣΕ!!!

ΕΧΘΕΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΓΑΒΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ)!

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΠΑΘΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ Η ΜΗΧΑΝΗ (ΠΟΣΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ DAKAR)!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ (ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ) :sick: :sick: :confused: :confused:

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΩ ΠΟΡΕΙΑ!!:cry: :cry:
(ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ)!!!

sub_zero
05/04/2006, 11:53
Για δοκίμασε να πλύνεις το μηχανάκι.... μάλλον τα τραβά κάποια μυρωδιά...

:beer: :beer: :beer:

stavrobeis
05/04/2006, 11:54
Τα σκυλιά μπορούν και μυρίζουν τον φόβο μας....
Οπότε από εδώ και μπρος περίμενε και άλλες επιθέσεις!!!:cry:

Μήπως τα ρούχα σου ήρθαν σε επαφή με άλλο σκύλο ή άλλο ζωό γενικότερα?

Βεβαια υπάρχει και η περίπτωση να είσαι απλά γκαντέμης!!:lol: :rotflmao: :lol:

crs-k
05/04/2006, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
....................

Ποτε εκανες μπανιο τελευταια φορα, θυμασαι? :look: :confused:

:lol: :rotflmao: :lol:

sub_zero
05/04/2006, 11:57
ΑΝ δεν βοηθήσουν όλα τα παραπάνω...

ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ!!!!....

:beer: :beer:

super_toto
05/04/2006, 12:02
Επειδή με τα σκυλιά (αλλά και τις γάτες) μπορείς να την πατήσεις άσχημα καλό θα είναι όταν βλέπεις σκύλο να δίνεις μεγάλη προσοχή. Δεν ξερέις πως θα αντιδράσει και για αυτό θα πρέπει να έχεις τσεκάρει καθρέφτες και δυνατές διεξόδους μπροστά σου για να μην πέσεις πάνω το και φας τα μούτρα σου.
Εγώ όταν βλέπω σκύλο στο δρόμο αμέσως μπαίνω σε λειτουργία "emergency" . Πολλές φορές δε, όταν μπροστά μου είναι αγέλη αλλάζω δρόμο.
Είναι σχετικά απίθανο να σε δαγκώσουν αλλά μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις την ισορροπία σου η αν αναπτύξεις ταχύτητα να κολλήσεις πουθενά ή να περάσεις καμιά διασταυρωση με ταχύτητα.

Konti
05/04/2006, 12:04
ΚΑΘΑΡΗ ΗΤΑΝ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΛΥΝΕΙ- ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙΡΟ!

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ (ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ) :cry: :cry: !!!!!

ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ,)! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ?

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Konti
05/04/2006, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ποτε εκανες μπανιο τελευταια φορα, θυμασαι? :look: :confused:

:lol: :rotflmao: :lol:

ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ:confused: :confused: :confused:

Nik0s
05/04/2006, 12:06
Στο προφίλ σου δεν διευκρινίζεται αν είσαι άντρας ή γυναίκα... οπότε θα ρωτήσω... :ninja:

Μήπως είσαι αδιάθετη ???

:smokin:

powerphot
05/04/2006, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Στο προφίλ σου δεν διευκρινίζεται αν είσαι άντρας ή γυναίκα... οπότε θα ρωτήσω... :ninja:
Μήπως είσαι αδιάθετη ???

Ρε Νίκο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ....(ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ).... Σ'ΕΝΑ ΦΑΝΑΡΙ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Konti
05/04/2006, 12:15

Μήπως είσαι αδιάθετη ???

ΜΠΑ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΑΛΛΑ;) ;)

ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! ΤΕΛΟΣ!:bigcry:

bartlal
05/04/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
ΑΝ δεν βοηθήσουν όλα τα παραπάνω...

ΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΑ!!!!....

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Nik0s
05/04/2006, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ρε Νίκο!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε τι να κάνω, να μη ρωτήσω.... :confused: :lol:

Μήπως φορούσες καμιά φόρμα πάνω κάτω, ή τίποτα που να παραπέμπει σε στολή ? Δεν τις χωνεύουν και πολύ τα σκυλιά.... :evil: :lol:

x-rider
05/04/2006, 12:22
ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΕ ..........

..................ΕΔΩΣΕ

(ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ)

ΙΠΠΕΑΣ
05/04/2006, 12:23
Ξέρω ένα σκυλί στη γειτονιά μου που συχνάζει δίπλα από το φούρνο. Κουτσάθηκε όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο το χτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Το σκυλί δεν ξέχασε ...
Από εκείνη τη μέρα όποιο αυτοκίνητο σκουρόχρωμο περνάει από τη περιοχή τρέχει σαν λυσασμένο και γαυγίζει πολύ κοντά σε αυτό...

Ίσως αναζητεί να τιμωρήσει(κατά κάποιο τρόπο) τον υπαίτιο της αναπηρίας του ...

Konti
05/04/2006, 12:26
Ε τι να κάνω, να μη ρωτήσω.... :confused: :lol:

Μήπως φορούσες καμιά φόρμα πάνω κάτω, ή τίποτα που να παραπέμπει σε στολή ? Δεν τις χωνεύουν και πολύ τα σκυλιά.... :evil: :lol:

ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!

makis206
05/04/2006, 12:29
ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!

Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !

:lol: :lol: :lol:

Konti
05/04/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καμμιά αποκριάτικη ;; Δεν πιστεύω ντύθηκες γατούλης και να ξέχασες να τη βγάλεις !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

dukeandthecity
05/04/2006, 12:35
Ρε ειναι βλαμένα λέμε.

Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.

Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.

Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.

Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.

Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.

Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.

Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.

Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????:confused: :confused:

makis206
05/04/2006, 12:36
Πλάκα πλάκα τώρα, μια ζωή δίπλα μου έχω στην κατοχή μου κι έναν σκύλο. Όλοι μα όλοι τους είχαν κι απο ένα κόλλημα.:lol:

Ο ένας της έπεφτε στ'αμάξια, ο άλλος στις μοτό, ο τρίτος στον φίλο μου τον Τσούρουπα ενώ με τους υπόλοιπους ανθρώπους όλα καλά !:a21: :lol:

Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.:D

costas81
05/04/2006, 12:43
γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ!

makis206
05/04/2006, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ!

Τσαντίλαααα !:lol:

43534

bartlal
05/04/2006, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Ρε ειναι βλαμένα λέμε.

Μου την πεφτουν 3 σκυλοι εχθες και κοκαλωνω το μηχανακι.

Δουλευει κανονικα (κάνει θορυβο που νομιζα οτι αυτο τους τραβάει) αλλα και οι σκυλοι κοκκαλο. Με κοιτανε και ουτε γαβγιζουν ουτε ορμάνε.

Ξεκιναω σιγα σιγα και με παρακολουθουν απο διπλα. Τους βλεπω οτι ειναι ετοιμοι για το ντου.

Οταν ανοιξα το γκαζι (και επιασα τα 10 χλμ/ωρα) εγινε γενικευμενη επιθεση.

Μαλιστα και οι 3 ειχαν στόχο το παπουτσι μου. Ο ένας μαλιστα το αρπαξε αλλα (προς τιμην του) δεν κλειδωσε το στόμα του ουτε εμπειξε τα δοντια του μεσα στο τρυφερο μου πέλμα.

Στην προσπαθεια να απργκλωβίσω το ποδι μου του εριξα μια καλη ειναι η αλήθεια. Με κυνήγησε τουλαχιστον 500 μέτρα μέσα στην κίνηση.

Απο πίσω έφερα νεαρά δεσποινίδα η οποια δεν δεχτηκε επιθεση αλλα το σκ@το της εφτασε στους μαρσπιεδες και οι (υστερικες) φωνες της με οδήγησαν (προς στιγμην) σε ομοφυλοφιλικές σκέψεις.

Και ερωτω: Με τα σκυλια δεν έχω τίποτα ..... αλλα με την γυναικα τί να κάνω ??????:confused: :confused:

sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10137)

byron
05/04/2006, 12:56
Πραγματικά νομίζω πως του σκύλου η ψυχή είναι μεγαλύτερη άβυσσος απ'της γυναίκας.:D

Με τα αδέσποτα δεν μπορώ να πω τι τα ενοχλεί. Έχω παρατηρήσει μια προτίμηση στους κατατρεγμένους συμπολίτες μας, (λαχειοπώληδες, λουλουδούδες, σαλταρισμένους κλπ) Πιθανόν για κάποια σκυλιά, να ανήκουμε στην άνωθεν κατηγορία.
Η δική μου η μέθοδος είναι η ακόλουθη. Αν δω ότι μου ΄ρχονται, πατάω κόρνα, ρίχνω καμμιά γκαζιά, και το κυριότερο αν πλησιάσουν κοντά τρώνε κλωτσια στη μάπα. ΔΕΝ κάνω ελιγμούς και ΔΕΝ μπαίνω στο αντίθετο ρεύμα.
Με την γυναίκα μου μαζί, προσπάθώ με το αριστερό χέρι να την κρατήσω πάνω στη μηχανή, γιατί είναι στο τσακ να πηδήξει........
Μην νομίζεις ότι μονο η δικιά σου αντιδρά με τρόμο.
:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
05/04/2006, 12:58
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

η φωτό με τον "τσαντισμένο" σκύλο , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Γενικά τα σκυλιά, ορμούν σε μηχανές...

1) Τα έχει πονέσει κάποιος με μηχανή που έκανε παρόμοιο θόρυβο με την δική μας μηχανή. Έτσι απο αντίδραση απλά ορμούν αλλά δεν σταματούν αν σταματήσεις παρά πλησιάζουν "φοβισμένα" ναι μεν , αλλά με απειλιτικές διαθέσεις. Εκεί σβύστε το μοτέρ και κατεβείτε απο την μηχανή... κάντε οτι παίρνετε πέτρα απο κάτω και θα φύγει σε απόσταση ασφαλείας, για να φύγετε.

2)Το κάνει για "παιχνίδι"...όσο αστείο και αν φαίνεται.... Μόλις σταματήσετε , σταματά... μόλις ξεκινήσετε , ξεκινάει... η λύση εδώ είναι να κάνετε οτι πάτε κατά πάνω του με την κόρνα πατημένη.... Θα κάνει πέρα και εσείς απλά θα φύγετε...

3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...

Gandalf

dio650gs
05/04/2006, 13:34
Με την πρώτη φορά ....δε γίνεται τίποτα..

Με τη δεύτερη φορά.....Παλι δε γίνεται τίποτα ....αλλά αρχίζει και προβληματίζεται....

Με την τρίτη κλωτσιά ....... σε ακούει και εξαφανίζεται...

:a26:

sub_zero
05/04/2006, 13:48
3) Προστατεύει την περιοχή του... Ορμάει σε οτι κινείται , μιας και λόγω της Άνοιξης και της τάσης για ζευγάρωμα προστατεύει την περιοχή του και απλά κυνηγάει οτι κινείται... εδώ κάντε όπως στο πρώτο , αλλά αν δεν δείτε να αντιδρά θετικά σε αυτό... καλύτερα να τρέξετε εσείς ή πραγματικά να το χτυπήσετε, καθώς είναι σίγουρο οτι θα κινηθεί για δάγκωμα μετά...

Gandalf [/B]

Δηλαδή ρε Gandalf ο σκύλος που με κυνήγησε προχτές... ήθελε απλα να "πηδήξει" το μηχανάκι μου?!?!?!?!....

Ε πές το γιατρέ μου... και γώ που νόμιζε ότι είχε προηγούμενα μαζί μου.....

:beer: :beer: :beer:

P.S. Αν γεννήσει το TDM θα σου χαρίσω ένα με βούλες....

cityfly
05/04/2006, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
sorry για τα γελια, αλλα θυμηθηκα το ανεκδοτο!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10137)

γεια σου ρε μπαρτ

και γω αυτό θυμήθηκα αλλά με πρόλαβες

(αν και εγώ δε θα έβαζα λινκ θα το ξαναπόσταρα :D :D :D )

SUPERMARIO
05/04/2006, 14:02
τα σκυλια (οχι ρε η πρωην μου:D ) ειναι λιγο τσαμπουκαλεμενα με τα μηχανοκινητα ο.κ.
-εχω χασει το δεξι μου παπουτσι απο ενα (παρακαλω αν δειτε ενα καφε μεσαιου μεγεθους να το εχει στο στομα του να μου επιστραφει)
-αν δειτε την πρωην μου να της πειτε να μου γυρισει το radio cd.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
05/04/2006, 14:09

Τσαντίλαααα !:lol:

πληροφοριακά πάντως

το σκυλί δεν είναι τσαντισμένο

όλα τα χάσκι σε αυτήν την ηλικία περίπου
έτσι είναι, μεγαλόνωντας αρχίζουν να δείχνουν φυσιολογικά

bartlal
05/04/2006, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
γεια σου ρε μπαρτ

και γω αυτό θυμήθηκα αλλά με πρόλαβες

(αν και εγώ δε θα έβαζα λινκ θα το ξαναπόσταρα :D :D :D )

σωστα! ειμαστε εκτος ανεκδοτων αρα σηματακι δεν θα ετρωγα! :mad:

DUKASII
05/04/2006, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

η φωτό με τον "τσαντισμένο" σκύλο , ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Γενικά τα σκυλιά, ορμούν σε μηχανές...

1) Τα έχει πονέσει κάποιος με μηχανή που έκανε παρόμοιο θόρυβο με την δική μας μηχανή. Έτσι απο αντίδραση απλά ορμούν αλλά δεν σταματούν αν σταματήσεις παρά πλησιάζουν "φοβισμένα" ναι μεν , αλλά με απειλιτικές διαθέσεις. Εκεί σβύστε το μοτέρ και κατεβείτε απο την μηχανή... κάντε οτι παίρνετε πέτρα απο κάτω και θα φύγει σε απόσταση ασφαλείας, για να φύγετε.

2)Το κάνει για "παιχνίδι"...όσο αστείο και αν φαίνεται.... Μόλις σταματήσετε , σταματά... μόλις ξεκινήσετε , ξεκινάει... η λύση εδώ είναι να κάνετε οτι πάτε κατά πάνω του με την κόρνα πατημένη.... Θα κάνει πέρα και εσείς απλά θα φύγετε...

Gandalf α ρε λαλακα γκανταλφ με αυτο γελασα περισσοτερο εγω...

1/κατεβειτε απο τη μηχανη...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ -ΠΙΤΜΠΟΥΛ- ΛΥΣΚΟΣΚΥΛΑ ...ΑΡΚΟΥΔΕς....η το κανουμε αμα δουμε κανα κανις να μας γαυγιζει??:rotflmao:
2/...παιχνιδι ???αμα τον κυνηγησω και του χω δαγκωσει και το πισω αρριστερο ποδι??θα καταλαβει οτι το κανω απο αναγκη για παιχνιδι??:hypnotize
3/εδω πραγματικα εκλασα στα γελια μπορω να πω...ας πουμε οτι ειμαι στη γειτονια μου
και ειμαι και εγω σε περιοδο αναπαραγωγησ και κατεβω και του τρεσαρω ενα πουτσο .....:eyepop: :eek: :bawl: :lol:

δε πιστευω να του κακοπεσει ετσι??να αρχισει τιποτα μηνησεις...:sad: καλα θα περασουμε.

εσυ πολιτοδουκα καλα την εχεις με τη γκομενα..
εμενα τσιριζει καθε φορα που ο μπροστινος τροχος χανει την επαφη του με την ασφαλτο λογω παρατεταμένης επιταχυνσης..και τσιριζει τοσο πολυ... λεει γιατι πιστευει οτι ετσι θα φυγει ο φοβος της.

...και η ακοη μου της λεω εγω..:lol: :rotflmao: :rotflmao:

XTMPAM
05/04/2006, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
α ρε λαλακα γκανταλφ με αυτο γελασα περισσοτερο εγω...

1/κατεβειτε απο τη μηχανη...ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΡΟΝΤΒΑΙΛΕΡ -ΠΙΤΜΠΟΥΛ- ΛΥΣΚΟΣΚΥΛΑ ...ΑΡΚΟΥΔΕς....η το κανουμε αμα δουμε κανα κανις να μας γαυγιζει??:rotflmao:
2/...παιχνιδι ???αμα τον κυνηγησω και του χω δαγκωσει και το πισω αρριστερο ποδι??θα καταλαβει οτι το κανω απο αναγκη για παιχνιδι??:hypnotize
3/εδω πραγματικα εκλασα στα γελια μπορω να πω...ας πουμε οτι ειμαι στη γειτονια μου
και ειμαι και εγω σε περιοδο αναπαραγωγησ και κατεβω και του τρεσαρω ενα πουτσο .....:eyepop: :eek: :bawl: :lol:

δε πιστευω να του κακοπεσει ετσι??να αρχισει τιποτα μηνησεις...:sad: καλα θα περασουμε.

εμενα τσιριζει καθε φορα που ο μπροστινος τροχος χανει την επαφη του με την ασφαλτο λογω παρατεταμένης επιταχυνσης..και τσιριζει τοσο πολυ... λεει γιατι πιστευει οτι ετσι θα φυγει ο φοβος της.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ!!!
ΠΟΥ ΣΑΙ ΣΥ ΜΩΡΕ???ΔΑΓΚΩΩΩΝΕΙΙ??
Ε ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ....ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟ!

dukeandthecity
05/04/2006, 15:17
.....εσυ πολιτοδουκα καλα την εχεις με τη γκομενα..

Εμενα έτσι κάνει οταν σκουπίζω τον π@υτσο μου στις κουρτίνες. :D :D

Gandalf dr685sm
05/04/2006, 15:23
Ειδικά εσένα DUKASII...

Έχω κάτι τσοπανόσκυλα-ποιμενικούς απο την περιοχή μου , που μπορώ να τα καθοδηγήσω για "ακολουθία" ή ενέδρα , με το να αλοίψω παστουρμά στις ρόδες σου...

Και εκεί να σε δώ να προσπαθείς να τους ξεφύγεις....!!!!

Το αν θα κατέβεις μετά ή οχι , θα είναι δική σου υπόθεση και ευθύνη....

:rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

GeorgeFZR
05/04/2006, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Ξέρω ένα σκυλί στη γειτονιά μου που συχνάζει δίπλα από το φούρνο. Κουτσάθηκε όταν ένα μαύρο αυτοκίνητο το χτύπησε ενώ προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Το σκυλί δεν ξέχασε ...
Από εκείνη τη μέρα όποιο αυτοκίνητο σκουρόχρωμο περνάει από τη περιοχή τρέχει σαν λυσασμένο και γαυγίζει πολύ κοντά σε αυτό...

Ίσως αναζητεί να τιμωρήσει(κατά κάποιο τρόπο) τον υπαίτιο της αναπηρίας του ...

+100000000

Τα σκυλια που κυνηγουν αυτοκινητα και μηχανες το κανουν επειδη τα εχουν χτυπησει:rolleyes:

ledz
05/04/2006, 23:22
Θα λεγα οτι οσο ανεβαινει η συμπιεση κινητηρα τοσο αγριευουν τα σκυλια οποτε ----> Loud pipes save lives (που δεν ισχυει), but you'll be chased down by K9 with various intentions...:beer:

pantiorix
06/04/2006, 03:30
παλικαρια το ενδεχόμενο να τα εχουν κτυπύσει και να θυμούντε τον ήχο και να ορμούν σεότι μοιάζει πέζει παρα πολύ.
ΕΧΩ διαβασει ομως το εξης:
τα σκυλια εχουν αυξημενη την ακοη τους,αυτο σημαινει οτι ακουν ηχους που εμεις(οι ανθρωποι και καλα) δε ξερουμε καν οτι υπαρχουν.ενας τετοιος ηχος λοιπον ειναι και αυτος που παραγετε απο την προσφυση του ελαστικου με το οδοστωμα.ισως ειναι ο πιο εκνευριστικος ηχος που υπαρχει για τα σκυλιά συμφωνα με τα λεγόμενα αυτουνου που τα εγραφε!
τεσπα αυτο που κανω εγω σε περιπτωση που χασω το παπουτσακι απλα σταματαω,σταματαει και το σκιλι και οποιοσ δειξει περισσοτερο θαρρος κερδιζει το τιμημενο.απλα πληροφοριακα εχω χασει 2 ζευγαρακια γιατι τα ειδα κολιομενα οταν μου δειξαν τα μικρουλια διμετρα δοντακια τους.:bawl: :bawl:

Motoulis
07/04/2006, 08:34
α ρε λαλακα γκανταλφ με αυτο γελασα περισσοτερο εγω...

Να και κάτι χρήσιμο απο την όλη συζήτηση......να φτιάξουμε ένα κλάμπ φοβισμένων γυναικών να γνωριστούν να πίνουν κανα καφεδάκι και στις βόλτες να τις βάζουμε σε ταξι να ακολουθούν........ καμια συμμετοχή?:wave2: :lol: :rotflmao: :lol:

Kizoku
07/04/2006, 08:48
Μια είναι η λύση!!!!!
Πολλά μπαλάκια του τενις! Μόλις αρχίσει η επίθεση πετάς ένα και σιγα να μην αντισταθεί ο σκύλος!!!!!

afrotwin
12/04/2006, 14:22
tsekarete mipos kapios exi poulisi sampouan ke afroloutra sta souper market pou periexoun aroma gatas....

pantos otan stin pesi skilos den fevgis pigenis toso oso xriazete gia na se kinigai ke siga siga ton klinis pros kapio sta8mevmeno aftokinito ke tou travas tin prosoxi na min kitai pou pai ke ton o8is na skasi pano sto sta8mevmeno aftokinito .....

morpheus
12/04/2006, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

pantos otan stin pesi skilos den fevgis pigenis toso oso xriazete gia na se kinigai ke siga siga ton klinis pros kapio sta8mevmeno aftokinito ke tou travas tin prosoxi na min kitai pou pai ke ton o8is na skasi pano sto sta8mevmeno aftokinito .....

αααααα τον π@π@ρ@ τον σκύλο..., τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε... διάβασε το post σου και πρόλαβε να με κλείσει αυτός και έσκασα στο σταθμευμένο!!!!! :bigcry:

καλά τον μπάνισα που χασκογέλαγε μετά....

tifoefs
13/04/2006, 20:51
Ολο μπαρουφες λετε !!

Μια και στην Ελλαδα κανει ζεστη τα σκυλια εχουν καργα ερωτικες ορμες !

Αρα ειναι μεσα στη καψα ! Καλυτερα να χασετε το παπουτσι παρα να σας στριμωξουν !

Ετσι εχασε και η σταχτοπουτα το γοβακι της !!

Γεμησαμε σταχτοπουτους !!

nodark
20/04/2006, 14:34
:nono: :nono:εγω την πατησα στο θησειο απο 10 τετοια κωλοσκυλα.με στρικωξαν ενα μου επιασε το πατζακι αλλα του ξεφυγα με τρυπεσ στο παντελονι.
μαλλον γατεσ ειχαν παει στην κουκουλα τησ μηχανησ κ τα κωλοσκυλα τρελαθηκαν

apolon10
20/04/2006, 14:42
oταν οδηγας βρε να τη βγαζεις την κουκουλα:lol:

morpheus
20/04/2006, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nodark
εγω την πατησα στο θησειο απο 10 τετοια κωλοσκυλα.με στρικωξαν ενα μου επιασε το πατζακι αλλα του ξεφυγα με τρυπεσ στο παντελονι.
μαλλον γατεσ ειχαν παει στην κουκουλα τησ μηχανησ κ τα κωλοσκυλα τρελαθηκαν

Και ακόμα καλύτερα μην την φοράς για μπατζάκια...!!!

:rotflmao: :rotflmao:

gregorgeous89
10/05/2006, 12:23
Emena pantos me tromazei pio poli h gineka mou pou fernei ta papoutsia tis sto kranos mou.Re esis (exoume kanena skilopsihologo edo) anarotieme ean ta skilia ksexorizoyn oti afto poy vlepoun eine enas anthropos pano se kati alo h nomizoun oti eine ena plasma:rolleyes:
Me ti me kanete na asxoloume mesimeriatika...Ante ne kanoume kamia doulia!!!

gregorgeous89
10/05/2006, 12:27
Ean do kanena tetio pantos tha toy epitetho :mad:
Oxi epidi eine skilos ala gia tin mixani poy odigaei:rotflmao:

47485

ΙΠΠΕΑΣ
10/05/2006, 14:47
Προσφάτως σε αυτό το topic διάβασα από κάποιον, ότι όταν κάποιος σκύλος κινηθεί απειλιτικά προς κάποιο κινούμενο 2τροχο, η ενδεδειγμένη κίνηση που θα το κάνει να αλλάξει συμπεριφορά είναι ένα απότομο φρενάρισμα και βλέμα εναντίον του.

Μα τι λέω μεσημεριάτικα :evil: :lol:

Φαίνεται ότι τελικά εκτός από τα σεμινάρια "γλώσσας σώματος" για τους ανθρώπους, χρήσιμα είναι και αυτά τα σεμινάρια για τους σκύλους :lol: :rotflmao: :lol: .

Το δύσκολο με τη παραπάνω συμβουλή είναι, τι θα γίνει αν από πίσω έρχεται κάποιο αυτοκίνητο και προκαλέσεις ατύχημα :rolleyes: .

Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι η παράθεση των ανωτέρω έγινε για να μπούμε σε σκέψεις.
Η ουσία είναι ότι η συμβουλή που μας έδωσε τις προάλες αυτό το μέλος του φόρουμ, λειτουργεί σαν να σκύβεις στο έδαφος για να σηκώσεις πέτρα. :a013:

Όταν λοιπόν τις προάλες με κυνηγούσαν δύο σκυλιά :cry: , θυμήθηκα αυτή τη συμβουλή. Πλακόνομαι στα πίσω φρένα και πετάει κώλο το μηχανάκι. Γυρνάω το βλέμα μου προς τα σκυλιά και αυτά σταμάτησαν την πορεία τους. Όταν έβαλα πρώτη να συνεχίσω αυτά άρχισαν πάλι να με κυνηγούν. Δεύτερο φρενάρισμα και επιτέλους εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους αφού κατάλαβαν με τι τρελό έχουν να κάνουν :lol: :evil:

Συνοψίζοντας,

* Εφόσον είστε σίγουροι ότι από πίσω δεν έρχεται κάποιος.

* Φρενάρετε απότομα και κοιτάξτε απειλητικά εναντίον τους. Επαναλάβετε αν χρειαστεί. Τα σκυλιά εκλαμβάνουν την "γλώσσα του σώματος σας" σαν απειλή και απ' οτι μέχρι στιγμής έχω διαπιστώσει, εγκαταλείπουν τις ταρζανιές τους.

:wave2:

Kizoku
10/05/2006, 15:17
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Δηλαδή αναγνωρίζουν τους κάγκουρες???
Άμα κάνεις έντο δηλαδή πως αντιδρούν???

Και αυτό με το αγριεμένο βλέμα στα σκυλιά όσο το σκέφτομαι γελάω.
Σε λίγο θα γαυγίζουμε κιόλας!!!

Φοβερό σκηνικό!!!!