View Full Version : Αθηνα πολη της βιας
filippos_hornet
21/04/2004, 14:20
τον τελευταιο καιρο αναρωτιεμαι πως μπορω να μενω και να δουλευω στην Αθηνα και να μην τσακωνομαι 10-100 φορες την μερα για καθημερινα μικροπραγματα (πχ "το στοπ δεν τον βλεπεις", "μην παρκαρεις εδω, η θεση ειναι του γαμπρου μου" κτλ).
Ειχα αποφασισει να μην δινω σημασια με αποτελεσμα να ειμαι πολυ πιο ευτυχισμενος. Χτες ομως καποιος καλος ανθρωπος μου ξεριζωσε το καθρεπτη του αυτοκινητου μου και μαλιστα απο την πλευρα του πεζοδρομιου, στο στενο του σπιτιου μου!!!
Θελω να κανω μια επανατοποθετηση :smokin: για προτεινετε τιποτα.
afrotwin
21/04/2004, 14:42
ego pote derno?
:lol: :lol: :lol:
Μικρή Λουλού
21/04/2004, 14:49
ΓΙΑ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΜΙΛΑΜΕ ???
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ..??(ΚΑΦΕΤΖΗΣ,Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...)
Η ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ..!!!
:beer: :beer:
ean einai gnostos... to provlima, me 150 euro katharises
meta apo kanena 2mhno tha kathete na sou fylaei kai to parking otan leipeis.
:eyepop: :ninja:
PS gia ton kathrefti den ksero
filippos_hornet
21/04/2004, 15:03
κανω ερευνες τωρα, εχω αρχισει να καταγραφω τα αυτοκινητα που παρκαρουν σε αυτη τη θεση καθημερινα. Τα 2 επικρατεστερα ειναι μια καλη αρχη κ. Afrotwin. :ninja:
Μικρή Λουλού
21/04/2004, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
κανω ερευνες τωρα, εχω αρχισει να καταγραφω τα αυτοκινητα που παρκαρουν σε αυτη τη θεση καθημερινα. Τα 2 επικρατεστερα ειναι μια καλη αρχη κ. Afrotwin.
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΙΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ....
ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
afrotwin
21/04/2004, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΓΙΑ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΜΙΛΑΜΕ ???
ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ..??(ΚΑΦΕΤΖΗΣ,Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...)
Η ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ..!!!
:beer: :beer:
ego mia fora pou imouna sto dikastirio giati ixa diri mia grioula
:lol: :lol: :lol:
psema ala m'arese
ida enan geroparakseno pou ixe pai dikastikos enan papakia giati tou ksilose me sfina ton ka8repti mias mpempas pou ixe o melo8anatos
ke o dikastis tous ediokse mono sto diaolo den tous estile :lol: :lol:
ke fisika mono diki den egine
ke epese ke to gelio tis arkoudas......
filippos_hornet
23/04/2004, 09:18
η suzuki δεν αστειευται τελικα. Πρεπει να εχει σπασει ενα αξονακι και η suzuki δινει μονο ολο τον καθρεπτη στην προνομιακη τιμη των 200. :dizzy:
οι καταρες για τον δραστη πιστευω θα τον φανερωσουν δυντομα. και τοτε :evil:
Η Suzuki στα ανταλλακτικα του αυτοκινητου, (ποσο μαλλον στις μηχανες) κοβει κωλους στην κυριολεξια, πιστεψε με, ξερω απ'εξω τις τιμες για τα περισσοτερα ανταλλακτικα των Swift.
Τι μοντελο ειναι το δικο σου?
Μπορεις να τον παρεις ιμιτασιον, (πςςςς...) η απο μαντρες που εχουν τροπετα αμαξιων.