PDA

View Full Version : Νέα Παραλαβή

gerodim
19/04/2006, 12:26
Είναι ένας παντρεμένος σ'ένα σουπερμάρκετ και ξαφνικά, έτσι στο άσχετο, τον χαιρετάει μια εντυπωσιακή ξανθιά!

- Γνωριζόμαστε; λέει αυτός.

- Νομίζω πως είσαι ο πατέρας ενός από τα παιδιά μου, απαντάει η ξανθιά.

- Ω Θεέ μου! λέει εκείνος και θυμάται όλες τις φορές που απάτησε την γυναίκα του. Είσαι η στριπτιτζού από το μπάτσελορ νάιτ που είχαμε πηδηχτεί στην πισίνα

και μετά μου τις έβρεξες με το μαστίγιο και μου κάρφωσες ένα καρότο στον κώλο;;;

- ΟΧΙ! κάνει εκείνη σαστισμένη, είμαι η φιλόλογος του γιού σας!!!

---------------------------

Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω... Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

-Γεια! Aπάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

-Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται....?

-Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9...

----------------

Τρεις φίλοι συζητούν σχετικά με τις συμπτώσεις:

-Η γυναίκα μου διάβαζε την "Ιστορία δύο πόλεων" και γέννησε δίδυμα!

-Η δικιά μου διάβαζε τους "Τρεις σωματοφύλακες και γέννησε τρίδυμα!

Τότε ο τρίτος πετάγεται από τη θέση του πανικόβλητος και φωνάζει:

-Ωχ, πρέπει να πάω αμέσως στο σπίτι μου! Την ώρα που έφευγα η γυναίκα μου διάβαζε το "Ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες"

---------------

Ήταν κάποτε ένας άνδρας που πήγαινε να συναντήσει μία κοπέλα.

Ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του να πάει, όμως η απόσταση ήταν μεγάλη, και σταμάτησε για να ουρήσει.

Καθώς ανέβαζε το φερμουάρ του, πιάνεται στο πέος του, και το ματώνει...

Για να μην λερώσει το παντελόνι ο τύπος, πιάνει και τυλίγει το πέος του σε νάιλον.

Μετά πάει στο σπίτι της κοπέλας και ανεβαίνει στο δωμάτιο με την κοπέλα.

Του λέει αυτή:

- Βλέπεις αυτό τον πισινό, λίγοι τον έχουν αγγίξει... Βλέπεις και αυτό το βυζί, κανένας δεν το έχει αγγίξει...

Και τότε αυτός βγάζει έξω το πέος του και της λέει:

- Βλέπεις αυτό το πέος; ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΙΛΟΝ....!!!!.

-----------------

ΣΕΝΑΡΙΟ: ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑΥΑΓΕΙ Σ' ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ CINDY CRAWFORD

Kαι παρά την ερημιά, παρά τη μοναξιά, για αρκετές βδομάδες το έπαιζε άνετος και δεν έκανε καμιά κίνηση. Τελικά, δεν άντεξε και τη ρώτησε αν θα μπορούσαν ίσως να έχουν κάποια φυσική επαφή ώστε να καλύπτουν και τις ανάγκες τους. Η Cindy συμφώνησε και έτσι άρχισε μια τρελή, μεγαλειώδης σεξουαλική σχέση!! Όλα πήγαιναν μια χαρά για μερικούς μήνες. Μια μέρα ο δικός μας πάει στην κουκλάρα και της λέει:

-Έχω ένα πρόβλημα. Είναι ένα ανδρικό πρόβλημα και πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη...

-Για λέγε...

-Μπορώ να δανειστώ το μολύβι που βάφεις τα φρύδια σου;

Κάτι αστείο της φάνηκε της κούκλας, αλλά του το έδωσε.

Ο τύπος συνέχισε

-Θα σ' ενοχλούσε αν σου ζωγράφιζα ένα μουστάκι;

Η Cindy έχει αρχίσει να ανησυχεί λίγο, αλλά συμφωνεί...

Και ο δικός μας συνεχίζει:

-Να φορούσες κάποιο από τα δικά μου ρούχα; Ξέρεις, το έχω πραγματικά ανάγκη να φαίνεσαι όσο πιο άντρας γίνεται.

Η κούκλα έχει αρχίσει να απογοητεύεται πια, αλλά ...

-Ας το κάνω κι αυτό, του λέει και ντύνεται με τα ρούχα του.

-Μια τελευταία χάρη, της λέει ο τύπος. Σε πειράζει να σε φωνάζω Γιώργο;

Η θεά έχει πέσει πλέον σε βαθύτατη απελπισία και λέει...

-Δε βαριέσαι...φώναζε με ό,τι θέλεις...

Έτσι, ο δικό μας σηκώνεται, την αρπάζει από τα μπράτσα και λέει:

-Λοιπόν, ρε Γιώργη, δεν μπορείς να φανταστείς ποια γαμ... εδώ και κάτι μήνες!!!
---------------------

Λεωνίδας
19/04/2006, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Είναι ένας παντρεμένος σ'ένα σουπερμάρκετ και ξαφνικά, έτσι στο άσχετο, τον χαιρετάει μια εντυπωσιακή ξανθιά!

- Γνωριζόμαστε; λέει αυτός.

- Νομίζω πως είσαι ο πατέρας ενός από τα παιδιά μου, απαντάει η ξανθιά.

- Ω Θεέ μου! λέει εκείνος και θυμάται όλες τις φορές που απάτησε την γυναίκα του. Είσαι η στριπτιτζού από το μπάτσελορ νάιτ που είχαμε πηδηχτεί στην πισίνα

και μετά μου τις έβρεξες με το μαστίγιο και μου κάρφωσες ένα καρότο στον κώλο;;;

- ΟΧΙ! κάνει εκείνη σαστισμένη, είμαι η φιλόλογος του γιού σας!!!

Κάτι μου λέει ότι δεν μπαίνεις για τα ανέκδοτα στο moto.gr ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=18708

45440

gerodim
19/04/2006, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κάτι μου λέει ότι δεν μπαίνεις για τα ανέκδοτα στο moto.gr ...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=18708
Άσε ρε στα 15 ανέκδοτα που πόσταρα βρήκες να μου βάλεις και σηματάκι ανακύκλωσης...

Ένα νερό στον κύριο παρακαλώ........:p

Λεωνίδας
19/04/2006, 12:42
Περίπου πριν 2 εβδομάδες έμεινα σε ένα ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού και αισθανόμουν λιγάκι μόνη με ένα αίσθημα ελευθερίας που ποτέ δεν είχα ξανα αισθανθεί αποφάσισα να τηλεφωνήσω σε μια από αυτές τις "εταιρείες συνοδών" για τις οποίες δίνονται πληροφορίες στην έξοδο αεροδρομίων, κυρίως για άνδρες. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα χαρτιά που είχα βρήκα ένα το οποίο προσέφερε μια υπηρεσία κυρίως ανδρική και συγκεκριμένα μου έκανε εντύπωση ένας ο οποίος ονομαζόταν Φερότικο.

Αφού ανέλυσα με προσοχή την φωτογραφία, αποφάσισα να του τηλεφωνήσω... Γαμώτο. Με τη μπροσούρα στα χέρια μου - που έτρεμαν και ίδρωναν από την προοπτική-, σήκωσα το τηλέφωνο και σχημάτισα τον αριθμό που υποδείκνυε το διαφημιστικό.

-Γεια! Aπάντησε ένας άντρας με αισθησιακή φωνή.

-Γεια! Βλέπω ότι γνωρίζεις από μασάζ και η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι να έρθεις στο δωμάτιό μου και να μου δώσεις ένα επείγον... όχι, περίμενε, στη πραγματικότητα αυτό που θέλω είναι σεξ! Έχω όρεξη να ζήσω άγριο σεξ μεγάλης διάρκειας αλλά τώρα!!! Μιλάω σοβαρά, επιθυμώ να διαρκέσει όλη την νύχτα και είμαι διατεθειμένη να συμμετάσχω σε διάφορα και μη παραδοσιακά πράγματα. Αν αυτό μπορεί να πει ένας άντρας, εγώ θέλω να το κάνω! Φέρε μαζί σου όλων των ειδών τα εργαλεία, αξεσουάρ και παιχνίδια για να σιγουρευτείς ότι θα με κρατήσουν ξύπνια όόόόόλη την νύχτα...! Θέλω να με ακινητοποιήσεις και να μου γεμίσεις το σώμα με ότι θέλεις και μετά να καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο.. με τη γλώσσα ή με ότι εσύ θέλεις. Πώς σου φαίνεται....?

-Λοιπόν, πραγματικά ακούγεται φανταστικό.... αλλά κυρία μου, για να κάνετε εξωτερικές κλήσεις πρώτα πρέπει να πληκτρολογήσετε το 9...
Μην είσαι βιαστικός...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=13855

45441

Λεωνίδας
19/04/2006, 12:46
ΣΕΝΑΡΙΟ: ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΝΑΥΑΓΕΙ Σ' ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ CINDY CRAWFORD

Kαι παρά την ερημιά, παρά τη μοναξιά, για αρκετές βδομάδες το έπαιζε άνετος και δεν έκανε καμιά κίνηση. Τελικά, δεν άντεξε και τη ρώτησε αν θα μπορούσαν ίσως να έχουν κάποια φυσική επαφή ώστε να καλύπτουν και τις ανάγκες τους. Η Cindy συμφώνησε και έτσι άρχισε μια τρελή, μεγαλειώδης σεξουαλική σχέση!! Όλα πήγαιναν μια χαρά για μερικούς μήνες. Μια μέρα ο δικός μας πάει στην κουκλάρα και της λέει:

-Έχω ένα πρόβλημα. Είναι ένα ανδρικό πρόβλημα και πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη...

-Για λέγε...

-Μπορώ να δανειστώ το μολύβι που βάφεις τα φρύδια σου;

Κάτι αστείο της φάνηκε της κούκλας, αλλά του το έδωσε.

Ο τύπος συνέχισε

-Θα σ' ενοχλούσε αν σου ζωγράφιζα ένα μουστάκι;

Η Cindy έχει αρχίσει να ανησυχεί λίγο, αλλά συμφωνεί...

Και ο δικός μας συνεχίζει:

-Να φορούσες κάποιο από τα δικά μου ρούχα; Ξέρεις, το έχω πραγματικά ανάγκη να φαίνεσαι όσο πιο άντρας γίνεται.

Η κούκλα έχει αρχίσει να απογοητεύεται πια, αλλά ...

-Ας το κάνω κι αυτό, του λέει και ντύνεται με τα ρούχα του.

-Μια τελευταία χάρη, της λέει ο τύπος. Σε πειράζει να σε φωνάζω Γιώργο;

Η θεά έχει πέσει πλέον σε βαθύτατη απελπισία και λέει...

-Δε βαριέσαι...φώναζε με ό,τι θέλεις...

Έτσι, ο δικό μας σηκώνεται, την αρπάζει από τα μπράτσα και λέει:

-Λοιπόν, ρε Γιώργη, δεν μπορείς να φανταστείς ποια γαμ... εδώ και κάτι μήνες!!!
Παραλλαγή αλλά...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=2314

45442

gerodim
19/04/2006, 12:49
Καλά μωρή χαμούρα άλλη δουλειά δεν έχεις (Επίσης παραλλαγή από άλλο ανέκδοτο)

:p :p :p
:)

Λεωνίδας
19/04/2006, 12:53
Καλά μωρή χαμούρα άλλη δουλειά δεν έχεις (Επίσης παραλλαγή από άλλο ανέκδοτο)

:p :p :p
:) Τσώπα τσώπα...
:a9:

Motoulis
19/04/2006, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Τσώπα τσώπα...
:a9:
Λίγδωσέ το λέμε το ανεμιστηράκι μόνο του παρτλαλιτριαλαλο μας κάνει αέρα.......

koutroulis
19/04/2006, 13:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

costas81
19/04/2006, 14:54
:D :D :D :D :D