View Full Version : Cart Day Μεγάλη Τρίτη 18/4/2006
Δε βαριεσαι μεσα και γω.
Ετσι και αλλιως δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος:rotflmao: :wave2:
:evil:
26. Jackie Crs-k Stewart (Tyrell-Africa) :D
adam_tsouk
18/04/2006, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:evil:
26. Jackie Crs-k Stewart (Tyrell-Africa) :D
:eyepop: :eyepop:
τι ειπες τωρα;
:hypnotize :hypnotize
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ!!!!!!
:D :D
Αμαν χαμος!
Θα παει κανεις πιο νωρις για κανα καφεδακι;
Λεω κατα τις 8 το αργοτερο να ειμαι εκει.:wave2:
adam_tsouk
18/04/2006, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αμαν χαμος!
οχι ρε!
τεμπελοσκυλο!
:lol: :lol:
(εχουμε 8:40 ραντεβου στη Ρενω, αν θες ελα εκει)
:wave2:
Αμαν χαμος!
Εγω στις 8:00 εχω δουλιτσα που μαλλον 8:15 θα την εχω τελειωσει ...
Οποτε τοτενες θα ξεκινησω ... :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
οχι ρε!
τεμπελοσκυλο!
(εχουμε 8:40 ραντεβου στη Ρενω, αν θες ελα εκει)
Αχ Αδαμαντιε!
Ασχημο πραγμα η ανεργια:rotflmao:
adam_tsouk
18/04/2006, 17:37
Αχ Αδαμαντιε!
Ασχημο πραγμα η ανεργια:rotflmao:
ασε, ξερω περισσοτερα απο σενα περι του θεματος.... :winka:
ελα σπιτι να σε κερασω συκαλακι
ασε, ξερω περισσοτερα απο σενα περι του θεματος.... :winka:
ελα σπιτι να σε κερασω συκαλακι
Ου ρε που θα κερασεις συκαλακι:rolleyes:
Θα σε κερασω τσαγακι εγω στη Μπιστα:rotflmao:
adam_tsouk
18/04/2006, 17:41
Ου ρε που θα κερασεις συκαλακι:rolleyes:
Θα σε κερασω τσαγακι εγω στη Μπιστα:rotflmao:
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ!!!!!!
:D :D ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ.
ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΩΡΟ ΜΕ ΤΟ ΞΟΥΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ....ΣΤΟ 23ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ.
ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΟΥΠ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΥΡΕΣ.
:lol: :rotflmao:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ:mad:
ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΣΙΚΕ.
Ο ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΚΑΤΕΜΙΤΗΣ ΠΑΠ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ
(ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥΣ)ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ
ΑΓΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΟΛΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥ το νο28ΚΑΡΤ Καθαρισε τον αγωνα.
ΤΥΧΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΤ ΞΑΝΑ.
ΤΥΧΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤ ΑΥΤΟ ΠΕΦΤΑΝ ΜΠΟΥΝΟ-
ΚΛΩΤΣΟ-ΚΟΥΤΟΥΛΟ-ΤΡΑΠΑΖΟ-ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΚΑΙ Ο
ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ...ΓΑΛΛΙΚΑ ΛΟΓΩ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
Ο ΔΕ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΙΝΓΑΧΟΝΤΑΚΙΑΣ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ
ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΧΡΕΗ ....ΣΚΟΥΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
Ο ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣ ΚΑΤΣΑΙ ...ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ
ΕΒΛΕΠΕ DVD ΑΣΕΜΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.(ΣΟΥΖΕΣ,ΕΝΤΟ ΚΛΠ)
Ο ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ
ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ 30"(ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ 7 ΣΤΡΟΦΕΣ).
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 30 ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ
Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ(ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ...ΛΟΥΗΣ.
ΜΕ ΧΡΟΝΟ 1.08 ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ....ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ.
ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΣΤΟΥΣ ΖΕΤΟΚΑΤΕΜΑΔΕΣ.
ΟΜΕΡΤΑ ....ΛΕΜΕ
:beer:
adam_tsouk
18/04/2006, 23:13
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω καταγγελω το οτι ολα τα καρτ που επερνα ξαφνηκα γινοντουσαν πιο αργα!
ΣΑΜΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
18/04/2006, 23:16
και να πω οπτι ο ΚΤΜας bad boy ηταν πιο αργος και απο ταινια του Αγγελοπουλου!
Ολο λογια....
και να πω οπτι ο ΚΤΜας bad boy ηταν πιο αργος και απο ταινια του Αγγελοπουλου!
Ολο λογια.... ΑΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
:lol: :rotflmao: :bigcry:
:a26:
ΡΕ ΣΥΥΥΥΥ??????
ΔΕΝ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙΣ?
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
........................
Ο ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΥΡΟ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ
ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ 30"(ΕΚΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ 7 ΣΤΡΟΦΕΣ).
........................
Εφυγες νωρις μαλλον ... :smokin:
Τι να πω...μερικοι πιαστηκαν κοροιδα και τους πασαρανε κατι μπρικια για Καρτ.
Πρωτο session:Μονο η σκια μου δεν με περασε με αυτο το ρημαδι το 5:sad: Χρονος 1.11.1xx
Δευτερο session: Βουταω το 35 και βελτιωθηκε καπως η κατασταση.Αργουσαν να με περασουν αλλα μολις γινοταν αυτο δεν τους μαζευα με τιποτα λεμε:bigcry: Χρονος:1,09,08x
Διαιτα ρε φουστηδες διαιτα και θα δειτε τι θα παθετε... :rotflmao:
Εεεετσι!!! Ετσι!!! :D
Γραφτε και κανα χρονο για να ψαρωνω ... :cool:
Στην πρωτη μου εισοδο, ΜΟΝΟ ο ΠΑΠ (που ειχε το 28) μου εριξε 6 ΔΕΚΑΤΑ του δευτερολεπτου (1:05:975 με 1:05:3χχ), οταν αρχισα να το τρεχω μετα τα μισα (μεχρι να μαθω την πιστα και πως οδηγιεται αυτο το πραμα), κι εχοντας διαφορες καμπιες μπροστα μου να περασω ... :lol:
Στο καπακι μπαινει ο φιλος του ο Γιωργος (αγωνιζομενος με καρτ) και με το ιδιο καρτ του ριχνει 1 δευτερολεπτο ...
Εεεε ...
Μπηκα και δευτερη φορα ... :smokin:
Και που 'στε .... Εχω παρει τυπωμενο το γυρολογιο ... :winka:
Και ΔΕΝ θα μιλησω ΜΟΝΟ για το ταχυτερο γυρο ... :evil:
Να χαιρεστε που δεν μπηκα μεσα
Την επομενη φορα δεν χαριζομαι
:a44: :a2: :a48:
Εγώ ξέρω ότι ο Mονόλυκος μας δάγκωσε όλους κανονικά.
Στο 2ο session πήγα να δαγκώσω τη Λίνα σε μια στροφή αλλά μετά απο στενή επαφή έφαγα χώμα :lol:
Είμασταν γύρω στα 30 άτομα πολύ panic λέμε αλλά ήταν καλά.
O pap είχε πάρει το 28 που ήταν ίδιας δυναμμικοτητας με τα άλλα:D για αυτο με περασε σαν σταματημενο την 1η φορα και βεβαια μετα στις ευθειες χανόταν πολυ χαλαρα.
Στην κάμερα του katsai πρέπει να έχω και το τετακε του crs την ώρα που πήγε να φάει το Mitsos1.
Που σε ρε κοτς για πες
maintenance
19/04/2006, 08:37
Kαταγγέλω............................δολιοφθορά, και κολλητιλίκια, και γλυψίματα..............και άλλα πολλά.
αποσύρομαι, για να απολαύσω την φράπα μου παρέα με :smokin:
ktm640lc4
19/04/2006, 08:40
Καλημερα.
Εγω εχω να πω το εξης οτι με ενα αργο καρτ γυριζα στο 1,6 δηλαδη 2 δευτ πιο αργα απο το πιο γρηγορο καρτ.:D
Αισχος, αλλα αφου στο χαρτι με ειχαν γραψει στο γκαντεμ team αντι για KαTεM TEAM με επιασε η γκαντεμια και πηρα την μουφα. Λογικο ?:lol:
Με μουφες θα παω μπροστα?
[i]
Στην κάμερα του katsai πρέπει να έχω και το τετακε του crs την ώρα που πήγε να φάει το Mitsos1.
Που σε ρε κοτς για πες [/B]
δυστηχως camera τελος
αφου φυγαμε σταση στα γουδης για μασα
στην εξοδο σπασμενο τζαμι και camera ΦΤΕΡΑ...
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ...
maintenance
19/04/2006, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
δυστηχως camera τελος
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ...
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
δυστηχως camera τελος
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ...
Οχι ρε π@#στη μου ... :eek: :eyepop: :sick:
ktm640lc4
19/04/2006, 09:02
Μαλακια εγινε. Κριμα. :sick:
Να τα πιασεις να τα .............. τα κωλ.........δα. Αλλα σιγα μην τους βρεις θα μου πεις......
Μου εχει τυχει και σε καταλαβαινω.
δυστηχως camera τελος
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ...
Ti ειπες τωρα :mad:
costas81
19/04/2006, 09:09
Εγω στη πρωτη βολτα παιρνω το 32.Βημα δεν πηγαινε μου ριχνανε γυρο για πλακα!
Παρ ολα αυτα 1.09.233
Στη επομενη βολτα λεω θα παρω το 28 που πεταγε!Δεν προλαβαινω να γυρισω ενα γυρο (1,06,862) και μενω απο βενζινη!
Μου δινει το παλικαρι το 35!Αλλο χαρβαλο και αυτο!
Παρ ολα αυτα 1.06.016!
Η ΚΑWASAKI ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΟΝ....
1.04.111
adam_tsouk
19/04/2006, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
1.04.111
(ευτυχως!)
:lol: :lol: :lol:
ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
φωτα!!!!
κινητηρες να ουρλιαζουν στο μαξ των στροφων!!!
λαστιχα να στριγκλιζουν δαιμονισμενα....
πιο κατω βλεπω το φιλο πιλοτο jackie stewart να δινει συνεντευξη στο eurosport..τον χαιρεταω ...μου κλεινει το ματι αφου ο δημοσιογραφος τον εχει βομβαρδισει με ερωτησεις...τοσα χρονια στις πιστες κλπ κλπ
πιο κατω βλεπω τον alain sniper να συζηταει με τους μηχανικους του για το setup ..ισως πρεπει να μεγαλωσουμε το μεταξονια ..στη κ8 το αμαξι ντριφταρει ελαφρως
o rossi κοβει βολτες σκεφτομενος τη διαδρομη
o kimi τσακωνεται με τους μηχανικους διοτι ο κινητηρας στις ψιλες εχει καποιους δισταγμους
Παω προς το γραφειο πιλοτων και βλεπω τον αληταρχη tigkas να καταρτιζει τη λιστα προκριματικων
Γεια λεω ρε fernando
βρε καλως το button
που ειμαι
3ο γκρουπ
οκ
ριχνω μια γρηγορη ματια στη πιστα και βλεπω γνωστη φατσα να τραβαει φωτο.
Καθομαι απο πανω απο τα πιτς....εχει νυχτωσει για τα καλα ..αναβω τσιγαρο και χαζευω τα αυτοκινητα να περνανε σκιζοντας το σκοταδι...που και που φωτιζεται απο σπιθες καθως το εμπρος ψαλιδι χτυπαει βιαια στα κερμπ....ακουω διπλα μου τον Shumacher να ουρλιαζει απο τον ασυρματο εχω τονους υπερστροφης και το καρτ ψαρευει με τα 200...οκ του λενε φερτο μεσα να το δουμε ισως θελει λιγες μοιρες κατω η πισω πτερυγα
Απο μακρυα βλεπω το μηχανικο μου να μου κανει νοημα ολα οκ...honda βλεπεις...ειχαμε καποια προβληματα στο παρελθον με το traction control αλλα τωρα ολα οκ δοξα το θεο.
χαιρεταω και τα υπολοιπα παιδια λεω και ενα γεια και μια ερωτηση σε ενα πιλοτο που στο προηγουμενο αγωνα ειχε φερει τουμπες και ειχε ενα ασχημο χτυπημα αλλα νταξ αναρωνει ολα οκ...σε αυτο το παιχνιδι ολα παιζουν και ειναι μερος του τα χτυπηματα
πινω ενα ισοτονικο τσαι θελει υγρα το αθλημα..και αλλο τσιγαρο...ενα καρτ περναει ντριφταροντας και τραβαει και ενα σκασιμο με φλογα ..αποτομο κοψιμο γκαζιου και παλι τερμα γκαζι για την αριστερη λιγο μετα τα πιτς και χανεται ωσπου να τον ξαναδω..παιζω με τα στραπς της φορμας μου...νευρικοτητα;μπα μαλλον ανυπομονησια...ερχεται ο fernando
εχω μια αλλαγη
τι ρε συ
θες να μπεις τωρα εχω αλλαξει λιγο τη λιστα
κοιταω γοργα στο μηχανικο..μου κανει νοημα οκ
του λεω no prob
στα μεγαφωνα δινουν 3 λεπτο για να παμε στα πιτς να μπουμε
παιρνω κρανος γαντια
πλησιαζω στο σταντ της honda βλεπω το θηριο να περιμενει ενας μηχανικος κανει καποιες ρυθμισεις στη μπροστινη πτερυγα μιση μοιρα ακομα εχει κοψει ο αερας οποτε θελει λιγο βοηθεια .
Μπαινω μεσα στο σφικτο κοκπιτ συνδεω ενδοσυνενοηση ..ακουω το ολα οκ με μπαινει η φορητη μιζα και με ενα βρυχηθμο ο 8 κυλινδρος παιρνει μπροστα διπλα ο fidibaldi εχει προβλημα με τη τηλεμετρια μεχρι να φτιαχτει πιανουμε κουβεντουλα...καλο παιδι τα λεγαμε στο lemans πριν καιρο..πιο πισω ο alain ειναι απασχολημενος με τη γωνια καστερ και συνοφρυωμενος μιλαει στους μηχανικους...ξανασβυνουμε υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τη τηλεμετρια τσεκαρουν ολονων....η ζεστη ειναι αρκετη..ο fidibaldi κουναει αρνητικα το κεφαλι...ξαναμπαινουν οι κουβερτες στα λαστιχα...σε λιγο ολα οκ παιρνει παλι μπροστα η ολη φαση...μας κανουν νοημα να φυγουμε πρωτος αναγνωριστικος πρωτη αριστερη και μετα δεξια τα λαστιχα κρυα...γκαζι 12 16000 στροφες και υπερστροφη ελεγχομενη...ξανα δεξια για να φτασω στο πρωτο εσακι εχω πολλα ηδη και στριβω στην δεξια και :eyepop: ... βλεπω στη κορυφη του S μια red bull αναποδα να με κοιταει πανω στη γραμμη μου....σκατα λεω δεν προλαβαινω ηδη ειμαι με αναποδα φρενα και τερμα δεξια...ο αριστερος τροχος χτυπαει βιαια τον αριστερο της red bull ευτυχως εχω τιμονι μπαινω στα χωματα..το σασι καταπονειται σκληρα κραταω τις στροφες σταθερες για να κολλησω μεσα και ξαναβγαινω στην ασφαλτο λιγο γκαζι και παιρνω παλι τη γραμμη...γαμωτ γαμωτ εχω πολλες σκονες στα λαστιχα ελπιζω να μην εχω και παραμορφωση ελαστικου παρακατω πιεζω λιγακι για να δω ολα οκ..ακουω και απο τα πιτς οτι η τηλεμετρια ειναι οκ...στην ευθεια πριν τα πιτς παταω τερμα γκαζι και ο κινητηρας ουρλιαζει τελειωσε ο αναγνωριστικος...απο εδω και μπρο ς το κεφαλι κατω.
Τα g στη δεξια των πιτς καταπονουν σωμα και χερια πιο κατω αφου εχω περασει και το s φτανω στη παραμπολικα πολυ υπερστροφη ..τερμα αναποδα σκατα αλλα αποφευγω το τετακε στα δυο σετ δεξιων βγαινω με γκαζι και το traction control κανει υπερωριες για να κρατησει τα αλογα του honda κινητηρα χμμ επιτελους δουλευει σωστα το λαμπακι στο κοκπιτ μου το υπενθυμιζει...ξανα δεξια αριστερη αριστερη δεξιααααα υπερστροφη ανοιγμα γραμμης φτανω στην δεξια και μετα σημαδι στη κορυφη της στροφης με ολα ακουω το τροχο να χτυπαει πανω στα κερμπς και το τιμονι κλοτσαει αφου ολο το σασι ειναι στον αερα για καποια χιλιοστα φτανω στην δεξια πριν τα πιτς...σημαδευω παλι τα κερμπς και τα g ειναι πλεον στο 4 ελπιζω να κρατησει η αναρτηση με τετοια πιεση βλεπω ταμπελα χρονου πρεπει να πιεσω.
Περναω στη επομενη δεξια με τα τεσσερα να γλυστραω ελαφρα και μετα αποτομα να δαγκωνουν κοβω αριστερα με ολα και μετα δεξια και παλι δεξια και βλεπω παλι τη red bull μπροστα μολις εχει επανελθει απο τετακε...πολλα προβληματα αυτη η ομαδα με το στησιμο ο πιλοτος ηρωας!!!Κολαω πισω του η διαφορα ιπποδυναμης ειναι εμφανης αλλα δεν εχω χωρο να περασω βαζω μουρη αλλα δεν μου αφηνει χωρο φρενααααααα καπνοι...easy easy ακουω...ρε δε γαμ...τε θα τον περασω φτανουμε στο s και κανω ψαλιδιες αλλα διχως μελλον ...βλεπω τη θερμοκρασια ειμαι αρκετη ωρα πισω του και ανεβαινει φτανουμε στη παραμπολικα προσπαθω παλι απο μεσα τιποτα ερχεται τα δυο σετ δεξιων μπαινω παλι απο μεσα...μπαμ ακουμπαμε τροχο τροχο η red bull κουναει βιαια το κωλο της...χαχα τι εχω να ακουσω μετα στα πιτς επομενη δεξια η red ειναι εκτος γραμμης πλεον και χωραω τερμα γκαζι ισα που προλαβαινω εχω και εγω σκατα γραμμη φρενα τερμα τιμονι και τερμα γκαζι στην εξοδο το traction εχει τρελλαθει αλλα βασταει γερα...ουφ περασα καιρος να κανουμε κανα χρονο γιατι μας βλεπω να μαζευουμε σαλιγκαρια με τουτα και ταλλα με εχουν περασει αλλοι δυο 3 γυροι ακομα 1.08 πιο κατω πρεπει παω..επομενος γυρος καθαρος 1.07.5 και ο τελευταιος 13ος γυρος 1.07.213 και τελος προκριματικων στο γκρουπ μου απο πιτ μου λενε 4ος καλα ειναι λεω.
σταματαω στο stand κατεβαινω μουσκεμα βλεπω και τους αλλους καταπονημενους βλεπω και τον οδηγο της red οκ μου κανει καποια στιγμη φοβηθηκα οτι θα περασεις απο πανω μου μου λεει...ειχε δικιο και εγω το ιδιο φοβηθηκα εκεινη τη στιγμη αλλα ολα οκ.
Τσιγαρο κουβεντα με τους μηχανικους η αριστερη μπρος αναρτηση θελει ρυθμιση λιγακι απο τα χτυπηματα..εκατσα σε μια καρεκλα και βλεπω το αλλο γκρουπ ετοιμο να ξεκινησει...μια επομενη μαχη ξεκιναει καλη τυχη παιδια!!!!
ktm640lc4
19/04/2006, 09:30
Βασικα εμενα μου αρεσε πολυ η ολη φαση.
Απο την ρεναουλτ που ξεκινησαμε μεχρι και το τελος.
Πολυ ωραια περασα προσωπικα, λιγο αγχωθηκα με τον sniper οταν του ειπα ποιος ειμαι και μου λεει αααααααα εσυ εισαι? Νομιζα οτι θα κατεβει απο το καρτ να με αρχισει στην φαπες.:dizzy: :lol:
Περα απο την πλακα παντως, μου αρεσε η ολη φαση απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Σιγα σιγα ελπιζω να σας γνωρισω ολους.
Ειχαμε και ενα μικρο μπλοκο στο φευγα, αλλα τα παιδια ηταν ενταξει και την καναμε με ελαφρα και παντιλικια. Το ζητησαν αλλωστε.:lol: :lol:
Τους φιλικους μου χαιρετισμους σε ολους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
φωτα!!!!
..........................
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
(ευτυχως!)
:lol: :lol: :lol:
Τι ευτυχως ρε ? :mad:
Θελουμε ντοκουμεντα !!! :wacko:
adam_tsouk
19/04/2006, 09:36
Τι ευτυχως ρε ? :mad:
Θελουμε ντοκουμεντα !!! :wacko:
ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ!
maintenance
19/04/2006, 09:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
[B]ωρα 9:40 φτανω στη πιστα...
φωτα!!!!
AKΡΙΒΩΣ......έτσι έγιναν......
:beer: :beer: :smokin: :beer: :beer:
fazerakis
19/04/2006, 09:42
1.04.111
Μόνο που είσουνα με το ΤΟΥΜΠΑΝΟ Νο2. Σε είχα ρε με το Νο 34 χρέπι.
1:04:441
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Μόνο που είσουνα με το ΤΟΥΜΠΑΝΟ Νο2. Σε είχα ρε με το Νο 34 χρέπι.
1:04:441
Εδω υπαρχει ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της αληθειας !!! :mad:
Νοτοκουμεντα please ... :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ... 1.04.111
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΟΥ , ΠΟΙΟΣ , ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ...
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ... ΒILLGEO, COSTAS81, KTM640LC4
KAWA RULES ONCE AGAIN..
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟ Νο2 ΦΥΣΑΓΕ.....
KAWA RULES ONCE AGAIN..
Μια φωτο απο το φυλλο του γυρολογιου, θα ηταν ΤΡΑΝΗ αποδειξη ... :p
ktm640lc4
19/04/2006, 10:01
Οντως το 2 πηγαινε αερα, ταπα, μαλλιοκουβαρα.
Η φαση ειναι οτι την αλλη φορα δεν θα πανε αυτα, αλλα καποια αλλα. Παντα ετσι γινεται.
Επισης να πω οτι. Πρεπει να χασω μερικα κιλα 98 κιλα δεν κανουν για καρτ γαμωτο. :lol:
Και δευτερον, ευτυχως αυτην την φορα δεν εφυγε καμια ροδα.:lol: :lol:
Πολυ καλος ο χρονος επισης. 1.4:eyepop:
fazerakis
19/04/2006, 10:09
Εδω υπαρχει ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της αληθειας !!! :mad:
Νοτοκουμεντα please ... :evil:
Ρώτα τον PPPPPAV που με έβλεπε πίσω του σε όλους τους γύρους. όταν έκανε το 1:04:111.
Ντοκουμέντο: Δες στην ίδια λίστα που έκανε ο PPPPPAV το χρόνο του Νο34.
Πιστέύω ότι αρκει.:smokin:
Αν θες βέβαια σου φέρνω ντοκουμέντο με χρόνο 1:00:330 από προηγούμενη φορά. :smokin:
Ρώτα τον PPPPPAV που με έβλεπε πίσω του σε όλους τους γύρους. όταν έκανε το 1:04:111.
Ντοκουμέντο: Δες στην ίδια λίστα που έκανε ο PPPPPAV το χρόνο του Νο34.
Πιστέύω ότι αρκει.:smokin:
Αν θες βέβαια σου φέρνω ντοκουμέντο με χρόνο 1:00:330 από προηγούμενη φορά. :smokin:
Οσο δεν ημουν "μεσα" εβλεπα τους χρονους.
Το 1:04:111 το ειδα απο τον Γιωργο (φιλο του gixerpap) που ειναι αγωνιζομενος και μου ειπε οτι ΔΕΝ γραφει στο Forum ... :(
Προηγουμενα εγω ΔΕΝ ξερω μιας και ΠΡΩΤΗ φορα μπηκα ... :wacko:
ktm640lc4
19/04/2006, 10:16
Βασικα την αλλη φορα πρεπει σε καθε κοντρα των 8 να γραφτει και το nick του καθενα διπλα απο το νουμερο του καρτ.
Ευκολο να γινει και δεν θα υπαρχει αμφιβολια μετα ποιος εκανε τι και πως.
Ιδεα. Να βρουμε μια πιστα που να εχει ιδια καρτ απο θεμα δυναμης.
Βεβαια απο την αλλη θα χασουμε την καζουρα που γινεται μετα το event. Εγω πηρα αργο, εσυ πηρες χρεπι, εγω πηρα γρηγορο, σε ελιωσα, σε περασα απο πανω και λοιπα ωραια......
:lol:
Τελικα δεν καταλαβα το 1.4.111 ποιος το εκανε?
1.07.336......
το μοτέρ κρέμμαγε μετά από ντριφτ...
το 28 απλά δεν στεκόταν (ή δεν μπορουσα εγώ στον 1ο session - ματά το καβατζώσαν άλλοι και κάποιος του ρήμαξε τον ένα τροχό) στην γραμμή και ντρίφταρε απίστευτα...
μήπως να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε ένα RX-8? :lol:
:smokin:
ο γιωργακης γαμω τα παιδια ειμασταν μαζι στο δευτερο σεσιον και πηγαινοντας χαλαρα εκανε αυτο το χρονο βασικα μου ειπε ολη τη πιστα τερμα γκαζι και μονο στο κατω σετ των δυο δεξιων παταγε ακαριαια φρενο για να κοψει το ντριφτ για να μην λιγωνει το καρτ.
Περα απο καθε πλακα βασικα ειναι θεμα γραμμης και γνωσης για να κανεις καλους χρονους με ενα καλης καταστασης καρτ...εκει που ελεγες χρηστο οτι εκοβες γκαζι
fazerakis
19/04/2006, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Τελικα δεν καταλαβα το 1.4.111 ποιος το εκανε?
Τελικά ούτε εγώ! Ξέρω μόνο ότι γύρισα 1:04:44κάτι στο ίδιο session που κάποιος γύρισε 1:4:111. Αυτά θα υπάρχουν στις λίστες.
Την επόμενη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα.
Ακούς εκεί να μας βγάλουν και φουντουκέμπορες. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ο γιωργακης γαμω τα παιδια ειμασταν μαζι στο δευτερο σεσιον και πηγαινοντας χαλαρα εκανε αυτο το χρονο βασικα μου ειπε ολη τη πιστα τερμα γκαζι και μονο στο κατω σετ των δυο δεξιων παταγε ακαριαια φρενο για να κοψει το ντριφτ για να μην λιγωνει το καρτ.
Περα απο καθε πλακα βασικα ειναι θεμα γραμμης και γνωσης για να κανεις καλους χρονους με ενα καλης καταστασης καρτ...εκει που ελεγες χρηστο οτι εκοβες γκαζι
Ξερω σε ποια σημεια εκανα "λαθη" κι εχανα χρονο ...
Σε εκεινο το σημειο οντως επρεπε να σηκωσεις λιγο το ποδι απ' το γκαζι, αλλα εγω ΔΕΝ το εκανα (κι ας ηξερα οτι ειναι λαθος) γιατι ειχε πιο πολυ πλακα ντριφταροντας ... :smokin:
Loudovikos
19/04/2006, 10:29
Σε ποιο session το κανατε? Αν εισασταν στο πρωτο group και πρωτο session το
χρονομετρο δεν εγραφε σωστα.
Το ρεκορ πιστας με τα νοικιαρικα ειναι 1.02.χχχ απο ενα πιτσιρικο.
1.05.199 πισω απο τον crs εγω!:alien: :alien:
καλα απο πλακα αλλο τιποτα ειδικα εκει ολο ντριφτ..γιαυτο και οι χρονοι ειναι για το φουτσο
fazerakis
19/04/2006, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Το ρεκορ πιστας με τα νοικιαρικα ειναι 1.02.χχχ απο ενα πιτσιρικο.
Λάθος
Το ρεκόρ που έχω δει είναι 59.7χχ από ένα Άγγλο της ομάδας της Vodafone στα Europe Corporate Games που γίναν το Νοέμβριο.
δυστηχως camera τελος
ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ ΓΑΜΩ... :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τι είπες τώρα???
μλκ...
Λάθος
Το ρεκόρ που έχω δει είναι 59.7χχ από ένα Άγγλο της ομάδας της Vodafone στα Europe Corporate Games που γίναν το Νοέμβριο.
Αργοτερα ...
Οταν εφυγαν ολοι και συζηταγαμε με τον ιδιοκτητη φιλο του gixerpap, ακουσα και για πιο τρελο χρονο ...
Για 0:46:κατι ... :eek: :eyepop:
Επισης ειπαμε, μεταξυ αστειου και σοβαρου, να διοργανωσουμε και καποιο event για το Moto.gr, με κυπελα για τους 3 πρωτους π.χ. ... :winka:
Φυσικα ΔΕΝ μιλαμε για αγωνα, για να ΜΗΝ εχουμε "τρακαρισματα", αλλα για ΧΡΟΝΟΥΣ ... :cool:
Θα το συζητησουμε καποια στιγμη φανταζομαι ... :smokin:
Loudovikos
19/04/2006, 10:44
Λάθος
Με τα νοικιαρικα!!! :eyepop: :eyepop:
Εγω το ειδα σε ενα χαρτι που ειχε κρεμασμενο στο bar και ελεγε οποιος κανει καλυτερο χρονο κερδιζει επιπλεον κουρσα. Επιπλεον μου ειπε το παιδι που το εχει οτι ηταν ενα πιτσιρικι.
ktm640lc4
19/04/2006, 10:45
Παντως η πιστα δεν ειναι για φρενο, πουθενα.
Μπαινει για πλακα χωρις ντριφτ παντου χωρις να σκεφτεις καν να σηκωσεις το ποδι απο το γκαζι.
Οταν εννοω χωρις ντριφτ εννοω να μην σου γυρισει το καρτ. Οταν παει με τα 4 δεν το θεωρω ντριφτ.
Οποιος εχει μπει πιστα με μοτο θα ξερει καλυτερα. Εγω δεν εχω μπει ποτε. Μονο καρτ.
Η πιστα ειναι μονο για διχρονα, κανα ROTAX 125, κατα την ταπεινη μου γνωμη.
Παντως η πιστα δεν ειναι για φρενο, πουθενα.
Μπαινει για πλακα χωρις ντριφτ παντου χωρις να σκεφτεις καν να σηκωσεις το ποδι απο το γκαζι.
Οταν εννοω χωρις ντριφτ εννοω να μην σου γυρισει το καρτ. Οταν παει με τα 4 δεν το θεωρω ντριφτ.
Οποιος εχει μπει πιστα με μοτο θα ξερει καλυτερα. Εγω δεν εχω μπει ποτε. Μονο καρτ.
Η πιστα ειναι μονο για διχρονα, κανα ROTAX 125, κατα την ταπεινη μου γνωμη.
drift = γλύστριμα
γύρισμα πέραν των 180 μοιρών = τετακέ.....
ΤΜ125 ξερό :winka:
Πάντως.... μετά από τα τρακτέρ (= καρτ) η μηχανή φαινόταν βελούδο..... ουτε κραδασμοί ουτε τίποτα... ακόμα και στις 12Κ :D
fazerakis
19/04/2006, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Με τα νοικιαρικα!!! :eyepop: :eyepop:
Εγω το ειδα σε ενα χαρτι που ειχε κρεμασμενο στο bar και ελεγε οποιος κανει καλυτερο χρονο κερδιζει επιπλεον κουρσα. Επιπλεον μου ειπε το παιδι που το εχει οτι ηταν ενα πιτσιρικι.
Και όμως. Το έχω σε ντοκουμέντο από τη λίστα του αγώνα. Όσο για το 0:46 που λέει ο CRS-K μπορεί να παίζει με αγωνιστικό 125άρι 6τάχυτο.
ktm640lc4
19/04/2006, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
drift = γλύστριμα
γύρισμα πέραν των 180 μοιρών = τετακέ.....
ΤΜ125 ξερό :winka:
Πάντως.... μετά από τα τρακτέρ (= καρτ) η μηχανή φαινόταν βελούδο..... ουτε κραδασμοί ουτε τίποτα... ακόμα και στις 12Κ :D
Ναι εχεις δικιο για το drift. Με τις πορτες ενοοω αν ειχε.:lol: το καρτ δεν εχανε τοσο πολυ απο δυναμη οσο να κανεις αναποδα. Οχι τετακε, αναποδα μονο.
(Μπηκαμε σε ξενα χωραφια τωρα).
Οι διοργανωτές και οι χορηγοί του 1ου kart gp ευχαριστουν όλα τα μέλη και απο τα 3 forum και επιφυλάσσονται για το επόμενο , τον επόμενο βέβαια μήνα γιατί πονάνε τα κόκαλλα τους :D
Πολλα τα g ρε παιδι μου :lol:
ktm640lc4
19/04/2006, 12:00
Μεταβιας κουναω το κορμι μου. :lol:
Που παω γερος ανθρωπος για καρτ.........
Για κανα τηλιο καλος ειμαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εγώ ξέρω ότι ο Mονόλυκος μας δάγκωσε όλους κανονικά.
Στο 2ο session πήγα να δαγκώσω τη Λίνα σε μια στροφή αλλά μετά απο στενή επαφή έφαγα χώμα :lol:
Α ρε Σταυρο ακομα γελαω με τις 4 συμπλοκες μας περασα απιθανα εκεινες τις στιγμες με τα αλληλοπροσπερασματα μας , αφου απ τα γελια ειχε θολωσει η ζελατινα του κρανους και δεν εβλεπα μπροστα μου χαχαχα, πιστευω οτι ηταν αξιολογη κοντρα ετσι??? και φυσικα εβγαλα ασπροπροσωπο το γυναικειο φυλλο !!!!
1:08:326 ΟΕΟ !!!
.........
Δευτερο session: Βουταω το 35 και βελτιωθηκε καπως η κατασταση.Αργουσαν να με περασουν αλλα μολις γινοταν αυτο δεν τους μαζευα με τιποτα λεμε:bigcry: Χρονος:1,09,08x
Διαιτα ρε φουστηδες διαιτα και θα δειτε τι θα παθετε... :rotflmao:
Ρε καυμένε.... αφού δεν το έχεις..... :lol:
2 ή 3 φορές προσπάθησες με όλα τα μέσα να με κόψεις... Ακόμα και την καυμένη την tati έβαλες στόχο αλλά.... εις μάτην....
:a021: :a021: :a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Α ρε Σταυρο ακομα γελαω με τις 4 συμπλοκες μας περασα απιθανα εκεινες τις στιγμες με τα αλληλοπροσπερασματα μας , αφου απ τα γελια ειχε θολωσει η ζελατινα του κρανους και δεν εβλεπα μπροστα μου χαχαχα, πιστευω οτι ηταν αξιολογη κοντρα ετσι??? και φυσικα εβγαλα ασπροπροσωπο το γυναικειο φυλλο !!!!
1:08:326 ΟΕΟ !!!
Ώντος πολύ καλή φάση :D ν κρίμα που μόλις αρχίσαμε η μπαταρία απο την καμερα off και finale byebye η καμερα του katsai.
Untill next time. . . :smokin:
Ώντος πολύ καλή φάση :D ν κρίμα που μόλις αρχίσαμε η μπαταρία απο την καμερα off και finale byebye η καμερα του katsai.
Untill next time. . . :smokin:
α ρε γμτ θα γουσταρα να το δω απ την καμερα... τα υπολοιπα που τραβηξατε ειναι καλα τουλαχιστον? καλα αυτο με την καμερα του Katsai ηταν ..... δυσαρεστο :sad: προσεχετε βρε παιδια που αφηνετε αντικειμενα στο αυτοκινητο ..... κρυψτε τα κατω απ τα καθισματα......:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
..... κρυψτε τα κατω απ τα καθισματα......:look:
εκεί την είχε:D
εκεί την είχε:D
:hypnotize :uplate: :eyepop: :eyepop: :dizzy: ε δεν εχουν το θεο τους οι αλητες πια :mad:
ktm640lc4
19/04/2006, 13:08
μαλλον πισω στις αποσκευες τοτε.
:sick:
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Πολλές "κακές συμπτώσεις" σε "αρκετούς" τελευταία...
φτου φτου σκόρδα,
και δεν είμαι και προληπτικός , ύμαρτον...:sick:
gixxerpap
19/04/2006, 13:18
να μαι και εγω!!!!
ελπιζω να μειναμε ολοι ευχαριστημενοι απο το χθεσινο event!
η πιστα ηταν αποκλειστικα για την παρτη μας, τα κααρτ ηταν σε αρκετα καλη κατασταση, και την βγαλαμε αρκετα οικονομικα (εγω ειδικα τζαμπα, οφειλω να ομολογησω).
σκεφτειτε οτι με 20 ευρω καναμε 30 λεπτα, που σημαινει, οτι καναμε 3 δεκαλεπτα και πληρωσαμε τα 2!
παντως οποιος εχει παρατηρησεις, η καποια προταση για να το οργανωσουμε καλυτερα την επομενη φορα, ας μην ντραπει...
στα του αγωνα τωρα:
το 28 ηταν αρκετα γρηγορο ομολογουμενως, αλλα γλιστραγε αρκετα.
το 2 πηγαινε αερα γιατι ειχε πολυ πιο μαλακα λαστιχα και δεν γλιστραγε πουθενα!
το 6 και το 35 επισης πολυ καλα, ενω τα υπολοιπα υστερουσαν απο μοτερ...
στους χρονους βεβαια, αυτο δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο.
το 3 για παραδειγμα που δεν ηταν τιποτα ιδιαιτερο εγραψε πολυ καλο χρονο!
την επομενη φορα παντως, θα κανουμε μικροτερα session, και θα αλλαζουμε καρτ, ωστε να οδηγησουν ολοι, ολα τα καρτ και να μην υπαρχει κανενας παραπονεμενος!
χρωσταω μια χαρη στους αντωνη, σταυρο και βαγγελη, γιατι απο λαθος μου δεν βαλαμε τα αυτοκινητα μεσα...
εχω ομως ηδη κανονισει, οποιο βραδυ θελησουν να παμε μονοι μας και να τα λιωσουμε, κερασμενα απο μενα.
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ???
οσο για τους χρονους, το 1:04:9' που εγραψα με το 2 (και οχι με το 28) σε συνδυασμο με τα 100+ κιλακια μου, με αναδεικνυουν σε αδιαμφισβητητο νικητη της βραδιας!!!
οι πιο χαμηλοι χρονοι επιτευχθησαν απο οδηγους, τουλαχιστο 20 κιλα ελαφρυτερους.....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
ktm640lc4
19/04/2006, 13:27
Δηλαδη 5 απο τα 8 πηγαιναν καλα.
Ο σουπερ γκαντεμης ομως, πηρε 2 φορες τα μουφα. Ωραια. Τωρα ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι αφου το λεει ο gixxer.
5 και 13 πηρα ο πουσ...ς. Να παω να παιξω κανα τζοκερ μην ξεχασω.
Παρολαυτα ειχε γελιο το ολο θεμα οπως εγραψα και πιο πανω.:wave2:
maintenance
19/04/2006, 13:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]να μαι και εγω!!!!
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ???
Σε ποιούς απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο Κύριε;
δεν θέλουμε τζάμπα.........Αμα λάχει πλΕρώνουμε.....
Εχουμε προσώπατα εμείς.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
[B]να μαι και εγω!!!!
ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ???
Σε ποιούς απευθύνεστε με αυτόν τον τρόπο Κύριε;
δεν θέλουμε τζάμπα.........Αμα λάχει πλΕρώνουμε.....
Εχουμε προσώπατα εμείς.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Καλύτερα να βάλεις φερεντζε τότε να μην τη βλέπουμε :lol:
Φίλε μου Αντώνη :wave2:
costas81
19/04/2006, 13:43
KAWA RULES ONCE AGAIN..
Και το 28 φυσαγε μεχρι που το πηρα εγω και εμεινε απο βενζινη!
Τι γκαντεμια και αυτη?
Και πηγαινα για τρελο χρονο!
Φαντασου με το χρεπι το 34 1.06.016
fazerakis
19/04/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και το 28 φυσαγε μεχρι που το πηρα εγω και εμεινε απο βενζινη!
Τι γκαντεμια και αυτη?
Και πηγαινα για τρελο χρονο!
Φαντασου με το χρεπι το 34 1.06.016
1:04:4xx με το χρέπι 34 που λές στα 90+ κιλά. Και μετά ο gixxerpap αυτοανακυρίσεται νικητής της βραδιάς.
WHATEVER!!!!!!:a5: :a17: :a24: :a24: :a24: :a31: :a47: :a47:
Ολοι drivers βγηκατε δηλαδής εεε?
και εγώ έπηζα με υπολογιστές όλο το βράδυ... :bigcry:
ktm640lc4
19/04/2006, 14:05
Τσ τσ τσ, σιγα τους drivers
Εγω ειμαι Ο driver. :lol:
ktm640lc4
19/04/2006, 15:04
Βαλτε τις φωτο να σας δειξω τους γρηγορους.
Αντε αντε.....:D
Βαλτε τις φωτο να σας δειξω τους γρηγορους.
Αντε αντε.....:D
Κατι λιγες που εχω, παρτε τις ... :cool:
Απο αριστερα προς τα δεξια ...
Αντωνης (maintenance)
Γιωργος (Z-BADBOY'STOY)
Γιωργος (gixxerpap)
45489
Τα pits απο πανω ... :smilea:
45490
1ο group, λαβετε θεσεις ... :cool:
45491
Και τελος, του λογου το αληθες ... :smokin:
45493
adam_tsouk
19/04/2006, 17:22
Και τελος, του λογου το αληθες ... :smokin:
εκτος απο κουλος οδηγος εισαι και κουλος φωτογραφος!
ολες χαλια βγηκαν!
(ψωναραααααα)
:D :wave2: :wave2:
Valentino_Ptossi
20/04/2006, 09:47
πολυ διαπλοκη στη διοργανωση...:eek:
πρωτο session με το Νο 3 1.05.9χχ με προβλημα στο αμαξι (εσβηνε στην αριστερη στροφη μετα την δευτερη ευθεια) και γυρους γυρο στο 1.06.1χχ.:p
απο περιεργεια στο δευτερο session πηρα ενα καρτ που δεν ειχε γραψει κατω απο 1.08.χχχ για να δω διαφορες. εκανα καλυτερο γυρο 1.06.700.( δεν θυμαμε νουμερο. νομιζω 34 ?) η εγω ξεχασα να οδηγαω ή υπηρχαν μεγαλες διαφορες αναμεσα στα καρτ.
Ερωτηση προς PAP και CRS-K: αφου ειστε τοσο γρηγοροι...γιατι δεν δοκιμασατε και με ενα μουφα καρτ?...
Απαντηση:...γιατι μονο ενας valentino ptossi παει αερα με οτι και αν οδηγαει! :D :rotflmao: :rotflmao:
Περα απο την πλακα υπηρχαν διαφορες στα καρτ γυρο στα 1.5 με 2sec. οι οδηγοι του 1.07.500 και πανω...αρχιστε το πλεξιμο καλυτερα! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi
...................................
Ερωτηση προς PAP και CRS-K: αφου ειστε τοσο γρηγοροι...γιατι δεν δοκιμασατε και με ενα μουφα καρτ?...
....................................
Εγω την δευτερη φορα, ξαναπηρα το 2 που το ειχα μαθει, κι ας μου ειχε "προταθει" το (γρηγορο) 28! :winka:
Επισης, το 2 πριν την 2η φορα, ειχε γραψει ΜΟΛΙΣ τον 6ο χρονο, με 1:08:χχχ ... :D
Ααααα!!!
Και ξεχνατε κι ενα ΠΟΛΥ βασικο!
Την διαφορα ηλικιας ... :sick:
20 χρονια ειναι μπολικα ρε Πτωση, δεν νομιζεις ... :smilea:
:smokin: :beer: :wave2:
Περα απο την πλακα υπηρχαν διαφορες στα καρτ γυρο στα 1.5 με 2sec. οι οδηγοι του 1.07.500 και πανω...αρχιστε το πλεξιμο καλυτερα! :lol:
Εμεις είμαστε γρήγοροι στους 2 τροχούς ποιος έβγαλε φήμες για τους 4:rolleyes: :lol:
maintenance
20/04/2006, 09:54
πρωτο session με το Νο 3 1.05.9χχ με προβλημα στο αμαξι (εσβηνε στην αριστερη στροφη μετα την δευτερη ευθεια) και γυρους γυρο στο 1.06.1χχ.:p
απο περιεργεια στο δευτερο session πηρα ενα καρτ που δεν ειχε γραψει κατω απο 1.08.χχχ για να δω διαφορες. εκανα καλυτερο γυρο 1.06.700.( δεν θυμαμε νουμερο. νομιζω 34 ?) η εγω ξεχασα να οδηγαω ή υπηρχαν μεγαλες διαφορες αναμεσα στα καρτ.
Απαντηση:...γιατι μονο ενας valentino ptossi παει αερα με οτι και αν οδηγαει! :D :rotflmao: :rotflmao:
ρε αϊ πάγαινε.....μεγαλοβδομαδιάτικα.
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
maintenance
20/04/2006, 09:55
:smokin:
όποιος θέλει με ακολουθεί.
45556
adam_tsouk
20/04/2006, 09:55
σας εχω!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
maintenance
20/04/2006, 09:56
άν αντέχει τις συγκινήσεις....:D :D :D
45557
ktm640lc4
20/04/2006, 09:57
Υπαρχει και αλλη λυση ορε.
Πειτε του τυπα να βαλει μεσα ενα διχρονο να μπουμε μεσα με αυτο ολοι να μετρησουμε χρονους.
Ενα καλο καρτ με λιγα ''γραμματα'' .:lol:
Εγω λεω οτι μαλλον παιζουμε στα δεκατα ολοι.
adam_tsouk
20/04/2006, 10:00
Εγω λεω οτι μαλλον παιζουμε στα δεκατα ολοι.
ναι ρε...
αλλοι στα 10 δεκατα και αλλοι στα 15092881 δεκατα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
άν αντέχει τις συγκινήσεις....:D :D :D
Έτσι φίλε μου Αντώνη μετά απο σκληρή εργασία μας χρειάζεται
45560
Alexander
20/04/2006, 10:23
Ρε τί χρόνους και παραμύθια λέτε !!!
Εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μονομαχία του αιώνα !!!
Έγινε χαμός με Mitsos1 και με Mike16v από πίσω να παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής !!!
Τα καρτ να περνάνε μέσα από χώματα, να ξαναμπαίνουν στην πίστα πετώντας σπίθες, οι τροχοί να κομπλάρουν μεταξύ τους και να πηγαίνουν για τις μπαριέρες και τα λάστιχα, κλεισίματα, αλλαγές γραμμών, ακουμπήματα, τρακαρίσματα, πανικός !!! Και όλα αυτά όχι μόνο για ένα γύρο αλλά κι εγώ δεν θυμάμαι για πόσους !!!
Πάρτε κι ένα βιντεάκι (http://www.iprimus.ca/~trauttf/Gilles/Dijon79.mpeg) από τη μονομαχία !!!
Κριμα ρε katsai κοιτα γκαντεμια ρε γαμωτο:sad:
Λιγο υπομονη, καμια βδομαδα ακομα τωρα πηζω:rotflmao: , και εχω κανα 30λεπτο μονομαχιες να κοψω-ραψω.:winka:
Valentino_Ptossi
20/04/2006, 23:23
οταν ετοιμασει ο pokermanos βιντεο απο την πιστα θε δειτε θεαμα με το κουταλι!μιλαμε για την κοντρα....και σε χρονους κοντα στο 1.05.800!μιλαμε για πολυ φαγομαρα!
Αντε βαγγελα! να τους δειξουμε πως αδηγας καρτ!:cool:
Valentino_Ptossi
20/04/2006, 23:25
Εμεις είμαστε γρήγοροι στους 2 τροχούς ποιος έβγαλε φήμες για τους 4:rolleyes: :lol:
καλα!:rolleyes:
παρε το v-strom εσυ και μη λες πολλα!
...ουτε μια ροδα δεν καταφερες να καταστρεψεις αυτη τη φορα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Ρε τί χρόνους και παραμύθια λέτε !!!
Εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη μονομαχία του αιώνα !!!
Έγινε χαμός με Mitsos1 και με Mike16v από πίσω να παρακολουθεί σε απόσταση αναπνοής !!!
Τα καρτ να περνάνε μέσα από χώματα, να ξαναμπαίνουν στην πίστα πετώντας σπίθες, οι τροχοί να κομπλάρουν μεταξύ τους και να πηγαίνουν για τις μπαριέρες και τα λάστιχα, κλεισίματα, αλλαγές γραμμών, ακουμπήματα, τρακαρίσματα, πανικός !!! Και όλα αυτά όχι μόνο για ένα γύρο αλλά κι εγώ δεν θυμάμαι για πόσους !!!
Πάρτε κι ένα βιντεάκι (http://www.iprimus.ca/~trauttf/Gilles/Dijon79.mpeg) από τη μονομαχία !!!
Πέστα ρε Αλέξη, γιατί εμένα δε με πιστεύουν οι χάλιες. Ενώ τους προσφέραμε δωρεάν τη μονομαχία του αιώνα, αυτοί κάθονται και ασχολούνται με λαλακίες...
Τι να πείς...