View Full Version : Ένα μοτέρ στον κύριο.
Αν έχει κανείς την απορία, πως μπορεί να γίνει ένας κινητήρας χωρίς λάδια, άμα τον πλακώνεις με καμμιά 200 χλμ/ωρα στην Αθηνών Πατρών, ορίστε...
Το κομμάτι που φαίνεται πίο κοντά, είναι η μπιέλλα........
45138
Στο βάθος στρόφαλος.....
Το μοτέρ (ΧJR 1300) καταστραφεί εντελώς. Στρόφαλος, μπιέλλες, πιστόνια, 2 κάρτερ, Μπλόκ κυλίνδρων, κεφαλή κλπ κλπ.
Αν ξέρει κανείς κανένα línk για μεταχειρισμένα τέτοια μοτέρ (η αναζήτηση εδώ δεν έχει αποφέρει καρπούς).......
45139
makis206
17/04/2006, 14:19
XJR1300 ;;:eyepop:
Κρίμα κρίμα ΚΡΙΜΑ !:mad: :( :(
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
XJR1300 ;;:eyepop:
Κρίμα κρίμα ΚΡΙΜΑ !:mad: :( :(
ΚΡΙΜΑ όντως, γιατί η μηχανή είναι χαρτί. ΑΛΛΑ ρε γαμώτο, ξεκινάς το ταξίδι, κοίτα ρε παλληκάρι τα λαδάκια.....
Αμαρτία.
Δεν γνωρίζω τον κάτοχο. Πήγαν την μηχανή στο συνεργείο ενός φίλου μου, να τους ....τη φτιάξει. :hypnotize :hypnotize
makis206
17/04/2006, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
ΚΡΙΜΑ όντως, γιατί η μηχανή είναι χαρτί. ΑΛΛΑ ρε γαμώτο, ξεκινάς το ταξίδι, κοίτα ρε παλληκάρι τα λαδάκια.....
Αμαρτία.
Δεν γνωρίζω τον κάτοχο. Πήγαν την μηχανή στο συνεργείο ενός φίλου μου, να τους ....τη φτιάξει. :hypnotize :hypnotize
Ιεροσυλία θα έλεγα οτι είναι να φέρεις ένα τόσο όμορφο κόσμημα -γιατί για κόσμημα πρόκειται- σε τέτοια κατάσταση...
Καλά ξεμπερδέματα στο παλικάρι !
dio650gs
19/04/2006, 09:31
:look: :dizzy: :hypnotize :a53:
Πως τα κατάφερε το παλλικάρι?
Κρίμα το μοτορι...
Βαγγελας
19/04/2006, 21:08
Εγω να πω οτι με θιγει να βλεπω κινητηρες που ειναι αθραυστοι κυριωλεκτικα !!!! να καταντουν σκουπιδια λογω αγνοιας η αδιαφοριας !!!!!
Παντως αν ο φιλος ηταν εδω στο Γερμανικο Club XJR 1300 δεν πιστευω να τη γλιτωνε τη διαγραφη ......... αστεια λεω
ρε παιδια εδω εχουμε μοτοσυκλετες τετοιες με 80.000 120.000 150.000 χιλιομ, χωρις ανοιγμα και 160.000 ενας με το μοτερ το 1200 αντιστοιχα και τραβουν ακομα χωρις να καπνιζουν και να χτυπουν .......
οι περισοτεροι βεβαια εχουμε πιο λιγα !!
οπως κατι αντιστοιχο ειχα δει στην Ελλαδα πριν καμποσα χρονια με μοτερ GSX-R 750 να εχει γινει ετσι λογω του οτι εβγαζε τα λαδια για βαλει κοντρες λογω του οτι ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΟΤΕΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek::lol: