View Full Version : Ιστοσελίδες με κράνη
Σας χαιρετώ από Λευκωσία, είμαι λιγάκι καινούργιος στις μεγάλου κυβισμού μοτο (είχα τα τελευταία χρόνια σκούτερ 2-3 αλόγων και αγόρασα πριν από μερικές ημέρες μια Pegaso Strada 2006) θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει ιστοσελίδες, <εμπιστοσύνης> που πουλάνε κράνη (εντός Ευρώπης) γιατί εδώ κάτω στην Κύπρο οι τιμές είναι πολύ τσουχτερές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Saul
Σας χαιρετώ από Λευκωσία, είμαι λιγάκι καινούργιος στις μεγάλου κυβισμού μοτο (είχα τα τελευταία χρόνια σκούτερ 2-3 αλόγων και αγόρασα πριν από μερικές ημέρες μια Pegaso Strada 2006) θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να μου στείλει ιστοσελίδες, <εμπιστοσύνης> που πουλάνε κράνη (εντός Ευρώπης) γιατί εδώ κάτω στην Κύπρο οι τιμές είναι πολύ τσουχτερές.
Καλοταξιδη και παντα ορθιος :)
Επειδη βαριεμαι να τις αναφερω μια μια τις ιστοσελιδες :D σου κανω attach τα bookmarks απο τον Firefox...Ειναι λιγο ανακατεμενα τα sites αλλα θα βρεις ακρη πιστευω...Ολα στελνουν και Ελλαδα-Κυπρο και αν θυμαμαι καλα ειναι και Ευρωπαικα οποτε δεν θα εχεις μπλεξιματα με τελωνεια :winka:
ΥΓ: Χαιρετισματα και στην Λευκωσια...μου εχει λειψει :cry: :(
ΥΓ2: Το αρχειο ειναι .doc απλως το zipαρα γιατι δεν ανεβαινει στο forum αλλιως :wave2:
edit ΥΓ3: Δεν ξερω γιατι αλλα το αρχειο δεν ανεβαινει οπως θα ηθελα οποτε κατεβασε το απο το κατω link
Καταστηματα online (http://homepages.pathfinder.gr/draken/Various shops.doc)
Draken, ευχαριστώ πολύ για τα link και τις ευχές σου, σίγουρα θα βρω κάτι μέσα σε όλα αυτά. :)