Σύνδεση

View Full Version : Γνώμη για το Ζ 1000

kostas56
10/04/2006, 00:31
Γεια σασ παιδιά.

Είμαι πολυ κοντά στην αγορά ενός Ζ 1000.Πείτε μου την γνώμη σας.Είναι εύχρηστο,αξιόπιστο,πηγαίνει καθόλου?

Είχα χρόνια ενα GSX R 1000W ,αλλά το βαρέθηκα και λέω να αλλάξω.

idi
10/04/2006, 11:24
γεια σου φιλε

ειναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ 100%!!!

ευχρηστο σα παπι...

παει καλυτερα απο το W...

οτι αλλο θες να μαθεις θα το βρεις σε 10δες αλλες σχετικες συζητησεις στο φορουμ.. κανε μια βολτα!:beer:

kafrovic
02/08/2006, 11:16
ΜΙΑ ΛΕΞΗ : PERFECT!!!!

gcrook
02/08/2006, 15:36
Ειναι παντως πολυ παιχνιδιαρικο λιγο που το οδηγησα, σε ανοιχτο δρομο.

Κατα τα αλλα εχει καθιερωθει στην αγορα σαν μια απο τις κορυφαιες επιλογες και οχι τυχαια.:beer:

sniper
02/08/2006, 15:38
Εμένα δεν μου αρέσει....

Οι κάτοχοι του το γεμίζουν αφτερ μάρκετ....

:yuck:

idi
02/08/2006, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Οι κάτοχοι του το γεμίζουν αφτερ μάρκετ....

:beer: :beer: :beer: :beer: :a01: :a01: :a01: :a08: :a08: :a013: :a46: :a54:

gcrook
02/08/2006, 15:42
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
02/08/2006, 15:44
και μερικα αρνητικα (αν και το ποστ ειναι παλιο...)

καιει αρκετα(καυσιμα), τρωει τα πισω λαστιχα ευκολα, δεν εχει προστασια απο τη φυση γενικα (αν και σε σχεση με τα στρογγυλοφαναρα γυμνα ειναι πολλυυυυ καλυτερο σε προστασια απο τον αερα... κατι κανει το μικρο φεριγκακι) και συντονιζει η μανετα του συμπλεκτη.

αυτα

gcrook
02/08/2006, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και μερικα αρνητικα (αν και το ποστ ειναι παλιο...)

καιει αρκετα, τρωει τα πισω λαστιχα ευκολα, δεν εχει προστασια απο τη φυση γενικα (αν και σε σχεση με τα στογγυλοφαναρα γυμνα ειναι πολλυυυυ καλυτερο... κατι κανει το μικρο φεριγκακι) και συντονιζει η μανετα του συμπλεκτη.

αυτα

Ασε και κατι για μετα ολα τα'πες.:rotflmao:
Επισης εχω να προσθεσω οτι σαν μηχανακι με γρηγορη γεωμετρια παρουσιαζει στις ανωμαλιες την ταση για αποσταθεροποιηση του μπροστινου που παρουσιαζουν τα SS.
Αλλα αυτο χαρακτηριστικο ειναι και οχι ελαττωμα, για να μην πεταχτουν και πουν οτι κανει και για sport-touring.:wave2:

idi
02/08/2006, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
...για να μην πεταχτουν και πουν οτι κανει και για sport-touring.:wave2:

οχι δε κανει σε καμια περιπτωση μιας και εχει σκληρη σελα για τον οδηγο (αχ τι τραβαει το κωλαρακι μου) και η θεση του συνεπιβατη ειναι εντελως αβολη για Touring...

idi
02/08/2006, 15:50
αλλα οι Ζαδες δε μασανε και πανε παντου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :smokin:

panjimnakos
02/08/2006, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas56
Γεια σασ παιδιά.

Είμαι πολυ κοντά στην αγορά ενός Ζ 1000.Πείτε μου την γνώμη σας.Είναι εύχρηστο,αξιόπιστο,πηγαίνει καθόλου?

Είχα χρόνια ενα GSX R 1000W ,αλλά το βαρέθηκα και λέω να αλλάξω.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΓΙΑ ΓΥΜΝΟ), ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΦΡΕΝΑ!!! ΕΚΕΙ ΠΑΣΧΕΙ:a31: :a31: :a31:

gcrook
02/08/2006, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ(ΓΙΑ ΓΥΜΝΟ), ΠΟΛΥ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΦΡΕΝΑ!!! ΕΚΕΙ ΠΑΣΧΕΙ:a31: :a31: :a31:

Καπως περιεργα τα λες.
Σε φρενα και αναρτησεις ειναι μια χαρα για γυμνο.

Τωρα η καλυψη απο τον αερα....δηλαδη τι κοβει τον αερα;
Το ρεζερβουαρ; ....δεν καταλαβαινω.

adam_tsouk
02/08/2006, 23:41
Καπως περιεργα τα λες.

οι ντιζες

Nikoskazer2000
03/08/2006, 00:17
Όχι ρε 'συ...τα πίσω μαρσιπιέ.

gcrook
03/08/2006, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
οι ντιζες

ΠΟΣΕΣ ντιζες εχεις μωρη χαμουρα;:rotflmao:

kafrovic
03/08/2006, 08:53
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!
ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ!!(ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟ ΥΨΗΛΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!
ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ NAKED ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΗΔΕΝ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ 2003 ΠΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ SUPER SPORT!!
ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΒΕΝΖΙΝΗ!!!ΕΙΝΑΙ 1000ΑΡΑ!!ΤΟ 750 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-ΦΡΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ&ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ
ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΤΙ ΕΠΑΘΑ! :confused: :sick: :rolleyes: ΜΟΤΟ ΚΑΙ0-300 ΘΕΛΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ!!!!!!:sun:

adam_tsouk
03/08/2006, 09:37
ΠΟΣΕΣ ντιζες εχεις μωρη χαμουρα;:rotflmao:

ουουουουουουοουου

:lol: :rotflmao: :lol:

kafrovic
03/08/2006, 10:26
:smokin: ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!:wave2:

panjimnakos
03/08/2006, 19:19
Καπως περιεργα τα λες.

Μαλλον δεν εχεις δει τι παιζει με τον ανταγωνισμο γι'αυτο λες ειναι μια χαρα για γυμνο...
για ριξε ενα βλεφαρο στα monster, tuono, speed trimple, fz1, super duke...
Δηλαδη τα γυμνα των 120HP+ δε χρειαζονται ποιοτικες αναρτησεις κ φρενα???
τοτε γιατι οι περισσοτεροι με Z πανε και δινουν τα λεφτακια τους σε after market???
Δε λεω οτι το Ζ1000 δεν ειναι καλο μηχανακι αλλα κατα τη γνωμη μου πασχει στα παραπανω...
;)

xtrm600
03/08/2006, 22:12
Μαλλον δεν εχεις δει τι παιζει με τον ανταγωνισμο γι'αυτο λες ειναι μια χαρα για γυμνο...
τοτε γιατι οι περισσοτεροι με Z πανε και δινουν τα λεφτακια τους σε after market???
Δε λεω οτι το Ζ1000 δεν ειναι καλο μηχανακι αλλα κατα τη γνωμη μου πασχει στα παραπανω...
;)

Mια χαρά φρένα έχει.
Για τις αναρτήσεις,το συζητάμε μιας και στις κλειστές στροφές με 265χαω,αισθάνεσαι μια ασάφεια στον πίσω τροχό :lol:

idi
04/08/2006, 02:15
;)

δε θα κατσω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το ενα ή το αλλο... απλα θα απαντησω γιατι βαζω αφτερμαρκετ αναρτησεις: γιατι φιλε μου οι αφτερμαρκετ μου ειναι 10 φορες καλυτερες απο τις "ποιοτικες" που εχει το fazer σου πχ

το ΣΥΝΟΛΟ του Ζ1000 ειναι μια χαρα σε ισορρροπιμενες δυνατοτητες για καθε χρηση. γιαυτο και πουλαει ακομα ...

οι πωλησεις του "ξυπνισαν" τον ανταγωνισμο που παρουσιασε πολυ καλα μηχανακια (οπως τα ανεφερες)

αυτα

κανενας δεν ειπε οτι ειναι τελειο (η τιμη δε το επιτρεπει) αλλα ειναι το πρωτο streetfighter απο Ιαπωνια (εξ'ολοκληρου και απο την αρχη σχεδιασμενο για τετοιο) και σε πολλους τομεις πρωτοπορο για την εποχη που βγηκε (μοντελο 2003)

φυσικα να ξερεις οτι το νεο μοντελο (2007) θα ειναι ΠΑΛΙ μπροστα απο τον ανταγωνισμο του... ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα

:lol: :wave2:

dirtbird
04/08/2006, 06:10
οι ντιζες

Εγώ διαφωνώ. οι ντίζες δεν προσφέρουν καλή προστασία.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, η αντλία του φρένου προσφέρει καλή προστασία (από δεξιά). Αν φοράς και μεγάλο ρολόι (στο δεξί έτσι) γίνεται ακόμα καλύτερη.
Αν είχε και υδραυλικό συμπλέκτη θα ήταν τέλειο.

Αν δεν έχεις αριστερό χέρι , no problem

:rotflmao: :rotflmao:

panjimnakos
04/08/2006, 06:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Εγώ διαφωνώ. οι ντίζες δεν προσφέρουν καλή προστασία.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, η αντλία του φρένου προσφέρει καλή προστασία (από δεξιά). Αν φοράς και μεγάλο ρολόι (στο δεξί έτσι) γίνεται ακόμα καλύτερη.
Αν είχε και υδραυλικό συμπλέκτη θα ήταν τέλειο.

Αν δεν έχεις αριστερό χέρι , no problem

:rotflmao: :rotflmao:

AKOMA ΓΕΛΑΩ:yuck: :yuck: :yuck:

panjimnakos
04/08/2006, 06:36
δε θα κατσω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το ενα ή το αλλο... απλα θα απαντησω γιατι βαζω αφτερμαρκετ αναρτησεις: γιατι φιλε μου οι αφτερμαρκετ μου ειναι 10 φορες καλυτερες απο τις "ποιοτικες" που εχει το fazer σου πχ

το ΣΥΝΟΛΟ του Ζ1000 ειναι μια χαρα σε ισορρροπιμενες δυνατοτητες για καθε χρηση. γιαυτο και πουλαει ακομα ...

οι πωλησεις του "ξυπνισαν" τον ανταγωνισμο που παρουσιασε πολυ καλα μηχανακια (οπως τα ανεφερες)

αυτα

κανενας δεν ειπε οτι ειναι τελειο (η τιμη δε το επιτρεπει) αλλα ειναι το πρωτο streetfighter απο Ιαπωνια (εξ'ολοκληρου και απο την αρχη σχεδιασμενο για τετοιο) και σε πολλους τομεις πρωτοπορο για την εποχη που βγηκε (μοντελο 2003)

φυσικα να ξερεις οτι το νεο μοντελο (2007) θα ειναι ΠΑΛΙ μπροστα απο τον ανταγωνισμο του... ετσι γιατι βγαλατε γλωσσα

:lol: :wave2:

Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ 2003 ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ζ1000!!!
:beer:

ΑΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ FAZER ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...:nono:

THEOD
04/08/2006, 06:53
Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ 2003 ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ Ζ1000!!!
:beer:

ΑΣΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ FAZER ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...:nono:

Μα ρε φίλε και συ...Τα θέλει ο κ@λος σου... :nono: :nono: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ???

Έκανες το τρομερό λάθος να αφήσεις μια ελάχιστη, αδιόρατη υποψία, ότι το Ζ μπορεί και να μην είναι το καλύτερο μηχανάκι που κατασκευάστηκε ποτέ.....:a24: :a24: :a24:

Τώρα....αναγκαστικά θα υπομείνεις καμμιά 10 σελίδες οργισμένες απαντήσεις....Καλά να πάθεις...

:a014: :a014: :a014:

idi
04/08/2006, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μα ρε φίλε και συ...Τα θέλει ο κ@λος σου... :nono: :nono: Δεν ήξερες, δεν ρώταγες ???

Έκανες το τρομερό λάθος να αφήσεις μια ελάχιστη, αδιόρατη υποψία, ότι το Ζ μπορεί και να μην είναι το καλύτερο μηχανάκι που κατασκευάστηκε ποτέ.....:a24: :a24: :a24:

Τώρα....αναγκαστικά θα υπομείνεις καμμιά 10 σελίδες οργισμένες απαντήσεις....Καλά να πάθεις...

:a014: :a014: :a014:

το καλυτερο μπορει να μην ειναι..

αλλωστε το καλυτερο ειναι σχετικο...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ

:smokin: :beer: :D :sun:

adam_tsouk
04/08/2006, 09:28

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ

ορεξη εχεις ρε γιωργο...

δε βλεπεις οτι ολοι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟΙ?

MIKE_16V
04/08/2006, 09:30
ορεξη εχεις ρε γιωργο...

Ρε μην γινεσε κακος....θα παρεις και εσυ αδεια:lol: :lol:

idi
04/08/2006, 09:32
ορεξη εχεις ρε γιωργο...

οχι μια χαρα παιδια ειναι

απλα ΖΗΛΕΥΟΥΝ χαχαχαχαχα

βαλε διπλα διπλα το μηχανακι σου με τις πανασχημες μπουρουχες που καβαλανε και θα καταλαβεις γιατι το μενος εναντιων των Ζ...

σαν το οικογενειαρχη που παει στη παραλια και κοιταει τα ξεκωλιδια με τα στριγκακια και μετα κοιταει και τη γυναικα του και βριζει μεσα απο το στομα του χαχαχαχα
χαχ
αχαχαχαχχ
αχαχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
04/08/2006, 09:34
ΚΑΙ ΝΑΙ

H Monica Beluci ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ

μη την καυλαντιζετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
04/08/2006, 09:34
οχι μια χαρα παιδια ειναι

απλα ΖΗΛΕΥΟΥΝ χαχαχαχαχα

βαλε διπλα διπλα το μηχανακι σου με τις πανασχημες μπουρουχες που καβαλανε και θα καταλαβεις γιατι το μενος εναντιων των Ζ...

σαν το οικογενειαρχη που παει στη παραλια και κοιταει τα ξεκωλιδια με τα στριγκακια και μετα κοιταει και τη γυναικα του και βριζει μεσα απο το στομα του χαχαχαχα
χαχ
αχαχαχαχχ
αχαχ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαρεσουν οι παρομοιωσεις σου

THEOD
04/08/2006, 09:36
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ

Τόσο όμορφο ή ακόμα πιο πολύ ???? :a17: :a17: :a17:

57792

adam_tsouk
04/08/2006, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Τόσο όμορφο ή ακόμα πιο πολύ ???? :a17: :a17: :a17:

πιο πολυ...
το δικο μας ειναι μαυρο!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
04/08/2006, 13:17

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ

Οbjectivity at its best.

Προτείνω την καθιέρωση QOTW ....:wave2:

EVI
04/08/2006, 15:06
το Ζ ειτε το 1000 ειτε το 750 ειναι χαλια

μαμακια μηχανακι δε παει βημα και ειναι και κακασχημο

μην το παρει κανεις ...αφηστε να τραβηξουμε εμεις το δραμα που δημιουργισε η μοτοσυκλετιστικη βιομηχανια

μαρτυρες γινωμαστε για εσας τους υπολοιπους

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ Ζ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ 666

ΜΑΚΡΥΑ

νταξη τωρα?βαρεθηκα να ακουω τα ιδια και τα ιδια :smokin:

Ταξιδευτής
04/08/2006, 15:59

χαχ
αχαχαχαχχ
αχαχ

:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε ΠΑΩ! Respect λεμε ρεεεεεε!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:

panjimnakos
04/08/2006, 23:50

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ

επειδη μιλησες για ομορφια!!!:a22:

57856

panjimnakos
04/08/2006, 23:57
ΤΑ Ζ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!

57857

xtrm600
05/08/2006, 10:47
Μπορείς να πεις στη θεία να πάει λιγο παραπέρα για να δούμε το γκάζι?:lol: :lol:

panjimnakos
05/08/2006, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Μπορείς να πεις στη θεία να πάει λιγο παραπέρα για να δούμε το γκάζι?:lol: :lol:

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΑ...;) ;) ;)

57863