View Full Version : Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/04/2004, 14:00
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥςΣ ΟΧΙ.
αυτο το κειμενο το ειχα ποσταρη και περιση, λιγο πριν την πανελληνια σε ενα αλλο φορουμ που γραφω, και το ξαναποσταρω για να το δητε και εσεις.
2003
Η άποψη μου για την πανελλήνια
Πρώτη μου φορά στην πανελλήνια, αν και είμαι μοτοσικλετιστής από το 1975, αποφάσισα να πάω φέτος με την λέσχη που είμαι μέλος. είμαι 43 χρονών και έχω 3 αγόρια 21, 19, 15 χρονών. Από όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν έδειξαν ότι το μέλλον τους θα κινείται σε δυο τροχούς. Αν και όλοι συγγενείς και φίλοι, μου έλεγαν να τα κρατήσω μακριά από τα μηχανάκια, εγώ πίστευα και πιστεύω ότι καλύτερα να έχουν το δικό τους μηχανάκι νόμιμα, από το να πάρουν του φίλου τους κρυφά η παράνομα.
Με το σκεπτικό αυτό από μικρούς τους πιπίλαγα τα αυτιά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν γιατί πιστεύω ότι από μωρά πρέπει να τους δείξεις τον σωστό δρόμο. Και σε ηλικία 16 χρονών τους αγόρασα μηχανάκι, χωρίς ακόμα και σήμερα να έχω σταματήσει το κήρυγμα. Στην πανελλήνια πήρα μαζί τον μεγάλο μου γιο, πιστεύοντας ότι εκεί με τόσες λέσχες και τόσο κόσμο, θα δη με τα ίδια του τα μάτια το τι σημαίνει μοτοσικλετιστής. Αν και τα αλλά μέλη της λέσχης μου είχαν μιλήσει ότι δεν ήταν όλα ρόδινα.
Φτάνοντας εκεί είδα όλα όσα πίστευα τόσα χρόνια και προσπαθούσα να μεταδώσω στα παιδιά μου και στους φίλους των παιδιών μου, να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος. Η αναρχία σε όλο της το μεγαλείο και κανένας να μην κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτός ο χαμός. Τα στρουμφακια της ΜΟΤΟΕ καμαρωτά με της μπλε στολές τους νοιαζόντουσαν μόνο για τα λεφτά που θα πάρουν από τους συμμετέχοντες, χωρίς να ενδιαφέρονται αν κάποιος σκοτωθεί από αυτά που γινόντουσαν. Βλέποντας αυτά αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω ένα λάκκο και να πέσω μέσα , είχα την εντύπωση ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε θα γυρνούσε ο γιος μου και θα μου έλεγε.<<τι μαλακίες μου έλεγες ρε πατέρα τόσα χρόνια περί μοτοσικλετισμου και μου τα έπρηζες, αυτό σημαίνει μοτοσικλετισμος >> με είχε πιάσει μια ντροπή και ένας πανικός απερίγραπτος , αισθανόμουν ένας μαλάκας αποτυχημένος και ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια το παιδί μου.
Το σούρουπο της Παρασκευής ήρθε το δεύτερο γκρουπ της λέσχης, και ένας από τα παιδιά ρώτησε τον γιο μου << πως είναι τα πράγματα Γιάννη >> << χάλια 10 –20 μαλάκες έχουν κάνει την συγκέντρωση μπουρδελο και κανείς δεν νοιάζεται από την ΜΟΤΟΕ να τους πετάξει έξω για να μην χάσουν τα χρήματα >> . τότε βγήκα από τον λάκκο μου και το χαμόγελο γύρισε στα χείλια μου. Δεν είμαι ένας αποτυχημένος μαλάκας σπασαρχιδης τα λόγια μου τόσα χρόνια έπιασαν τόπο, και το παιδί μου κατάλαβε ότι δεν είναι αλητεία ο μοτοσικλετισμος, αλλά υπάρχουν μερικοί αλήτες που μας βγάζουν το κακό όνομα. Έμαθε, και δεν θα γίνει ποτέ αλήτης σας αυτούς.
Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη, και της επόμενες μέρες δεν με ενοχλούσε τίποτα, ήμουν τόσο χαρούμενος που αισθανόμουν ότι πετούσα, ήμουν στον κόσμο μου, τόσο που τα παιδιά της λέσχης έλεγαν ότι δεν είχαν ξανάδαν ως τότε την γιαγιά αρκούδα μου ( ΖΖR 1100 μονομπουκο ) να ξύνει μαρσπιεδες, σαμάρια, δικαβαλο, στον δρόμο για παπινκο και στην κατάρα.
Μπορεί να θεωρηθώ ότι έχω παλιά μυαλά ,η παλιομοδιτης η οτιδήποτε άλλο. αλλά πιστεύω ότι οι λέσχες θα πρέπει αυτού του είδους τα καρκινώματα που προσβάλουν ιδεολογίες και καταστρέφουν θεσμούς να τους αποβάλουν από μέσα τους , πάνω από κάθε κόστος , για να μπορέσουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι όσοι καβαλάμε δίκυκλα είμαστε σοβαροί και όχι αλήτες .
Μπορεί το γράμμα μου να είναι σκληρό, και χωρίς τρόπους. Να με συχωρείται, αλλά είμαι άνθρωπος του δημοτικού, ο οποίος από τα 13 του χρόνια δουλεύει στην οικοδομή, και τα λόγια που γράφω τα γράφω με πόνο καρδιάς, και πολύ πίκρα, για όσα είδα, αλλά έμαθα να μιλώ έξω από τα δόντια χωρίς να φοβάμαι, και να ζητώ το δίκιο μου. Γιατί πιστεύω ότι έχω δίκιο.
Για να ζητήσουμε από την πολιτεία το δίκιο μας πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε γελοίοι, και με τέτοιες πανελλήνιες όσο δίκιο και να έχουμε το τσαλαπατάμε μόνοι μας δεν χρειάζεται να το κάνει το κράτος
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το γράμμα μου γιατί κατά πρώτον είναι μεγάλο και δεύτερον ήθελα απλός να μοιρασθώ τις σκέψεις μου με φίλους.
ZZR 1100 Γιώργος.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/04/2004, 14:03
οσο για την σηνεχεια.......... θημηθητε το τι εγεινε περσι στο στομιο......γιωργος
να με συμπαθας που θελω και 'γω να εκφρασω την απεχθεια μου στην πανελληνια στη σελιδα σου.Ειμαι 31 και εχω παει σε κανα 2-3 συγκεντρωσεις απο το 92 και μετα.Ευτυχως που τα τελευταια χρονια δεν παω.Συμφωνω με ολα οσα λες.Το μονο που δεν συμφωνω ειναι οτι ειναι 10-20 μαλακες,ειναι πολυ παραπανω.Πολυ φοβαμαι οτι αν γινει η πανελληνια στην Χαλκιδικη θα εχουμε παλι δυσαρεστα γεγονοτα γιατι ξερω τους δρομους και ειναι πολυ χαλια.Ας ελπισουμε να ειναι ολοι πολυ προσεχτικοι και οι υπευθυνοι της ΜΟΤΟΕ να ειναι πιο σκληροι και πιο υπευθυνοι στην σοβαροτητα αυτης της εκδηλωσης, και να βρισκουν τεραστια καμπινγκ για να ειμαστε ανετα, να μην τρωμε την σκονη απο τις κοντρες και τα καραγκιοζλικια που κανουν μερικοι μεσα στο καμπινγκ!Εγω αν ειμαι περαστικος απο 'κει κοντα,ισως να μπω μεσα.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
23/04/2004, 14:32
απο οτι βλεπω και εσυ σημφωνης. δεν εχω λοιπων αδικο. υπαρχουν και αλλοι που πιστευουν οτι αυτο το χαλι δεν ειναι πανελληνια συγκεντροση μοτοσηκλετιστων αλλα πανελληνια συγκεντροση καφρων και ομειοηδεατων τους. :yuck:
periklisk
23/04/2004, 14:46
Έγω δεν έχω πάει σε Πανελλήνια αλλά με αυτά που διαβάζω ούτε πρόκειται....
Θέλω να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου φταίνε και τα περιοδικά του χώρου...... η ΜΟΤΟΕ σαν διοργανώτρια αρχή σίγουρα έχει την κύρια ευθύνη του μπάχαλου αλλά και ο Τύπος δεν νομίζω πως καλύπτει σωστά τα της Πανελλήνιας.....
Επειδη εχω να παω και χρονια,δεν ξερω για τοσο χοντρους χαρακτηρισμους.Πιστευω οτι κατι θετικο θα βγαινει μετα απο καθε τετοια συγκεντρωση.Θα σου πω, αν θα παω φετος,ισως να εχεις δικιο.Μου θυμιζει τα γυπεδα.Πηγαιναμε παλια οικογενιακος και τωρα πας να δεις αγωνα να ξεσκασεις λιγο και τρως πετρες,ξυλο.δακρυγονα..........κπλ.Μαλλον εχουμε το μικροβιο το ποιος ειναι καλυτερος,δυνατοτερος.......και ολοι θελουμε να διξουμε την μαγκια μας.Ισως ενας λογος που δεν παω ειναι και αυτος.Ισως να φοβαμαι, οτι αν παω, θα γινω σαν κι αυτους,μαζα,και αντι να βγω κερδισμενος απο μια τετοια εκδηλωση,βγω χαμενος.Αν ειχανε δυο χωρους που απο την μια να ελεγε ''απο εδω οι μοτοσυκλετιστες'' και ''απο εδω οι καγκουροι''μαλλον θα πηγαινα.
petridist
23/04/2004, 15:16
οταν μεγάλοι σε ηλικία και πολυ έμπειροι μοτοσυκλετιστές αναφέρονται στην πανελλήνια με τέτοια λόγια, τότε εγώ σαν άπειρος και μικρότερος, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με δεδομένο οτι με ενοχλουν τα καραγκιοζιλίκια και οι καγκουριές οταν θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια τη δική μου και των αγαπημένων μου προσώπων..
απο κει και πέρα ο καθε ταρζαν μπορεί να κάνει το κεφάλι του ότι θέλει, αλλα μακριά απο εμένα..
και αν οντως οι υπευθυνοι της συγκέντρωσης επιτρέπουν να τιθεται σε κίνδυνο οι ασφάλεια των ανθρώπων ΜΕΣΑ στο καμπινγκ τότε ή θα πρέπει να αναλάβει άλλος, σοβαρότερος φορέας, ή να κατηργηθεί ο θεσμός της πανελλήνιας!!
Για μένα αυτοί που κοντράρουν, πατιλικώνουν κλπ κλπ δίπλα στη σκηνή μου είναι ανεγκέφαλοι μαλάκες που καμία σχέση με μοτοσυκλετιστές δεν έχουν!!:nono:
Οπότε αν όντως στραβά είναι τα πράματα, μακριά και αγαπημένα...και μόνο βόλτες και κάμπιγκ και καλοπέραση με λίγους αλλά καλούς μοτοσυκλετιστές, συμφορουμίτες ή απο οπουδήποτε αλλού!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
και αν οντως οι υπευθυνοι της συγκέντρωσης επιτρέπουν να τιθεται σε κίνδυνο οι ασφάλεια των ανθρώπων ΜΕΣΑ στο καμπινγκ τότε ή θα πρέπει να αναλάβει άλλος, σοβαρότερος φορέας, ή να κατηργηθεί ο θεσμός της πανελλήνιας!!
Αμ δεν τα κάνουν μόνο μέσα στο καμπινγκ. Τα κάνουν και πολύ περισσότερο έξω από το κάμπινγκ. Δίπλα στο τραπέζι που κάθεσαι και τρως ή πίνεις με την παρέα σου, δίπλα στην ξαπλώστρα που κάθεσαι και πίνεις τη μπύρα σου με τους φίλους σου και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς.
Δεν καταλαβαίνω γιατί επικεντρώνεται η προσοχή στο κάμπινγκ. Όταν καλείς μερικές χιλιάδες ανθρώπους σε μία οργάνωση, νομίζω ότι έχεις γενικότερη ευθύνη για ό,τι γίνει και όχι μόνο μέσα στο χώρο των εκδηλώσεων.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
υπαρχουν και αλλοι που πιστευουν οτι αυτο το χαλι δεν ειναι πανελληνια συγκεντροση μοτοσηκλετιστων αλλα πανελληνια συγκεντροση καφρων και ομειοηδεατων τους.
Όσο γι'αυτό... δυστυχώς συμφωνώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Έγω δεν έχω πάει σε Πανελλήνια αλλά με αυτά που διαβάζω ούτε πρόκειται....
Θέλω να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου φταίνε και τα περιοδικά του χώρου...... η ΜΟΤΟΕ σαν διοργανώτρια αρχή σίγουρα έχει την κύρια ευθύνη του μπάχαλου αλλά και ο Τύπος δεν νομίζω πως καλύπτει σωστά τα της Πανελλήνιας.....
Κάπως έτσι και εγώ Περικλή...
Ο μόνος λόγος που μπορεί να πήγαινα θα ήταν από περιέργια, να δω τι γίνεται τελικά εκεί από πρώτο χέρι...
Ο Αρκούδος πάντως έδωσε πολύ καλά την άποψη του.
Όχι σαν κάτι "γκρινιάρηδες"...
almalibera
27/04/2004, 11:08
απο οτι βλεπω και εσυ σημφωνης. δεν εχω λοιπων αδικο. υπαρχουν και αλλοι που πιστευουν οτι αυτο το χαλι δεν ειναι πανελληνια συγκεντροση μοτοσηκλετιστων αλλα πανελληνια συγκεντροση καφρων και ομειοηδεατων τους. :yuck:
..........
Να σου πω...και εχω περυσι ειχα φαγωθει να παω. "Βρε καλο μου βρε χρυσο μου" μου λεγανε "δεν ειναι οπως την φανταζεσαι.." και ειχαν δίκιο.
Βεβαια αν δεν δοκιμασεις κατι δεν μπορεις να εχεις προσωπικη αποψη. Αλλα στηριζομαι στα λογια αλλων που πηγανε και ξερω οτι μου τα πανε αντικειμενικά.
Η αληθεια παντως ειναι οτι μετα απο ολα αυτα που εχω ακουσει-διαβασει δεν τρελαινομαι κιολας.
:look:
η παν/νια ηταν αυτη που επρεπε να ειναι
θα πηγαιναν ακομα και αυτοι που ηταν και στην πρωτη....
Επειδη ξερω κανα δυο απο αυτους τους ΗΡΩΕΣ οι οποιοι
ειναι ακομα αναβατες αν ακουσετε ιστοριες του τοτε
σε σχεση με το τωρα απλα δεν θα ξαναπατησετε....
Γιωργο ρωτα τον jack να σου πει
almalibera
27/04/2004, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
η παν/νια ηταν αυτη που επρεπε να ειναι
θα πηγαιναν ακομα και αυτοι που ηταν και στην πρωτη....
Επειδη ξερω κανα δυο απο αυτους τους ΗΡΩΕΣ οι οποιοι
ειναι ακομα αναβατες αν ακουσετε ιστοριες του τοτε
σε σχεση με το τωρα απλα δεν θα ξαναπατησετε....
Γιωργο ρωτα τον jack να σου πει
Εσυ Κώστα την ειχες προλαβει?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΑΡΕΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ....ZZR 1100 Γιώργος. Γιώργο ήτανε να πάω και εγώ στην Ηγουμενίτσα, αλλά δεν μπόρεσα λόγο νοσοκομείων. Πήγε φίλος για πρώτη φορά και αυτά που ανέφερες είναι πλέον ο λόγος που δεν θα ξαναπατήσει σε πανελλήνια. Ούτε εγώ άλλωστε θα πατήσω αν τα πράγματα δεν βελτιωθούν. Πάντως συμφωνώ με τα περισσότερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
Εσυ Κώστα την ειχες προλαβει?
Οχι ρε συ απλα ξερω κανα δυο που ειχαν παει!!!!
Νομιζω οτι η πρωτη ηταν καπου προς Ιτεα πλευρα...
Ειμαι πιτσιρικας εγω για την 1η!!!
Ξεκινήσαμε 3 μηχανάκια πρόπερσι για την Πανελλήνια στην Ηγουμενίτσα.
Κάτσαμε 4 ώρες και είδαμε κάμποσα κεφάλια να ανοίγουν, μηχανές να πέφτουν πάνω σε άλλες τυχαία διερχόμενες, σε πεζούς, ασθενοφόρα... :cry:
Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι φτάσαμε μέχρι εκεί σώοι και δεν έλεγε να χτυπήσουμε μέσα -ή και έξω από το camping και παρά την κούραση φύγαμε.
Δεν νομίζω ότι θα ξαναπατήσει κανείς μας! :nono:
Φιλε Γιωργο
Μπορει οπως λες να εισαι του δημοτικου και αγραμματος , αλλα δεν εισαι αμορφωτος.
Αυτα που λες δειχνουν επιπεδο και φαινεται.
Δεν χρειαζεται λοιπον να ζητας συγνωμη οταν λες αληθειες.
Τον πιτσιρικα σου τον ειδα στην Ευβοια και μου φανηκε πολυ συγκροτημενος νεος.
ΥΓ ακομα προσπαθω να μην ριχνω το βαρος στα χερια:nono:
illuminatios
27/04/2004, 12:55
Παλιάνθρωποι....
Το αν κάποιος πάει η όχι ΠΣΜ είναι δικό του θέμα.Το αν του αρέσει ή όχι επίσης είναι δικό του θέμα. Η απορία μου είναι η ακόλουθη:
Αν δεν δείτε με τα μάτια σας το τι γίνεται,πως καταλήγετε σε συμπεράσματα??
Σεβαστή η άποψη της Γιαγιάς Αρκούδας ,πήγε είδε δεν γούσταρε γεια σας. Σεβαστη η άποψη του bmxδιαφορα, Προσπαθεί, οραματίζεται ,το χει κάπος στο μυαλό του...
Αλλά αυτό το μου είπανε ότι είναι χάλια δεν πάω.... τι να πω δεν μου κάθεται καλά. Πάντα πηγαίναμε όπου η μαμά δεν μας άφηνε και συνήθως περνάγαμε καλά... αγαπητοί φίλοι προτείνανε προορισμούς που τελικά δεν μας συγκινούσαν....
Anyway το σκεπτικό μου είναι ...δες και αποφάσισε για τον εαυτό σου...
Πάντως αν εμπιστεύεστε τους φίλους -και καλά κάνετε-και δεν γουστάρετε να πάτε οκ, είναι όμως ηλίθιο το να αφορίζετε οτιδήποτε επειδή το αφορίζει κάποιος άλλος,ότι και να ναι αυτός ο άλλος.
Άσε που αν κανονίσουμε προβολή φωτό και βίντεο απο ΠΣΜ νομίζω ότι δεν θα κρατιέστε...
Και αλοίμονο βέβαια αν για 10-20-100 μαλάκες χάσω τη γιορτή.Με αυτό το σκεπτικό δεν θα πρεπε να κάνω τίποτα στη ζωή μου αφου οι μαλάκες είναι παντού.
Αυτά παλιάνθρωποι
africanos31
27/04/2004, 13:09
2 φιλοι μου που ηρθαν περσι πρωτη φορα σε παν/νια "τρελλαθηκαν" και φετος θα πανε παλι συν 1-2 καινουργιους.........
SpyrosTDM
27/04/2004, 13:09
ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.
ΠΕΡΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΠΙΛΑΓΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
, ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΥΡΟΠΟΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ. ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ILLUMINATIONS ΕΙΝΑΙ 10-20 - 100 ..........:sad: :sad:
illuminatios
27/04/2004, 15:43
Θα παρακαλούσα θερμά να μην βάζετε λόγια που δεν είπα στο στόμα μου.
Και για να τελειώνουμε με το θέμα, αν 10-20-100 ανάμεσα σε 3000 κόσμο είναι ικανοί να σας χαλάσουν τη γιορτή ....βοήθειά σας...
Και στην επόμενη πσμ πάρτε και λίγο σπάγκο και μερικά άδεια κουτάκια μπύρας και θα σας δείξω το απόλυτο αντισουζικό καγκουροκτόνο
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Παλιάνθρωποι....Η απορία μου είναι η ακόλουθη:
Αν δεν δείτε με τα μάτια σας το τι γίνεται,πως καταλήγετε σε συμπεράσματα??... Σόρυ αλλά και εγώ πήγα απλά είπα [ή μήπως δεν το είπα] ότι δεν έμεινα. Ο δε Φίλος μου ήτανε από τους προνομιούχους μια και έστησε σκηνή...κοντά στο δρομάκο, αφού εκεί βρήκε θέση. Ακόμα και πέτρες έπεσαν στην σκηνή του. Άσε δε που δεν μπόρεσε καν να κοιμηθεί.
Tι μου θυμισατε....ξεκινησαμε 10 μηχανες για Ηγουμενιτσα και 10 χλμ πριν φτασουμε, αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι κατι δεν παει καλα...Μας προσπερνουσαν απο την εσωτερικη ολοκαινουρια R1/CBR με αναβατες με νεες στολες με ατσαλες κινησεις, αλλοι με σορτσακια χωρις κρανος, ενω βλεπαμε πολυ κοσμο να φευγει, δινοντας μας την εντυπωση οτι μαλλον παμε αναποδα ή οτι τελειωσε η συγκεντρωση (προφανως ειχαν δει τα χαλια και εφευγαν).
Βλεποντας το χαλι αποφασισαμε να μεινουμε εκτος camping σε ξενοδοχειο αλλα ακομη και μεσα στο λιμανι γινοταν τετοιος σαματας απο τα κωλοπαιδα, που θελαμε να τα ταραξουμε στις φαπες αλλα τελικα (για το καλο μας) κρατηθηκαμε
Η γελοιοτητα σε ολο της το μεγαλειο - δεν αξιζει να το συζηταμε - οσοι δεν εχετε παει ειστε οι τυχεροι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Tι μου θυμισατε....ξεκινησαμε 10 μηχανες για Ηγουμενιτσα και 10 χλμ πριν φτασουμε, αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι κατι δεν παει καλα...Μας προσπερνουσαν απο την εσωτερικη ολοκαινουρια R1/CBR με αναβατες με νεες στολες με ατσαλες κινησεις, αλλοι με σορτσακια χωρις κρανος, ενω βλεπαμε πολυ κοσμο να φευγει, δινοντας μας την εντυπωση οτι μαλλον παμε αναποδα ή οτι τελειωσε η συγκεντρωση (προφανως ειχαν δει τα χαλια και εφευγαν).
Βλεποντας το χαλι αποφασισαμε να μεινουμε εκτος camping σε ξενοδοχειο αλλα ακομη και μεσα στο λιμανι γινοταν τετοιος σαματας απο τα κωλοπαιδα, που θελαμε να τα ταραξουμε στις φαπες αλλα τελικα (για το καλο μας) κρατηθηκαμε
Τόσο χάλια ρε παιδιά;
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Μόνο κάγκουρες πηγαίνουν;
:confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Τόσο χάλια ρε παιδιά;
Δεν μπορώ να καταλάβω...
Μόνο κάγκουρες πηγαίνουν;
:confused: :confused: :confused:
Όχι μόνο...
Αν όμως για παράδειγμα είναι 100 άνθρωποι ντυμένοι και ένας ξεβράκωτος... ποιον θα προσέξεις; και πολύ περισσότερο ποιον θα θυμάσαι και θα σχολιάζεις μετά;
Ε κάτι τέτοιο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Όχι μόνο...
Αν όμως για παράδειγμα είναι 100 άνθρωποι ντυμένοι και ένας ξεβράκωτος... ποιον θα προσέξεις; και πολύ περισσότερο ποιον θα θυμάσαι και θα σχολιάζεις μετά;
Ε κάτι τέτοιο...
Το ζήτημα (και η απορία μου) είναι αυτοί οι 100 οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα;
Ακόμα και να αφήσεις έξω την "αισθητική" του θεάματος ή τις όποιες ενοχλήσεις, εδώ διαβάζω για άτομα που χτυπάνε!
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Το ζήτημα (και η απορία μου) είναι αυτοί οι 100 οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα;
Ακόμα και να αφήσεις έξω την "αισθητική" του θεάματος ή τις όποιες ενοχλήσεις, εδώ διαβάζω για άτομα που χτυπάνε!
:confused:
Ε πώς να μη χτυπήσουν... όταν κάνουν ό,τι κάνουν σε μέρη που δεν θα έπρεπε, με εξάρτηση μαγιώ και σαγιονάρα!
Και βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Αυτοί που φωνάζουν για την οργάνωση κάποιο δίκιο θα έχουν. Όλοι μιλάνε για το κάμπινγκ ενώ τα χειρότερα γίνονται απ'έξω.
Θες παράδειγμα; Πέρσι στο Στόμιο, στην κεντρική ευθεία του χωριού είχαν στηθεί χωμάτινα βουναλάκια ζιγκ ζαγκ ώστε να μην μπορεί κάποιος να τρέξει στην ευθεία...
Δεν ξέρω ποιος τα έστησε, αλλά μέχρι που ένα βράδυ έπεσαν κάποια παιδιά πάνω και χτύπησαν, κανείς δεν είχε κάνει κάτι για να τα μαζέψουν...
Σούζες, παντιλίκια και burnout ανάμεσα στον κόσμο, δίπλα στις ταβέρνες και τις καφετέριες...
Η πρώτη φωτογραφία που τράβηξα από το μπαλκόνι του δωματίου μόλις έφτασα. Οι ροδιές στο δρόμο κάτι λένε...
Και ήταν μόλις η πρώτη μέρα...
1674
Capo_Di_Capi
29/04/2004, 09:49
Η πανελλήνια του 2003 πάντως ήταν ένα φαντασμαγορικό θέαμα
για τα μάτια του νέου μοτοσυκλετιστή. Τόσα όμορφα δίκυκλα
προσεκτικά τοποθετημένα σε προκαθορισμένο χώρο πάρκινγκ, οι
μετακινήσεις εντός και εκτός χώρου γίνονταν με ασφάλεια, υπήρχε
προετοιμασμένος χώρος για διάφορα χάπενινγκ και επιδείξεις και
αγωνιστικά δρώμενα, ιατρικός σταθμός επανδρωμένος από
εθελοντές γιατρούς μοτοσυκλετιστές, Είχες δυνατότητα επιλογής
του χρόνου παραμονής σου στην ΠΣΜ και άλλα τέτοια όμορφα
πράγματα.
Πράγματικά χάρηκα τα περίπου 30' που βρέθηκα στην πανελλήνια
και πρόλαβα να σκεφτώ κάποια πράγματα.
Καλές οι μπύρες Αποστόλη αλλά ακόμα καλύτερη η ZΩΗ για να τις χαρείς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
Η πανελλήνια του 2003 πάντως ήταν ένα φαντασμαγορικό θέαμα
για τα μάτια του νέου μοτοσυκλετιστή. Τόσα όμορφα δίκυκλα
προσεκτικά τοποθετημένα σε προκαθορισμένο χώρο πάρκινγκ, οι
μετακινήσεις εντός και εκτός χώρου γίνονταν με ασφάλεια, υπήρχε
προετοιμασμένος χώρος για διάφορα χάπενινγκ και επιδείξεις και
αγωνιστικά δρώμενα, ιατρικός σταθμός επανδρωμένος από
εθελοντές γιατρούς μοτοσυκλετιστές, Είχες δυνατότητα επιλογής
του χρόνου παραμονής σου στην ΠΣΜ και άλλα τέτοια όμορφα
πράγματα.
Πράγματικά χάρηκα τα περίπου 30' που βρέθηκα στην πανελλήνια
και πρόλαβα να σκεφτώ κάποια πράγματα.
Καλές οι μπύρες Αποστόλη αλλά ακόμα καλύτερη η ZΩΗ για να τις χαρείς.
Έτσι ακριβώς...!
takiskan
01/05/2004, 02:25
Διάβασα προσεκτικά όλα όσα γράψατε και θα συμφωνήσω σε πολλά αλά και θα διαφωνήσω και κυρίως θα προτείνω !
Κατ’ αρχάς η ΠΣΜ είναι ένας θεσμός 22 χρόνων που σαφώς στο ξεκίνημά του (από τη ΛΕΜΟΤ τότε) είχε διαφορετικό χαρακτήρα .
Η ΜΟΤΟΕ οργανώνει την εκδήλωση αλά όλοι εμείς την απαρτίζουμε .
Αφού στις 3500 moto οι 20 , 30 , 50 είναι οι «κάγκουρες» (γιατί τόσοι είναι) γιατί ποσοστό μιλάμε και πώς γίνετε αυτό το ποσοστό να καπελώνει του υπόλοιπους ?
Εκτός αν είμαστε όλοι έτσι κι όταν το πράγμα φτάνει σε ‘μας πετάμε μπροστά τους 50 !
Ποιος έχει πάει σε παρόμοιες συγκεντρώσεις στο εξωτερικό ? Η ΠΣΜ είναι νηπιαγωγείο ! Όμως (για όσους δεν ξέρουν) έξω από τη συγκέντρωση ο καθένας είναι μόνος του ανάμεσα στα μπλόκα με τα διάφορα test και τα αλκοτέστ και τους ελέγχους της αστυνομίας που γίνονται με κάθε «μεγαλοπρέπεια» και κανένας δεν έχει την ευθύνη για τον κάθε μοτοσικλετιστή παρά μόνον ο ίδιος.
Κι αυτό το λέω για το Στόμιο . Γιατί εκεί το πρόβλημα ήταν έξω και πολλές φορές και σε απόσταση και στα γύρω χωριά .Και δεν αναφέρομε στη φασαρία αλά στις κόντρες .
Και για τα του εξωτερικού αλά και για του εσωτερικού έχω άποψη προσωπική.
Είναι αλήθεια ότι η ΠΣΜ σαν συνολική εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει αλά πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει τουλάχιστον στα της οργάνωσης του χώρου και στα θέματα της ασφάλειας άλλωστε αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που φέτος προτιμήθηκε το Σαλάντι . Εκεί δεν υπάρχει καμία ευθεία ! Ελπίζω δηλ. ότι το μήνυμα είναι σαφές και έχει περάσει στη ΜΟΤΟΕ !
Τέλος ερωτώ και προτείνω !
Όσο στραβό κι αν είναι κάτι που κακά τα ψέματα οι περισσότεροι το «γουστάρουμε»τι κάνουμε ?
Καθόμαστε εκ του ασφαλούς απ’ έξω και το κρίνουμε-κατακρίνουμε , άπραγοι κι ανεύθυνοι η συμμετέχουμε κι από μέσα τραβώντας και καν’ αφτί , κόβοντας και κανα κώλο πάμε το πράμα εκεί που του πρέπει ?
Έχω πάει σε πολλές ΠΣΜ και έχω δουλέψει σε 2 χωρίς κανένα προσωπικό όφελος αντίθετα μάλιστα με αρκετό σωματικό και ψυχολογικό κόστος και το ίδιο θα κάνω και φέτος .
Στο κάτω κάτω όλες τις φορές πήγα και έφυγα αξιοπρεπής .
Αρχικά δημιουργήθηκε από takiskan
Αφού στις 3500 moto οι 20 , 30 , 50 είναι οι «κάγκουρες» (γιατί τόσοι είναι) γιατί ποσοστό μιλάμε και πώς γίνετε αυτό το ποσοστό να καπελώνει του υπόλοιπους ?
Εκτός αν είμαστε όλοι έτσι κι όταν το πράγμα φτάνει σε ‘μας πετάμε μπροστά τους 50 !
Kαι εγώ αυτό ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται...
Τους λόγους...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/05/2004, 13:37
Καθόμαστε εκ του ασφαλούς απ’ έξω και το κρίνουμε-κατακρίνουμε , άπραγοι κι ανεύθυνοι η συμμετέχουμε κι από μέσα τραβώντας και καν’ αφτί , κόβοντας και κανα κώλο πάμε το πράμα εκεί που του πρέπει ?
ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
στην ηγουμενιτσα ενας καγκουρας εκανε σουζα οπως ερχοτανε προς το καμπινκ. σταματισε στο ενα μετρο απο τα παιδια που ηταν στην εισοδο και καναν τον ελενχο οι οποιοι οπως τον ειδαν να ερχετε τρομαξαν και νομηζαν οτι θα επεφτε πανω τους και πεταχτηκαν τρομαγμενοι στην ακρη. ενας απο αυτους (ο πετρος) πηγε κοντα του και του ζητησε τον λογο. μαζι με αυτον πηγαν και οι αλλοι της εισοδου. εγινε τσαμπουκας με τον τυπο ο οποιος ηταν με παρεα 5-6 ατομα με μοτο του ιδιου στηλ ( καγκουρες ) και πανω που θα επευταν οι ψιλες, ηρθε ο ανωτερος της μοτοε και ησηχασε τα πραγματα, και οι καγκουρες μπηκαν. οταν ο πετρος του ζητησε τον λογο γιατι τους αφισε αφου σηνεχηζαν να ειναι προκλητηκοι ακομα και οταν εμπεναν μεσα, η απαντηση του υπευθηνου ηταν. ελα μορε παιδια ειναι.???!!! πετρος και επιδη ειναι παιδια πρεπει να μας γαμησουν κιολας? αν χτηπουσε κανεναν και τον σκοτονε ετσι οπως εκανε τι θα γηνοταν? θα πηγενες στην μανα του και θα του ελεγες οτι ηταν παιδια? εγινε βαβουρα και με εμας που ειδαμε την φαση και ο υπευθηνος προσπαθησε να τα μπαλοση οτι και καλα δεν θα το ξανακανανε. αποτελεσμα.... αν θελετε τον εχω σε βιντεο μεθησμενος πιτα να κανει οτι μαλακια μποριτε να φανταστητε μεσα στο καμπινκ ακομα και την νυχτα. οταν το ειπαμε στο υπευθηνο και του ειπαμε αν θελει να δη και το βιντεο το τι κανει, ο υπευθηνος το επεζε μαλακας. στην πανελληνια στην θασο ξεχνατε τον τιπο μεσα στο καμπινκ που εκανε σουζες μεσα στης σκινες και ευτιχως τα παιδια της ΛΕ.Φ.ΚΑ που ειχαν της μηχανες τους παρκαρισμενες μποστα στης σκινες και πηρε σβαρνα 11 μηχανες και της ρημαξε? και λεω ευτιχως γιατι αν δεν ηταν μπροστα οι μοτο θα επεφτε πανω στης σκινες. και ο υπευθηνος οταν πηγαν να τον πλακοσουν τα παιδια πηγε να τους βγη και απο πανω. μαλιστα σε ενα φιλο μελος της λεσχης που ειχε βαλει καποια εμποδια την αλλη μερα να μην μπορουν να περνανε καβαλα στης μοτο αλλα επρεπε να της πανε με τα χερια σπροχνοντας πιγε ο υπευθηνος της μοτοε να του ζητηση τον λογο που εβαλε τα εμποδια, λεγοντας του οτι .. πιος νομηζης οτι εισαι και εβαλες εμποδια στον δρομο.... και η απαντηση του οργισμενου φιλου μου ηταν οτι ειναι αυτος που θα γαμιση οποιον περαση απο εκει καβαλα στην μοτο και τον υπευθηνο που του ζητησε τον λογο. και αν τον ενοχλουν τα εμποδια ας τολμουσε να τα βγαλη. μετα απο αυτο το συγκεκριμενο σημβαν ηταν το καλυτερο σιμειο της πανελληνιας. γεμισε ο τοπος απο σκηνες κολιτα η μια στην αλλη για να βρουν λιγη ασφαλεια. σε ολες της περιπτοσεις οι υπευθυνοι της μοτοε δεν καναν τυποτα για να προστατευσουν τον κοσμο απο τους 10 -20 καγκουρες για να μην χασουν τα λευτα. και πολλα παιδια πανε να δουλεψουν αφιλοκερδη για την πανελληνια πιστευοντας οτι θα ειναι καθε φετος και καλυτερη πανελληνια. και καθε προσπαθεια που κανουν τους βρησκη αντημετοπους οσους εχουν οικονομικα συμφεροντα, και οσο φιλοτιμα και να προσπαθουν να χτησουν κατι καλο ερχονται οι αλλοι και το γκρεμιζουν... απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω στον πετρο και στον καθε πετρο η κωστα η οπως και να λενε τα παιδια που προσπαθουν για μια καλυτερη πανελληνια. αλλα αν δεν φυγουν τα σκουπιδια που εχουν μπη και μας εκπροσοπουν δεν προκητε ποτε να δουμε μια πανελληνια σηγκρεντροση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. πως ονειρευωμε εγω την πανελληνια? οσοι ειχαν ερθη στην μουρτερη (εστω και με της αντιξοες καιρικες συνθηκες που υπηρχαν ) θα καταλαβη. ετσι την ονειρευωμε. μια παρεα τεραστηα με μοτοσηκλετηστες με το καλαμπουρι την παρεα. το βραδυ μαζεμενοι γυρω απο της φωτιες γνωστοι κασι αγνωστοι να πινουν και να γλεντουν ξενιαστοι. ζηταω πολλα??????? γιωργος
illuminatios
01/05/2004, 19:39
Ρε Γιαγιά Αρκούδα.....
Σ'ωραίος !:beer:
KRHTIKOS
01/05/2004, 20:04
Motosykletistes xwris motosykletes? Egine kai edw sthn Krhth kati tetoio ..... me megalh apotyxia!
Estw kai elegxomena prepei na ginoun merika events...
Oi kagoyres tha yparxoun panta , tha peftoun panta , tha prokaloun atyxhmata panta.
Den prepei na thaftei enas thesmos eksetias merikwn apo aytous.
Osoi erthete panellhnia , ta leme ekei ....
Ρε Γιαγιά Αρκούδα.....
Σ'ωραίος !:beer:
Πολύ ωραίος!
sofoklis
03/05/2004, 08:03
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ takiskan. ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
ΥΓ. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sofoklis
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ takiskan. ΤΟ ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΚΑΙ ΑΣ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
ΥΓ. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ...
Η πανελλήνια δεν είναι εθνικό ζήτημα ούτε υποχρέωση όλων... μία απλή εκδήλωση είναι που μαζεύει πολύ κόσμο λόγω της μοτοσυκλέτας.
Δεν καταλαβαίνω πια τη λογική που λέει ότι για να έχουμε το δικαίωμα της άποψης, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε και ενεργή συμμετοχή. Υπάρχουν και οι απλοί επισκέπτες που εσείς καλείτε να έρθουν και έχουν κάθε δικαίωμα μετά να πουν αν τους άρεσε ή όχι!
Για σκεφτείτε το λίγο αυτό που λέτε... αν είναι έτσι την επόμενη φορά που θα πάτε σινεμά και δεν σας άρεσε το έργο μη μιλήσετε, εκτός κι αν συμμετείχατε στην παραγωγή...
Capo_Di_Capi
03/05/2004, 08:51
Όσο στραβό κι αν είναι κάτι που κακά τα ψέματα οι περισσότεροι το «γουστάρουμε»τι κάνουμε ?
Εννοείς ότι γουστάρω τρελά να τρέχει ανάμεσα στις σκηνές ό κάθε κάγκουρας?
Η μήπως το επεισόδειο στη Θάσο ανήκει στο σφαίρα του Virtual Reality?
Από την στιγμή που κάνεις κάτι δημοσίος πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την κριτική. Είτε καλή είτε κακή.
Motosykletistes xwris motosykletes? Egine kai edw sthn Krhth kati tetoio ..... me megalh apotyxia!
Estw kai elegxomena prepei na ginoun merika events...
Oi kagoyres tha yparxoun panta , tha peftoun panta , tha prokaloun atyxhmata panta.
Den prepei na thaftei enas thesmos eksetias merikwn apo aytous.
Osoi erthete panellhnia , ta leme ekei ....
Ποιός είπε να γίνει συγκέντρωση χωρίς μοτό?
ΜΟΝΟ σε ελεγχόμενο χώρο φίλτατε.
Τότε ας κάτσουμε να μας γαμήσουν οι 20-30-50 κάγκουρες. Και ναι προτιμώ να μην ξαναγίνουν τέτοιες πανελλήνιες.
Αμφιβάλω αν θα τα πούμε πάντως. Προτιμώ να αξιοποιώ καλύτερα το ελεύθερό μου χρόνο.
PROSOPIKA EPIDI EIMAI APO THN ANTITHETI MERIA APO ESENA
DILADI
O 19 XRONOS MOTOSIKLETISTHS PISTEYO OTI KAKOS MPIKES "MESA STON LAKO OPOS EGROPSES"
GIA TON LOGO OTI KAI O PATERAS MOY PANO KATO TA IDIA ME AYTA POY ELEGES STON GIO SOY LEEI KAI SE EMENA KAI DEN PISTEYO OTI OYTE MIA STIGLI DEN SKEYTIKE KATI ANTITHETO APO AYTA POY TOY MATHENES TOSA XRONIA ,ALLA AFTA POY EIPE MONOS TOY THN EPOMENH... TA PROTA BHMATA KAI TOSA XRONIA "KIRIGMA" DISKOLA ALAZOYN APO MIA MATIA SE LATHOS PRAKSEIS.!:wave2:
EYXOME NA SE DO KAI NA SE GNORISO STHN PANELINIA
:wave2: :wave2: :rotflmao: :wave2:
lefterisatsopar
04/05/2004, 08:35
Αγαπητέ φίλε, η πανελλήνια συγκέντρωση αντικατοπτρίζει τελικά και την ευρύτερη μοτοκοινωνία μας. Λες οτι 10-20 μαλάκες κάνουν μπάχαλο την κατάσταση - και συμφωνώ μαζί σου. Έτσι όμως γίνεται και στην πόλη σου ή την δική μου...
Σ' αυτό έχουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί σαν πολίτες, μοτοσυκλετιστές .
Αν εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ μείνουμε απεξω, κριτές και παρατηρητές της κατάστασης , η πανελλήνια θα γίνεται όλο και χειρότερη.
Αν όμως δραστηριοποιηθούμε και αναλάβουμε ρόλο στην διαμόρφωση της κατάστασης υπάρχει η δυνατότητα κάτι να αλλάξει.
Οι ιδέες υπάρχουν.
Εμείς θα πάμε και φέτος στην πανελλήνια (όπως και πέρυσι) και θα δουλέψουμε για την επιτυχία της. Θα χαρώ ιδιαίτερα να τα πούμε απο κοντά.
Φιλικά
Λευτέρης Ατσοπάρδης
πρόεδρος της ΚΕΛΕΜΟ
και μέλος της ΜΟΤΟΕ
superspy
04/05/2004, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από lefterisatsopar
..... η πανελλήνια συγκέντρωση αντικατοπτρίζει τελικά και την ευρύτερη μοτοκοινωνία μας. Λες οτι 10-20 μαλάκες κάνουν μπάχαλο την κατάσταση - και συμφωνώ μαζί σου. Έτσι όμως γίνεται και στην πόλη σου ή την δική μου...
Σ' αυτό έχουμε όλοι το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί σαν πολίτες, μοτοσυκλετιστές .
Αν εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ μείνουμε απεξω, κριτές και παρατηρητές της κατάστασης , η πανελλήνια θα γίνεται όλο και χειρότερη.
Αν όμως δραστηριοποιηθούμε και αναλάβουμε ρόλο στην διαμόρφωση της κατάστασης υπάρχει η δυνατότητα κάτι να αλλάξει.
Οι ιδέες υπάρχουν. .......
Με τον τρόπο που διοργανώνεται η πανελλήνια, λυπάμαι, αλλά καλύτερα μακριά…..
Πήγα, (3 φορές) είδα, έφριξα (κάθε φορά) και μακριά…..
Αν δεν αλλάξει το σκεπτικό της οργάνωσης, πάντα θα χαλάει το κλίμα….
Κρίμα μετά απο τόσα χρόνια, κάθε χρόνο είναι χειρότερα... Λυπάμαι!
lefterisatsopar
04/05/2004, 13:36
Ωραία, πρότεινε εσύ άλλη οργανωτική δομή, εφάρμοσέ τη και αν τα αποτελέσματα είναι καλύτερα δικαιώνεσαι.
Απ'ό,τι βλέπω από τις απαντήσεις όσων εμπλέκονται στη διοργάνωση της πανελλήνιας, είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτούν την κριτική του κόσμου και να απαλλαγούν από τη λανθασμένη άποψη που λέει ότι "πρέπει όλοι να συμμετέχουν στη διοργάνωση αλλιώς να μη μιλάνε!"
Αυτό ούτε ισχύει ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει... Καλό θα είναι λοιπόν να το δεχτείτε και να καταλάβετε ότι εσείς που διοργανώνετε τώρα την πανελλήνια θα την διοργανώνετε και του χρόνου και του παραχρόνου και το πιο σωστό είναι να χρησιμοποιήσετε θετικά την κριτική του κόσμου για να βελτιώνετε την εκδήλωση κάθε χρόνο.
Πάντως, νομίζω ότι κόσμος πάντα θα έρχεται στην πανελλήνια. Η διαφορά, αν δεν αλλάξει κάτι, θα είναι ότι κάθε χρόνο θα έρχονται περισσότεροι κάγκουρες και λιγότεροι μοτοσυκλετιστές. Στο τέλος θα καταντήσει να μην μπορεί κανείς ούτε για βόλτα να περάσει...
Για μένα όλη η χαρά της πανελλήνιας ήταν το ταξίδι. Να φορτώσω τη μηχανή και να ξεκινήσω να κάνω καμιά 500αριά χιλιόμετρα σε δρόμους γεμάτους μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα με κοινό προορισμό. Υπήρχε ένα διαφορετικό κλίμα σε όλη τη διαδρομή και σε όλες σχεδόν τις στάσεις και βέβαια υπήρχε και ο τελικός προορισμός που ήταν κάτι διαφορετικό από τη βόλτα του Σαββάτου!
Τώρα τι νόημα είχε να το διοργανώσετε δίπλα στην Αθήνα; Είναι το μεγαλύτερο αστικό κέντρο! Οι περισσότεροι κάνουμε αυτό το δρόμο κάθε 15 μέρες.
Νομίζω πολλοί θα είναι αυτοί που θα τραβήξουν άλλο δρόμο φέτος...
illuminatios
04/05/2004, 14:51
Νομίζω ότι αύτο που λένε οι διοργανωτές δεν είναι 'Αφού δεν συνδιοργανώνετε μη μιλάτε' Λένε αφού σας απάσχολεί το θέμα, προτείνετε κάτι!
Έχω τοποθετηθεί επί του θέματος....δεν θα ξαναπώ τα ίδια... απλά κάτι δεν καταλαβαίνω- ή καταλαβαίνω καλά-
Περνάει ο κάγκουρας από μπροστά σου. Έρχεται ο διοργανωτής και τον παρατηρεί.Ο κάνγκουρας όμως είναι κάνγκουρας και δεν πέρνει από λόγια.... Ρε παιδιά πρέπει να τον κοπανήσει ο διοργανωτής για μας???? Ξαναείπα ότι η τιμωρία πρέπει να είναι άμεση... ξύλο και πέταμα τα κλειδιά στη θάλλασα. Και μη μου αρχίσει κανείς τα περί πολιτισμένης κοινωνίας και διαλόγου και αρχίδια....
5 κάνγκουρες δαρμένοι και χωρίς κλειδιά είναι καλή αρχή και καλό παράδειγμα.
Και επειδή θα υπάρξουν αντίθετες απόψεις από τη δικιά μου, έχω να πω ότι η δικιά μου δουλεύει!Κι αν υπάρχουν αμφιβολίες υπάρχουν αποδείξεις γι αυτα που λέω.Ένας γύφτος κομοτηναίος με μπλε gsxr ίσως δεν ξανάρθει πσμ....και καλύτερα
Όσο για τον τόπο διεξαγωγής φίλε Thano,όταν έγινε Θάσο και Αλεξανδρούπολη οι Βόριοι και οι Θρακιώτες πήγαν με τα πόδια.
Επίσης υπάρχουν πολύ λίγα κάμπινγκ πανελλαδικά που μπορούν να υποστηρίξουν τόσο κόσμο.
Α! για όσους θέλουν φέτος παίζει και δωμάτιο ξενοδοχείου...σε όροφο.Βεβαια θα αρχίσουν οι καγκουριές με τα kite surf αλλά...τι να γίνει.,....
Τέλος πάντων... αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία αυτό είναι σίγουρο. Κουβέντα γίνεται...
Αυτή την άποψη που ανέφερα, αν δεις προηγούμενες απαντήσεις, κάπου θα την πετύχεις...
Τώρα για τους κάγκουρες... δεν ξέρω γιατί θα πρέπει να τον κοπανήσω εγώ ή εσύ... Πάω για να περάσω καλά και όχι για να πλακωθώ με κανέναν.
Όσο για το μέρος... δεν είμαστε ίδιος αριθμός με τους Θρακιώτες. Αλλά αυτό είναι και προσωπικό θέμα του καθενός...
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
04/05/2004, 16:46
θα συμφονησο με τον θανο. εγω δεν παω στην καθε συγκεντροση για να διμιουργισω φασαρια. παω να περασω καλα με τους φιλους μου. την περιφρουριση της ταξης πρεπει οι διοργανωτες να βαλουν καποιους να την διατηρουν. και αν δουν ο κοσμος 2-3 κεφαλια καγκουρων να ανοιγουν απο το ξυλο θα ξεσικοθουν και αυτοι μαζι την επομενη φορα, γιατι θα ξερουν οτι οι διοργανωτες πραγματι θελουν μια πανελληνια με ανθρωπηνο προσοπο. στην επομενη πανελληνια θα ερθουν λιγοτεροι καγκουρες γιατι θα ξερουν οτι δεν τους περνει και περισοτεροι μοτοσηκλετιστες. μεχρη ομως οι διοργανοτες να το πραγματοποιησουν αυτο πρεπει να χτηπισουμε τουν ελληνα εκει που ποναει. στην τσεπη. γιατι οσο μιωνονται οι μοτοσηκλετηστες, και οσο δησφημηζετε η πανελληνια, τοσο και τα καμπινκ δεν θα θελουν να διοργανοσουν στον χορο τους, και οι διμοτικοι αρχοντες θα αντιδρουν στο να γινη η πανελληνια στον τοπο τους. για εμενα αυτο πρεπει να το λαβουν υπ οψιν τους οι διοργανωτες πριν φτασουν να κανουν πανελληνια παρεα με τα ματ.
γιωργος ρουσσος πρωιν μελος ΛΕ.Φ.ΚΑ αλλα αμετανοητος και αδεσμευτος μοτοσηκλετηστης
Το οτι η πανελληνια γινεται κοντα στην αθηνα και οχι βορεια ειναι μια αποδειξη οτι δεν ειναι κριτηριο μονο τα λεφτα για την ΜΟΤΟΕ , μιας και ειναι γνωστο οτι, οσο πιο κοντα στην Αθηνα γινεται η πανελληνια, τοσο λιγοτερο κοσμο εχει αφου δεν ερχονται τοσοι περισσοτεροι Αθηναιοι για να καλυψουν τους βορειους που δεν φτανουν τοσο μακρυα.
Για το θεμα με τους καγκουρες εχω μιλησει με ατομα απο το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ και ολοι ειναι της γνωμης οτι φετος θα ειναι πολυ αυστηροτερα τα μετρα για τους καγκουρες.
στο τελος των συστασεων αν δεν συμορφωνονται θα φευγουν απο το χωρο της πανελληνιας
απ οσα γνωριζω τουλαχιστον.
ελπιζω να μην βγω ψευτης
νομιζω οτι περυσι εγινε μια καλη αρχη μιας και ηταν η πρωτη χρονια που γινοταν εστω και συστασεις στους καγκουρες.
αυτο δεν το αναγνωριζει κανεις βεβαια , ολοι μιλανε για τα χωματα ΕΞΩ αποτην πανελληνια.
σε ενα χωρο που φυσικα δεν ειναι υπευθηνοι οι διοργανωτες αλλα η αστυνομια.
τα χωματα ενοειται οτι δεν τα εριξαν ατομα της ΜΟΤΟΕ , αλλα ο ΔΗΜΟΣ.
Να κρινουμε ειναι πανευκολο , μπορω να κρινω κι εγω ολο τον κοσμο.
Να κρινομαι το δεχομαι και το θελω για να γινω καλυτερος
αλλα απο ποιον?
απο καποιον που τουλαχιστον ξερει τα γεγονοτα .
να με κρινει καποιος που εμαθε απο εναν κολλητο οτι ενας ξαδερφος της γυναικας του κουμπαρου του ειχε παει στην πανελληνια και δεν ηταν καλα δεν θελω να ακουσω καμμια κριτικη.
περυσι, γραφτηκε απο περιοδικο που θαβει μονιμα την πανελληνια(γνωστο το γιατι) οτι παταγε ο κοσμος πανω σε συριγγες , αλλα το περιοδικο ,δεν ηταν εκει , καποιος αλλος ειδε ,(λεει το περιοδικο) τους ενημερωσε με e-mail και το γραψανε . κανονικο ρεπορταζ δηλαδη
να ειστε σιγουροι οτι οι διοργανωτες και οσοι δουλευουν στην πανελληνια (λεσχες) εχουν την ιδια αποψη με σας.
δεν θελουν τους καγκουρες η για να ακριβολογουμε τους θελουν καπως ελεγχομενους και ΕΞΩ απο το CAMPING.
Oχι για να μην χασουν λεφτα φυσικα απο τους 30 καγκουρες που δεν θα ερθουν, αλλα γιατι πολλοι σωστοι μοτοσυκλετιστες ερχονται για να δουν και τους καγκουρες και τις καγκουριες
Νομίζω ότι αύτο που λένε οι διοργανωτές δεν είναι 'Αφού δεν συνδιοργανώνετε μη μιλάτε' Λένε αφού σας απάσχολεί το θέμα, προτείνετε κάτι!
Έχω τοποθετηθεί επί του θέματος....δεν θα ξαναπώ τα ίδια... απλά κάτι δεν καταλαβαίνω- ή καταλαβαίνω καλά-
Περνάει ο κάγκουρας από μπροστά σου. Έρχεται ο διοργανωτής και τον παρατηρεί.Ο κάνγκουρας όμως είναι κάνγκουρας και δεν πέρνει από λόγια.... Ρε παιδιά πρέπει να τον κοπανήσει ο διοργανωτής για μας???? Ξαναείπα ότι η τιμωρία πρέπει να είναι άμεση... ξύλο και πέταμα τα κλειδιά στη θάλλασα. Και μη μου αρχίσει κανείς τα περί πολιτισμένης κοινωνίας και διαλόγου και αρχίδια....
5 κάνγκουρες δαρμένοι και χωρίς κλειδιά είναι καλή αρχή και καλό παράδειγμα.
Σωστός Πεφωτισμένε!
Μας 'εδωσες λίγο από το φως σου...
petridist
05/05/2004, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
Να κρινομαι το δεχομαι και το θελω για να γινω καλυτερος
αλλα απο ποιον?
απο καποιον που τουλαχιστον ξερει τα γεγονοτα .
να με κρινει καποιος που εμαθε απο εναν κολλητο οτι ενας ξαδερφος της γυναικας του κουμπαρου του ειχε παει στην πανελληνια και δεν ηταν καλα δεν θελω να ακουσω καμμια κριτικη.
Δεν έχω πάει ποτέ σε πανελλήνια. Όταν ακούω ανθρώπους άπο εδώ μέσα που τους έχω γνωρίσει και τους εχω κρίνει σαν σωστούς μοτοσυκλετιστές και όχι κάγκουρες, να μιλάνε με τέτοια λόγια για την πανελλήνια, γιατί να μην τους πιστέψω και να πιστέψω 2-3 απο τους διοργανωτές που ούτε τους ξέρω, αλλά και που δεν μπορούν να πουν κακό λόγο για τη διοργάνωση??
Τα συμπεράσματα νομίζω έχουν βγεί, και η συντριπτική πλειοψειφία αυτού του φόρουμ (που αποτελέιται κατά 99% απο μοτοσυκλετιστές) είναι κατά....
Δε θα συμφωνήσω με εσένα illu στο θέμα του ξύλου , πέταμα κλειδιά κλπ γιατί όπως και άλλοι είπαν, πας για να περάσεις καλά και όχι για να μαλλιοτραβιέσαι με τον κάθε μαλάκα εκεί μέσα. Μ'αυτό τον τρόπο δε διασφαλίζεις τίποτα γιατί όπως εσύ κάνεις μια το μάγκα και οι άλλοι δε φύτρωσαν.. μπορουν και αυτοι να αντιδράσουν και να γίνει της που#$#ας.. γενικά δεν είμαι αυτων των λύσεων και δεν τις θεωρώ σωστές...δεν ανέχομαι να μου χαλάσει την καλοπερασή μου ούτε ένας μαλάκας. ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΑΠΕΧΩ!!!
Τώρα θα ήταν ιδανικό να υπάρχει έλεγχος, κλπ κλπ αλλα αυτό μάλλον δεν γίνεται επαρκώς, όπως λένε όσοι ξέρουν... Οπότε πιστεύω ότι αν δεν γίνει κάτι δράστικο (δεν ξέρω τι, δεν προτείνω γιατί δε με νοιάζει) ο μοτοσυκλετιστικός κόσμος θα απέχει και ακριβώς παρέα με τα ματ, καπνογόνα κλπ θα γίνεται και η πανελλήνια (κάτι σαν πολυτεχνείο δηλαδή....). Οπότε αν συνεχιστει αυτό, στο τέλος θα κατηργηθεί ο θεσμός και καλά θα κάνει!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΛΠ... ΑΠΛΑ Η ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΚΑΖΙΕΣ ΚΛΠ.. ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!
αλλα γιατι πολλοι σωστοι μοτοσυκλετιστες ερχονται για να δουν και τους καγκουρες και τις καγκουριες
Είναι γενικά ενδιαφέρον να παρατηρείς άτομα που έχουν ιδιαίτερα ταλέντα σε stunds κλπ κλπ (μέχρι να σπάσουν κάνα κεφάλι αν δεν είναι σωστά εξοπλισμένοι!!!)
Αλλά σε ελεγχόμενο χώρο έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των υπόλοιπων!!! Κανένα ελαφρυντικό σε κάγκουρες που κάνουν οτιδήποτε οπουδήποτε , αλλα επίσης και σε διοργανωτές που επιτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές (τί συστάσεις και μαλακίες ακούω????? έκανες μαλακία άντε γεια χωρίς καμία σύσταση!!!)
Θέλω τελικώς να αναφέρω ξανά ότι δεν έχω πάει ποτέ σε πανελλήνια, και ούτε πρόκειται μετά απο όσα άκουσα
το απλό πράγμα είναι ένα
όταν πας "εσύ" μπορεί να είσαι έτοιμος για το τι θα συναντήσεις... όταν όμως πας με ΑΛΛΟΝ (διάβαζε: άλλη ή/και παιδί κλπ. που θες ίσως να πλησιάσει στο χώρο/χορό) τότε αυτά δεν μπορεί να τα συναντήσεις ούτε για πλάκα...
φαντάσου τώρα να πάει ο Νίκος, να πάρει τη γυναίκα του που παλεύει να την πείσει να κάνουν πάνω από 200χλμ. με μιας σε τουράκι (και εκείνη να προτιμούσε με αυτοκίνητο), να την βάλει περισσότερο στο κλίμα "μηχανή", βάλε να θέλει να την πείσει και να πάρει μηχανή 2χ (μην πω 3χ) το κόστος του αυτοκινήτου που έχει... και να την πάει εκεί... έχασε - tilt, game over, better luck next time
άστε ρε παιδιά - μετά θα φταίει αυτός που θα φτιάξει την "ανταγωνιστική" πανελλήνια; θα είναι "για τα φράγκα"; ας είναι
Αρχικά δημιουργήθηκε από NLS
μετά θα φταίει αυτός που θα φτιάξει την "ανταγωνιστική" πανελλήνια; θα είναι "για τα φράγκα"; ας είναι
Ανταγωνιστική πανελλήνια;;:rolleyes:
χμμμ....
Κι αν πετύχει εκεί να δεις πώς θα λυθούν ως δια μαγείας μέσα σε ένα-δυο χρόνια όλα τα προβλήματα.
έτσι κάνει ο ανταγωνισμός
ακόμα και σε χώρους που "επισήμως" δεν υπάρχει ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Ανταγωνιστική πανελλήνια;
χμμμ....
Κι αν πετύχει εκεί να δεις πώς θα λυθούν ως δια μαγείας μέσα σε ένα-δυο χρόνια όλα τα προβλήματα.
Τι λέτε;
Την ξεκινάμε;
Θα δέρνουμε τα καγκούρια και θα τσεπώνουμε και λεφτά!
:D
superspy
05/05/2004, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
....
δεν θελουν τους καγκουρες η για να ακριβολογουμε τους θελουν καπως ελεγχομενους και ΕΞΩ απο το CAMPING.
Oχι για να μην χασουν λεφτα φυσικα απο τους 30 καγκουρες που δεν θα ερθουν, αλλα γιατι πολλοι σωστοι μοτοσυκλετιστες ερχονται για να δουν και τους καγκουρες και τις καγκουριες
Προσωπικά (και εκτιμώ και αρκετοί άλλοι) δε θέλω τους «ηλίθιους» ούτε μέσα – ούτε έξω από το camping. Με τις μαλακίες που κάνουν (με την ανέχεια των οργανωτών) φροντίζουν να διαμορφώνουν την εικόνα μας, στα μάτια των μη μοτοσικλετιστών, κάτι που στο τέλος υποβαθμίζει και εμένα.
Όχι δε θέλω να βλέπω, τι μαλακία είναι ικανός ο κάθε άσχετος να κάνει, εκτός (ίσως) αν το κάνει, προγραμματισμένα, σε ελεγχόμενο χώρο ΚΑΙ χρόνο.
Τέλος δεν γνωρίζω κανένα «σωστό» μοτοσικλετιστή που θέλει να διακινδυνέψει το οτιδήποτε προσωπικό του, (πχ την δική του εικόνα σαν μοτοσικλετιστή, το κατόρθωμα να «πείσει» τη δικιά του να αφήσουν το αυτοκίνητο στο σπίτι, την σωματική του ακεραιότητα, την καλή λειτουργία της ακοής του και πολλά άλλα), για τον κάθε ανεγκέφαλο (σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι αυτός).
Ειδικά αυτό το «ΕΞΩ από το Camping» είναι που πρέπει να προσέξει πιο πολύ η οργάνωση.
Φιλικά
Σπύρος
SpyrosTDM
05/05/2004, 11:35
ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ - ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ EVENT ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!
ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ ΕΚΤΟΣ EVENT ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ EVENT.
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ?
χλωμό - νομίζω "κάπως" έτσι ήδη το κάνουν
αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ που θέλει να πάει στην καντίνα με σαγιονάρα και με τη μια ρόδα, πάλι έτσι θα πάει
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ EVENT ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!!!
Πολύ καλή ιδέα!
Αλλά νομίζω πως και πάλι ο αυθεντικός Κάγκουρας κάτι θα βρει να κάνει...
SpyrosTDM
05/05/2004, 13:19
ΝΙΚΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ "ΑΝΑΡΧΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ..
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!!!
ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ :eyepop:
Καταρχην ο μοτοσικλέτιστικος κοσμος της Ελλαδας δεν απεχει απο την πανελληνια οπως εγραψε καποιος. η πανελληνια καθε χρονο εχει και περισσοτερο κοσμο . (περυσι 3900 προπερσι 3800 και παει λεγοντας) στην ΘΑΣΟ που εχουμε πολλα στοιχεια απο διαφορες πηγες να σας αναφερω μονο οτι περασαν απο το πορθμειο της ΘΑΣΟΥ το 3ημερο της πανελληνιας 7500 μοτοσυκλετες.
ασχετα αν μεσα στο camping μπηκαν 3750( δεν χωραγε ουτε ενας ακομη ουτως η αλλως). την Κυριακη μεσα στο camping ηταν περιπου 10.000 ατομα
ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ενοικιαστηκαν το 3ημερο 2200 δωματια.
Το εξω απο το camping που ανεφερε καποιος πως πρεπει να προσεξουμε συμφωνω.
Ουτε απ εξω γουσταρει κανεις τους μαλα@κες να σκοτωσουν κανεναν ανθρωπο, αλλα μεχρι που μπορουμε δηλαδη να φυλαξουμε την περιοχη? και ποσα ατομα μπορει να χρειαζονται?
Και με ποια δικαιοδοσια .
Να τους διωξουμε απο μεσα ενταξει, αλλα απ εξω?
Για αντιπανελληνια που ειπε καποιος , συζητηθηκε να γινει η πανελληνια μονο για μελη λεσχων. αυτη δεν ειναι πανελληνια ομως . ισως να φτασει και εκει καποτε αν δεν απομωνοσουμε τους καγκουρες και φετος.
Αυτο για το καθημερινο event για τους καγκουρες μου αρεσει και εχει συζητηθει να γινει κατι παρομοιο σε ελεγχομενο χωρο.
τοσο ελεγχομενο που δεν μπορει καν να βγει η μηχανη απο εκει μεσα .
με σενα φιλε petridist συμφωνω , και μακαρι να μπορουσα να σε πεισω οτι η συντριπτικη πλειοψηφεια των διοργανοτων συμφωνει μαζι σου.
Ολοι ξερουμε πως θελουμε τελικα μια πανελληνια αλλα δεν καταφεραμε να το κανουμε. μακαρι να γινει φετος .
και κατι αλλο .
Απο τοτε που αρχισα να δουλευω στην πανελληνια ,για μενα αλλα και για οποιον δουλευει, εχει σταματησει να ειναι διασκεδαση .
φευγω απο την δουλεια μου 2 μερες νωριτερα
δεν παω ουτε μια βολτα στις γυρω περιοχες ,
γινεσαι πτωμα απο την ζεστη και την φασαρια και δεν μπορεις να ευχαριστηθεις ουτε τις ωρες που καθεσαι,
και το μονο που ακους ειναι παραπονα .
δικαιολογημενα μπορει , αλλα αν καποιος δεν προσπαθησει να κανει κατι θα μεινουμε ολοι απ εξω να κατηγορουμε τους μεσα.
Εγω σιγουρα θα δουλευω καθε χρονο για την πανελληνια μεχρι τοτε που θα καταλαβω, οτι οι διοργανωτες θελουν αλλη πανελληνια απο αυτην που ονειρευομαι εγω.
Και το κινητρο δεν ειναι τα λεφτα που ΙΣΩΣ να παρει η λεσχη μας (ΛΕΜΙ) ,γιατι μπορει και να μην παρει φραγκο και να δουλεψουμε εντελως τσαμπα , βλεπε ΓΥΘΕΙΟ.
απλα πρεπει ολοι να προσπαθησουμε να την κανουμε οσο καλυτερη μπορουμε ,μιας και ειναι απο τις μεγαλυτερες συγκεντρωσεις μοτοσικλετιστων της Ευρωπης.
νομιζω 2η στην Ευρωπη.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
05/05/2004, 19:09
λογο του οτι μου αρεση να λεω αυτο που ειναι και οχι να κρυβομε πισο απο το δακτηλο μου θα κανω τον δηκηγορο του διαβολου. στην ηγουμενιτσα υπηρχε ενας χορος που ειχαν για διαφορα κολπα για να ξεκαβλοσουν οσοι ηθελαν και ηταν πολλοι. αν και εκει τα μετρα ασφαλειας ηταν εεεε.... καπως καλυτερα θα μπορουσαν να ειναι ακομα πιο καλα. σε αυτο το θεμα θα πω ενα μπραβω για την προσπαθεια τους αυτη. αλλα..... αφου ρε παιδια κανατε αυτον τον χορο για αυτην την δουλια και μπραβω και παλι για την ιδεα που ειχατε.... γιατι το γαμ.μ.νο το αφισατε μισο??????
γιατι αφισατε να γινιοντε καγκουριες στον χορο του καμπινκ? γιατι δεν αφισατε τα παιδια της περιφρουρισης να κανουν την δουλια τους???? για εμενα και τον καθε εμενα η απαντηση ειναι μια....... το χρημα.... γιατι το ειδα με τα ματια μου οπως εγραψα πιο πανω τα παιδια της περιφρουρησης ηθελαν να κανουν την δουλια τους σωστα αλλα εσεις τους κοβατε τα φτερα για να μην χαθη το χρημα....
εγω προσοπικα θα εδηνα και τα διπλα για εισοδο να παω στην πανελληνια με την γυναικα μου και τα παιδια μου ΑΝ.......
στην πανελληνια εβλεπα αυτο που ζηταμε απο τους αλλους.... σεβασμο στον συνανθρωπο.. και οχι να ζηταμε απο το κρατος να μας σεβετε και εμεις να δηχνουνε αυτην την εικονα στον κοσμο.
ΝΑΙ σε μια παραλληλη πανελληνια και ας βγαλει αυτος που θα την διοργανωσει λευτα.... αρκη να μας εξασφαλησει οτι οσοι παμε τοσοι θα φυγουμε σωοι και με χαμογελο οχι πικρα στο στομα μας.
εξω απο το καμπινκ δεν πρεπει να εχουμε απετηση απο τους διοργανοτες να τους ελενχουν. αλλα ακομα και αυτο ελενχετε.
αν διοξεις τους καγκουρες απο το καμπινκ που θα πανε στο ξενοδοχειο? κοστηζη περισοτερο και απο την αλλη αυτοι θελουν μεσα στο καμπινκ να κανουν της καγκουριες τους, για να εχουν θεατες να λενε ( ΜΠΡΑΒΩ ΜΑΛΑΚΑ ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ).
με αυτον και εναν- δυο τροπους ακομα και με τσαμπουκα απο τους διοργανωτες και της ομαδες περιφρουρισης η πανελληνια θα φτιαξη. κοσμος που θα το κανει υπαρχει. αρκη οταν η ομαδα περιφρουρισης τους τριζη τα δοντια να μην πανε οι διοργανωτες και να τους χαιδευουν για το χρημα.
στης πανελληνιες πανε 3000 μοτοσηκλετηστες και 10-20 καγκουρες. και υπαρχουν και 5-6000 μοτοσηκλετηστες που δεν πανε για αυτα που γινοντε. αν φιγουν οι καγκουρες και πανε μονο μοτοσηκλετηστες τοτε και ο θεσμος προστατευετε και η εικονα μας ειναι καλυτερη και το κρατος θα αρχησει να μας βλεπει με αλλο ματι και.. και... και... και... και..... το θεμα ειναι εχουν το θαρος να παρουν μια τετοια αποφαση? η σκευτοντε με την τσεπη?
σας εχω δηξει οτι ειμαι ανθρωπος που θελω να βοηθησω χωρις οικονομικο συμφερον. εχω παει με την λεσχη κλασηκης μοτοσηκλετας με την κατερινα και καναμε σεχ στον δυημερο αγωνα τους και τους ειπα οτι ειμαι διατεθημενως οπωτε θελησουν να βοηθησω. γιατι ειδα την αγαπη τους για αυτο που κανουν. και το κανουν πολυ καλα. και ευχαριστος θα πηγενα να βωηθησω και σε μια τετοια πανελληνια. αραγε θα υπαρξη ποτε?
γιωργος
Οταν λες οτι δεν τους διωχνουν για το χρημα , τι εννοεις.
οτι φοβουνται οι διοργανωτες μη χασουν τα λεφτα απο 10-20 ατομα? αν πιστευεις αυτο ,τι να πω κι εγω δηλαδη.
μην ερχεσαι φετος αν δε θελεις αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν θα γινει τιποτε μεσα στο χωρο.
θα το μαθεις μετα την πανελληνια και θα ερθεις του χρονου
αλλα μη γραφεις οτι σκεφτονται τα λεφτα απο 20 καγκουρες οταν μπαινουν μεσα κοντα 4000 μοτοσικλετες. δεν σε πιστευει κανεις
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
05/05/2004, 19:55
απλα αναρωτιεμε αν το σκευτοντε το οτι κρατοντας τους 10-20 καγκουρες χανουν κοσμο. μακαρι να γινη ετσι οπως το λες. εχω φιλους απο την γερμανια που ειναι σε λεσχες μοτοσηκλετηστων και ντρεπομε να τους καλεσω. οταν με ρωτουσαν αν αυτα που ακουνε για την πανελληνια στην ελλαδα ειναι αληθεια, τους λεω οτι ειναι υπερβολες. και μην νωμηζης οτι δεν τα βλεπουνε. με τα δοριφορικα καναλια γηνομαστε ρεζηλη διεθνως. ντρεπομε φιλε ντρεπομε που στην χωρα μας το στολιδη το εχουν κανει καρβουνο. και δεν ειναι το μονο. αν μαθω οτι υπαρχει βελτηωση τηνεπομενη χρωνια θα ειμαι εγω που θα την υπερασπιζομαι. εσθανωμε ασχημα οταν μηλαω με τους φιλους μου τους γερμανους και να κατεβαζω τα ματια απο ντροπη. ειμαι 44 χρωνων και θελω να λεω περιφανα οτι ειμαι ελληνας μοτοσηκλετηστης και οχι να ντρεπομε εξ ετειας 10-20 αληταραδων. ησως με θεωρης ρωμαντηκο αλλα ενα φιλοτιμο και μια περιφανια οτι ειμαστε ελληνες μας εμηνε. αν το χασουμε και αυτο τοτε τι μας μενη?
γιωργος
ΕΕΕ. μην λεμε για εξω ...
εκει γινεται κολαση τελειως στις συγκεντρωσεις μοτοσικλετιστων.
μεχρι και συμμοριες , μαχαιρωματα κτλ.
μπροστα στους εξω ειμαστε εκκλησια.......]
εχω μιλησει με γερμανους, βελγους , αγγλους , ιταλους..
τελειοι ειμαστε μπροστα στους ευρωπαιους, αλλα μπορουμε και καλυτερα και θα το κανουμε...
ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΟΤΙ 3500 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ )ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΑΠΟ 10-20-30 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ.
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ
takiskan
06/05/2004, 01:05
Επανέρχομαι με μόνο 2……λεπτομέρειες !
1 Ένας βασικός λόγος που επιλέχθηκε το Σαλάντι είναι γιατί είναι πιο ελεγχόμενος χώρος και μη ξεχνάτε ότι αυτοί που κάνουν τη δουλειά (του ελέγχου) είναι απλοί μοτοσικλετιστές που δεν έχουν καμία σχέση (επαγκελματικά) με φύλαξη –αστυνομία – ματ – προστασία - σωματοφυλακή-κλπ , και παράλληλα υπάρχουν και τα δωμάτια .
2 Μετά το Στόμιο δημοσιοποιήθηκε λίστα ανεπιθύμητων ατόμων ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ και κατά λέσχη .
Η αντιπαράθεση φέρνει το διάλογο κι ο διάλογος το αποτέλεσμα !
Είμαι από αυτούς που έχουν δηλώσει τις διαφωνίες τους ευθαρσώς – προσωπικά κι υπεύθυνα προς τους διοργανωτές (γιατί ΔΕΝ είμαι) αλά δεν είμαι κι απ’ αυτούς που πιστεύουν ότι καλύτερα να σκοτώσεις κάτι από το να το διορθώσεις κι αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση (κι όχι μόνο) η μοναδική μου σκέψη είναι το καλύτερο δυνατό για μας τους μοτοσικλετιστές και τίποτε………άλλο !
psssss ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ να σε έχουν ως ανεπιθύμητο ε;
άστα να πάνε
τι έγραφε επάνω;
"Μπάμπης Σουγιάς"
"Μάκης Λοστός";
Αρχικά δημιουργήθηκε από sir
ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
ΤΟ ΟΤΙ 3500 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥΣ )ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ ΑΠΟ 10-20-30 ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ.
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΟΝΤΡΑ.
ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ
Κ
Αστα φιλαρακο , κατσε σπιτι και κοιτα τον Ευαγγελατο ολη μερα, ειναι επικυνδυνα εξω.
Εμεις που παμε 10 χρονια στις πανελληνιες μετα χιλια ζορια επιβιωνουμε ΄
Capo_Di_Capi
06/05/2004, 09:24
Αστα φιλαρακο , κατσε σπιτι και κοιτα τον Ευαγγελατο ολη μερα, ειναι επικυνδυνα εξω.
Δηλαδή το να έχω απαίτηση:
για ασφαλή διαμονή είναι υπερβολή?
για πρόβλεψη χώρων που θα γίνονται διάφορα είναι υπερβολή?
για σεβασμός στην επιλογή μου να μην παρεβρεθώ εκεί για όλο το τριήμερο είναι υπερβολή?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
Δηλαδή το να έχω απαίτηση:
για ασφαλή διαμονή είναι υπερβολή?
για πρόβλεψη χώρων που θα γίνονται διάφορα είναι υπερβολή?
για σεβασμός στην επιλογή μου να μην παρεβρεθώ εκεί για όλο το τριήμερο είναι υπερβολή?
Oχι δεν ειναι τιποτε παραλογο σ αυτα που γραφεις αλλα , εχουμε πειοτι αυτα θελουμε ολοι , γι αυτο επιλεχτηκε το συγκεκριμενο μερος φετος, αλλα δεν μπορω να ακουω κριτικες απο ατομα που δεν ηρθαν ποτε σε πανελληνια.
SpyrosTDM
06/05/2004, 10:15
ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΙ.
:wave2: :wave2:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
1.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.
2.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟ GSXR ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 180.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10-20-30.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
[B]ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΙ.
Εχω διαβασει ολο το post πολλες φορες φιλαρακο ,
εκπροσωπος ειμαι μονο του εαυτου μου και κανενος αλλου .
Αν δεν καταλαβαινεις τι γραφω η καταλαβαινεις οτι γουσταρεις η φτιαχνεσαι να περνιεσαι για μπουχεσας , η με θεωρεις μαγκα ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
Ειτε ερθεις ειτε δεν ερθεις εμενα προσωπικα δεν μου καιγεται καρφακι για να μην πω τιποτε αλλο.
Και ειτε το θελεις ειτε δεν το θελεις του χρονου σιγουρα θα ειμαστε περισοτεροι.
Και ειτε το θελεις ειτε οχι οπως γραφει και ο Λευτερης πιο πανω στην πανελληνια μαζευεται ενα δειγμα των μοτοσικλετιστων της Ελλαδας. Απο ολη την Ελλαδα...
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ 6000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΞΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
1.Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ.
2.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟ GSXR ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 180.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10-20-30.
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ.
ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?
Η ΑΠΛΑ ΔΙΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
ΤΙ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?
ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ?
ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ. ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
Capo_Di_Capi
06/05/2004, 17:27
Παίδες αν δεν αλλάξουν πολλά στην παννελήνια πολλοί δεν θα πατήσουν ή θα έρχονται μία μόνο φορά και θα φεύγουν.
Αντιθέτως στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Βουνού ένιωσα πολύ περισσότερο δικυκλιστής και ας μην είχε 3500 άτομα.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
06/05/2004, 18:00
για οσους δεν το καταλαβαν ξαναποσταρο ενα μερος απο το αρχηκο μου ποστ.
Στην πανελλήνια πήρα μαζί τον μεγάλο μου γιο, πιστεύοντας ότι εκεί με τόσες λέσχες και τόσο κόσμο, θα δη με τα ίδια του τα μάτια το τι σημαίνει μοτοσικλετιστής. Αν και τα αλλά μέλη της λέσχης μου είχαν μιλήσει ότι δεν ήταν όλα ρόδινα.
Φτάνοντας εκεί είδα όλα όσα πίστευα τόσα χρόνια και προσπαθούσα να μεταδώσω στα παιδιά μου και στους φίλους των παιδιών μου, να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος. Η αναρχία σε όλο της το μεγαλείο και κανένας να μην κάνει τίποτα για να σταματήσει αυτός ο χαμός. Τα στρουμφακια της ΜΟΤΟΕ καμαρωτά με της μπλε στολές τους νοιαζόντουσαν μόνο για τα λεφτά που θα πάρουν από τους συμμετέχοντες, χωρίς να ενδιαφέρονται αν κάποιος σκοτωθεί από αυτά που γινόντουσαν. Βλέποντας αυτά αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω ένα λάκκο και να πέσω μέσα , είχα την εντύπωση ότι κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε θα γυρνούσε ο γιος μου και θα μου έλεγε.<<τι μαλακίες μου έλεγες ρε πατέρα τόσα χρόνια περί μοτοσικλετισμου και μου τα έπρηζες, αυτό σημαίνει μοτοσικλετισμος >> με είχε πιάσει μια ντροπή και ένας πανικός απερίγραπτος , αισθανόμουν ένας μαλάκας αποτυχημένος και ντρεπόμουν να κοιτάξω στα μάτια το παιδί μου.
Το σούρουπο της Παρασκευής ήρθε το δεύτερο γκρουπ της λέσχης, και ένας από τα παιδιά ρώτησε τον γιο μου << πως είναι τα πράγματα Γιάννη >> << χάλια 10 –20 μαλάκες έχουν κάνει την συγκέντρωση μπουρδελο και κανείς δεν νοιάζεται από την ΜΟΤΟΕ να τους πετάξει έξω για να μην χάσουν τα χρήματα >> . τότε βγήκα από τον λάκκο μου και το χαμόγελο γύρισε στα χείλια μου. Δεν είμαι ένας αποτυχημένος μαλάκας σπασαρχιδης τα λόγια μου τόσα χρόνια έπιασαν τόπο, και το παιδί μου κατάλαβε ότι δεν είναι αλητεία ο μοτοσικλετισμος, αλλά υπάρχουν μερικοί αλήτες που μας βγάζουν το κακό όνομα. Έμαθε, και δεν θα γίνει ποτέ αλήτης σας αυτούς.
το θεμα δεν ειναι αν ειναι επικηνδυνα εξω στους δρομους η δεν ειναι. το θεμα ειναι οτι αυτην την εικονα δηνουμε στα παιδια μας, και στον υποληπο κοσμο. πως θελουμε τα παιδια μας να γηνουν σωστοι μοτοσηκλετιστες, οταν εχουν << εμας >> για παραδιγματα? πως θελουμε να πησουμε τον κοσμο να μας σεβετε αν εμεις πρωτοι δυχνουμε οτι δεν ειμαστε αξηοι του σεβασμου τους?
ναι .... πηστευω οτι υπαρχουν στελεχει στους οργανωτες που θελουν μια σωστη πανελληνια... που σκαλωνη το πραγμα και δεν γηνετε αν οχι στο οικονομικο? στο χωριο μου λενε οτι οπου δεν πειπτη λογος πειπτη ραβδος. και η νοωτροποια του οτι ......ασε τα παιδια να διασκεδασουν.... υπαρχουν ατομα που δεν βλεπουν οτι θελοντας να κρατησουν το δεντρο χανουν το δασος? μαλλων αυτοι θελουν της κλοτσιες περισοτερο απο τους καγκουρους. μου θημηζη κατι μπακαλιδες που στην εποχη του ηλεκτρονικου υπολογιστη κανουν της πραξεις με το χερι γιατι δεν τον καταλαβενουν τον υπολογιστη.
πρεπει να αλλαξη το πραγμα πρην ( θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ειδη) αργα. αν οχι για εμας για τα παιδια μας. ειναι δυσκολο αν οχι αδυνατο να αλλαξης τα μιαλα του καγκουρα. μπορεις ομως να τον κρατησης μακρια.
και μια προταση ακομα για την περιφρουριση εξω απο το καμπινκ.
μερικα ατομα με μοτο να περιπολουν στην πολη. και να γραφουν της πινακηδες οσων κανουν μαλακιες. οταν αυτοι γυρισουν στο καμπινκ στην πυλη να ειναι η κατασταση με το νουμερο της μοτο τους και το τι κανανε και που. και επι τοπου να τον υποχρεωνουν να τα μαζεψη και να απομακρινθη απο το καμπινκ. και ας παει οπου θελει να μηνη. αν μαλιστα μπη και σε λιστα ανεπιθημητων τοτε ο ιδιος και ο επομενος θα ξερουν οτι δεν τους περνει πια.....
γιωργος
μεγάλε (στον bxtrm μιλάω) ψιλομόνο σου σε κόβω στις φιλοσοφίες
ΑΔΕΡΦΕ(ΒΧΤΡΜ)
ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ.
ΟΤΑΝ ΣΤΟ SITE ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΗΝΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ,ΕΝΑΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ,ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 650.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ 3500 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 6000 ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΗ.
Καθε χρονο τα ιδια....Να πατε και να μας πειτε εαν ηταν ωραια για να δουμε τι χασαμε (παλι)
τα υπολοιπα μεταφερθηκαν στις διαμαχες!!!
μπινελικια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=2403)