View Full Version : Ενα το χελιδονι...
Ήρθε το φθινόπωρο και τα χελιδόνια ξεκίνησαν για το νότο. Ένα από αυτά ξέμεινε πίσω. Έφτασε ο χειμώνας και το χελιδονάκι έπεσε μισοπαγωμένο στην αυλή ενός αγροτόσπιτου.
Κόντευε να πεθάνει, αλλά μια περαστική αγελάδα, έχεσε επάνω του σκεπάζοντάς το με κοπριά. Η ζεστή κοπριά συνέφερε το χελιδόνι που από τη χαρά του, άρχισε το κελάηδημα. Μια γάτα άκουσε το κελάηδημα, πλησίασε, καθάρισε την κοπριά από το χελιδόνι και το έφαγε.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1. Όποιος σε χέζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
2. Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
3. Αν αισθάνεσαι ευτυχισμένος μέσα στα σκατά, κράτα το στόμα σου κλειστό και απόλαυσέ το.
makis206
17/04/2006, 08:45
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
koutroulis
17/04/2006, 09:00
σοφό!!!
:wave2:
adam_tsouk
17/04/2006, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ήρθε το φθινόπωρο και τα χελιδόνια ξεκίνησαν για το νότο. Ένα από αυτά ξέμεινε πίσω. Έφτασε ο χειμώνας και το χελιδονάκι έπεσε μισοπαγωμένο στην αυλή ενός αγροτόσπιτου.
Κόντευε να πεθάνει, αλλά μια περαστική αγελάδα, έχεσε επάνω του σκεπάζοντάς το με κοπριά. Η ζεστή κοπριά συνέφερε το χελιδόνι που από τη χαρά του, άρχισε το κελάηδημα. Μια γάτα άκουσε το κελάηδημα, πλησίασε, καθάρισε την κοπριά από το χελιδόνι και το έφαγε.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1. Όποιος σε χέζει δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
2. Όποιος σε βγάζει από τα σκατά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
3. Αν αισθάνεσαι ευτυχισμένος μέσα στα σκατά, κράτα το στόμα σου κλειστό και απόλαυσέ το.
μηπως... λεω μηπως.... πρεπει να το συζητησουμε εκτενεστερα;
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μηπως... λεω μηπως.... πρεπει να το συζητησουμε εκτενεστερα;
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Εμένα το πρώι μου έρχονται πρίν φύγω για δουλειά, θα το κάνουμε και με ζωντανό παράδειγμα, χελιδονάκι μου :rotflmao:
adam_tsouk
17/04/2006, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Εμένα το πρώι μου έρχονται πρίν φύγω για δουλειά, θα το κάνουμε και με ζωντανό παράδειγμα, χελιδονάκι μου :rotflmao:
:rolleyes:
και μετα λεμε οτι φταιει το "αφεντικο" που αργουν τα ανταλλακτικα....
:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
costas81
17/04/2006, 11:57
Ειναι πολυ παλιο!
Δεν παιζει ολο και καποιος θα το εχει ξαναβαλει!
Που σαι λεωνιδα με τα σηματακια σου?