View Full Version : Ψυχολογικό τέστ
Μου ήρθε με mail.
Για την ιστορία, απάντησα λάθος (ευτυχώς).
Δοκιμάστε αυτό το ψυχολογικό test. Αυτό είναι ένα αυθεντικό ψυχολογικό test.
Είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι. Ενώ ήταν στην κηδεία της μητέρας της, συνάντησε έναν άνδρα που δεν γνώριζε. Σκέφτηκε ότι ήταν καταπληκτικός, ο άνδρας των ονείρων της και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, αλλά δεν ζήτησε ποτέ τον αριθμό του τηλεφώνου του και έτσι δεν μπορούσε να τον βρει μετά την κηδεία.
Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή του.
Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της;
Σκεφθείτε λίγο σοβαρά προτού να scrollάρετε προς τα κάτω.
Αν δεν απάντησες... μη κατεβαίνεις κάτω.
Απάντηση: Ήλπιζε ότι ο τύπος θα εμφανιζόταν στην κηδεία της αδελφής της.
Εάν απαντήσατε σωστά, σκέφτεστε όπως ένας ψυχοπαθής.
Αυτό ήταν ένα test που ένας διάσημος αμερικανός ψυχολόγος χρησιμοποίησε για να βρει εάν κάποιος έχει την ίδια νοοτροπία με έναν δολοφόνο.
Πολλοί καθ' έξιν δολοφόνοι που ήταν ήδη στη φυλακή, απάντησαν σωστά σ' αυτό το test.
Εάν δεν απαντήσατε σωστά, καλό για σας.
ΥΓ: Εάν απαντήσατε σωστά, παρακαλώ ενημερώστε με ώστε να μπορώ να σας βγάλω από τον κατάλογο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. ..
:eyepop: :eyepop: :uplate: :hypnotize :look: :look: :look: τι λες τωρα??:uplate: :uplate:
Δε νομίζω ότι θα βρείς και πολλούς φυσιολογικούς εδώ μέσα!!!!
:a21: :a21: :a24: :a24:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Δε νομίζω ότι θα βρείς και πολλούς φυσιολογικούς εδώ μέσα!!!!
:a21: :a21: :a24: :a24:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Οχι, να ξέρω απλά από ποιούς να φυλάγομαι αν πάω σε καμιά συγκέντρωση!
:lol: :lol: :lol:
makis206
17/04/2006, 13:30
Απάντησα σωστά !!!:a54: :a25: :a25: :a54:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Οχι, να ξέρω απλά από ποιούς να φυλάγομαι αν πάω σε καμιά συγκέντρωση!
:lol: :lol: :lol:
Πάντως εγω που απάντησα......:a13: :a13: :a13:
Γνώμη μου
Η απάντηση είναι καθοδηγούμενη ρωτά να βρεις το κίνητρο. Για να απαντήσεις λοιπόν σωστά πρέπει να βρεις μια αφορμή για τον φόνο χρησιμοποιώντας μια αιτία χαζή για την απλή ανθρώπινη λογική.
Η ερώτηση μπορεί να γίνει μόνο σε εγκληματικά στοιχεία σιγά την ανακάλυψη του καθηγητή
Στον οποιοδήποτε θα πρέπει να είναι αλλιώς διατυπωμένη.
Οι λέξεις παίζουν με το συνειδητό, υποσυνείδητο και άλλα πολλά προσοχή μην μας τρελάνουν.
:wave2:
Με τα στοιχεία που δίνεις στην εκφώνηση, η μόνη λογική εξήγηση με τα δεδομένα που έχουμε είναι ότι "Ήλπιζε ότι ο τύπος θα εμφανιζόταν στην κηδεία της αδελφής της". Μπορώ να θεωρήσω ότι δεν είμαι ψυχοπαθής;; :a21:
[edit: με πρόλαβε η Nefeli.. :)]
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Με τα στοιχεία που δίνεις στην εκφώνηση, η μόνη λογική εξήγηση με τα δεδομένα που έχουμε είναι ότι "Ήλπιζε ότι ο τύπος θα εμφανιζόταν στην κηδεία της αδελφής της". Μπορώ να θεωρήσω ότι δεν είμαι ψυχοπαθής;; :a21:
[edit: με πρόλαβε η Nefeli.. :)]
Παίζει κι άλλη απάντηση
Ανακάλυψε ότι η αδερφή της παρόλο το πένθος είχε πάρει το τηλέφωνο του τον είχε είδη συναντήσει η σχέση τους είχε είδη γίνει αυτοκόλλητη και δεν άντεξε το πόσο άχρηστη ήταν εκείνη και επειδή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την αδερφή της την εξαφάνισε.
Θα συνεργαστώ με τον Φώσκολο
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Είσαι σε καλό δρόμο, δήλωσε συμμετοχή εδώ (http://www.cineek.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=602) ΤΩΡΑ!!!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Ανακάλυψε ότι η αδερφή της παρόλο το πένθος είχε πάρει το τηλέφωνο του τον είχε είδη συναντήσει η σχέση τους είχε είδη γίνει αυτοκόλλητη
Αυτή την απάντηση (μέχρι εδώ) έδωσα κι εγώ! :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Είσαι σε καλό δρόμο, δήλωσε συμμετοχή εδώ (http://www.cineek.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=602) ΤΩΡΑ!!!
Είσαι μεγάλος εγκληματίας που συμφωνείς
Αν του γράψω μερικές σκηνές με λεπτομερείς περιγραφές τον βλέπω με διπλό εγκεφαλικό και ανακοπή.
Αυτή την απάντηση (μέχρι εδώ) έδωσα κι εγώ! :beer:
Καλά χάλια είσαι και εσύ
costas81
17/04/2006, 14:12
Εγω λεω η πουτανα η αδερφη μου σκοτωσε την μανα μας!!!!!
Είσαι μεγάλος εγκληματίας που συμφωνείς
Α, ψυχολογικό test μΕ έκανες κι εσύ;;;
Με έπιασε το μουρλό
Άλλη εκδοχή
Συζητούσαν για τον τύπο και η αδερφή την ειρωνεύτηκε για τις επιλογές της γιατί ο τύπος ήταν αδερφή
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
costas81
17/04/2006, 14:16
Ειπαμε η πουτ#να η αδερφη μου σκοτωσε την μανα μας!Θα την φαω λαχανο να μαθει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Ειπαμε η πουτ#να η αδερφη μου σκοτωσε την μανα μας!Θα την φαω λαχανο να μαθει!
Με ποιόν τρόπο για να εμβαθύνουμε στην προσωπικότητα
costas81
17/04/2006, 14:21
Με ποιόν τρόπο για να εμβαθύνουμε στην προσωπικότητα
Για να φαει την περιουσια της μανας μας μιας και εμαθε για την διαθηκη που ειχε κανει η μαμα μας και ελεγε οτι μεχρι να ενηλικιωθω ολη την περιουσια την περνει εκεινη σε περιπτωση θανατου της!:a29:
Για να φαει την περιουσια της μανας μας μιας και εμαθε για την διαθηκη που ειχε κανει η μαμα μας και ελεγε οτι μεχρι να ενηλικιωθω ολη την περιουσια την περνει εκεινη σε περιπτωση θανατου της!:a29:
Αυτή είναι η αιτία οκ. πες και τον τρόπο
Αλήθεια πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένει μέχρι την ενηλικίωση ???
Η διαθήκη είχε ιδιαίτερη μνεία για την περίπτωση που η αδερφή πέθαινε πριν την ενηλικίωση και πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένει και δεν μπορούσε???
Μήπως τελικά το στοιχείο Α ότι δεν είχε πάρει το τηλέφωνο είναι ψεύτικο και τα είχε βρει με τον τύπο????
Μήπως ο τύπος ήξερε για την περιουσία και ήθελε να τις τα φάει???
Μου δημιούργησες πολλές απορίες
costas81
17/04/2006, 14:38
Αυτή είναι η αιτία οκ. πες και τον τρόπο
Αλήθεια πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένει μέχρι την ενηλικίωση ???
Η διαθήκη είχε ιδιαίτερη μνεία για την περίπτωση που η αδερφή πέθαινε πριν την ενηλικίωση και πόσα χρόνια έπρεπε να περιμένει και δεν μπορούσε???
Μήπως τελικά το στοιχείο Α ότι δεν είχε πάρει το τηλέφωνο είναι ψεύτικο και τα είχε βρει με τον τύπο????
Μήπως ο τύπος ήξερε για την περιουσία και ήθελε να τις τα φάει???
Μου δημιούργησες πολλές απορίες
Η διαθηκη ελεγε σε περιπτωση που δεν ζει η μεγαλυτερη αδερφη τα λεφτα ολα πανε στην επομενη!
Την σκοτωσε και για να εκδικηθει και για να παρει τα λεφτα!
Ο τυπος δεν εδωσε το τηλ για να μην καρφωθει οτι παει για τα λεφτα!Ξερεις και καλα αδιαφωρος!
Η μικρη ομως εκμεταλευτηκε το γεγονος της γνωρημιας της με τον τυπο και οταν ηρθε η αστυνομια και ρωτησε πως πεθανε η αδερφη της ειπε οτι ειδε να φευγει απο την σκηνη του εγκληματος ενας ανδρας που ειχε δει και στην κηδεια της μανας της και τον περιεγραψε στην αστυνομια!
Η αστυνομια συνδιασε τα γεγονοτα και το απεδωσε σε εγκλημα παθους μεταξυ μανας κορης και του εραστη τους!
Οποτε η μικρη εμεινε μονη της με ολα τα λεφτα και απαλαγμενη απο την κατηγορια του φονου στελνοντας την αδερφη της στο ταφο περνωντας τα λεφτα της και τον τελειο αντρα στην φυλακη που τολμησε να φυγει χωρις να της αφησει το τηλ του!@
Πως το βλεπετε το σεναριο αυτο?
sub_zero
17/04/2006, 14:42
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a51: :a51:
ktm640lc4
17/04/2006, 14:55
Εγω για μαλ...ια το κοβω το τεστ.
Αφου ουσιαστικα σε προτρεπει να πεις αυτο ακριβως.
Και την γιαγια μου να ρωταγα αυτο θα ελεγε. Ρε λες?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η διαθηκη ελεγε σε περιπτωση που δεν ζει η μεγαλυτερη αδερφη τα λεφτα ολα πανε στην επομενη!
Την σκοτωσε και για να εκδικηθει και για να παρει τα λεφτα!
Ο τυπος δεν εδωσε το τηλ για να μην καρφωθει οτι παει για τα λεφτα!Ξερεις και καλα αδιαφωρος!
Η μικρη ομως εκμεταλευτηκε το γεγονος της γνωρημιας της με τον τυπο και οταν ηρθε η αστυνομια και ρωτησε πως πεθανε η αδερφη της ειπε οτι ειδε να φευγει απο την σκηνη του εγκληματος ενας ανδρας που ειχε δει και στην κηδεια της μανας της και τον περιεγραψε στην αστυνομια!
Η αστυνομια συνδιασε τα γεγονοτα και το απεδωσε σε εγκλημα παθους μεταξυ μανας κορης και του εραστη τους!
Οποτε η μικρη εμεινε μονη της με ολα τα λεφτα και απαλαγμενη απο την κατηγορια του φονου στελνοντας την αδερφη της στο ταφο περνωντας τα λεφτα της και τον τελειο αντρα στην φυλακη που τολμησε να φυγει χωρις να της αφησει το τηλ του!@
Πως το βλεπετε το σεναριο αυτο?
Αντρίχιασα
Τελικά είχες δίκαιο είναι π…… ή άλλη όμως τι να πω
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Καλο το τεστακι αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τεστ για ψυχοπαθη ατομα, ρωτησα θειο ψυχιατρο και η απαντηση του ηταν οτι δεν εχει καμια σχεση με ιατρικη...βεβαια ποτε ενας αρρωστος δεν θα το παραδεχοταν...:evil: , γιατι ο θειος λογω επαγγελματος κουβαλαει μια δοση τρελας:lol: :lol:
Εγω το βρηκα, ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, θα σας ΦΑΩ ΟΛΟΥΣ
:a015: :a016: :a44:
Giorgos19
17/04/2006, 22:26
Παίζει κι άλλη απάντηση
Ανακάλυψε ότι η αδερφή της παρόλο το πένθος είχε πάρει το τηλέφωνο του τον είχε είδη συναντήσει η σχέση τους είχε είδη γίνει αυτοκόλλητη και δεν άντεξε το πόσο άχρηστη ήταν εκείνη και επειδή δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί την αδερφή της την εξαφάνισε.
Και γω το ιδιο σκεφτηκα!!!!Εισαι να γυρισουμε τη Λαμψη2ή επιστροφη?????
Akatanomastos
17/04/2006, 23:10
Απάντηση: Ήλπιζε ότι ο τύπος θα εμφανιζόταν στην κηδεία της αδελφής της.
Πολλοί καθ' έξιν δολοφόνοι που ήταν ήδη στη φυλακή, απάντησαν σωστά σ' αυτό το test.
to theiko tha einai oi dolofonoi pou apantisan sosta, na to apantisan me apoliti fisikotita kai san itan dedomeno oti afto eprepe na ginei!!!:lol:
Μερικές ημέρες αργότερα το κορίτσι σκότωσε την αδελφή του .
Ερώτηση: Ποιο ήταν το κίνητρο της, για τη δολοφονία της αδελφής της egw pados berdeutika...
arxika leei oti skotwse tin aderfi tou (tou adra ???)
kai meta tin aderfi tis (tis kopelas??)
tespa malon prokite gia tipografiko (ta ellinika sas...:evil: :rotflmao: )
egw skeutika oti i aderfi tis ta eftiaje me ton etsi... isos kai na itan didimes...
afto faberwnei zilia kai ekdikitika enstikta???
paizei na vgw I-as kai na apalagw apo ton strato?:D
p.s. mou perase apo to mialo oti o adras pou gnwris eitan o pragmatikos pateras tis kai oti kati paixtike me tin kori tou kai ara adelfi tis...:dizzy:
prepei nastamatisw na vlepw to old-boy...:rotflmao:
τα πράγματα ειναι απλά
το κοριτσάκι ήθελε να ξαναφάει κόλυβα
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
τα πράγματα ειναι απλά
το κοριτσάκι ήθελε να ξαναφάει κόλυβα
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: