View Full Version : Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
sakattaq
20/04/2006, 12:31
Αν και αρκετό καιρό μέλος στο forum, μόλις σήμερα κάνω το πρώτο μου post (ντροπή μου :D ). Ήθελα λοιπόν και εγώ σαν μέλος να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου. Όσοι το έχουν περάσει αυτό που περνώ με καταλαβαίνουν. Ζω ένα δράμα :bigcry: . Μην σας πρήζω άλλο, έχω το εξής πρόβλημα : έχω κάνει παραγγελία το νέο Suzuki GSR 600 πριν ένα μήνα περίπου και μόλις χθες έμαθα ότι δεν πρόκειται να έρθει πριν τις 20 Μαίου :eyepop: !!!!!!!! Μα για όνομα του θεού!!! Βέβαια για να πούμε όλη την αλήθεια φταίω και εγώ που το θέλω σε κόκκινο χρώμα (τρομάρα μου). Αν το ήθελα σε άλλο χρώμα υπάρχει. Για πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας, αξίζει να περιμένω;
Ακυρωσε την παραγγελια και παρε ενα Ζ750 να δεις την υγεια σου αγορι μου
:wave2:
Ειναι γλυκεια η αναμονη :)
Καλυτερα να περιμενεις ενα μηχανακι οπως το θες εσυ παρα να παρεις κατι που δεν θα σ'αρεσει.
super_toto
20/04/2006, 13:02
Αρπάζοντας την ευκαιρία που μου δίνεις φίλε sakattaq θα κράξω τους μαγαζάτορες και τους αντιπροσώπους μοτο (και αυτο) στην Ελλάδα. :a29:
Τι καραγκοζιλίκι είναι αυτό που ζούμε εδώ ρε παιδιά? Για να πάρεις καινούρια μηχανή ή αυτοκίνητο πρέπει να έχεις την υπομονή του Ιωβ. Πέρα από την γραφειοκρατεία για χαρτίά και πινακίδες οι μαγαζάτορες μας δουλεύουν κανονικά. Δεν ξέρω κανένα άνθρωπο που να πήρε το όχημά του στην ώρα που του το είχαν τάξει. Για ανταλλακτικό ούτε συζήτηση, καλύτερα να να το φτιάξεις μόνος σου πάρα να περιμένεις την αντιπροσωπεία.
Το χειρότερο απ΄όλα είναι ότι ενώ το σύστημα δουλεύει με αυτόν τον μ@λακισμένο τρόπο κανένας δεν σου λεεί την αλήθεια. Όλοι θέλουν να αποκτήσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα (αφού οι τιμές είναι οι ίδιες παντού) και σε παραμυθιάζουν ότι θα έχουν το όχημά σου σε λίγες μέρες. Και περιμένεις εσύ σαν μ@λάκας.
Οι δικαιολογίες είναι βέβαια άπαιχτες:
- Τελίκά φιλαράκι το χρώμα που ζήτησες δεν το είχε η αντιπροσωπεία (καλά μας δουλεύεις αυτό έπρεπε να μου το πεις από την αρχή)
- Συγγνώμη φιλαράκι αλλά έγινε μπέρδεμα με τις παραγγελείες και για το συγκεκριμένο μοντέλο είχε προτεραιότητα άλλος πελάτης (είσαι καραγκιόζης...)
- Φίλε μου η μηχανή σου ήρθε αλλά ήταν χτυπημένη και ζήτησα να φέρουν άλλη , δεν την θέλεις χτυπημένη έτσι; (Θέλω να χτυπήσω εσένα)
- Φιλάρα τελικά το μηχανάκι που προορίζονταν για σένα έχει μείνει 6 μήνες σε βιτρίνα, καλύτερα να σου φέρω καινούριο από το κουτί.(καλά θα κάνεις για να μην σε βάλω εσένα στο κουτί)
Και άλλα τέτοια κωμικοτραγικά.
Πάντως εμένα με εκνευρίζει πολύ αυτή η αηδιαστική κατάσταση. Λες και τις αντιπροσωπείες τις έχουν πάρει μόνο απατεώνες και κάνουν κουμάντο στην τσέπη μας και στα νεύρα μας.
Θα έγραφα κι άλλα, αλλά όσο το σκέφτομαι συγχίζομαι.
:a26:
Εχεις απολυτο δικιο Τοτε, οπως εχουν δικιο και οι μαγαζατωρες και ολοι...
Ειναι δυσκολοι καιροι παιδια...
sakattaq
20/04/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δέν λέω καλό μηχανάκι το Ζ750 αλλά όπου και να κοιτάξεις βλέπεις και από ένα. Βέβαια το ίδιο θα συμβεί και με τη δικία μου μηχανή σε ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον θα απολαύσω για λίγο την μοναδικότητα της. Ξέρεις δεν κυκλοφορούν και πολές στην Κρήτη.
sakattaq
20/04/2006, 14:35
Ο αντιπρόσωπος βέβαια με είχε προϊδοποιήσει για πιθανή καθυστέρηση, αλλα εγώ βράχος. Σταθερός στις επιλογή του κόκκινου χρώματος. Μάλλον μικρός πρέπει να έπαιζα με μινιατούρες κόκκινες ferrari. Τέλος πάντων . . .
Εγω πριν το κλεισω, ηξερα ποτε θα ερχοταν γιατι ρωτησα απο πριν...(ενας μηνας αναμονη λογω νεου χρωματος)...καθε τρεις και λιγο ρωταγα την kawasaki ποτε ερχεται...ακομη και την μερα του εκτελωνισμου εμαθα...αρρωστεια λεμε...:D
Zbandit750
20/04/2006, 21:22
Εγω το αγορασα ετοιμοπαραδοτο και μαλιστα ειχε δυο εκει και διαλεξα το ενα και πηρα και αριθμο πλαισιου. Την επομενη μερα ειχα αδεια κυκλοφοριας και εκοβα βολτες. Βεβαια μου παιξανε πουστια με την πινακιδα , αλλα θα ανοιξω αλλο post για να το δουν ολοι.
Αν δεν ηταν ετοιμοπαραδοτο δεν θα ειχα την υπομονη να περιμενω , και 24 ωρες πολλες ηταν.....
mirrorofsorrow
20/04/2006, 21:27
sakattaq, τι σε εμποδίζει να πας να την πάρεις απο άλλο μαγαζί ή αντιπροσωπεία; Γιατί έχω δεί κόκκινα GSR. Είναι κρίμα να περιμένεις για κατι που θέλεις τόσο πολύ, ενώ μπορείς να το αποχτήσεις έναν μήνα νωρίτερα.
Αν οι λαλάκες ήταν συνεπής, θα έκανες πάσχα με το μωρό σου.
Πάντως απο αυτά που περιγράφει ο super toto, ε΄γω είχα την ακριβώς αντίθετη αντιμετόπιση στην αντιπροσωπεία περιστερίου, οπου και πήρα το GSX-R μου. Την παράσκευή τον ρώτησα πότε θα μου το φέρει, μου είπε Τρίτη αλλά με πήρε τηλέφωνο οτι το έφερε απο το Σάββατο. Την Τρίτη το αγόρασα αλλά δεν μπορούσα να το πάρω μεχρι να βγεί η πινακίδα του και να ετοιμαστούν τα χαρτιά του. Πάμπτη απόγευμα μου είπε θα το έχω, Τετάρτη πρωί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι έτοιμο και με περιμένει.
Πραγματικά, κάτι τέτοιοι άνθρωποι σε σκλαβώνουν. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι, συνεπής και εξηγημένοι.
Giorgos19
22/04/2006, 10:43
Φιλε sakattaq..,καλως ηρθες στο Forum.Και εγω πριν 2 μερες παρελαβα ενα GSR χρωματος γκρι μετα απο αναμονη3 εβδομαδων.......Η μηχανη ειναι κορυφαια!Τωρα εχω γραψει περιπου 500km στη σελα της και μενουν αλλα τοσα για να ολοκληρωθει το στρωσιμο.Να σου πω καποια αρνητικα <που για εμενα βεβαια δεν εχουν καθολου σημασια>
1.Οχι τοσο δυνατα φωτα
2.Σκληρη σελα για τον συνεπιβατη.Ακομα και γυμνασμενα οπισθια σε 3 τεταρτα θα κουραστουν
3.Στα μαρσπιε που συνεπιβατη φτιανουν καποιοι κραδασμοι που του γαργαλανε τις πατουσες.
Οσο για θετικα???Εχουμε και λεμε....θεση οδηγησης,σιγουρια μεσα στη στροφη,ανεβαζει στροφες σαν διαολος,επιδοσεις και και και....Τα θετικα του θα σε αφησω να τα ανακαλυψεις μονος!!!!Καλοταξιδο,αγρατζουνιστο και παντα ορθιος!
Αντε μπας και γινουμε πολλοι και ανοιξουμε δικο μας μαγαζι στα μοντελα...
:D
Giorgos19, καλοριζικο και παντα ορθιος.
Μπορεις καποια στιγμη να μας πεις και για την καταναλωση ?
:beer:
Στα μαρσπιε που συνεπιβατη φτιανουν καποιοι κραδασμοι που του γαργαλανε τις πατουσες
gelasa me tin psixi mu!!!
Καλημέρα σε όλους.Θέλω να αγοράσω και εγώ αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μηχανάκι αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου μηχανή καλό θα ήταν να μου πείτε την γνώμη σας.Είμαι 28 ετών και δεν είμαι και πολύ της ταχύτητας.Το διάλεξα με κριτήριο την ομορφιά του και μόνο.:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thed 78
Καλημέρα σε όλους.Θέλω να αγοράσω και εγώ αυτό το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μηχανάκι αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου μηχανή καλό θα ήταν να μου πείτε την γνώμη σας.Είμαι 28 ετών και δεν είμαι και πολύ της ταχύτητας.Το διάλεξα με κριτήριο την ομορφιά του και μόνο.:a19:
αν φοβάσαι και είσαι εγκρατής, θα το μάθεις ακίνδυνα
αν οχι, μη το πάρεις
Αφού σου κάνει κλίκ....Ξεπέρασες το βασικότερο "πρόβλημα"
Ποιά η εμπειρία σου με δίκυκλα μέχρι στιγμής?
makis206
08/06/2006, 10:49
Αν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου, να το πάρεις !
Σύνεση και υπευθυνότητα θέλει γιατί το μηχανάκι είναι παιχνίδι μόνο για τους έμπειρους !
Σιγά σιγά θα του πάρεις τον αέρα και θα το ευχαριστηθείς όσο πρέπει !!
:beer: :beer: :beer:
PortisHead
08/06/2006, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
:a46: :a46: :a46: :a46:
Αν και εχω οδηγήσει και τα 2 (πρωτα το Suzuki μετα το Kawasaki),επαθα πλάκα με το Z.
Καμία σχεση....το Ζ εχει δυναμη απο 0 στροφές...και πολύ γκαζι ρε παιδί μου.Μονο μελανό σημείο τα φρένα του...ενω του suzuki...πραγματικές αγκυρες.
Giorgos19
08/06/2006, 11:04
Κοιτα και εγω πηρα το GSR εvω πριν οδηγουσα ενα KLR 250 και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα!Αρκιε να εχεις οπως λενε και τα παιδια το μυαλο μεσα στο κεφαλι σου και οχι στον δεξιο καρπο σου!Για καμια απορια εδω ειμαι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Αφού σου κάνει κλίκ....Ξεπέρασες το βασικότερο "πρόβλημα"
Ποιά η εμπειρία σου με δίκυκλα μέχρι στιγμής?
Από εμπειρία άστα.Το καλοκαίρι,όταν πηγαίνω διακοπές,νοικιάζω κανένα σκουτεράκι.:a4:
Διπλωματάκι έχωμεν?
Με το καλό να το πάρεις φίλε αφου σου αρέσει τόσο πολύ αλλά να ξέρεις ότι δέν έχεις να κάνεις με αυτόματο σκουτεράκι με ελάχιστα αλογάκια.
Θέλει επιμονή-υπομονή και σύνεση.
Απο εμένα τις καλύτερες ευχές για τις καλύτερες βόλτες και όχι μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές σου :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Διπλωματάκι έχωμεν?
Με το καλό να το πάρεις φίλε αφου σου αρέσει τόσο πολύ αλλά να ξέρεις ότι δέν έχεις να κάνεις με αυτόματο σκουτεράκι με ελάχιστα αλογάκια.
Θέλει επιμονή-υπομονή και σύνεση.
Απο εμένα τις καλύτερες ευχές για τις καλύτερες βόλτες και όχι μόνο το καλοκαίρι στις διακοπές σου :wave2:
Έχωμεν εδώ και 3 χρόνια.Μηχανή δεν έχωμεν!:sick: :bawl: Πάντως σας ευχαριστώ όλους.Όλοι μαζί να συνεχίσουμε την καλή δουλειά εδώ πέρα.
Ποια η αποψή σας για τα παραεισαγωγής.Να το προτιμήσω?
Ποια η αποψή σας για τα παραεισαγωγής.Να το προτιμήσω?
αποψη δικη μου αμα εισαι μονιμος κατοικος αθηνας ή αλλης περιοχης να πας σε ενα μεγαλο μαγαζι στην αθηνα που εχει παραεισαγωγης και να το παρεις!!!
Ποσο ποιο φτηνα το βρισκεις το gsr sto παραεισαγωγής? Αν το παρεις απο εκει εχεις κανα προβλημα οσο αναφορα την εγγυηση στα εξουσιοδοτημενα?
ystefanidis
12/06/2006, 20:48
file mou! GSR600 dagoto! kalitera de ginete k as lene istories ta Z750!
Giorgos19
12/06/2006, 22:23
Κι αλλος με GSR!!Ετσι ετσι να μεγαλωνει η παρεα!
Καλως ηρθες φιλαρακι!Κ εγω το εχω ρε γκρι
:beer: :beer:
Ταξιδευτής
12/06/2006, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
file mou! GSR600 dagoto! kalitera de ginete k as lene istories ta Z750!
Μου αρεσουν οι ανθρωποι που μιλανε με εμπεριστατωμενες αποδειξεις.... Ευγε! :rolleyes:
ystefanidis
12/06/2006, 22:51
ti na po...
de 8a katso na skaso k poli GSR600 vs Z750!
geri na imaste na ta xeromaste koukles k alitikes k ta 2...
Zbandit750
13/06/2006, 02:52
Δεν ξερω καν τι λεει το GSR , αλλα για μενα μια ειναι η ουσια το Ζ ειναι 750 και εχει ροπη που τα 600 δε βλεπουν ουτε στον υπνο τους και το κοντο γραναζομα ειναι ημιμετρο.
Κατα τα λοιπα παρε αυτο που γουσταρεις περισσοτερο. Αλλωστε οχι οτι και η δυναμη και η ροπη των 600 δεν αρκει.
ystefanidis
13/06/2006, 09:56
an k katoxos maurou GSR600 goustaro poli ta Z koubalan tin alitia pano tous.
apla me mia bolta kanis de 8a katalabi ti exei na su dosi to rimadi to 600!
tora ti ine klitero k pou auto na to krinoume moni mas,kai me tiin analogi xrisi, ta xartia de len kai polla...
sigoura ta kibika ine kibika alla kai to mikro 600 den ine ena aplo 600...:smokin:
Giorgos19
13/06/2006, 21:57
Ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
gregorgeous89
15/06/2006, 16:01
Sintrofe Anestian vlepo oti mpikes dinamika sto forum.Mpravo.To koma se sinxerei.