View Full Version : Λέτε?
Καλημέρα, αγόρασα προχθές το κρανάκι της πρώτης φωτογραφίας 390 ευρώ. Με το ιδιο μοντέλο όμως (XR 1000) ειδα σε site της shoei ότι υπάρχει άλλο κράνος, αυτό της 2ης φωτογραφίας, λέτε να βγήκε καινούριο μοντέλο και να μου πούλησαν το παλιό στη τιμή του καινουριου ή μηπως πρόκειται για δύο διαφορετικά κράνη?
45047
Το Κράνος που υπάρχει στο site
45048
adam_tsouk
16/04/2006, 19:31
to 2o δεν ειναι το xr1000
:wave2:
telospanton, Kali i epilogi mou?
adam_tsouk
16/04/2006, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
telospanton, Kali i epilogi mou?
το xr 1000?
εχω ακριβως το ιδιο.....
Το μονο που βαρεθηκα (μετα από 14 μηνες) ειναι το χρωμα.... πολυ ζεστη γμτ... και μονοτονια....
Κατα τ'αλλα αψογο! :beer:
makis206
16/04/2006, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Κατα τ'αλλα αψογο! :beer:
+1000
Μόνο που εγώ κατέληξα σε ανοιχτόχρωμο.. :D :D
Δεν θα το μετανιώσεις. Το κρανάκι είναι όλα τα λεφτά !
:beer: :beer:
45074
Emena mou aresei poly alla isos tou valo mia fime zelatina...
adam_tsouk
16/04/2006, 19:54
για ζελατινα εχε υποψη σου οτι αν ειναι η σκουρα μαυρη ή η ιριδίζουσα το βραδυ θα εχεις προβλημα στην οδηγηση (δηλαδη αποκλειεται να μπορεις να οδηγησεις με κλειστη ζελατινα.
Εαν πάρεις τη Light smoke, δηλαδη την πιο "ανοιχτη" σκουρα (υπαρχουν 2 βαθμιδες) το βραδυ δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα. Εγω αυτη χρησιμοποιώ και δεν εχω προβλημα να αλλαζω ζελατινες οταν νυχτωνει ή κάποιο αλλο προβλημα.
Η τιμή τους είναι για την msoke γυρω στα 45-50 ευρω κ η ιριδιζουσα κανα 5-10 ευρω ακριβοτερη....
:wave2:
Α! και καμμια τους δεν εχει το anti-fog.
makis206
16/04/2006, 20:01
Του έχω βάλει την light smoke και βοηθάει αρκετά όταν έχω τον ήλιο στο πρόσωπο. Επίσης δεν ενοχλεί στη νυχτερινή οδήγηση.
Αν θες για καλύτερα αποτελέσματα τις ηλιόλουστες μέρες πάρε την πιο σκουρόχρωμη αλλά τη νύχτα θα αναγκαστείς να την αλλάζεις με την εργοστασιακή. Αν και είναι δουλειά του 2λεπτου, δεν σου το συστήνω όμως, θα βαρεθείς τα βάλε-βγάλε και απ΄την άλλη δεν ξέρω και πόσο θα αντέξουν τα πλαστικά κουμπώματά της. :winka:
Πάρε μια φωτό της δικιάς μου, είναι η καλύτερη που βρήκα διαθέσιμη αυτή τη στιγμή.
:beer: :beer:
45077
Mia xaroula mou fainetai....
adam_tsouk
16/04/2006, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
. Αν και είναι δουλειά του 2λεπτου, δεν σου το συστήνω όμως, θα βαρεθείς τα βάλε-βγάλε και απ΄την άλλη δεν ξέρω και πόσο θα αντέξουν τα πλαστικά κουμπώματά της.
μωρε.. τα κλιψακια αντεχουν....
αλλα εισαι διατεθιμενος να κουβαλας σε καθε καφεδοβολτα 2 ζελατινες για να μην εχεις το αγχος της επιστροφης;
εγω συνηθως φοραω και τα γυαλια ηλιου (εχω ενα μαπα ζευγαρι μοτοσυκλετιστικα και καλα μονιμα στο μπουφαν μου).
Παντως αν δεν σε απασχολει το να αλλαζεις ζελατινες η καλυτερη λυση ειναι η ιριδιζουσα.... αψογη ακομα και με κοντρα ηλιο....