Σύνδεση

View Full Version : Παρακληση σε ολους τους οδηγους!

zephyr1
06/04/2006, 15:34
Γεια χαρα σε ολους.

Αφορμη που ανοιγω συζητηση ειναι ενα λατακι που βρηκα σημερα στο δρομο.
(και για να μην βαριεμαι να το κανω).

Αφιερωστε ελαχιστο {χρονο } απο τη μερα σας και αν βρισκεται οτιδηπωτε πανω στο δρομο(γατια,σκυλια,σκουπιδια,διαφορα αντεικιμενα,ΛΑΤΑΚΙΑ)καντε τον κοπο σταματηστε και βγαλτε τα απο το δρομο.

Ειναι πολυ μεγαλος κινδυνος για ολους μας .Και ειμαι σιγουρος οτι το αντιμετωπιζουμε ολοι καθημερινα.

Ευχαριστω πολυ για τον {χρονο }σας.
:wave2:

Electra
06/04/2006, 15:45
:wave2:

zolotas
06/04/2006, 15:55
ειναι λιγο επικινδυνο αν εισαι μονος και με κρανη και στολες να σταματησεις στην εθνικη η σε εναν δρομο που τρεχουν.......το εχω σκεφτει πολλες φορες ειδικα οταν βλεπω γατες η σκυλους...

αλλα καποιος πρεπει να κανει και την αρχη και θα ακολουθησουν κι αλλοι πιστευω.
ας αργησουμε και 5 λεπτα........αλλα σκεψου οτι ισως γλυτωσεις μια περιπτωση τροχαιου ατυχηματος που ισως δεν γινοταν ποτε αλλα θα νοιωθεις ψυχικα καλυτερα και για την πραξη και για το κακομοιρο το ζωο που κομματιαζεται αδικα στο οδοστρωμα...

XTMPAM
06/04/2006, 16:02
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ SLALOM....ΕΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DATSUN ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ!!Ε ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ DATSUN ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.....

iLia
06/04/2006, 16:08
Τι ειναι το 'λατακι'?

afrolykos
06/04/2006, 16:42
τεμαχιο ξυλου 8χ8 εκατοστα παχος που χρησιμευη για καλουπομα στις οικοδομες

στην καλητερη περιπτωση

ανταυτου χρειαζοντε και οταν κατεβεναν οι οικοδομοι σε διαδηλωση στο συνταγμα

παλια αυτα

αντε παλι με χρονια και καιρους
να ξανακατεβουμε

υ.γ ειπα και εγω δεν θα χρειαστουν ποτε η γνωσεις μου πανω στο θεμα μηχανη

crs-k
06/04/2006, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ SLALOM....ΕΕ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ DATSUN ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ!!Ε ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ DATSUN ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ!!
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.....

Τι να πω κι εγω που πετυχα ολοκληρη "σκεπη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15831)" στην Αττικη Οδο ... :sick:

iLia
06/04/2006, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
τεμαχιο ξυλου 8χ8 εκατοστα παχος που χρησιμευη για καλουπομα στις οικοδομες

Ευχαριστω!

tifoefs
06/04/2006, 19:23
Περσυ πετυχα αλβανικο φορτηγο χωρις φωτα στον αυτοκινητοδρομο στη μεσαια λουριδα να πηγαινει με 60 χλμ.

Τον ειδα ερχομενος με 130 ευτυχως την καταλληλη στιγμη για να παω αριστερα !

:eek:

Alx 84
06/04/2006, 19:43
Αν το επιτρέπουν οι συνθήκες τότε ναι, καλό είναι να σταματούμε να απομακρύνουμε τέτοια εμποδιάκια.
Τώρα όσον αφορά τα γατάκια, άντε και τα απομακρύνεις, το πιο πιθανό είναι σε κανένα λεπτό να ξαναβρεθούν στη μέση του δρόμου...:sad: :sad: :sad: :sad:

Daedalus
06/04/2006, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι να πω κι εγω που πετυχα ολοκληρη "σκεπη (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15831)" στην Αττικη Οδο ... :sick:

crs-k αν εγώ το διάβασα και καταρράκωσε την ψυχολογία μου, πόσο μάλλον εσύ ρε φίλε...:eyepop: ούτε καν φαντάζομαι πόσα πακέτα θα έκανες όταν κατέβηκες!!

όπως το είπες πόλεμος, και war stories να λέμε όταν πίνουμε μπύρες...αρκεί να την βγάλουμε καθαρή...

Γι' αυτό ας κάνουμε πράξη την προτροπή του zephyr1 και ας μην προσπεράσουμε αδιάφορα ένα εμπόδιο καρμανιόλα το οποίο μπορούμε να απομακρύνουμε...

- Αν η θέση του εμποδίου δεν καθιστά επικίνδυνη την απομάκρυνση του από πεζό,

- αν η ταχύτητα μου το επιτρέπει,

- αν δεν με ακολουθεί όχημα που πιθανόν θα με θέσει σε κίνδυνο όταν θα φρενάρω,

- και αν μπορώ να σταματήσω το μηχανάκι σε ασφαλές σημείο για μένα και αυτούς που ακολουθούν...

ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΩ!!

Ας προσέχουμε όλοι λίγο παραπάνω τους γύρω μας...το ότι εμείς την βγάλαμε καθαρή προσπερνώντας δεν πάει να πει ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι το ίδιο τυχεροί ή προσεκτικοί...

ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ..:wave2:

P.S. Πρέπει να έχω γύρω στα 8000km στην Αττική οδό, και έχουν δει ΠΟΛΛΑ τα μάτια μου....παραθέτω...

ΠΡΟΣΟΧΗ 1 - Κατά την είσοδο-έξοδο στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, παραμονεύει κάποιος τρόμπας και κατά συνέπεια πτώση (μου έχει τύχει κλούβα να κάνει όπισθεν σε τυφλή δεξιόστροφη είσοδο...:a31:την απέφυγα just αλλά μου κόστισε καμία 50ρια άσπρες τρίχες)

ΠΡΟΣΟΧΗ 2 - Όταν έχει αέρα και οι ιπτάμενες σακούλες κάνουν πάρτι αιωρούμενες στο 1-1.5m πάνω από το οδόστρωμα....αν την φας στην μάπα ή σε κάνα καθρέφτη δεν θέλω να σκεφτώ την κατάληξη τις "συνεύρεσης"...διαχωρισμός τουλάχιστον μιάς λωρίδας, και προσευχή ότι το απόρευμα του προπορευόμενου δεν θα την φέρει στο δρόμο σου...

:beer: :beer: :beer:

VANDA
06/04/2006, 20:16
Ένας φίλος είχε πέσει πριν κάτι χρόνια στον ασπρόπυργο, γιατί γλύστρισε σε χυμένο Villanova!!?! (ναι, το κρεμοσάπουνο). Είχαν πέσει κούτες από ένα φορτηγό και είχε γεμίσει ο δρόμος.

Και αυτό δυστυχώς δε μαζεύεται με τα χέρια...

makis206
06/04/2006, 20:19
Δεν έχει περάσει δίμηνο όταν ένα φορτηγάκι ξεφόρτωσε στην εθνική οδό ένα δεμάτι απο εκείνους τους σιδηρόδρομους που βάζουν στις μπαλκονόπορτες κάνοντάς τις να απλωθούν σε όλο το οδόστρωμα μόλις έσκασαν κάτω.

Παίδες αν δεν σταματούσα, δυο μηχανάκια δικάβαλοι έσκαγαν με τη μία πάνω τους και το αποτέλεσμα το φαντάζεστε. Μόλις τους είδα να πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα μπήκα στη μέση του ρεύματός τους κι έκανα σαν τον παλαβιάρη τα χέρια μου δεξιά κι αριστερά χοροπηδώντας για να με δουν, κάτι που ευτυχώς έγινε εύκολα φρενάροντας αρκετά πριν φτάσουν εμένα.

Αφού με ευχαρίστησαν τα παλικάρια και οι γοργόνες :lol: βάλανε ένα χεράκι να τα απομακρύνουμε.

Ξέχασα να πω οτι μέχρι να σταματήσω και να δω τα μηχανάκια να πλησιάζουν, αρκετά αυτοκίνητα είχαν ήδη περάσει πάνω απ'τις σιδεριές και μ'έκαναν αμμέσως να φανταστώ τι θα γινόταν αν τις πατούσε μία μοτοσυκλέτα !:uplate:

Μάγκες κάντε ότι μπορείτε για να καθαρίζετε το οδόστρωμα. Για εμάς νομίζω είναι ευκολότερο απ'τους (αποκλειστικούς)αυτοκινητάδες που αδιαφορούν σχεδόν παντελώς !:winka:

Ποτέ να μη μας τύχει και να είμαστε πάντα όρθιοι !

:beer: :beer:

ela ela
06/04/2006, 20:50
Δειτε εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20623

zephyr1
06/04/2006, 21:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daedalus

ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΩ!!

Ας προσέχουμε όλοι λίγο παραπάνω τους γύρω μας...το ότι εμείς την βγάλαμε καθαρή προσπερνώντας δεν πάει να πει ότι και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι το ίδιο τυχεροί ή προσεκτικοί...

ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ..:wave2:

:beer: :beer: :beer: