View Full Version : Γιάννενα
Την προηγούμενη βδομάδα ετυχε να ταξιδέψω για Γιάννενα οπου εκατσα κ 3 μερες για δουλειά.
Είδα πολλές Varadero, V-Strom,Transalp και Africa Twin.
Αυτό που δεν είδα ειναι οδηγούς με κράνη..:confused: .(εντάξει οχι και ολοι)
Μου έκανε τρομερή εντύπωση και μου προκάλεσε και απορία ταυτόχρονα.
Δε ξέρω αν ισχύει αυτό και σ'άλλες περιοχές της Ελλαδας, αλλα το βρίσκω ανώριμο και κακό συνήθειο.(Κύπρο μένω)
Ετσι απλά τις σκέψεις μου παραθέτω.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Suner
Την προηγούμενη βδομάδα ετυχε να ταξιδέψω για Γιάννενα οπου εκατσα κ 3 μερες για δουλειά.
Δε ξέρω αν ισχύει αυτό και σ'άλλες περιοχές της Ελλαδας, αλλα το βρίσκω ανώριμο και κακό συνήθειο.(Κύπρο μένω)
Περιμενε να δεις ετσι και πιασουν οι ζεστες !
Θα φορανε και σαγιοναρες !
:smokin:
costas81
10/04/2006, 10:49
Ετσι απλά τις σκέψεις μου παραθέτω.:wave2: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
PeterMurphy
10/04/2006, 11:46
Gimnismos pano sti mixani..k i gomena pano sto ss tsita me to toyrloto kolaraki k tin anuparkti panTOYfla :yuck:
Όχι, το οτι μένω στα Γιάννενα δεν έχει καμία:D σχέση με το ποστ σου:lol: :nono: :lol: αλλά θα συμφωνήσω ως προς το ξεκράνωτο του πράγματος :mad:
Πιστεύω όμως οτι αυτό (εκτός της πώλησης μούρης που ισχύει για πολλούς...) έχει να κάνει με το οτι δεν συμβαίνουν πολλα τροχαία με μηχανές στην πόλη και ΚΑΚΩΣ υπάρχει ενα αίσθημα εφησυχασμού αλλά και στο οτι μπορεί να πέτυχες μέρες που δεν στήνανε μπλόκα:lol: :sick: :lol: για κράνη...
koutroulis
10/04/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Όχι, το οτι μένω στα Γιάννενα δεν έχει καμία:D σχέση με το ποστ σου:lol: :nono: :lol: αλλά θα συμφωνήσω ως προς το ξεκράνωτο του πράγματος :mad:
Πιστεύω όμως οτι αυτό (εκτός της πώλησης μούρης που ισχύει για πολλούς...) έχει να κάνει με το οτι δεν συμβαίνουν πολλα τροχαία με μηχανές στην πόλη και ΚΑΚΩΣ υπάρχει ενα αίσθημα εφησυχασμού αλλά και στο οτι μπορεί να πέτυχες μέρες που δεν στήνανε μπλόκα:lol: :sick: :lol: για κράνη...
+1
όσα φέρνει η ώρα
δεν τα φέρνει ο χρόνος
το νού μας!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Gimnismos pano sti mixani..k i gomena pano sto ss tsita me to toyrloto kolaraki k tin anuparkti panTOYfla :yuck:
εεε και που ακριβως κυκλοφορεις ειπαμε?
:beer: :beer: :rotflmao:
ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Βαγγελας
11/04/2006, 00:22
Αν και ειμαι Γιαννιωτης και Αγαπω την πολη μου θα σταθω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο δικυκληστων ειναι ακρανωτοι !!!!!!!!!!!!!!!!
για Καλοκαιρι δεν το συζηταμε καν .....
ειδικα τοτε που ειναι οι καφετερειες γεματες κοσμο ......
ΠΡΕΠΕΙ να βλεπουν τα πιπινια ποιος οδηγει το Βαραντερο !!!! ΠΧ λεω ...
το χειμωνα φορανε και κανα μαλινο σκουφο .........
ειναι η νοοτροπια ...........
αν και πιστευω πως ενα ανοιχτο κρανακι και ελαφρυ δεν θα πειραζε κανενα .........
την αδερφη της κουνιαδας μου τη σταματησε νεαρο Οργανο !!!!!!!!!! και τη ρωταει .... εσυ γιατι φορας κρανος ;;;;;;;;
τοσο φοβασαι ;;;;;
η εκανε καμακι η ηταν η μερα που δε φοραγε κανεις !!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
Αν και ειμαι Γιαννιωτης και Αγαπω την πολη μου θα σταθω ομως οτι το μεγαλυτερο ποσοστο δικυκληστων ειναι ακρανωτοι !!!!!!!!!!!!!!!!
για Καλοκαιρι δεν το συζηταμε καν .....
ειδικα τοτε που ειναι οι καφετερειες γεματες κοσμο ......
ΠΡΕΠΕΙ να βλεπουν τα πιπινια ποιος οδηγει το Βαραντερο !!!! ΠΧ λεω ...
το χειμωνα φορανε και κανα μαλινο σκουφο .........
ειναι η νοοτροπια ...........
αν και πιστευω πως ενα ανοιχτο κρανακι και ελαφρυ δεν θα πειραζε κανενα .........
την αδερφη της κουνιαδας μου τη σταματησε νεαρο Οργανο !!!!!!!!!! και τη ρωταει .... εσυ γιατι φορας κρανος ;;;;;;;;
τοσο φοβασαι ;;;;;
η εκανε καμακι η ηταν η μερα που δε φοραγε κανεις !!!!!!!
Και Ηγουμενιτσα το ιδιο. Σε σημειο οσοι φοραν κρανος να νιωθουν 'αβολα' :eyepop: Μονο καλοκαιρι γινονται μπλοκα και αυτα στο δρομο προς παραλια.
Vstrommer71
11/04/2006, 00:47
Δυστυχως ο καλος χειμωνας που κυκλοφορουσαμε σε δυο ροδες λιγοι και καλοι τελειωσε:bigcry:
Τωρα και η κουτση μαρια θα καβαλησει ενα μηχανακι και θα βγουν ολοι γδυτοι και ξακρανωτοι να τσακιστουνε και μετα να μας ζαλιζουνε τα αρ@@δια τα ΜΜΕ για τις σκοτωστρες τις μηχανες κι αλλες τετοιες μ@@λακιες!
Παω τωρα να καθαρισω λιγο το Νolan μου και να ευχηθω να μου γλιτωσει το κεφαλι απο καναν ουρανοκατεβατο π@παρα:a37:
mystique
12/04/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Δυστυχως ο καλος χειμωνας που κυκλοφορουσαμε σε δυο ροδες λιγοι και καλοι τελειωσε:bigcry:
Τωρα και η κουτση μαρια θα καβαλησει ενα μηχανακι και θα βγουν ολοι γδυτοι και ξακρανωτοι να τσακιστουνε και μετα να μας ζαλιζουνε τα αρ@@δια τα ΜΜΕ για τις σκοτωστρες τις μηχανες κι αλλες τετοιες μ@@λακιες!
Παω τωρα να καθαρισω λιγο το Νolan μου και να ευχηθω να μου γλιτωσει το κεφαλι απο καναν ουρανοκατεβατο π@παρα:a37:
mia apo ta idia!!!
piase mia k stin ygeia mas!
:beer:
George-3-
12/04/2006, 14:08
Eμενα παλι πολυ μου αρεσει να ειμαι κρανομενος και αρματωμενος πανω στο παπι του αδερφου μου... να μην περναω με κοκκινο και να σταματαω πριν τις ζεβρες (αυτες οι γραμμες για τους πεζους) ... επισης τωρα τελευταια παρατηρησα το εξης ... ενω κανω τα παραπανω συνηθως σκανε διπλα μου street ή streetfighter με ακρανοτους που παντα φορανε τζινακι καμπανα και με κοιτανε περιεργα.. ειδικα οι Ζαδες (Κawa) που μετα τους Varaderisti ειναι στην ιεραρχια των ακρανοτων χωρις να εχω κατι μαζι τους...
By the way γιατι δινουν ενα σκασμο λευτα να παρουν ενα ακριβο λουσατο δερματινο και δεν δινουν αλλα 150 να παρουν εστω ενα απλο κρανακι... τι ΜΛΚ...
Υ.Γ. Δεν εχω κατι με αυτους που οδηγανε Ζ ή Βαραντερο... μην παρεξηγηθω κιολααα
souniwths
12/04/2006, 16:34
Ρε παιδιά, αυτά με τα κράνη και γενικά όλο το ντύσιμο δυστυχώς τα βλέπουμε συχνά και συνέχεια τα ίδια λέμε και συνέχεια ακούμε για κάποιο γνωστό που ήθελε να πάει κοντά και δε φόραγε και τελικά τον επισκεφτόμαστε στο νοσοκομείο ή κάπου χειρότερα...:(
Η απορία μου εμένα είναι άλλη:
"την αδερφη της κουνιαδας μου τη σταματησε νεαρο Οργανο !!!!!!!!!! και τη ρωταει .... εσυ γιατι φορας κρανος ;;;;;;;;"
αδερφή της κουνιάδας μου;;; Δηλαδή;:smilea:
Ποτέ δεν τα κατάλαβα αυτά:hypnotize :lol:
:beer:
nassosxlvbros
12/04/2006, 16:59
αδερφή της κουνιάδας μου;;;
αδερφη της κουνιαδας σου;????????
για ναχεις κουνιαδα θα πρεπει ναχεις παντρευτει την αδερφη της...αρα μιλας για τη γυναικα σου...απλο...
η...
εκτος αν ειναι τρεις οι αδερφες..(οχι του Τσεχωφ)
:lol: :beer: