View Full Version : Another sad story
Μπορεί να είναι και λάθος που το γράφω εδώ, μπορεί και να γελοιοποιηθεί όπως πολλά αλλά ήθελα να τα γράψω και όποιος καταλάβει...
Έζησε μέχρι τα 56 του χρόνια σαν να ήταν πάντα 20, δεν άφησε ποτέ κάτι να τον σταματήσει από το να είναι ο εαυτός του. Μεγάλωσε με αυστηρές στρατιωτικές αντιλήψεις και παρολο αυτα η προσωπικότητα του ήταν πάντα ελεύθερων ιδεών και με ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Κοινωνικός, αγαπητός, μα ταυτόχρονα λάτρης της μοναξιάς και της παρέας με τη θάλασσα και τα αστέρια. Όλη του τη ζωή, αγαπούσε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με εντυπωσιακές διακρίσεις στα Ράλι, με έμαθε από μικρό να αγαπώ και να σέβομαι τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Επέλεξε στα 45 χρόνια να φύγει από την αποπνικτική Αθήνα, αφήνοντας τη δουλεία του και να ζήσει στην επαρχία, απολαμβάνοντας τη μαγεία του να ζεις στην επαρχία. Ήταν ο καλύτερος φίλος και ταυτόχρονα γονέας, ήταν ένα στήριγμα που ήξερε πότε να σε αφήσει να φας τα μούτρα σου. Ήταν μάγκας της παλιάς σχολής. Ήταν μόνιμα ερωτευμένος με το γυναικείο φύλο. Ήταν ίνδαλμα για τα παιδιά του και όχι μόνο.
Πατέρα μου λείπεις, να είσαι καλά εκεί που είσαι..
19/4/2002 – 19/4/2006 4 γαμώτο μου.....
Τι να πω τωρα ρε φιλε ... :sick:
Μονο να 'σαι παντα καλα και τον θυμασαι, οπως ακριβως θες εσυ! :(
DimChios
12/04/2006, 00:50
Δεν έχω λόγια...
catmaster
12/04/2006, 01:27
Νομιζω οτι με τον τροπο που εγραψες και με αυτα τα λογια που χρησιμοποιησες θα σε βλεπει και θα χαμογελαει..
Ενα μονο θα πω ...Μακαρι οταν αποκτησω και εγω παιδι να μιλησει καποτες για μενα ετσι οπως εσυ τωρα..
Σου ευχομαι ολοψυχα να ζησεις εκατο ζωες για να τον θυμασαι παντα....
Ειμαι σιγουρη πως η σκια του θα φρουρει παντα τη ζωη και τα ονειρα σου.....
:smokin:
lampros_fazer
12/04/2006, 02:39
Nα'σαι καλά εσύ και όλη η οικογένειά σου να τον θυμόσαστε έτσι ακριβώς όπως τον περιγράφεις..
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μπορεί να είναι και λάθος που το γράφω εδώ, μπορεί και να γελοιοποιηθεί όπως πολλά αλλά ήθελα να τα γράψω και όποιος καταλάβει...
Έζησε μέχρι τα 56 του χρόνια σαν να ήταν πάντα 20, δεν άφησε ποτέ κάτι να τον σταματήσει από το να είναι ο εαυτός του. Μεγάλωσε με αυστηρές στρατιωτικές αντιλήψεις και παρολο αυτα η προσωπικότητα του ήταν πάντα ελεύθερων ιδεών και με ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα. Κοινωνικός, αγαπητός, μα ταυτόχρονα λάτρης της μοναξιάς και της παρέας με τη θάλασσα και τα αστέρια. Όλη του τη ζωή, αγαπούσε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με εντυπωσιακές διακρίσεις στα Ράλι, με έμαθε από μικρό να αγαπώ και να σέβομαι τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες. Επέλεξε στα 45 χρόνια να φύγει από την αποπνικτική Αθήνα, αφήνοντας τη δουλεία του και να ζήσει στην επαρχία, απολαμβάνοντας τη μαγεία του να ζεις στην επαρχία. Ήταν ο καλύτερος φίλος και ταυτόχρονα γονέας, ήταν ένα στήριγμα που ήξερε πότε να σε αφήσει να φας τα μούτρα σου. Ήταν μάγκας της παλιάς σχολής. Ήταν μόνιμα ερωτευμένος με το γυναικείο φύλο. Ήταν ίνδαλμα για τα παιδιά του και όχι μόνο.
Φίλε μου μιας και οι ημερομηνίες που γράφεις διαφέρουν κατ' ελάχιστο από τις αντίστοιχες δικές μου, μου θύμησες πολλά....
Να είσαι καλά να θυμάσαι πάντα τις όμορφες στιγμές.....
Δυστυχώς όλοι μας χρωστάμε και πρέπει να ξοφλήσουμε κάποια τέτοια γραμμάτια στην ζωή μας.....
makis206
12/04/2006, 07:34
Να είμαστε όλοι καλά και να θυμόμαστε τους ανθρώπους που μας άφησαν για λίγο, πάντα όμως μας καμαρώνουν απο ψηλά μέχρι τη στιγμή που θα τους συναντήσουμε ξανά...
:beer: :beer: :beer:
Είναι δύσκολο πολύ...αλλά θα είναι με το δικό του τρόπο μαζί σου όπως και εσύ θα τον έχεις με το δικό σου τρόπο μαζί σου.
:a35:
niotho pos oti po tha einai ligo...
euhomai otan kleineis ta matia sou na ton niotheis ekei... na se stirizei...
rsp, molis akousa kati to opoio tha ithela na to moirasto mazi sou:
'ola exoun ena telos xoris omos na stamatoun'
diabase pali tin perigrafi pou mas edoses. oles aftes oi skepseis kai ta biomata tha se sintrofeuoun gia panta.
koita psila kai xamogela tou... tha se dei kai tha to antapodosei
Χωμάτινος
12/04/2006, 08:32
..
Gandalf dr685sm
12/04/2006, 08:53
το κομμάτι που αγάπησες πάνω του , ζεί μαζί σου... και φαίνεται απο την περιγραφή που μόλις έδωσες...
Gandalf
γεροπιτσιρικος
12/04/2006, 10:12
Μακάρι να μπορούσα να νιώσω ή έστω να μπορούσα να εκφραστώ.
Έχω μπλοκάρι. Τις προάλλες έπρεπε να ρωτήσω την Μα πότε έφυγε ο δικός μου. Ίσως είναι νωρίς ακόμα για μένα να μπορέσω να βγάλω αυτά που νιώθω.
Έχω παγώσει.
Τον πρόλαβα ελάχιστα τον πατέρα σου, αλλά έχω ζήσει εσένα και την αδελφή σου και αυτό και μόνο μου έχει επτρέψει να ξέρω τι άνθρωπος ήταν.
Να τον θυμάστε πάντα.
If you can keep your head when all about you
Are losing theirs and blaming it on you,
If you can trust yourself when all men doubt you,
But make allowance for their doubting too;
If you can wait and not be tired by waiting,
Or being lied about, don't deal in lies,
Or being hated, don't give way to hating,
And yet don't look too good, nor talk too wise:
If you can dream-and not make dreams your master;
If you can think-and not make thoughts your aim;
If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two imposters just the same;
If you can bear to hear the truth you've spoken
Twisted by knaves to make a trap for fools,
Or watch the things you gave your life to, broken,
And stoop and build 'em up with worn-out tools:
If you can make one heap of all your winnings
And risk it on one turn of pitch-and-toss,
And lose, and start again at your beginnings
And never breathe a word about your loss;
If you can force your heart and nerve and sinew
To serve your turn long after they are gone,
And so hold on when there is nothing in you
Except the Will which says to them: "Hold on!"
If you can talk with crowds and keep your virtue,
Or walk with Kings-nor lose the common touch,
If neither foes nor loving friends can hurt you,
If all men count with you, but none too much;
If you can fill the unforgiving minute
With sixty seconds' worth of distance run,
Yours is the Earth and everything that's in it,
And-which is more-you'll be a Man, my son!
If (Rudyard Kipling)
:a35: :a35: :a35: :a35:
BELZEBOYLIS
12/04/2006, 10:37
...
:sad: :sad: :sad: κουραγιο ρε αγαπη....
19/4/2002 - 19/4/2006
:sad: :sad: :(
+1
21/3/97 - 21/3/06 => 9...
.
44496
makis206
12/04/2006, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:sad: :sad: :(
+1
21/3/97 - 21/3/06 => 9...
.
Γιώργη αφού κατάφερες να κρατήσεις αυτό το χιούμορ κι αυτό το γέλιο που άκουσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, έχεις κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για σε βλέπει και να σε καμαρώνει...:winka:
Κeep going like this.
:beer: :beer:
44500
athandim
12/04/2006, 11:53
....................................
:sun:
Kortenaer
12/04/2006, 12:51
...σε περιμενει στο "τερμα"......... να κανεις και εσυ την "διαδρομή" σου.....φροντισε να γραψεις καλο χρονο.....οπως ο ιδιος
:)
afrotwin
12/04/2006, 14:08
megale kitaksou ston ka8repti na dis ti kalo exi kani aftos o an8ropos ke kane ke esi to idio kalo gia ta pedia sou
se afti tin zoi oloi taksidevoume me ena isitirio xoris girismo
den ine afto pou exi simasia.
pio simantiko ine ti afinoume piso mas
ke aftos o an8ropos afise kati poli simantiko
pistepse me
xoris kamia dia8esi.......
makari oloi i an8ropoi na afinane tetious an8ropous piso tous
Για όλους έρχεται μια μέρα που χάνει κάποιον δικό του, είτε νωρίς στη ζωή του είτε αργά!! Μέσα στην καρδιά σου να ζει για πάντα και πάντα θα νοιώθει περίφανος.
Κουράγιο γι' αυτές τις δύσκολες μέρες!!!!
44767
Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, με το τρόπο του ο καθένας με στήριξε και έστω και λέγοντας πράγματα που ήξερα, ήταν ωραίο να τα ξανά ακούσω. Σε ποστ σαν αυτά είναι που φαίνεται τι φόρουμ είναι το μότο και γιατί είμαστε κολλημένοι με αυτό. Ακόμα και αν υπήρχε κόσμος να σπαμαρει, που δεν έγινε, δεν θα είχε σημασία γιατί στο σύνολο ήσασταν όλοι λες και είμαστε χρόνια φίλοι. Οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν, οι άνθρωποι που έχουμε πει και 5-10 κουβέντες, οι φίλοι και οι συγγενείς, Σας ευχαριστώ όλους. Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για την οικογένεια μου και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, αποδείξατε ότι καλά έκανα.
RSP proud son of EL NAK
adam_tsouk
13/04/2006, 09:25
να σαι παντα καλα Πανουρια...
makis206
13/04/2006, 09:36
Ακόμα και αν υπήρχε κόσμος να σπαμαρει, που δεν έγινε, δεν θα είχε σημασία γιατί στο σύνολο ήσασταν όλοι λες και είμαστε χρόνια φίλοι.
Είναι ότι ομορφότερο διάβασα σ'αυτό το φόρουμ.
Πραγματικά συγκινήθηκα και είναι και πρωί, και είμαι και στη δουλειά..
Είναι όλο το νόημα αυτού που πρέπει να νοιώθουμε με το που κάνουμε sign in.
:beer: :beer: :beer: