PDA

View Full Version : Shoei XR1000 Joust TC-5

booZe
15/04/2006, 16:07
Πριν λίγες μέρες ευκαίρησα επιτέλους να περάσω από το υπουργείο για να πάρω στα χέρια μου και το χαρτί (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=16768) του διπλώματος. Έτσι, αν και οι απόκριες πέρασαν εδώ και καιρό, αποφάσισα να πάρω την "στολή" μου. Για ξεκίνημα πήρα αυτό που βλέπετε πάνω στο γραφείο μου... :)

45011

booZe
15/04/2006, 16:08
...άλλη μία...

45012

booZe
15/04/2006, 16:08
...και μια τελευταία.

45013

evvou
15/04/2006, 16:24
πολυ ομορφο!!!
καλοφορετο να ειναι...και αχρειαστο :winka:

:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
15/04/2006, 19:13
Άψογο ! Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου που κατέληξες στο XR-1000, είναι κορυφαίο απ'όλες τις απόψεις !

Καλοφόρετο και αχρείαστο !

Καλές βόλτες με το καινούργιο σου δίπλωμα !

:beer: :beer: :beer:

adam_tsouk
15/04/2006, 21:53
κουκλι το σχεδιακι....

αχρειαστο να 'ναι...

αντε και με το μοτορι....

:beer: :beer:

Alexander
15/04/2006, 22:29
Άντε ρε αχαΐρευτε, κατάφερες και βρήκες χρόνο να πάρεις και κράνος; :rotflmao:
Καλορίζικο και αχρείαστο ρεεε !!! :winka:

Άντε να δούμε πότε θα προλάβεις να πάρεις μηχανή τώρα... :rotflmao:

:beer:

PeterMurphy
15/04/2006, 23:59
XR-1000 mamati seira..kaloriziko trele k panta aftharto..:smokin:

booZe
17/04/2006, 13:30
Να'στε καλά παίδες. :)

Ένα μικρό πρόβλημα... Το φόρεσα για περίπου 15 λεπτά στο σπίτι και με έπιασε ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Το κράνος σίγουρα δεν είναι μικρό, θυμάμαι ότι μου συνέβαινε και από το κράνος στο στρατό καμιά φορά. Ελπίζω να συνηθίσω και να μην αρχίσω να ψάχνομαι γι'αυχενικά κτλ...

adam_tsouk
17/04/2006, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Να'στε καλά παίδες. :)

Ένα μικρό πρόβλημα... Το φόρεσα για περίπου 15 λεπτά στο σπίτι και με έπιασε ένας ελαφρύς πονοκέφαλος. Το κράνος σίγουρα δεν είναι μικρό, θυμάμαι ότι μου συνέβαινε και από το κράνος στο στρατό καμιά φορά. Ελπίζω να συνηθίσω και να μην αρχίσω να ψάχνομαι γι'αυχενικά κτλ...

ειναι καινουριο, θα ανοιξει λιγο παιρνοντας το σχημα του κεφαλιου σου...

(αρκει αν ειναι το σωστο μεγεθος)...

και εμένα (και όλους) μας ενοχλούσε στην αρχή....

:wave2:

makis206
17/04/2006, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και εμένα (και όλους) μας ενοχλούσε στην αρχή....
:wave2:

Έτσι ! :a013:

:beer: :beer:

Giorgos19
17/04/2006, 22:20
Τελειο!!Και με τη ζελατινα-καθρεπτη ειναι ακομα ομορφοτερο!Εγω εχω το ray σε κοκκινο <φωτο κατω απ το ονομα> και μαζευω λεφτα για ενα καθρεπτη <τον ιδιο με τον δικο σου> αλλα κανει και 80 euro ρε γμτ!!!!!

booZe
17/04/2006, 22:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Τελειο!!Και με τη ζελατινα-καθρεπτη ειναι ακομα ομορφοτερο!Εγω εχω το ray σε κοκκινο <φωτο κατω απ το ονομα> και μαζευω λεφτα για ενα καθρεπτη <τον ιδιο με τον δικο σου> αλλα κανει και 80 euro ρε γμτ!!!!!
Thanks! :beer:

Για τη ζελατίνα υπολόγισε ένα 25% κάτω από τη τιμή καταλόγου που αναφέρεις. :winka:

Giorgos19
19/04/2006, 10:48
Απο που.....?????????:D :D :D

o_gavros
01/05/2006, 21:54
φίλε Booze επειδή και εγώ είμαι να παίρνω κράνος μεσα στο επόμενο δίμηνο και έχω ήδη καταλήξει σε Shoei XR-1000 θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με τη ζελατίνα καθρέφτη.
Επειδή μου αρέσει πάρα πολυ το λουκ της,ήθελα να σε ρωτήσω και για την λειτουργικότητα της.
Κόβει καθόλου την αντιλιά?
το βράδυ πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να οδηγάς με αυτήν?
απο γρατζουνιές είναι στα ίδια με την διαφανή ή είναι πιο "έντονες" αν μπορώ να το πω ετσι?
γενικά δώσε μια γνώμη για τον καθρέφτη απο την χρήση που του έχεις κάνει ως τωρα.

Kostas NL
02/05/2006, 20:10
Γαμιστερότατο!

booZe
02/05/2006, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
φίλε Booze επειδή και εγώ είμαι να παίρνω κράνος μεσα στο επόμενο δίμηνο και έχω ήδη καταλήξει σε Shoei XR-1000 θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με τη ζελατίνα καθρέφτη.
Επειδή μου αρέσει πάρα πολυ το λουκ της,ήθελα να σε ρωτήσω και για την λειτουργικότητα της.
Κόβει καθόλου την αντιλιά?
το βράδυ πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να οδηγάς με αυτήν?
απο γρατζουνιές είναι στα ίδια με την διαφανή ή είναι πιο "έντονες" αν μπορώ να το πω ετσι?
γενικά δώσε μια γνώμη για τον καθρέφτη απο την χρήση που του έχεις κάνει ως τωρα.

Φίλε γαύρε,

Δώσε μου καμιά δεκαριά μέρες για να τα δω στην πράξη για λίγο καιρό (έεερχεται το μοτόρι!). Γράφει πάνω πως είναι νόμιμη η χρήση της μόνο την ημέρα, όπως όλες οι φιμέ ζελατίνες δηλαδή. Είναι σίγουρα πιο φωτεινή από την εντελώς μαύρη (σαν ενδιάμεση κατάσταση φαντάζομαι) και αλλά για την ώρα μόνο μέσα στο δωμάτιό μου την έχω δει. :wave2:

booZe
02/05/2006, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Γαμιστερότατο!

Lekker? :)

Dank u wel! :wave2: :beer:

o_gavros
04/05/2006, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Γράφει πάνω πως είναι νόμιμη η χρήση της μόνο την ημέρα, όπως όλες οι φιμέ ζελατίνες δηλαδή.

Είναι νόμιμο να φοράς φιμέ μόνο τη μέρα?
αυτό δεν το ήξερα.
Οπότε όταν γράψεις τις παρατηρήσεις σου,πες μου και πόσο εύκολο είναι να κάνεις τράμπα τις ζελατίνες.θέλει καποιο ειδικό κιτ ή βγαίνει στα μπαμ?

επίσης,τι μηχανάκι περιμένεις να σου έρθει?:wave2:

nickmonstro
05/05/2006, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Είναι νόμιμο να φοράς φιμέ μόνο τη μέρα?
αυτό δεν το ήξερα.
Οπότε όταν γράψεις τις παρατηρήσεις σου,πες μου και πόσο εύκολο είναι να κάνεις τράμπα τις ζελατίνες.θέλει καποιο ειδικό κιτ ή βγαίνει στα μπαμ?

επίσης,τι μηχανάκι περιμένεις να σου έρθει?:wave2: Eχω το ιδιο και η ζελατινα βγαινει χωρις εργαλεια σε dt!:wave2: