PDA

View Full Version : Παιδιά, θα αποκτήσουμε οδική ασφάλεια!

SF
10/04/2006, 10:38
Βέβαια βέβαια... το ΥΠΕΧΩΔΕ θα καταστήσει τη χώρα ασφαλή, με καλούς δρόμους, αξιόπιστα όρια, παρακολούθηση λακουβών(!) (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=697953&lngDtrID=244), και άλλα τέτοια εμπριμέ.

Α, δώστε και λίγη προσοχή στα ποσά... Γιατί κάπου βγάζει το μάτι η βαρύτητα που έχουν τα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης...

Δείτε και κανένα δελτίο τύπου...
http://www2.minenv.gr/press/doc/0603022.doc

There's more where his came from..........
:yuck:

Άντε και καλή καταβολή φόρου ρε παιδιά! Σε καλή μεριά!

Tropeas
10/04/2006, 10:48
Και άλλα????

τα προηγούμενα που πήγαν?

αναλυτικό λογαριασμό μπορούμε να ζητήσουμε?:mad:

για να δούμε αν με την καταγραφή και το όριο των 10 ημερών τους ξυπνήσουμε καθόλου?

τα νούμερα του φαξ για τις καταγγελίες λακουβών έχουν βγει?

Λεωνίδας
10/04/2006, 10:58
Ας μου δώσει κάποιος αυτό το email :evil:

SF
10/04/2006, 11:36
Χαχαχαχα..... αχ ρε παιδιά, δεν παρακολουθείτε τα πράγματα...

Εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια, έχει θεσπιστεί υπηρεσία άμεσης επέμβασης για λακούβες. Έχει μάλιστα και 4ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό... (δε το θυμαμαι τώρα)...

Για να γελάμε βρε τα βάζωωωωωωωωωωωωωωωωω

Βέβαια όποιος θέλει, ας μπει στον κόπο να ασχοληθεί και να μοιραστεί την εμπειρία του. Εγώ το έχω κάνει παλιά, αλλά δεν αντέχω να γράφω "εμπειρίες" 4ου τύπου!
:D:D

Sabre
10/04/2006, 12:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τώρα δηλαδή θα μας δουλέουν βάση αρχείου.........

αχαχαχαχα

είναι πραγματικά για κλοτσιές όλοι τους

Ρίχτε μια ματιά στις 2 λεωφόρους που οδηγούν απο Σταυρό Αγ.Παρασκευής στα Μεσόγεια.

Λ.Λαυρίου (μετά την Παιανία) όλη η δεξιά πλευρά ΤΙΓΚΑ στο νερό και στην λακούβα - σαμαράκια - μπαλώματα άρα οδηγείς στην μέση μέχρι να σκάσεις στις "ΛΙΜΝΕΣ" περιοχής Καρελά (εγκαταστάσεις ΠΑΟ)

Λ.Μαρκοπούλου (μετά απο Παιανία) βάλανε κάτι σαν αποχέτευση στην μέση του δρόμου. Νερά και λακούβες παντού (εδώ δεν πάς στην μέση γιατί εξέχουν καπάκια και έχει χώμα εκεί που χαράξανε τον δρόμο)

Δηλαδή εκεί τι θα κάνουνε ? ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ θα συμπληρώσουνε?

Είμαστε για κλάματαααααααα

Tropeas
10/04/2006, 13:43
SF βρες το φαξ που είναι πλεον επίσημο έγγραφο για το δημόσιο και πρωτοκολλείται, και εγω ξεκινάω καμπάνια μαζέματος καταγραφής λακουβών στον δήμο μου...

Ενας σε κάθε δήμο και θα τους κάνουμε πύραυλους...:D

Sabre
10/04/2006, 14:00
:beer: μέσα και εγώ!

SF
10/04/2006, 14:29
Τροπεα μαν, για τη Ν Σμυρνη εγώ το έχω κάνει ήδη, και με επισημη επιστολή στο Δημαρχείο.

Πήρα τα @@ τους.

Όταν πήγα στην Αστυνομία, μου ειπαν ότι δεν ασχολούνται, είναι θέμα του Δήμου!

ΧΑΧΑ

Όταν βρω ώρα και διάθεση, θα πάω στον εισαγγελέα...

Όλη η Ν. Σμύρνη στερείται ασφάλτου...