View Full Version : yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
adiakritoss
13/04/2006, 14:35
Ti λετε βρε παιδιά ποιο ειναι καλυτερό?
:eyepop:
Έλα μου ντεεε ...???
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
vassilis88
14/04/2006, 19:33
husqvarna te 610 oeoeeo 2006!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
husqvarna te 610 oeoeeo 2006!!!
:wacko: :winka:
LC4 me 1000 man
ti na sigreineis metaksi toys??? :ninja:
howlingkast
17/04/2006, 12:31
nomizw oti ttr einai pio aksiopisto..kai sigoura einai pio fthno se synthrhsh kai agora..
egw tha elega ttr..an kai to te610 einai koukla!
ΟΧΙ ΚΤΜ...
Εκτος και αν θέλεις να γίνεις φίλος με τους μάστορες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaphs
ΟΧΙ ΚΤΜ...
Εκτος και αν θέλεις να γίνεις φίλος με τους μάστορες. H' NA TΡΩEI ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΖΗΛΕΙΑ...
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ Τ'ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ :D
Και τα λεφτα σου ο μαστορας.
Εχω ενα LC4, φοράει τα πλαστικά του prestige και οφείλω να ομολογήσω οτι είναι πανέμορφο.Έχει πολλή δύναμη, άψογα φρένα και στρίβει σαν ξυράφι.
Το εμπιστεύεσαι να πάς ταξίδι?
Εγώ προσωπικά όχι.
TheOneAB
19/04/2006, 14:45
μα γιατι? ειναι τουμπανο! οπώς θα πρεπέ να γίνει η μάπα κάποιου ρεμπέτη......
@TheOneAB
:nono:
Είναι αμαρτία να τσακώνεσαι με τους πτωχούς τω πνεύματι....
Και τα λεφτα σου ο μαστορας.
Εχω ενα LC4, φοράει τα πλαστικά του prestige και οφείλω να ομολογήσω οτι είναι πανέμορφο.Έχει πολλή δύναμη, άψογα φρένα και στρίβει σαν ξυράφι.
Το εμπιστεύεσαι να πάς ταξίδι?
Εγώ προσωπικά όχι. ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΤΜ ΚΑΙ
ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ,ΤΙ ΜΟΝΤ ΕΙΝΑΙ,
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΚΛΠ.
ΤΙ ΤΑΞΙΔΙ ...ΓΙΑ ΤΟ GP ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΧ?
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟ Η' ΕΚΕΙΝΟ?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΜ.ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΤΜ ΚΑΙ
ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ,ΤΙ ΜΟΝΤ ΕΙΝΑΙ,
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΚΛΠ.
ΤΙ ΤΑΞΙΔΙ ...ΓΙΑ ΤΟ GP ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΧ?
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΗΣΕ ΑΛΛΟ.ΑΥΤΟ Η' ΕΚΕΙΝΟ?
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΤΜ.ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΑΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ.
:beer:
Η δεν διαβάζεις τι γράφω ή δεν καταλαβαίνεις τι λέω...
Η αρχική ερώτηση ήταν yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
Η απάντησή μου ήταν ΟΧΙ LC4.
Βλάβες κλασικές στα LC4 του 2001 σαν το δικό μου.
Κόμπλερ μίζας
Ντίζα συμπλέκτη.
Κρακ στην κεφαλή και χάνει νερά (απο δεξιά όπως το καβαλάς το μηχανάκι).
Δεν είναι βλάβη αλλά μπορείς να το πείς και αυτό στα μείον.
Τέλος δεν μιλάμε για τσιμούχες μπροστινών....
Ελατήρια πιστονιού στα 20.000 χλμ.
Θέλεις κι άλλα?
Όσο για ταξίδι μιλάμε για μια απόσταση απο δω Θεσσαλονίκη.
Όσο για το πούλα το είναι ήδη για πούλημα το ΠΑΛΙΟΝΑΥΑΓΙΟ.
LC4, είναι ο βασιλιάς αλλά θέλει επιμελή συντήρηση και ρύθμισμα και λάδια στην ώρα του και θα είναι για πάντα ετοιμοπόλεμο χαρίζοντας σου πολλές ώρες απόλαυσης, αδρεναλίνης και στα φανάρια θα σε βλέπουνε κάτι ΤΤ XT κλπ πατίνια και θα κοιτάνε από την άλλη
Σοβαρό μειονέκτημα εάν το πάρεις μεταχειρισμένο είναι ότι δεν ξερεις τι συντήριση έκανε ο προηγούμενος οπότε……. Το αγοράζεις new και έχεις μοτοσικλέτα με @@ και ΟΧΙ @@ μοτοσυκλέτα
Στημένη, με φρένα δύναμη, αναρτήσεις που τα καταπίνουν όλα , πλαίσιο στιβαρό (και όχι κολλημένο με τσίχλα) και πάνω απ’όλα κινητηρούκλα
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Αλλά δεν παύει να είναι τσουχτερό στην συντήρησή του σε σχέση με τα Ιαπωνικά.
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών, στο ερώτημα «yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
Ti λετε βρε παιδιά ποιο ειναι καλυτερό?»
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το ΚΤΜ είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο έως πολύ καλύτερο
από εκει και πέρα…. Το «ότι πληρώσεις παίρνεις» ισχύει και στην αγορά τις μοτοσικλέτας
Φιλικά πάντα
:wave2:
ΟΧΙ ΚΤΜ...
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ:winka: ΧΑΠΗΣ
ΟΚ χαλάρωσε...
Όσον αφορά στα υπόλοιπα που απάντησα, σε κάλυψα?
ΟΚ χαλάρωσε...
Όσον αφορά στα υπόλοιπα που απάντησα, σε κάλυψα? ΧΑΠΗΣ....ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΤΣΙΤΟΜΕΝΟ:smokin:
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ Ζ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 04+750)
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΤΜ(2001)
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21480&perpage=20&pagenumber=2
ΚΑΙ ΣΤΑ Ζ.
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ
Ζ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΧΑΛΑΣΕΙ.ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛΤΓΟΥΙΝ ΤΟΤΕ.
-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ
ΛΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΣΥ Η' Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
(ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΙDI 20000ΧΛΜ+01)
ΥΓ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ:wacko:
ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ζ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
ΚΤΜ+ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο
Λ@Λ@ΚΑΣ:lol:Ζ-ΚΤΜ )
Η' ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ:confused:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΤΡ????
ΠΙΑΣΕ....ΕΝΑ
45521
ΧΑΠΗΣ....ΜΕ ΚΟΒΕΙΣ ΤΣΙΤΟΜΕΝΟ:smokin:
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ Ζ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 04+750)
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΤΜ(2001)
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=21480&perpage=20&pagenumber=2
ΚΑΙ ΣΤΑ Ζ.
-ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ
Ζ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΧΑΛΑΣΕΙ.ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛΤΓΟΥΙΝ ΤΟΤΕ.
-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΜ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ
ΛΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΣΥ Η' Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
(ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΙDI 20000ΧΛΜ+01)
ΥΓ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ:wacko:
ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ζ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
ΚΤΜ+ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο
Λ@Λ@ΚΑΣ:lol:Ζ-ΚΤΜ )
Η' ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ:confused:
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΤΡ????
ΠΙΑΣΕ....ΕΝΑ
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ. :alien:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... :confused:
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ Ζ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 750 '05.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΣΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΨΗΛΑ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΣ ΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ Λ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ Ζ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.ΕΙΜΑΙ 185 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΥΣ.
ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΣ Η ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ Ζ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 180 ΚΥΡΙΛΕ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ή ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΒΗ.
ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΚΤΜ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ Ζ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΠΑΣΤΗΡΑ.
ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΤΟ ΚΤΜ ΕΧΕΙ 35.000 ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ ΚΤΜ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά έπρεπε...
TheOneAB
20/04/2006, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Τα πάντα είναι θέμα επιλογών, στο ερώτημα «yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
Ti λετε βρε παιδιά ποιο ειναι καλυτερό?»
δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το ΚΤΜ είναι σε όλους τους τομείς καλύτερο έως πολύ καλύτερο
από εκει και πέρα…. Το «ότι πληρώσεις παίρνεις» ισχύει και στην αγορά τις μοτοσικλέτας
Φιλικά πάντα
Καλημέρα Γιώργο. σε όλους τους τομείς συμφωνό πέρα απο αυτό της αξιοπιστίας. ΤΤR μεταχειρισμένο θα έπερνα αλλά ΚΤΜ όχι. όσο για το ότι πληρώνεις παίρνεις σε έναν πολύ μεγάλο βαθμο ισχυεί. θερμές ευχές για καλό Πάσχα σε όλους.
1)ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ.
2)ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΟ Ζ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 750 '05.
3)ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΔΕΣ ΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
4)ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ Ζ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ.
5)ΕΙΜΑΙ 185 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΟΝΤΟΥΣ.
6)ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΣ Η ΟΧΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
7)ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ Ζ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 180 ΚΥΡΙΛΕ Ή ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ 1 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ή ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΛΑΒΗ.
1)ΣΙΓΑ ΡΕ... ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.
2)ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ 04 ΕΕΕΕ
(ΤΟ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΟ Η' ΟΧΙ)
3)ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΤΟ ΤΟ ΔΩ:wacko:
4)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ:uplate:
5):lol: :rotflmao:Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ Η' Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ
6)ΜΕ ΤΙ?ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ:confused:
7)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Ζ ΛΕΜΕ,ΕΙΜΑΙ 99ΕΚΑΤΟΣΤΑ,
ΚΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ.:dizzy:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ:beer:
1)ΣΙΓΑ ΡΕ... ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.
2)ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ 04 ΕΕΕΕ
(ΤΟ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΟ Η' ΟΧΙ)
3)ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΤΟ ΤΟ ΔΩ:wacko:
4)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ:uplate:
5):lol: :rotflmao:Ο ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ Η' Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ
6)ΜΕ ΤΙ?ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ:confused:
7)ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ Ζ ΛΕΜΕ,ΕΙΜΑΙ 99ΕΚΑΤΟΣΤΑ,
ΚΑΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ.:dizzy:
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ:beer:
Αγαπητέ Z-BAD@@$#%$ έχω να σου πω τα παρακάτω για να τελειώνουμε με το θέμα.
Έ όχι και Μπαμπινιώτης...ΧΑΠΗΣ όπως μετάφρασες απο τα αγγλικά σαν ΓΝΗΣΙΟΣ Άγγλος το xaphs.
Καλό θα ήταν να βλέπουμε και τι γράφουμε απο ορθογραφία.
Την απόστροφο πλέον μπορείς να την βάλεις ή όχι με τα νεοελληνικά είναι και τα δυο σωστά.
Δεν το πρόσβαλες απλά ήταν απάντηση στην απορία σου Ζ750 04 ? (Θυμάσαι?)
Όσο για τα επόμενα δυο ήταν υπερβολή για να σου πώ απλά οτι το Ζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!!!!
Ούτε Μπαμπινιώτης ούτε Φασούλας, ένας μέτριος Έλληνας που τελειώσε το σχολείο χωρίς μέσον.(Το πιασες το υπονοούμενο?)
Επίσης συγνώμη που είσαι κοντός, και συγνώμη για την διανοητική σου καθυστέρηση.
Τέλος, ακόμα και με το ναυάγιο πιστεύω οτι καλά θα τα πήγαινα (αρκει να μην ήταν μεγάλη η διαδρομή γιατί μπορεί και να σπάσει πάλι Α ρε αθάνατο ΚΤΜ)
Περαστικά και καλό Πάσχα.
Καλό θα ήταν να μην θίγεσαι πάντως τόσο εύκολα.
Τα λέμε απο Τρίτη πάλι.
Και για να μην το ξεχάσω τα κεφαλαία γράμματα σε post σημαίνουν οτι ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Χ α λ ά ρ ω σ ε :beer:
1)Αγαπητέ Z-BAD@@$#%$ έχω να σου πω τα παρακάτω για να τελειώνουμε με το θέμα.
2)Έ όχι και Μπαμπινιώτης...ΧΑΠΗΣ όπως μετάφρασες απο τα αγγλικά σαν ΓΝΗΣΙΟΣ Άγγλος το xaphs.
3)Καλό θα ήταν να βλέπουμε και τι γράφουμε απο ορθογραφία.
Την απόστροφο πλέον μπορείς να την βάλεις ή όχι με τα νεοελληνικά είναι και τα δυο σωστά.
4)Δεν το πρόσβαλες απλά ήταν απάντηση στην απορία σου Ζ750 04 ? (Θυμάσαι?)
5)Όσο για τα επόμενα δυο ήταν υπερβολή για να σου πώ απλά οτι το Ζ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!!!!
6)Ούτε Μπαμπινιώτης ούτε Φασούλας, ένας μέτριος Έλληνας που τελειώσε το σχολείο χωρίς μέσον.(Το πιασες το υπονοούμενο?)
7)Επίσης συγνώμη που είσαι κοντός, και συγνώμη για την διανοητική σου καθυστέρηση.
8)Τέλος, ακόμα και με το ναυάγιο πιστεύω οτι καλά θα τα πήγαινα (αρκει να μην ήταν μεγάλη η διαδρομή γιατί μπορεί και να σπάσει πάλι Α ρε αθάνατο ΚΤΜ)
9)Περαστικά και καλό Πάσχα.
10)Καλό θα ήταν να μην θίγεσαι πάντως τόσο εύκολα.
Τα λέμε απο Τρίτη πάλι.
11)Και για να μην το ξεχάσω τα κεφαλαία γράμματα σε post σημαίνουν οτι ΦΩΝΑΖΕΙΣ. Χ α λ ά ρ ω σ ε :beer: 1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)...ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ:lol:
11)
ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΠΜ
:lol: :rotflmao:
ΒΑΡΕΘΗΚΑ...ΧΑΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΤΑ'ΣΒΗΣΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΤΤΡ???ΤΙΠΟΤΙΣ...
ΠΑΡΕ ΚΤΜ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ
ΝΑ'ΣΑΙ ΝΤΑΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΡΓΟ ...
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ 2ΡΟ ΧΕΡΙ(ΤΟ ΚΤΜ)
fallenheaven
21/04/2006, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από howlingkast
nomizw oti ttr einai pio aksiopisto..kai sigoura einai pio fthno se synthrhsh kai agora..
egw tha elega ttr..an kai to te610 einai koukla!
+1000
To TTR den ftanei tis epidoseis tou KTm alla to KTM den ftanei tin aksiopistia tou TTR,kai ta duo einai pollu omorfa otan einai motard (kata tin apopsi mou).Eksartate apo to ti zitas!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Πάρε Husaberg και άσε τα μπλιμπλίκια να κοιτάνε . Αν θέλεις οπωσδήποτε μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα το TTR γιατί KTM και να μην είναι σκισμένο Πολύ Δύσκολα θα βρείς. ΑΛήθεια το TTR Ιταλικό πλαίσιο δεν έχει ? Στην Ιταλία δεν συναρμολογείται ή κάνω λάθος ?
nikomaxia
24/04/2006, 19:49
pare ena KLX650 re filaraki na patas ta tt600 kai na eisai dipla me ta ktm. kai apo axiopistia.... iaponas ti allo???
ase ton kosmo na leei
ΚΤΜ LC-4 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΤΡ ΘΑ ΠΑΣ ΓΑΜΩ.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΤΜ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΕΡΒΙΣ...ΕΝΩ ΤΑ ΤΤΡ ΔΕΝ..
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΤΜ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΔΩ Ο ΧΑΠΗΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (ΤΟΥ 01 ΜΠΟΡΕΙ ..) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΕ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΤΤΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
μην παρεις Lc-4 γιατι του χρονου θα βγει με αλλο μοτερ με 2 εκκεντροφορους και ψεκασμο keihin σα του 990 ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ..
και δε θα μπορεις να το συγκρινεις με το ττρ....:rotflmao: :sad:
maintenance
25/04/2006, 09:29
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Συγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά......αλλά με αυτα που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες.......νιώθω τον εαυτό μου, πολύ τυχερό, με το adv 640 του ΄99 που έχω..............
Τι να πώ...:(
Φαίνεται θα έχω την "εξαίρεση"....
:beer: :beer: :beer:
maintenance
Συγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά......αλλά με αυτα που έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες.......νιώθω τον εαυτό μου, πολύ τυχερό, με το adv 640 του ΄99 που έχω..............
Και το ΤΤR του 99 να ειχες παλι το ιδιο και χειροτερα θα ενιωθες !!!!
Ασε που θα ειχες παθει και μηνισκο ....
:lol: :lol:
howlingkast
25/04/2006, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Πάρε Husaberg και άσε τα μπλιμπλίκια να κοιτάνε . Αν θέλεις οπωσδήποτε μεταχειρισμένο θα σου πρότεινα το TTR γιατί KTM και να μην είναι σκισμένο Πολύ Δύσκολα θα βρείς. ΑΛήθεια το TTR Ιταλικό πλαίσιο δεν έχει ? Στην Ιταλία δεν συναρμολογείται ή κάνω λάθος ?
ti husaberg re c..?akoma kai to kakomoiro ttr kalyetro plaisio exei..
den lew..polu dunamh!alla den strivei kai auto einai pagosmiws gnwsto..
oso gia to an tha parei ttr to mono pou exw na pw einai an einai na parei metaxeirismeno koita3ei na einai modelo meta to 00 gia na exei miza..a!exw dei na pwlountai diafora ttr600 me moxliko ohlins ki alla kaloudia pou nai men den to kanoun o,ti kalytero alla sigoura voithoun arketa..
y.g.gia tous filous tou lc4: anoixte mia xrysh eukairia kai koita3te tis times pou poulountai ta lc4 2etias..oi provlimatismoi dikoi sas!
oso gia to an tha parei ttr to mono pou exw na pw einai an einai na parei metaxeirismeno koita3ei na einai modelo meta to 00 gia na exei miza..a!exw dei na pwlountai diafora ttr600 me moxliko ohlins ki alla kaloudia pou nai men den to kanoun o,ti kalytero alla sigoura voithoun arketa..
y.g.gia tous filous tou lc4: anoixte mia xrysh eukairia kai koita3te tis times pou poulountai ta lc4 2etias..oi provlimatismoi dikoi sas!
Να την λέμε την γνώμη μας αλλά όταν έχουμε κάτι να πούμε και όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι λέμε
Το παγκοσμίως γνωστό του πλαισίου και του στριψίματος των Husaberg !!! χα αχ χα χαχ α……. Βεβαίως μιλάς για τον Άρη ή τον Κρόνο γιατί εδώ κάτω στην Γή ισχύει το αντίθετο
Ήμαρτον λέμε, ένα δεν έχουμε τίποτα να πούμε να πάμε στα ανέκδοτα να αρχίσουμε να γράφουμε…. Ο Άνθρωπος Ρωτάει για δύο συγκεκριμένα μοντέλα και φτάσαμε να λέμε ότι τα TT έχουνε καλύτερο πλαίσιο από τα Husaberg (τα οποία δεν στρίβουν κιόλας!) και ότι επίσης φοράνε μερικά καλούδια όπως Μοχλικό ohlins ΑΧ ΧΑ ΑΧΧΑ ΧΑ Α ΧΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΑΧ
Χα χαΑΧΑΧ ΧΑ ΑΧ ΧΑ αχΑΧ ΑΧΧΑ αχ
Να το πάω στα ανέκδοτα????
xaris_sm
27/04/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΤΜ LC-4 ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΤΤΡ ΘΑ ΠΑΣ ΓΑΜΩ.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΤΜ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΕΡΒΙΣ...ΕΝΩ ΤΑ ΤΤΡ ΔΕΝ..
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΤΜ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΕΔΩ Ο ΧΑΠΗΣ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ (ΤΟΥ 01 ΜΠΟΡΕΙ ..) ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΕ ΜΑΜΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΤΤΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΑ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ.
μην παρεις Lc-4 γιατι του χρονου θα βγει με αλλο μοτερ με 2 εκκεντροφορους και ψεκασμο keihin σα του 990 ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ..
και δε θα μπορεις να το συγκρινεις με το ττρ....:rotflmao: :sad:
axaxa kai liga eipes Spiro
ela :beer:
Θα καταθέσω την γνώμη μου, σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία.
Δεν είχα ποτε TTR, αλλά είχα XT600E , KTM LC4 και Husqvarna SM610S που είναι ίδιο με το TE610E.
Το XT το πήρα μεταχειρισμένο. 1η μοτό. Ψιλοπροβληματάκια με καδένες με φλαντζούλες κτλ κτλ. Ο ενθουσιασμός της πρώτης μοτό. Θα σας πω αργότερα...
Μετά πήρα το Husky. ΕΡΩΤΑΣ. Μετά από 6 χρόνια με διάφορες μοτό, ακόμη μου λείπει.:bigcry:
Στρίβει, φρενάρει, ντριφτάρει, σουζάρει, πάει με ανάποδα....ΜΟΝΑΔΙΚΟ.
Με το Husky έκανα το γύρο Πελλοπονήσου, και πολλά ΣΚ των 280 να πάω και άλλα τόσα να γυρίσω.
Καμμιά λαμπίτσα πίσω την εβδομάδα, και όταν του τα έχωνες, (χοντρά) "μούσκευε" σε φλαντζούλες. ΠΟΤΕ δεν είχε στάξει!!!
Είχα φτιάξει και χωμάτινους τροχούς. Στο χώμα ? 3ήμερο Πάρνωνα, και να ΟΡΓΩΝΕΙ. Η καλύτερη μοτοβόλτα που έχω κάνει ποτέ. Δασικούς δρόμους που 4Χ4 ΔΕΝ θα πέρναγε. Ελέγες "θελω να πάω εκεί" και απλά πήγαινες.Δεν μπορούσες να οδηγήσεις ήρεμα. Έλεγα οτι θα πάω χαλαρά στο σπίτι, και ξαφνικά έκανα σούζες στη Συγγρού, και έμπαινα με ανάποδα στην Πατησίων.
ΕΡΩΤΑΣ
Το ΚΤΜ κάτι ανάμεσα στα 2 παραπάνω. Το καλύτερο "μπροστινό".
Όχι τόσο Xtreem όσο το Husky, αλλά πιο "ανθρώπινο".
Με 18λιτρο τεπόζιτο 280χλμ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ!!!
Για το διάστημα που το είχα, δεν μου παρουσίασε ΟΥΤΕ 1 ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Και μια μέρα ξανανέβηκα στο ΧΤ.:eyepop:
Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι το οδηγούσα ....
Θεόβαρο, χωρίς ΚΑΜΜΙΑ αίσθηση στα φρένα, με μία συμπεριφορά ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥ.
Απλά η διαφορά δεν περιγράφεται.
Θέλω ξανά το Husky μου.:sad:
Αν ποτέ μπορέσω να πάρω 2η μοτοσυκλέτα, θα είναι 1000% Husky
re esi ari me ti to sigkrineis to plaisio tou husaberg???me crf i me ttr gia skigkentrosou ligo..
:wave2: :wacko:
pantos auto pou les gia tis agkelies den isxiei.. kai kalo tha einai na rixeis kai esi mia matia..
howlingkast
28/04/2006, 13:25
Να την λέμε την γνώμη μας αλλά όταν έχουμε κάτι να πούμε και όταν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι λέμε
Το παγκοσμίως γνωστό του πλαισίου και του στριψίματος των Husaberg !!! χα αχ χα χαχ α……. Βεβαίως μιλάς για τον Άρη ή τον Κρόνο γιατί εδώ κάτω στην Γή ισχύει το αντίθετο
Ήμαρτον λέμε, ένα δεν έχουμε τίποτα να πούμε να πάμε στα ανέκδοτα να αρχίσουμε να γράφουμε…. Ο Άνθρωπος Ρωτάει για δύο συγκεκριμένα μοντέλα και φτάσαμε να λέμε ότι τα TT έχουνε καλύτερο πλαίσιο από τα Husaberg (τα οποία δεν στρίβουν κιόλας!) και ότι επίσης φοράνε μερικά καλούδια όπως Μοχλικό ohlins ΑΧ ΧΑ ΑΧΧΑ ΧΑ Α ΧΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΑΧ
Χα χαΑΧΑΧ ΧΑ ΑΧ ΧΑ αχΑΧ ΑΧΧΑ αχ
Να το πάω στα ανέκδοτα????
Re Julious mathe na ksexwrizeis thn ypervoli apo thn dhlwsh..Profanws ta husaberg einai kalytera mhxanakia apo ta ttr akoma kai se thema plaisiou..Auto pou ithela na tonisw me authn thn ypervoli einai oti h husaberg exei meinei pio pisw se thema plaisiou kai gewmetrias se sxesh px me thn ktm.Oute ki h gewmetria tou voithaei para poly..Einai poly kalo mhxanaki alla apopsi mou einai oti einai kataskeuasmeno mono gia agwnistikh xrhsh ki oxi gia th xrhsh pou thelei to palikari..Se kalypsa twra?
howlingkast
28/04/2006, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από doni
pantos auto pou les gia tis agkelies den isxiei.. kai kalo tha einai na rixeis kai esi mia matia..
pare mia xrysh eukairia re nikolakh kai koita3e ligo..s authn pou krataw egw sta xeria mou metrhsa 38 lc4 enanti 9 ttr(mazi kai ta tt)..
Gia na kleisoume to thema mia kai kalh..
An to palikari exei gafra na diathesei gia to mhxanaki tou na parei lc4 an oxi tha kanei kai th douleia tou kai thn k@ula tou a3ioprepws me to ttr..
over kai telos!
Re Julious mathe na ksexwrizeis thn ypervoli apo thn dhlwsh..Profanws ta husaberg einai kalytera mhxanakia apo ta ttr akoma kai se thema plaisiou..Auto pou ithela na tonisw me authn thn ypervoli einai oti h husaberg exei meinei pio pisw se thema plaisiou kai gewmetrias se sxesh px me thn ktm.Oute ki h gewmetria tou voithaei para poly..Einai poly kalo mhxanaki alla apopsi mou einai oti einai kataskeuasmeno mono gia agwnistikh xrhsh ki oxi gia th xrhsh pou thelei to palikari..Se kalypsa twra?
exei minei piso xmmmmmm, den vohthaei h geometria..........
Efoson ap'oti exo katalavei den exeis odigisei kamia apo tis parapano motosykletes poy anafereis, den diakiouse na ekfereis gnomh ap auta pou exeis akousei
ME LIGA LOGIA, KALO EINAI OTAN MILAME NA KSEROUME TI LEME H ALLIOS NA SOPENOUME
re filarako imarton les kotsanes den to katalaveneis? periorisou sta kaloudia pou exeis dei na forane ta ttr leme
howlingkast
28/04/2006, 19:55
den diakiouse na ekfereis gnomh ap auta pou exeis akousei
ME LIGA LOGIA, KALO EINAI OTAN MILAME NA KSEROUME TI LEME H ALLIOS NA SOPENOUME
re filarako imarton les kotsanes den to katalaveneis? periorisou sta kaloudia pou exeis dei na forane ta ttr leme
akou na deis epeidh mporei an eisai megadriver kai s exoun parei ola ta ergostasia gia dokimasth paw paso..kalo tha nai h kritikh pou kanei kapoios na nai gwnimh kai na milaei me stoixeia ki oxi apla katakrinwntas ta legomena allou mono kai mono gia na niwsei na megalwnei to mikro pouli tou 3 pontous..
akoma ki an exw odhghsei kapoia ap auta ta mhxanakia eimai ap tous teleutaious pou tha mporousan na ekferoun gnwmh logw ths mikrhs mou empeirias..
o,ti lew den to katevasa ap to myalo mou alla to diavasa se arketa arthra kai sygritika egyrwn periodikwn..an esy ksereis kalytera paw paso..
y.g.se parakalw gia to kalo olwn edw mesa an skopeueis n apanthseis apanta sovara kai me kalytero tropo..
howlingkast
Profanws ta husaberg einai kalytera mhxanakia apo ta ttr akoma kai se thema plaisiou..Auto pou ithela na tonisw me authn thn ypervoli einai oti h husaberg exei meinei pio pisw se thema plaisiou kai gewmetrias se sxesh px me thn ktm.Oute ki h gewmetria tou voithaei para poly..Einai poly kalo mhxanaki alla apopsi mou einai oti einai kataskeuasmeno mono gia agwnistikh xrhsh ki oxi gia th xrhsh pou thelei to palikari..Se kalypsa twra?
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι αγαπητε howlingkast ...:rolleyes:
ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ husaberg ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ttr ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ lc4 ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ !!! :rolleyes:
ΟΠΟΤΕ .. Γιατι αναφερεσε σε πλαισια--στριψιματα και γεωμετριες για αγριους, οταν πεταξε την κοτσανα του ενας που μιλησε για τα husaberg ?? Ενα εντελως διαφορετικο μηχανακι , που διατιθετε για μια και μονο χρηση, και που στην τελικη εχει σχεδον ιδιο πλαισιο ( και οχι μονο ) με τα ΚΤΜ τα EXC ομως ( αν τα εχεις υποψη σου ) και καμμια μα καμμια σχεση με ΤΤ & lc4 ??? :confused:
howlingkast
29/04/2006, 21:58
file stoubi mazi sou eimai..
pote den synekrina to berg me t alla..
ena aplo sxolio kai ligo ypervoliko sxolio ekana kai den perimena oti tha parei tosh ektash to thema..
sygnwmh pantws pou me aformh auto mamithike to post tou adiakritou!
alitheia pou katelh3es telika???
howlingkast
alitheia pou katelh3es telika???
Αν εννοεις σε ποιο μηχανακι φυσικα στο lc4 !!!!
:D
Μην νομιζεις οτι τα ΤΤ ειδικα, εχουν βγαλει λιγα προβληματα !!!
Στα συγκεκριμενα μηχανακια η περιφημη ιαπωνικη αξιοπιστια εχει παει περιπατο !!!!
Και οσο αφορα το χωμα εκτος απο την Χοντα ολοι οι αλλοι γιαπωνεζοι ειναι μια 10αετια πισω !!!!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Και οσο αφορα το χωμα εκτος απο την Χοντα ολοι οι αλλοι γιαπωνεζοι ειναι μια 10αετια πισω !!!!
:smokin: ipervaleis:winka:
prwti i yamaha evgale "swsta" 4T MX...
alla malon les gia ta honda epidei to CR exei ajiopistia kai service eurwpaikou alla kai giati ta CRF-E metapoiountai stin Italia...
:D :D
nikomaxia
30/04/2006, 14:20
:smokin: [/B][/QUOTE]
Δηλαδή τα kx της Kawasaki τα rm της Suzuki τί είναι? δεν είναι καλά???
Αμάν ρε παιδιά με αυτά τα Honda.... τα έχετε θεοποιήσει.
sonic22
ipervaleis prwti i yamaha evgale "swsta" 4T MX...
alla malon les gia ta honda epidei to CR exei ajiopistia kai service eurwpaikou alla kai giati ta CRF-E metapoiountai stin Italia...
Οχι !!
Δεν το λεω για καποιο ιδιαιτερο λογο !!! :rolleyes:
Απλα οτι αφορα καθαροαιμα εντουρο μοντελα τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα !! :winka:
Τα λεγομενα μου στην προυγουμενη απαντηση μου αφορα πρωσοπικη μου γνωμη απο το πως με βολεψε το καθε μηχανακι !!!
to mia 10aetia mou fanike ipervoliko apla...