Σύνδεση

View Full Version : ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΛΟΓΟΣ.... (r1200gs) - Ενωμένες συζητήσεις

billy_BMW
10/04/2006, 12:09
Ανακληση σε κάποια μοντέλα με τους παρακάτω αριθμούς σειράς παραγωγής:

Προσωπικά μίλησα με τον Παναγιωτόπουλο και είναι ενημερωμένοι απλώς περιμένουν τα ανταλλακτικά να φτάσουν αρκετά σύντομα.

Θα ειδοποιηθούν όλοι οι κάτοχοι των αντίστοιχων μοντέλων με τις παρακάτω σειρές παραγωγής.

Τσεκάρετε τα βιβλία σας του manual στο model number αναφέρει τον δικό σας κωδικό.Αν και το συγκεκριμένο memo αναφέρεται στην BMW της Αυστραλίας αυτό δεν έχει να κάνει διότι μέσα σε αυτά είναι και πολλές διανομές στην Ελλάδα όπως λ.χ το δικό μου.

Πάντως μην ανυσηχήσετε ιδιαιτέρως διότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας οδήγησης αλλιώς θα υπήρχε απαγορευτικό οδήγησης απο την εταιρία.

44038

BILL VUZAS
10/04/2006, 15:34
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ.ZL29794.
ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

billy_BMW
10/04/2006, 15:56
Αυτό μη σε ανησηχεί καθόλου.
Οι ανακλήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις εγγυήσεις.

Η εγγύηση καλύπτει όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί σε κάθε μηχανή ξεχωριστά.

Η ανάκληση είναι πάντα μαζική για σειρά μοντέλων με ευθύνη παραγωγής και όχι after-market.

Είσαι 100% καλυμένος χωρίς να πληρώσεις
το ελάχιστο,ακόμα και αν δεν έχεις εγγύηση.

Σημ. Καλού - κακού μην αναφέρετε τους κωδικούς σας στο internet.

Πατήστε Επεξεργασία μυνήματος και κάντε τα delete.

BILL VUZAS
10/04/2006, 17:42
O.K. BILLY.
THANKS
BILL

GEORGE_37
10/04/2006, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW

Τσεκάρετε τα βιβλία σας του manual στο model number αναφέρει τον δικό σας κωδικό.

Εγώ γιατί δεν βρίσκω που το γράφει? :hypnotize

TATAR
12/04/2006, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
Ανακληση σε κάποια μοντέλα με τους παρακάτω αριθμούς σειράς παραγωγής:

Προσωπικά μίλησα με τον Παναγιωτόπουλο και είναι ενημερωμένοι απλώς περιμένουν τα ανταλλακτικά να φτάσουν αρκετά σύντομα.

Θα ειδοποιηθούν όλοι οι κάτοχοι των αντίστοιχων μοντέλων με τις παρακάτω σειρές παραγωγής.

Τσεκάρετε τα βιβλία σας του manual στο model number αναφέρει τον δικό σας κωδικό.Αν και το συγκεκριμένο memo αναφέρεται στην BMW της Αυστραλίας αυτό δεν έχει να κάνει διότι μέσα σε αυτά είναι και πολλές διανομές στην Ελλάδα όπως λ.χ το δικό μου.

Πάντως μην ανυσηχήσετε ιδιαιτέρως διότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας οδήγησης αλλιώς θα υπήρχε απαγορευτικό οδήγησης απο την εταιρία.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΕΩΤΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Κ.Λ.Π.

billy_BMW
14/04/2006, 13:48
Παιδιά τα νέα είναι λίγο πιο καθισυχαστικά.

Η παραπάνω λίστα όπως μου απάντησε ο Παναγιωτόπουλος αφορά ναι μεν μοντέλα ανάκλησης αλλά είναι μια γενική λίστα.

Δηλαδή για να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Την εξέδωσε η BMW ώστε όσα μοντέλα αναφέρονται σε αυτήν να ελεγχθούν πρώτα γραφειοκρατικά αν όντως χρειάζονται αλλαγές και μετά όποια απο αυτά χρειάζονται τότε θα βγει δεύτερη πιο συγκεκριμένη λίστα αναφερώμενη σε αυτά κατευθείαν που είναι για ανάκληση και οι κάτοχοι θα ειδοποιηθούν.

Αυτά είναι τα τελευταία νέα απο τον Παναγιωτόπουλο.

Με λίγα λόγια η ανάκληση δεν αφορά όσα αναφέρονται αλλά κάποια απο αυτά.

Sorry για την αναστάτωση αλλά και εγώ τώρα το έμαθα.

Spike
14/04/2006, 14:12
Σημερα το πρωι πηγα στον Παναγιωτοπουλο για να ρωτησα απο περιεργεια τι ειναι ολα αυτα περι ανακλησης ... Απο οτι παρατηρησα εχει διμιουργηθει ενας πανικος γυρω απο το θεμα...
Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε την κατασταση
Η ανακληση αφορα 5000 μηχανες ανα τον κοσμο και το πλειστο των μηχανων στην Ελλαδα. Η αλαγη ΔΕΝ ειναι επειγουσα και μπορει να περιμενει μεχρι το επομενο σερβις της μηχανης σας.
Αλλαζει ενα ρακορ (βιδα) στην δεξια μανετα η οποια ετυχε να παρατηριθει σε ελαχιστες μηχανες προβλημα λογω θερμοκρασιας. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , ΔΕΝ τιθεται θεμα ασφαλειας.
Οποτε αν τυχει και περασετε απο καποιο συνεργειο ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ !!!! να το αλαξετε, αλλιως απο μονοι τους εχουν τους κωδικους πλαισιων και την κανουν μονοι τους την αλαγη χωρις ακομα και εσεις να το αναφερετε.....
Αυτα ...

peace brothers...

:wave2: :wave2: :wave2:

Giannis_L
14/04/2006, 14:33
Ωραιος ο Σταυρος οπως πάντα.. :)

billy_BMW
26/04/2006, 18:52
Το ρακορ το άλλαξα(Είναι με δύο τρύπες για προοδευτικότερο φρενάρισμα)

Έκανα και update με καινούργιο software.

Εκεί οπου είχε κόψιμο ο ψεκασμός στις 2.750 σ.α.λ πλέον έχει στις δύο.Οπότε έχει πιο ομαλό ξεκίνημα και αρκετά πιο ξεκούραστη οδήγηση εντός πόλης με χαμηλές στροφές χωρίς το χέρι συνέχεια στο αμπραγιάζ.

Επίσης βελτιώθηκε και η οικονομία στα καύσιμα.

TATAR
22/05/2006, 17:40
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 1200 GS - ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΝΕΤΑ, ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΙΟ ΠΑΧΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΨΟΓΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ :) :)

gian_nykt
25/07/2006, 17:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 1200 GS - ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΚΤΥΟΥ. ΑΦΟΡΟΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΑΝΕΤΑ, ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΙΟ ΠΑΧΥ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΨΟΓΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ :) :)

Ήταν κι εσένα μέσα στην λίστα ανάκλησης που έχει παραπάνω??

TATAR
26/07/2006, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Ήταν κι εσένα μέσα στην λίστα ανάκλησης που έχει παραπάνω??
NAI!!!

paixtns
01/12/2006, 11:50
geia sas paides,
egw pou eimai apo ti kypro k i mixani mou einai mesa se aytous tous ari8mous ti kanw? ti na paw na pw ston antiprosopo edw sti kypro?

Cpt. Haddock
01/12/2006, 12:21
Θα έλεγα να τυπώσεις τη λιστα με τους αριθμούς πλαισίου στο πρώτο ποστ και με μια φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και ένα γραμματάκι να στείλεις ένα fax

και να ζητήσεις γραπτή απάντηση :winka:

:wave2: :beer: :wave2:

kanikes
10/12/2006, 19:41
Μια σημαντικη ερωτηση???????????

Αυτοι οι αριθμοι αφορουν παλιες μηχανες??
Δηλαδη εγω που παιρνω μια καινουργια τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι στη λιστα????
Αφορα δηλαδη το ABS EVO II ή οχι?

Cpt. Haddock
11/12/2006, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από kanikes
Δηλαδη εγω που παιρνω μια καινουργια τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι στη λιστα????
Αφορα δηλαδη το ABS EVO II ή οχι?

Λογικά όχι, αλλά μόλις την αγοράσεις τσεκαρε τον αριθμό

:wave2: :wave2:

billy_BMW
11/12/2006, 20:08
Άμα η ημερομηνία παραγωγής(και όχι αγοράς) είναι μετά την ημερομηνία ανάκλησης τότε δεν έχεις πρόβλημα.

apapadop
24/05/2007, 08:43
Παιδιά έπεσα σήμερα πάνω σε αυτή την ανακοίνωση του υπουργείου μεταφορών. Είναι λίγο παλιά, αλλά δε ξέρω κατά πόσο έχουν ενημερωθεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι

http://www.yme.gov.gr/pressdetail.php?section=200&pressid=814

Στοιχεία του ΕΓΓΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ:

Υπάρχει πιθανότητα απώλειας αέρα από τα ελαστικά .Αντικατάσταση των βαλβίδων των ελαστικών και απενεργοποίηση του συστήματος ελέγχου πίεσης ελαστικών.

FYI

dukeandthecity
19/06/2008, 14:09
Στο R 1200 Gs το δικό μου που είναι κατασκευασμένο τον 5/2007 και αγορασμένο τον 10/2007 έχουν βγει 4 ανακλήσεις.

1) Αφορά τον προγραμματισμό του εγκεφάλου σε σχέση με την χαρτογράφηση του ψεκασμού

2) Σωληνάκια υψηλής στο μπροστά φρένο

3)Κεραία immobiliser (αντικατάσταση)

4) Κάτι με τις χούφτες (σχετικά καινούρια ανάκληση-θα μάθω περισσότερα και θα ποστάρω)

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο συνεργείο σας για INFO. :wave2:

Tigas
19/06/2008, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Στο R 1200 Gs το δικό μου που είναι κατασκευασμένο τον 5/2007 και αγορασμένο τον 10/2007 έχουν βγει 4 ανακλήσεις.

1) Αφορά τον προγραμματισμό του εγκεφάλου σε σχέση με την χαρτογράφηση του ψεκασμού

2) Σωληνάκια υψηλής στο μπροστά φρένο

3)Κεραία immobiliser (αντικατάσταση)

4) Κάτι με τις χούφτες (σχετικά καινούρια ανάκληση-θα μάθω περισσότερα και θα ποστάρω)

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο συνεργείο σας για INFO. :wave2:

sorry και εμένα 2007 είναι το GS εάν ήταν κάτι σοβαρό δέν θα έστελναν στο σπίτι επιστολή ότι χρειάζεται κάτι αλλαγή.

Εγώ σε όσες μάρκες έχω δουλέψει έρχονται report με τα πλαίσια που έχει πουλήσει ο κάθε dealer και αλλάζεται ότι χρειάζεται ή αυτή την δουλειά την κάνει κατευθείαν η εισαγωγική.

:look:

dukeandthecity
19/06/2008, 23:46
Εγω πήρα τηλ για να κλείσω ραντεβού για το σερβις των 10.000

Οταν τσεκάρανε στο pc τι πρέπει να κανει η μοτο στα 10.000κμ και πόσο πάει το μαλλί με αναφέρανε οτι για το μοντέλο μου έχει 4 ανακλήσεις.

Αυτη με το Immo και τις χούφτες είναι brand new... μυρίζουν βαβαρίλα.

για τις άλλες δεν ξέρω και δεν ξέρω κατα πόσο θεωρούνται επικίνδυνες για να σε ειδοποίησουν ταχυδρομικώς.

billyP
30/07/2009, 13:03
Αραγε μπορουμε καπου να βρουμε μαζεμενες τις εκδοσεος ανακλησεων ?

billy_BMW
30/07/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από billyP
Αραγε μπορουμε καπου να βρουμε μαζεμενες τις εκδοσεος ανακλησεων ?

http://www.motorcyclistonline.com/motorcycle_recalls/01/bmw/index.html

billyP
31/07/2009, 13:22
άψογος.....

thnx

billyP
10/11/2009, 21:26
υπάρχει κάποιος που να άλλαξε το συγκεκριμένο ανταλλακτικό ? κάποια παραπάνω πληροφορία απο μηχανικούς ?

dukeandthecity
21/07/2016, 11:54
Συγνώμη δηλαδή αλλα τα ευμεγέθη τριμπουρδελα δεν εχουν βγάλει αλλη ανακληση απο το 2009??? Ή οι αλητες οι mod εχουν διώξει όλες τις τρυφερες ψυχές που καναμε καποτε το λάθος και επενδύσαμε γερμανικά???

Υπαρχει ανάκληση για την τρόμπα της βενζίνης (εδω και 2,5 χρονια βεβαια αλλα εγω τωρα το έμαθα) σε μοντέλα απο 2007 και πισω στα 1200gs. Απο 3 Αυγούστου τα νεώτερα.

amyroukai
21/07/2016, 12:01
Αν οι κάτοχοι ευμεγέθους διμπούρδελου (τριμπούρδελα παραδοσιακά λόγω κυλίνδρων είναι άλλα) δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις για τα πεπραγμένα στον οίκο ανοχής που διατηρούν και συντηρούν από το υστέρημά τους, δεν είναι θέμα μοντς. Ως γνωστόν το φόρουμ είναι for the people και σε κανέναν δεν απαγορεύτηκε "δια να ομιλεί" ότι μηχανάκι και να είχε. Αν το έχει επιλέξει ο ίδιος ή έχει φύγει για τόπον χλοερόν, τόπον συμμάζωξης διμπουρδελοκατόχων αποκλειστικά, δικό του ζήτημα και απόφαση. Λέμε τώρα...

Με το καλό να πάει η εργασία στο δικό σου και αν θέλεις μας ενημερώνεις για το τι και πως.

Mariner
21/07/2016, 12:16
Και για το μουαγιέ έχει βγεί επίσης

dukeandthecity
21/07/2016, 12:29

με το τσιγκελι θα σας τα βγάζω δηλαδη???? Αντε ρε αγορι, να παρει μπρος το μαγαζι να ακουστει λιγο γλυκιά boxerιλα:lol::wave2:

vaska
21/07/2016, 12:41

Αντικατάσταση μουαγιέ πίσω τροχού με άλλο με καινούριο κράμα. Από το 06 νομίζω. Κάποιοι στις αρχές που είχαν εμφανιστεί τα πρώτα κρούσματα την είχαν πληρώσει την αλλαγή από τσέπη τους

Mariner
21/07/2016, 13:48
Έχει λίστα στο παρακάτω site: R1200 GS (http://wemakeitsafer.com/vehicle-recall/BMW-R-1200-Gs-Recall-5173923) & R1200 GS Adventure (http://wemakeitsafer.com/vehicle-recall/BMW-R-1200-Gs-Adventure-Recall-7690050#RecalledProductInformation)

(μπορείς να διαλέξεις χρονιά)

harris_x
21/07/2016, 13:49
Συγνώμη δηλαδή αλλα τα ευμεγέθη τριμπουρδελα δεν εχουν βγάλει αλλη ανακληση απο το 2009??? Ή οι αλητες οι mod εχουν διώξει όλες τις τρυφερες ψυχές που καναμε καποτε το λάθος και επενδύσαμε γερμανικά???

Υπαρχει ανάκληση για την τρόμπα της βενζίνης (εδω και 2,5 χρονια βεβαια αλλα εγω τωρα το έμαθα) σε μοντέλα απο 2007 και πισω στα 1200gs. Απο 3 Αυγούστου τα νεώτερα.

Για τις ανακλήσεις που δεν έχεις λάβει ενημέρωση (στην περίπτωση που είναι πρώτο χέρι η μηχανή) θα πρέπει να κάνεις τα παράπονά σου στον εισαγωγέα ή/και το εξουσιοδοτημένο που συνεργάζεσαι.
Αν η μηχανή είναι δεύτερο χέρι θα μπορούσε να σε είχε ειδοποιήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.

byron
21/07/2016, 14:06
με το τσιγκελι θα σας τα βγάζω δηλαδη???? Αντε ρε αγορι, να παρει μπρος το μαγαζι να ακουστει λιγο γλυκιά boxerιλα:lol::wave2:

Ρε...ακόμα μηχανάκι με βυζιά καβαλάς, και αυτό που σε απασχολεί είναι αν γίνεται update στις ανακλήσεις?

dukeandthecity
21/07/2016, 14:18
Ρε...ακόμα μηχανάκι με βυζιά καβαλάς, και αυτό που σε απασχολεί είναι αν γίνεται update στις ανακλήσεις?

για να φανταστείς την κατάντια μου, λεω οτι μακάρι να καβαλούσα μηχανάκι με βυζιά :p:p:p Αυτα τα τουονο τί λενε ρε? είναι καλα? γιατι δεν βλεπω πολλα στο δρόμο:D:D:D

dukeandthecity
21/07/2016, 14:22
Έχει λίστα στο παρακάτω site: R1200 GS (http://wemakeitsafer.com/vehicle-recall/BMW-R-1200-Gs-Recall-5173923) & R1200 GS Adventure (http://wemakeitsafer.com/vehicle-recall/BMW-R-1200-Gs-Adventure-Recall-7690050#RecalledProductInformation)

(μπορείς να διαλέξεις χρονιά)

αν δεν κανω λάθος αυτά τα λινκς είναι κυριώς BMW North America. Η ανακληση με την τρομπα της βενζίνης έπαιξε στο Αμέρικα το 2010 και στο εουρόπα το 2013. Καλό, ε?

Mariner
21/07/2016, 15:06
αν δεν κανω λάθος αυτά τα λινκς είναι κυριώς BMW North America. Η ανακληση με την τρομπα της βενζίνης έπαιξε στο Αμέρικα το 2010 και στο εουρόπα το 2013. Καλό, ε?

Τρού, αλλά δεν έχω βρεί κάτι μαζικό για ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τουλάχιστον κάτι ενδεικτικό ;)

Ο μηχανικός σου δεν σου είχε πει τίποτα τόσο καιρό ρε?

oti nanai
21/07/2016, 17:57
όλα τα 1200 έχουν ανάκληση για αντλία βενζίνης και για μουαγιε νομίζω τα μοντέλα μέχρι του 11 .αν κάποιος τα έχει αλλάξει παίρνει λεφτά πίσω .

byron
21/07/2016, 21:28
για να φανταστείς την κατάντια μου, λεω οτι μακάρι να καβαλούσα μηχανάκι με βυζιά :p:p:p Αυτα τα τουονο τί λενε ρε? είναι καλα? γιατι δεν βλεπω πολλα στο δρόμο:D:D:D

Τα έκανε buy back η aprilia εδώ και 2 χρόνια. Που να δεις;
Όλοι σε τρου αντβεντιουρ μαστάρια θα καταλήξουμε.

dukeandthecity
22/07/2016, 14:42
Τρού, αλλά δεν έχω βρεί κάτι μαζικό για ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι τουλάχιστον κάτι ενδεικτικό ;)

Ο μηχανικός σου δεν σου είχε πει τίποτα τόσο καιρό ρε?
Ο μηχανικός μου κουραρει μονο το sh 300 καθώς είδα το πραγματικό γιαπονεζικο φως. Κανονική ευρωπαικη μοτοσικλέτα έχω να καβαλησω απο το 1ό μνημονιο

dukeandthecity
22/07/2016, 14:45
αν κάποιος τα έχει αλλάξει παίρνει λεφτά πίσω .

Βύρωνα ακουςςςςς;;;; buy back κομματι κομματι, θα σουρθει και πιο φθηνά

dukeandthecity
23/08/2016, 16:33
Αν οι κάτοχοι ευμεγέθους διμπούρδελου (τριμπούρδελα παραδοσιακά λόγω κυλίνδρων είναι άλλα) δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις για τα πεπραγμένα στον οίκο ανοχής που διατηρούν και συντηρούν από το υστέρημά τους, δεν είναι θέμα μοντς. Ως γνωστόν το φόρουμ είναι for the people και σε κανέναν δεν απαγορεύτηκε "δια να ομιλεί" ότι μηχανάκι και να είχε. Αν το έχει επιλέξει ο ίδιος ή έχει φύγει για τόπον χλοερόν, τόπον συμμάζωξης διμπουρδελοκατόχων αποκλειστικά, δικό του ζήτημα και απόφαση. Λέμε τώρα...

Με το καλό να πάει η εργασία στο δικό σου και αν θέλεις μας ενημερώνεις για το τι και πως.

να σας ενημερώσω λοιπόν για το τι και το πώς...

Οντως δύο ανακλήσεις: α) για την τρομπα της βενζίνης που αν έχει θέμα στην αντικαθιστούν και αν δεν έχει σου προσθέτουν ένα μεταλλικό δαχτυλίδι στο σημείο που "πονά" και β) στο μουαγιέ.

Φυσικά και προσπαθει το συνεργείο να σου βγάλει και άλλα μου σου και να μην φυγεις απο εκει με λογαριασμό μικρότερο των δοσεων του ΕΝΦΙΑ αλλα τεσπα. Όλα καλά

Mariner
23/08/2016, 22:17
Φυσικά και προσπαθει το συνεργείο να σου βγάλει και άλλα μου σου και να μην φυγεις απο εκει με λογαριασμό μικρότερο των δοσεων του ΕΝΦΙΑ αλλα τεσπα. Όλα καλά

Yπερβολές. Εμένα απλά με ρώτησε αν θέλω να αλλάξω τους ταχυσυνδέσμους (κανα 30αρι) με την ευκαιρία της όλης ιστορίας μιας και θα γλύτωνα τα εργατικά.

nik69
27/06/2017, 23:44
Κατά BMW τεχνική ενέργεια (γκουχ-γκουχ) και όχι ανάκληση. (Ποιό είναι το νόημα να παίζεις με τις λέξεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα?)
Αφορά κάποιον σύνδεσμο της μπροστινής ανάρτησης των R1200GS 2013-2017.
Λεπτομέρειες εδώ http://www.motomag.gr/news/epikairotita/thema-piroyni-bmw-r1200gs-adv

harris_x
28/06/2017, 22:31
Απλά για την ιστορία θα πω πως άλλο ανάκληση και άλλο τεχνική ενέργεια.

Δεν είναι παιχνίδι λέξεων.

DoctoR_k6
04/07/2017, 13:44
https://www.asphaltandrubber.com/recall/bmw-r1200gs-front-fork-service-campaign/

Μηπως το ενλογω αρθρο επ-εξηγει γιατι το διατυπωνουν ως service campaign κ οχι ως recall??

nik69
10/07/2017, 21:48
Από το γερμανικό motorrad (με αυτόματη μετάφραση από το google)
http://www.motorradonline.de/vermischtes/bmw-r-1200-gs-service-aktion-telelever.836856.html
H τεχνική ενέργεια έχει ήδη μετονομαστεί σε επίσημη ανάκληση από τις 7 Ιουλίου
Και αφορά 165,000 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως.

Δεινόσαυρος
19/07/2017, 10:53
Ευτυχώς που δεν ήταν παιχνίδι με τις λέξεις... Τι ρεζιλίκια.

http://www.motorcyclenews.com/news/2017/july/bmw-r1200gs-recall-suspension/

Εκεί δε που λέει: "Αξίζει να σημειωθεί οτι δεν έχει αναφερθει ζημιά σε μηχανες που δεν έχουν πατήσει χώμα"...ανεπανάληπτο. Του MCN άραγε τα λόγια, ή από καμια δήλωση τύπου της εταιρείας;

amyroukai
19/07/2017, 11:31
Από ότι λένε ιδιοκτήτες, όντως είναι έτσι. Η ζημιά έβγαινε σε μοτοσικλέτες που χρησιμοποιήθηκαν όπως τις διαφημίζει η bmw και όχι σε "αγρότες του Κολωνακίου". Απαράδεκτο όπως και να έχει.

kostaskk
28/07/2022, 14:34
https://www.newsauto.gr/newsmoto/programma-anaklisis-bmw-r-1200-1250-gs-gia-elegcho-ston-axona-metadosis/

Τι εννοεί θα τρυπισουν το ψαλίδι; Δεν έχεις πρόσβαση στον άξονα;

karellen
28/07/2022, 15:21
Μια μικρή τρύπα για να φεύγει η υγρασία.

panavour
29/07/2022, 12:34
και μετα απο 50 χρονια επισταμμενων μελετων ,θα ανακοινωσουν οτι απο την τρυπα που εκαναν ,μπαιναν γρεζια ,γι αυτο ξαναχαλαγαν.:lol:

kostaskk
29/07/2022, 15:44
Εδώ έκαναν ανάκληση σε σχεδόν μισό εκατομμύριο μοντέλα, όλα αυτά πρέπει να λυθούν - κοπούν στην μέση για να ελεγχθεί ο άξονας,. Μόνο ελενχος και αντικατάσταση αν χρειάζεται, καμιά λύση για το σχεδιαστικό πρόβλημα της λάθος γωνίας ψαλιδιου-αξονα-σασμάν το οποίο θα συνεχίσει να παραμένει? Και η τρύπα δεν θα μειώσει την αντοχή ψαλιδιού κ ίσως να βάζει νερά αν περάσεις από ποταμό (adv driving), στην βροχή, η να λερώνει, ξεραίνει, αδειάζει το γράσο,λάδι η ότι άλλο έχει μέσα ο άξονας για λίπανση;

Bowleno
29/07/2022, 17:18
Ρε σεις.... Αυτοί είναι πιο μ@λ@κες από εμάς....:bawl: