View Full Version : ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΙ...
kalgeorge
06/04/2006, 07:55
!!!!
43613
la_villa
06/04/2006, 10:52
χαίρω πολύ ....για τον ντομί έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να τον δούμε.
μ'αρέσει που έχουμε κάνει ως τώρα 4 πολύ καλές μεταγραφές και εσύ βγαίνεις και χαίρεσαι επειδή η 5 μπορεί να μην είναι τόσο καλή.Πραγμα που ακόμα δεν ξέρουμε.Μια γνώμη ακούσαμε αλλά γνώμες υπάρχουν πολλές οποτε....μετα μην ξεχνάς ότι ο σελουκ είναι μανατζερ και έχει κάποιους δικούς του παίχτες που θέλει να σπρώξει.Καταλαβαίνεις ελπίζω και τα κίνητρα του...ελπίζω
τι λέει εκεί κάτω...όλα καλά??
τερματίσατε κάτω απο το αεκακι και μιλ'ατε κιολας για μας
kalgeorge
06/04/2006, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
χαίρω πολύ ....για τον ντομί έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να τον δούμε.
μ'αρέσει που έχουμε κάνει ως τώρα 4 πολύ καλές μεταγραφές και εσύ βγαίνεις και χαίρεσαι επειδή η 5 μπορεί να μην είναι τόσο καλή.Πραγμα που ακόμα δεν ξέρουμε.Μια γνώμη ακούσαμε αλλά γνώμες υπάρχουν πολλές οποτε....μετα μην ξεχνάς ότι ο σελουκ είναι μανατζερ και έχει κάποιους δικούς του παίχτες που θέλει να σπρώξει.Καταλαβαίνεις ελπίζω και τα κίνητρα του...ελπίζω
τι λέει εκεί κάτω...όλα καλά??
τερματίσατε κάτω απο το αεκακι και μιλ'ατε κιολας για μας
δεν χαιρομαι ουτε στενοχωριεμαι με τις μεταγραφες σας.
Γραμμενους σας εχω,
Το ποστ εχει νοημα σαν απαντηση στο αν ειστε η οχι οπου φυσαει ο ανεμος, η στην προκειμενη , αν ειστε βοδια, και καθοδηγουμενοι.:wave2:
la_villa
06/04/2006, 14:58
καμια σχέση δηλ με το άθλημα!!!
πάμε απο την αρχή (τελευταία φορά γιατι δεν καταλαβαινετε...)
1.ποιος έκανε τις δηλώσεις (έλα έλα κοντα είσαι...)
2.ποια είπαμε είναι η δουλειά του??? (έλα έλα σου έχω εμπιστοσύνη ότι θα το βρεις...)
άρα τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο....
( η απάντηση στο επεισόδιο 122)
πάντως στο πιο πάνω ποστ δεν είδα να τα κατάλαβες ._
:wave2: :wave2:
"βοδια και καθοδηγούμενοι" οι Τσουκαλαδες ρε?????????
παπαπα ... υπάλληλοι, κορνεδακιδες, επιστήμονες κτλ στη χειρότερη
Ο ΓΑΥΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ!...
του θειου Κροκους!
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
δεν χαιρομαι ουτε στενοχωριεμαι με τις μεταγραφες σας.Γραμμενους σας εχω,
Το ποστ εχει νοημα σαν απαντηση στο αν ειστε η οχι οπου φυσαει ο ανεμος, η στην προκειμενη , αν ειστε βοδια, και καθοδηγουμενοι.
Ενω στα του οικου σας βρε kalgeorge ολα καλα ετσι ???:sick:
Εσεις κανετε προσγειωμενες κινισεις??? Δεν ειστε οπου φυσαει ο ανεμος και για σαν καλοι οπαδοι επιβραυεται τον προεδρο για ολες τις μεταγραφικες επιλογες του σαφως ευχαριστημενοι απο την πορεια της ομαδας σας, ετσι ????? :smokin:
Να μου πεις τωρα... 4 χρονια μεινανε για το 5αετες πλανο του προεδρου σας !!! Ηταν και αυτη μια προσγειωμενη δηλωση ( σαν τις μεταγραφες σας ) Και εσεις σαν πανεξυπνοι βαζελοι ( οχι βοδια σαν τους γαυρους ) δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε !!!!
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
SUPERMARIO
06/04/2006, 20:30
ειδα φως και μπηκα:smokin:
kalgeorge
06/04/2006, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
kalgeorge
Ενω στα του οικου σας βρε kalgeorge ολα καλα ετσι ???:sick:
Εσεις κανετε προσγειωμενες κινισεις??? Δεν ειστε οπου φυσαει ο ανεμος και για σαν καλοι οπαδοι επιβραυεται τον προεδρο για ολες τις μεταγραφικες επιλογες του σαφως ευχαριστημενοι απο την πορεια της ομαδας σας, ετσι ????? :smokin:
Να μου πεις τωρα... 4 χρονια μεινανε για το 5αετες πλανο του προεδρου σας !!! Ηταν και αυτη μια προσγειωμενη δηλωση ( σαν τις μεταγραφες σας ) Και εσεις σαν πανεξυπνοι βαζελοι ( οχι βοδια σαν τους γαυρους ) δεν εχετε δικαιωμα να μιλατε !!!!
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
kai ta dika mas idia kai xeirotera einai re stoubi
Alla auto simainei oti den prepei na sas tin pw???:rotflmao: ;) :beer:
kalgeorge
Alla auto simainei oti den prepei na sas tin pw???
Ειμαι ο μονοφθαλμος και εχω το πανω χερι !!!!!
:lol: :lol: :lol: :beer: :beer:
:wave2: