PDA

View Full Version : Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ .......

Βαγγελας
21/04/2006, 11:58
ερχεται η Αμερικανα για να παρει το ΟΚ. της χρησης του αεροδρομιου της ΣΟΥΔΑΣ για τριτη φορα !!!!!!!!!!

αυτο το αεροδρομιο θα χρειαστει ΑΜΕΣΑ στα Αμερικανικα Βομβαρδιστικα που εκτελουν αποστολες στο ΙΡΑΝ !!!!!!!

ειναι μεγα Θεμα και ελπιζει η Αμερικανα οτι η Σεμνη και Ταπεινη Κυβερνηση Καραμανλη θα δωσει το ΟΚ !!!!!

το οποιο ΟΚ το εχει παρει πριν απο λιγα χρονια αλλες 2 φορες ( Γιουγκοσλαβια ΙΡΑΚ ) απο την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ κυβερνηση Σημιτη ............

ας ελπισουμε οτι δεν θα ξανακανουμε το ιδιο Λαθος ...... οτι ΔΕΝ θα σημετασχουμε στην εξωντωση της ακερεοτητας μιας ξενης και φιλικης ενδεχωμενως χωρας !!!!!

με λιγα λογια ΠΑΜΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ..........

:nono: :nono: :nono:

sonic22
21/04/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
ας ελπισουμε οτι δεν θα ξανακανουμε το ιδιο Λαθος ...... οτι ΔΕΝ θα σημετασχουμε στην εξωντωση της ακερεοτητας μιας ξενης και φιλικης ενδεχωμενως χωρας !!!!! alla tha kanoume to "swsto" me to na enadiothoume stin pagosmia aftokratoria twn aerikanwn?

tis sinepies tis exeis skeftei?
to ti exei ginei stin latiniki ameriki tosa xronia den ta exeis dei? ise sigouros oti eimaste etimoi na analavoume tis sinepies?

prosopika perissotero me anisixei pou tha erthei i Jenifer Lopez kai pio sigekrimena oti ta isitiria tha einai sold-out apo ellines...

poso xazo-amerikanoi telika exoume ginei?:winka:

Βαγγελας
21/04/2006, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
alla tha kanoume to "swsto" me to na enadiothoume stin pagosmia aftokratoria twn aerikanwn?

tis sinepies tis exeis skeftei?
to ti exei ginei stin latiniki ameriki tosa xronia den ta exeis dei? ise sigouros oti eimaste etimoi na analavoume tis sinepies?

prosopika perissotero me anisixei pou tha erthei i Jenifer Lopez kai pio sigekrimena oti ta isitiria tha einai sold-out apo ellines...

poso xazo-amerikanoi telika exoume ginei?:winka:

ελα ντε ;;;;;;;; ασε εχουμε γινει Αμερικανακια εδω και πολυ καιρο ......... :eyepop:

gdevelek
22/04/2006, 11:06
πάντως Harley ΔΕΝ παίρνουμε!

:lol:

Επίσης οι περισσότεροι γράφουμε με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες...

sonic22
22/04/2006, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
πάντως Harley ΔΕΝ παίρνουμε!
:lol:
Επίσης οι περισσότεροι γράφουμε με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες... siga min vgalw to tzin kai foresw kai foustanela... (les na me paroune gia efzono :sick: )

den exei na kanei me ta epimerous.... den einai ola ta amerikanika xalia opws kai den einai oloi oi amerikanoi xazoi...

exei na kanei me tin geniki adilipsi pou exei kaneis gia ta pragmata giro tou...

NA VLEPEI TIN OUSIA PERA APO TO "NTAVADOURI"!!

gdevelek
22/04/2006, 14:06
siga min vgalw to tzin kai foresw kai foustanela...

πλάκα θα είχε... αλλά θα συμβιβαστώ με ελληνικά, ευχαριστώ! (μην τα θέλουμε και όλα δικά μας...)

NA VLEPEI TIN OUSIA PERA APO TO "NTAVADOURI"!!

NTAVADOURI ή NTABANTOURI?

ή NTABANTOUPI???

ή NTABANTOYPI???

Χμμμμμμμμμ....

sonic22
22/04/2006, 16:16
siga min ginei kai faradouri..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gdevelek
22/04/2006, 19:31
Μωρέ γράψτο και KALAMPOURI αρκεί μόνο να μην πατήσεις τον διαβολεμένο συνδυασμό ALT+SHIFT...

ΜΗΝ το κάνεις, θα βρει μεγάλο κακό τον τόπο!!!!

Θα σβήσει και το Άγιον Φως!!!

:lol: :lol:

airamhag
24/04/2006, 12:18
siga min vgalw to tzin kai foresw kai foustanela... (les na me paroune gia efzono :sick: )

Εγω γουσταρω τρελλα παντως να βλεπω παραδοσιακη φορεσια..ειδικα σε τετοια κορμια...

sotpag
24/04/2006, 14:11
τι να λέμε αν μπεις στο χορό χορεύεις... μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα...

3000 αστυνομικοί θα διαθέσουν για την χάρη της χώρια οι Αμερικανοί…
Στο ξενοδοχείο που θα μένει μόνο δακτυλοσκόπιση δεν θα σου κάνουν για να μπεις …

Αλλά αν πάθει κάτι στην Ελλάδα δεν μας ξεπλένει κανείς…

sonic22
24/04/2006, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Εγω γουσταρω τρελλα παντως να βλεπω παραδοσιακη φορεσια..ειδικα σε τετοια κορμια... vre les?:look: :wacko: :look:

exw kai wraies gabes... :blush: :blush:

xtrm600
24/04/2006, 23:54
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
[B]...

3000 αστυνομικοί θα διαθέσουν για την χάρη της χώρια οι Αμερικανοί…
Στο ξενοδοχείο που θα μένει μόνο δακτυλοσκόπιση δεν θα σου κάνουν για να μπεις …
/QUOTE]

Καλό αυτό.-Δεν θα'χει και μπλόκα- :lol:

Maira
25/04/2006, 07:40
Οι πολιτικοί κάνουν πολιτική γιατί αυτή είναι η δουλειά τους!!!!!

Μέχρι τώρα χρησιμοποιήθικε η διπλωματία με επιτυχία! Δεν μπήκαμε σε πόλεμο με απώλειες, απλά συμφωνήσαμε σε 5 πράγματα από τα 10! Στρατό ουσιαστικά δε στείλαμε σε εμπόλεμη ζώνη! Ήταν πάντα λίγο πιο έξω!

Ανυσηχώ πολύ αν και αυτή τη φορά θα είναι το ίδιο! Με τους προηγούμενους ήταν διπλωματία. Με αυτόν ελπίζω να μην είναι γλύψιμο γιατί τότε βλέπω δικούς μας στην πρώτη γραμμή!!!! Μα πάντα ο λαός ξεσηκωνόταν!!!! Τώρα τί γίνεται? Έχει ακούσει κάποιος κάτι συγκεκριμένο για πορεία, διαδήλωση ή κάτι άλλο???

Ας ελπίσουμε πως και αυτή τη φορά θα είμαστε "απλοί θεατές"!!!!

:confused: :confused: :(

airamhag
25/04/2006, 08:11
vre les?:look: :wacko: :look:

exw kai wraies gabes... :blush: :blush:

exeis etoimh karriera kai meneis apragos ??

Cpt. Haddock
25/04/2006, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Βαγγελας
φιλικης ενδεχωμενως χωρας !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To Ιράν φιλική χώρα... θεοκρατικό καθεστώς, με περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, με θανατικές ποινές, με απαγορεύσεις...

Γ#μώ τις χώρες... παράδεισος!

Αν έχουμε τέτοιους φίλους, χ#σε μέσα...

Θα μου πεις, μουλάδες εκεί (Αλί Χαμενεΐ), μουλάδες κι εδώ (Χριστόδουλος)

Λες γι' αυτό να έρχεται η "αμερικάνα" ;

:wacko:

koutroulis
25/04/2006, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

To Ιράν φιλική χώρα... θεοκρατικό καθεστώς, με περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, με θανατικές ποινές, με απαγορεύσεις...

Γ#μώ τις χώρες... παράδεισος!

Αν έχουμε τέτοιους φίλους, χ#σε μέσα...

Θα μου πεις, μουλάδες εκεί (Αλί Χαμενεΐ), μουλάδες κι εδώ (Χριστόδουλος)

Λες γι' αυτό να έρχεται η "αμερικάνα" ;

:wacko:

λες να μας απελευθερώσουν και εμάς κάποτε????

:lol: :lol:

Tropeas
25/04/2006, 09:19
Υπάρχει πορεία όπως πάντα απο το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αλλά νομιζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε ευαισθητοποιηθεί η χώρα και όχι μόνο πολιτικά συγκεκριμένα κόμματα...

Maira
25/04/2006, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Υπάρχει πορεία όπως πάντα απο το Κουμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, αλλά νομιζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε ευαισθητοποιηθεί η χώρα και όχι μόνο πολιτικά συγκεκριμένα κόμματα...

Δυστυχώς μόνο μέσω κομματικών οργανώνεται αυτή η χώρα!!!!

Θα πρέπει πάντως να δωσουν το παρόν όσο γίνεται περισσότερος κόσμος γιατί προβλέπω άσχημες εξελήξεις και αποφάσεις!!!!

:confused: :confused:

airamhag
25/04/2006, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Δυστυχώς μόνο μέσω κομματικών οργανώνεται αυτή η χώρα!!!!

pou einai h organosi oeo?

Maira
25/04/2006, 10:34
pou einai h organosi oeo?

Το κάθε κόμμα οργανώνεται!!!!!

Το κακό είναι ότι ποιός κατεβαίνει να ακούει:
"Σύντροφε....πάμε σύντροφε....από που είσαι σύντροφε"

Δε μπορεί να γ'ινει μια πορεία από τους Έλληνες και όχι από τους βαμμένους???

:mad: :mad:

Tropeas
25/04/2006, 10:41
Και μετά αναζητούν δάφνες οι εκάστοτε και λένε : είδες πόσο κόσμο είχε η πορεία του χ κόμματος?

Maira
25/04/2006, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Και μετά αναζητούν δάφνες οι εκάστοτε και λένε : είδες πόσο κόσμο είχε η πορεία του χ κόμματος?

Αυτό είναι που νευριάζει πολύ κόσμο και δεν συμμετέχει σε πορείες!!!!

Cpt. Haddock
25/04/2006, 10:59
Οι πορείες γίνονται για τυπικούς λόγους και για να διατηρείται η "επαναστατική γυμναστική" των οπαδών.

Μιλάμε για παρατάξεις που περιμένουν πως και πως τετοια γεγονότα (αφίξεις αμερικάνων, πολέμους κλπ) γιατι έτσι έχουν λόγο ύπαρξης...

Απλά πράγματα... Η Ράις έρχεται εδώ για να κάνει αυτό που ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΞ ΚΑΘΕ χώρας οφείλει να κάνει: να προωθήσει τα συμφέροντα της χώρας της, όποια κι αν είναι αυτά, μας αρέσουν ή όχι...Είναι υποχρέωσή της.

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Αν δεν μας αρέσει δεν έχουμε παρα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε κόμματα που εναντιώνονται στις βάσεις. Ξεκάθαρα.
(φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αυτό, οπότε δε βλέπω γιατί να φωνάζουμε...)

Έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να βλέπω την παράσταση μαγκιάς του Έλληνα, πάντα όμως εκ του ασφαλούς... Μια ζωή χειροκροτούμε τους άλλους (σέρβους, ιρακινούς, ιρανούς, κορεάτες, βιετναμέζους κλπ κλπ) γιατί κάνουν τις επαναστάσεις για εμάς...

Είναι εύκολο να είσαι κομμουνιστής σε μια καπιταλιστική χώρα... και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη

:smokin:

airamhag
25/04/2006, 11:05
οπως λεει κ μια φιλη :

Σ' αγαπάω μοναξιά μου γιατί μου 'μεινες πιστή,
Σας αγαπάω ονειρά μου γιατί σβήνουμε μαζί!!!

μας κυβερναει ο ωχαδερφισμος..η ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει πλεον ο κοσμος ?

Προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με την πολιτικη κ τα πολιτικα , αφου πιστευω πως ολες οι πηγες ενημερωσης εξυπηρετουν καποιυς σκοπους...

δεν ξερω αν κανω το σωστο η το λαθος αλλα δεν ειμαι κ διατεθιμενη να μυριζω τα νυχια μου σε καθε ειδηση , ποιος το λεει κ πως κλπ..

Ειλικρινα δεν ξερω...

Maira
25/04/2006, 11:07
Οι πορείες γίνονται για τυπικούς λόγους και για να διατηρείται η "επαναστατική γυμναστική" των οπαδών.

Μιλάμε για παρατάξεις που περιμένουν πως και πως τετοια γεγονότα (αφίξεις αμερικάνων, πολέμους κλπ) γιατι έτσι έχουν λόγο ύπαρξης...

Απλά πράγματα... Η Ράις έρχεται εδώ για να κάνει αυτό που ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΞ ΚΑΘΕ χώρας οφείλει να κάνει: να προωθήσει τα συμφέροντα της χώρας της, όποια κι αν είναι αυτά, μας αρέσουν ή όχι...Είναι υποχρέωσή της.

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Αν δεν μας αρέσει δεν έχουμε παρα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουμε κόμματα που εναντιώνονται στις βάσεις. Ξεκάθαρα.
(φυσικά δεν πρόκειται να γίνει αυτό, οπότε δε βλέπω γιατί να φωνάζουμε...)

Έχω βαρεθεί κάθε λίγο και λιγάκι να βλέπω την παράσταση μαγκιάς του Έλληνα, πάντα όμως εκ του ασφαλούς... Μια ζωή χειροκροτούμε τους άλλους (σέρβους, ιρακινούς, ιρανούς, κορεάτες, βιετναμέζους κλπ κλπ) γιατί κάνουν τις επαναστάσεις για εμάς...

Είναι εύκολο να είσαι κομμουνιστής σε μια καπιταλιστική χώρα... και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη

Πιστεύω πως αν δεν υπήρχαν και αυτές οι πορείες τότε τα πράγματα θα είχαν ξεφύγει πολύ! Μπορεί να μην αλλάζουν κάποια πράγματα αλλά τουλάχιστον είναι εμφανής η αντίδραση σε κάποια θέματα! Αυτό το σκοπό υποτίθεται ότι έχουν οι πορείες! Να φαίνεται πόσο ποσοστό του λαού είναι αντίθετο σε κάποια πράγματα!

:wave2:

BELZEBOYLIS
25/04/2006, 11:12

:a18:

ΙΠΠΕΑΣ
25/04/2006, 11:13
Από την άλλη όμως θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι αφού απόψεις σαν και αυτές που θεωρούν ότι δεν πρέπει να γίνει πόλεμος, μπαίνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο περιθώριο, τότε μιλάμε για παγκόσμια χούντα. Εφόσον όλοι οι λαοί και κυβερνήσεις δεν είμαστε ελεύθεροι να αποφασίσουμε για το αν θα δώσουμε ή ΔΕΝ θα δώσουμε τις βάσεις μας, αυτό σημαίνει ότι κάτι μας επιβάλλεται δια τις βίας (πίσω όμως από τις πλάτες μας). Επίσης όλοι οι πρωτοκλασάτοι πολιτευτές μας, μας εξαπατούν εφαρμόζοντας "Σιωπηρές Παραχωρήσεις- Διευκολύνσεις" διατήροντας μας σε μία εικονική πραγματικότητα.

Επομένως, έχουμε μία παγκόσμια χούντα με χολιγουντιανής λάμψης σελοφάν. Ίσως τελικά η δική μας χούντα σε σχέση με του Ιραν να είναι καλύτερη γιατί έχει και τις ευλογίες του ΟΗΕ(Οργανισμός Ηποταγμένων Εθνών) :lol:

Όλα για το πετρέλαιο και το μονοπώλειο του να ελέγχεις την περιοχή γίνονται και ταυτόχρονα και να ρυθμίζεται ο ρυθμός ανάπτυξης των αντίπαλων υπερδυνάμεων.

Η διαφορά ξέρετε ποιά είναι, ότι (νοητά) αίμα αθώων θα στάζει και από τα δικά μας χέρια που ανεχόμαστε να είμαστε πολιτικά απαθείς και παθητικοί καταναλωτές των προϊόντων τους.

cityfly
25/04/2006, 11:20

Σχετικά με τη Σούδα: Η χρήση της απορέει από τις συμφωνίες που έχουμε κάνει.

αν όχι καθημερινά 4 φορές τη βδομάδα σηκώνονται από σούδα τα p-3 που είναι αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας, πετάνε είτε διεθνή είτε κάνουν υπέρπτηση όταν πάνε βόρεια υποτίθεται ότι έχουν κλειστά τα όργανα παρακολούθησης όταν περνάνε πάνω από μας αλλά ποιος το ελέγχει

τώρα η χρήση της σούδας για στρατιωτικούς σκοπούς δύο είναι οι χρήσεις είτε στάθμευση μαχητικών είναι για να σηκώνονται τα σκάφη ανεφοδιασμού, κάτι που γίνεται έτσι κι αλλιώς.

τι θα κάνουν τώρα δεν ξέρω αλλά πέρα από τη σούδα το θεωρώ απαράδεκτο να κλείνει η αθήνα επειδή έρχεται μία πολιτικός όποια και να ναι αυτή, καθώς και το ότι δώσανε άδεια οπλοφορίας στους συνοδούς τους

Maira
25/04/2006, 11:23
οπως λεει κ μια φιλη :

Σ' αγαπάω μοναξιά μου γιατί μου 'μεινες πιστή,
Σας αγαπάω ονειρά μου γιατί σβήνουμε μαζί!!!

μας κυβερναει ο ωχαδερφισμος..η ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξει πλεον ο κοσμος ?

Προσωπικα δεν ασχολουμαι καθολου με την πολιτικη κ τα πολιτικα , αφου πιστευω πως ολες οι πηγες ενημερωσης εξυπηρετουν καποιυς σκοπους...

δεν ξερω αν κανω το σωστο η το λαθος αλλα δεν ειμαι κ διατεθιμενη να μυριζω τα νυχια μου σε καθε ειδηση , ποιος το λεει κ πως κλπ..

Ειλικρινα δεν ξερω...

Νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικό να ασχολήται κάποιος με την πολιτική και άλλο με τα κοινά!

Σίγουρα τα πάντα που λέγονται στα ΜΜΕ είναι καθοδηγούμενα και με κάποιο σκοπό! Ευτυχώς που μπορούμε να βλέπουμε πίσω από τις λέξεις και να επιλέγουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Θα ήθελα να συμμετάσχω στην πορεία! Άλλωστε ποια η διαφορά της από την πορεία που κάναμε με τις μηχανές για αυτά που ζητάγαμε ή που δε μας αρέσουν και τα θεωρούμε άδικα? Επειδή δεν μπήκε κομματικό θέμα? Πάλι σα μάζα δε κατεβήκαμε????

Κάποιοι την ξεκίνησαν κι αυτή την πορεία! Επειδή μας αφορούσε άμμεσα πήγαμε ενώ τώρα που δε καίγεται κι η γούνα μας "δε βαριέσαι, κομματικά παιχνίδια?"

Αν στείλουν τους φαντάρους κάτω τι θα λέμε???? Τώρα είναι αργα????

Kizoku
25/04/2006, 11:41
Δυστυχώς αυτό το "δεν βαριέσαι" και το "λες και θα αλλάξει κάτι" είναι που έχει φέρει αυτή την κατάσταση. Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του και δεν αντιστεκόμαστε σε τίποτα. Οι κινητοποιήσεις καλό είναι να γίνονται είτε από κόμματα είτε από κοινού. Δείχνουν ότι δεν κοιμόμαστε και ότι ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας.
Στη Γαλλία με το νομοσχέδιο για τους νέους φοιτητές οι συμμετέχοντες δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή, καταφεύγοντας και σε έκτροπα αλλά τελικά δικαιώθηκαν.
Στην Ελλάδα γίνεται μια διαδήλωση και μετά ξεχνιούνται όλα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόνο με επιμονή πετυχαίνεις αυτό που θες. Με τον ωχαδερφισμό δεν θα βελτιωθεί ποτέ τίποτα.

Τελικά ίσως και να μοιάζουμε σε περισσότερα πράγματα με τα "αμερικανάκια" από ότι θα θέλαμε....

(Όχι δεν είμαι ΚΚΕ ή Συνασπισμός...:lol: :lol: )

ΙΠΠΕΑΣ
25/04/2006, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Στη Γαλλία με το νομοσχέδιο για τους νέους φοιτητές οι συμμετέχοντες δεν τα παράτησαν ούτε στιγμή, καταφεύγοντας και σε έκτροπα αλλά τελικά δικαιώθηκαν.
Στην Ελλάδα γίνεται μια διαδήλωση και μετά ξεχνιούνται όλα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Μόνο με επιμονή πετυχαίνεις αυτό που θες. Με τον ωχαδερφισμό δεν θα βελτιωθεί ποτέ τίποτα.

Τελικά ίσως και να μοιάζουμε σε περισσότερα πράγματα με τα "αμερικανάκια" από ότι θα θέλαμε....

(Όχι δεν είμαι ΚΚΕ ή Συνασπισμός...:lol: :lol: )

Πολύ σωστός. Παλαιότερα άκουγα την έπαρση των νεοελλήνων για το κατόρθωμα μας στο β παγκόσμιο να αντέξουμε για περίπου ένα μήνα(λόγω Κρήτης), ενώ οι Γάλλοι έπεσαν σε 3 μέρες. Φαίνεται όμως ότι στην μάχη των θεσμών και των πνευματικών επαναστάσεων οι Γάλλοι μας έχουν αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Έχουν αφήσει πίσω πολλούς ευρωπαϊκούς λαούς που παρακολουθούν αποχαυνωμένοι την ιστορία να τους προσπερνάει...

PeterMurphy
25/04/2006, 12:27
Boyrloto stous dolofonous,k min akouso tin klasiki ataka "den einai oloi to idio" ...Enan lao katarakosan !!!!Imarton..Na do toys gliftes toys dikous mas pali....koina ofeli -koinoi dolofonoi..:nono:

Maira
25/04/2006, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Boyrloto stous dolofonous,k min akouso tin klasiki ataka "den einai oloi to idio" ...Enan lao katarakosan !!!!Imarton..Na do toys gliftes toys dikous mas pali....koina ofeli -koinoi dolofonoi..:nono:

Καλά μη γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι αλλά κανά δυναμιτάκι, τώρα που είναι και επίκαιρο!!!!!

Βρε ντου, να τρομάξουν! Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! Καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του!!!!

:smokin: :smokin:

sniper
25/04/2006, 12:38
..........Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! .........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Kizoku
25/04/2006, 12:39
Καλά μη γίνουμε κι εμείς δολοφόνοι αλλά κανά δυναμιτάκι, τώρα που είναι και επίκαιρο!!!!!

Βρε ντου, να τρομάξουν! Να δούν ότι ο Έλληνας δε μασάει κουτόχορτο! Καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του!!!!

:smokin: :smokin:

Μπορεί να καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερα από το μέσο όρο αλλά από αντίδραση.......
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

sniper
25/04/2006, 12:43
Αμα αντιδράς και χρωστάς διαμαρτύρονται οι πιστωτικές και τα δάνεια.....

Δεν γίνεται να είσαι νταής και να χρωστάς και του μπακάλη.... και σαν άτομα και σαν κράτος.....

Maira
25/04/2006, 12:43
Μπορεί να καταλαβαίνουμε λίγο περισσότερα από το μέσο όρο αλλά από αντίδραση.......
ΠΟΛΥ ΥΠΟΤΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

Αυτό είναι που μου την δίνει! Είναι σαν το σχολείο! Που πάντα δεν γινόταν τίποτα γιατί ληταν 5 άτομα που φοβότουσαν τις "κυρώσεις" σε περίπτωση αποχής και έπεοθαν και όλους τους άλλους: "Ναι δίκιο έχουμε που φωνάζουμε, αλλά να χάσουμε και μάθημα?"

Τώρα έχει αλλάξει! Μεγαλώσαμε!

"Ναι δίκιο έχουμε αλλά να βγούμε και στους δρόμους? Πρέπει να πάω κομμωτίριο! ΝΤοπής πράγματα! Θα κουραστώ μωρέ! Είναι κομματικό το θέμα και δε θέλω να μπλεχτώ! Και τι θα γίνει αν πάω να φωνάξω? Θα μπω στη μαύρη λίστα....."

και άλλα τέτοια! Που είσαι Ελληνικέ λαέ που κάποτε επαναστατούσες?????

Cpt. Haddock
25/04/2006, 12:48
τρέφεστε με αυταπάτες οτι η υπουργός εξωτερικών μιας πολύ ισχυρής και μεγάλης χώρας θα τρομάξει επειδη θα ακούσει (διότι δεν θα τους δει φυσικά) λίγες χιλιάδες διαδηλωτών μιας μιρκής χώρας, τι να πω.

Αφήστε που το ξέρουν και το περιμένουν και δεν θα κάνει εντύπωση (το αντίθετο θα έκανε).

Άρα; Άνθρακες ο θησαυρός, απλά δικαιολογούν κάποιοι την ύπαρξή τους.

Όπως ακριβώς η συμμαχία του Πρόντι στην Ιταλία δημιουργήθηκε ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει ο Μπερλουσκόνι, έτσι κι εδώ...

Αν αύριο οι ΗΠΑ σταματούσαν κάθε πολεμική δραστηριότητα, άλλαζαν τελείως πολιτική κλπ κλπ, τότε ένα σωρό κόμματα, παρατάξεις, fora κλπ κλπ δε θα είχαν τι να κάνουν και τι να πουν.

Για αυτούς δουλεύει η Κοντολίζα, άγαλμα πρέπει να της κάνουν γιατί τους δίνει ψωμί και τρώνε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

PeterMurphy
25/04/2006, 12:48
Ο κοσμος εχει ξενερωσει παιδια..βλεπει οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι του για να περασει καλυτερα.Καθε μερα τα ιδια κ χειροτερα..απο αυξησεις μεχρι οτιδηποτε..σου λεει "εχω τα δικα μου..δε γμται..(sorry).." Δεν ειναι οπως ηταν πριν 30 χρονια..που το παραπονο γινοταν μια γροθια κ υπερνικουσε ο λαος..Ο κοσμος κουραστηκε την κοροιδια..βλεπει οτι οσο κ να φωναζει δεν αλλαζει τιποτα..δυστυχως..:sad:

Maira
25/04/2006, 12:57
Με αυτή τη λογική τότε, να μην κάνουμε τίποτα! Να μην παραπονιόμαστε για τίποτα και να δεχόμαστε τα πάντα! Άβουλοι και μαντρί με πρόβατα!!!!!!

Γιατί.........έτσι κι αλλιώς δε θα πετύχουμε τίποτα, γιατί...........όλα είναι για το συμφέρων των μεγάλων.

Πέθανε το γνωμικό "Η προσπάθεια είναι αυτή που αξίζει"

Πάντως προτιμώ να παλεύω κι ας ξέρω πως θα χάσω παρά να προδώσω το είναι μου μόνο και μόνο επειδή θα χάσω!

Kizoku
25/04/2006, 12:59
τρέφεστε με αυταπάτες οτι η υπουργός εξωτερικών μιας πολύ ισχυρής και μεγάλης χώρας θα τρομάξει επειδη θα ακούσει (διότι δεν θα τους δει φυσικά) λίγες χιλιάδες διαδηλωτών μιας μιρκής χώρας, τι να πω.

Αφήστε που το ξέρουν και το περιμένουν και δεν θα κάνει εντύπωση (το αντίθετο θα έκανε).

Άρα; Άνθρακες ο θησαυρός, απλά δικαιολογούν κάποιοι την ύπαρξή τους.

Όπως ακριβώς η συμμαχία του Πρόντι στην Ιταλία δημιουργήθηκε ΕΠΕΙΔΗ υπάρχει ο Μπερλουσκόνι, έτσι κι εδώ...

Αν αύριο οι ΗΠΑ σταματούσαν κάθε πολεμική δραστηριότητα, άλλαζαν τελείως πολιτική κλπ κλπ, τότε ένα σωρό κόμματα, παρατάξεις, fora κλπ κλπ δε θα είχαν τι να κάνουν και τι να πουν.

Για αυτούς δουλεύει η Κοντολίζα, άγαλμα πρέπει να της κάνουν γιατί τους δίνει ψωμί και τρώνε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν εννοώ με κομματική υποκίνηση διαδηλώσεις. Άλλωστε το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας είναι το λιγότερο, γραφικό.
Δυστυχώς η ενασχόληση και ο φανατισμός του Έλληνα με τα κομματικά έχει φέρει και αυτή την κατάσταση υπνηλίας.

Μιλάω για μια από κοινού συνειδητή αντίδραση σε ότι συμβάινει γύρω μας.

Επίσης με τη λογική ότι σιγά μην δώσουν σημασία οι ΗΠΑ οπότε γιατί να σκιζόμαστε, θα πρέπει όλοι να σκύψουμε το κεφάλι και να υπακούμε.

(Στίχοι απο DOORS: They 've got the guns but we 've got the numbers)

Ξέρω ότι είναι ουτοπικά αυτά που λέω αλλά ελπίζω στα όνειρα.

PeterMurphy
25/04/2006, 13:03
Με αυτή τη λογική τότε, να μην κάνουμε τίποτα! Να μην παραπονιόμαστε για τίποτα και να δεχόμαστε τα πάντα! Άβουλοι και μαντρί με πρόβατα!!!!!!

Γιατί.........έτσι κι αλλιώς δε θα πετύχουμε τίποτα, γιατί...........όλα είναι για το συμφέρων των μεγάλων.

Πάντως προτιμώ να παλεύω κι ας ξέρω πως θα χάσω παρά να προδώσω το είναι μου μόνο και μόνο επειδή θα χάσω!

Δε διαφωνω...καλα τα λες..αλλα καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε..να παω για να τα χω καλα με τον εαυτο μου κ τα πιστευω μου οκ..σωστο..αλλα ?Με τι αποτελεσμα?Ποια θα ειναι η πραγματικη ουσια?Το να δω το βραδυ ειδησεις κ να ακουσω για νεα συμφωνια Ελλαδας - Αμερικης κ να χαλαστω?...Χιλιες φορες η σκληρη αληθεια παρα να ονειροβατω..

Cpt. Haddock
25/04/2006, 13:06

Οχι. Δεν είπα αυτό. Απλά να ξέρουμε ΤΙ κάνουμε, ΓΙΑΤΙ το κάνουμε... αλλιώς είμαστε γραφικοί, σαν τους συμφοιτητές που είχαμε στις σχολές που στη γενική συνέλευση έθεταν θέμα Νικαράγουας! :sick: Και απλά έπεφτε γέλιο (και οι σχολές ένα μπουρδέλο)

Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας. Ήξεραν ΓΙΑΤΙ παλευαν και το διεκδίκησαν...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!!

Εδώ σχεδόν ΚΑΘΕ πορεία καταλήγει στην Αμερικάνικη πρεσβεία (απένανατι δουλεύω και το ξέρω - θυμηθείτε να σας πω και παρασκήνια από κοντά... έχει απίστευτο γέλιο να δείτε πόσο "αυθόρμητες" είναι οι εκδηλώσεις του κόσμου!!! )

Για ψύλλου πήδημα κλεινουν οι δρόμοι απο μικρες ομάδες διαδηλωτών.

Αποτέλεσμα; Παύουν να έχουν σημασία γιατί απλά είναι δεδομένες.. Το ξέρει η Ραις πολύ καλά τι γνώμη έχουμε στην Ελλάδα για την πολιτική της χώρας της. Παντού την ίδια έχουν... Δεν περιμένει μια διαδήλωση για να το μάθει...

Ειδικά όταν κάθε λίγο και λιγάκι περνάνε μπροστά απο την πρεσβεία (ακόμα και για την πορεία για το ασφαλιστικό πάλι εδώ ήρθε το ΠΑΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Όταν κάτι το κάνεις συνέχεια, χάνει τη σημασία του (εκτός από το sex :wacko: :lol: :lol: )

:wave2: :beer: :wave2:

sniper
25/04/2006, 13:09
....

+1

Maira
25/04/2006, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από PeterMurphy
Δε διαφωνω...καλα τα λες..αλλα καλο ειναι να μην κοροιδευομαστε..να παω για να τα χω καλα με τον εαυτο μου κ τα πιστευω μου οκ..σωστο..αλλα ?Με τι αποτελεσμα?Ποια θα ειναι η πραγματικη ουσια?Το να δω το βραδυ ειδησεις κ να ακουσω για νεα συμφωνια Ελλαδας - Αμερικης κ να χαλαστω?...Χιλιες φορες η σκληρη αληθεια παρα να ονειροβατω..

Η διαφορά είναι πως θα μπορείς να πεις ότι προσπάθησες! Απογοειτεύομαι όταν δεν κινητοποιήται κόσμος! Παλιότερα ο λαός πίστευε στη δύναμή του! Πλέον έχει χάσει την πίστη του στις δυνάμεις του, και αυτό σίγουρα κάποιοι το έχουν καλλιεργήσει!

Όπως πιστεύω πως και το τριπάκι πως όλα είναι πολιτικά παιχνίδια και γι' αυτό να μην κάνουμε τίποτα, κι αυτό κάποιοι το έχουν καλλιεργήσει! Τώρα ποιοι και γιατί, καλύτερα να το σκεφτεί καθένας μόνος του!

Maira
25/04/2006, 13:21
Οχι. Δεν είπα αυτό. Απλά να ξέρουμε ΤΙ κάνουμε, ΓΙΑΤΙ το κάνουμε... αλλιώς είμαστε γραφικοί, σαν τους συμφοιτητές που είχαμε στις σχολές που στη γενική συνέλευση έθεταν θέμα Νικαράγουας! :sick: Και απλά έπεφτε γέλιο (και οι σχολές ένα μπουρδέλο)

Δείτε το παράδειγμα της Γαλλίας. Ήξεραν ΓΙΑΤΙ παλευαν και το διεκδίκησαν...ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ !!!

Αποτέλεσμα; Παύουν να έχουν σημασία γιατί απλά είναι δεδομένες.. Το ξέρει η Ραις πολύ καλά τι γνώμη έχουμε στην Ελλάδα για την πολιτική της χώρας της. Παντού την ίδια έχουν... Δεν περιμένει μια διαδήλωση για να το μάθει...

Όταν κάτι το κάνεις συνέχεια, χάνει τη σημασία του (εκτός από το sex :wacko: :lol: :lol: )

Θα συμφωνήσω μαζί σου μέχρι τέλους :D

Ναι πρέπει να μειωθούν οι πορείες γιατί χάσανε το νόημά τους!!!!
Πρέπει να φτιάξουν όμως πολλά ακόμα στην Ελλάδα για να μειωθούν οι πορείες, και πρώτα απ' όλα η νοοτροπία του έλληνα, "να πεθάνει η καστικα του γείτονα". Να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Όλοι λίγο πολύ βάλαμε το χεράκι μας σ' αυτό το χάλι!!!!

Kizoku
25/04/2006, 13:25

Εδώ σχεδόν ΚΑΘΕ πορεία καταλήγει στην Αμερικάνικη πρεσβεία (απένανατι δουλεύω και το ξέρω - θυμηθείτε να σας πω και παρασκήνια από κοντά... έχει απίστευτο γέλιο να δείτε πόσο "αυθόρμητες" είναι οι εκδηλώσεις του κόσμου!!! )

Ειδικά όταν κάθε λίγο και λιγάκι περνάνε μπροστά απο την πρεσβεία (ακόμα και για την πορεία για το ασφαλιστικό πάλι εδώ ήρθε το ΠΑΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Δεν λέμε να γίνονται διαδηλώσεις υποκινούμενες από κόμματα γιατί σίγουρα οι συμμετέχοντες σε αυτές δεν έχουν συνείδηση που πάνε και τι κάνουν και άπλά ακολουθούν σαν πρόβατα.

Ένας αγώνας που έχει σκοπό ποτέ δεν είναι μάταιος.
Μόνο σε ένα τέλειο κόσμο δεν θα χρέιάζονταν αγώνες αλλά επειδή δεν υπάρχει, καλό είναι να παλέψουμε να τον βελτιώσουμε.

Cpt. Haddock
25/04/2006, 13:29
Ναι πρέπει να μειωθούν οι πορείες γιατί χάσανε το νόημά τους!!!!

Πρέπει να φτιάξουν όμως πολλά ακόμα στην Ελλάδα για να μειωθούν οι πορείες, και πρώτα απ' όλα η νοοτροπία του έλληνα, "να πεθάνει η καστικα του γείτονα". Να κοιτάμε και λίγο την καμπούρα μας. Όλοι λίγο πολύ βάλαμε το χεράκι μας σ' αυτό το χάλι!!!!

Εγώ πάλι πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ οι πορείες και ΟΤΑΝ θα ξαναγίνουν θα καταλαβαίνουν οι πολιτικοί οτι το πράγμα είναι σοβαρό...

Αλλά συμφωνώ οτι τα χάλια μας είναι δικα μας... και οι πολιτικοί μας έλληνες είναι, όπως και οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αστυνομικοί κλπ.

Γιατί να είναι καλύτεροι...

Αν προσέξεις, ο δημοφιλέστερος (γραμματικά) αριθμός στην Ελλάδα είναι ο τρίτος πληθυντικός : "μα γιατί δεν ΚΑΝΟΥΝ κάτι"

Πάντα κάποιοι άλλοι....

Άλλοι καίνε δάση

Αλλοι μπαζώνουν ρέματα

Αλλοι χτίζουν παράνομα

Αλλοι να δεχτούν τα σκουπίδια ΜΑΣ

Αλλοι να τα μαζέψουν

Αλλοι να καθαρίσουν

:sick:

Πλημμύρισε η Πράγα και ο λαός κινητοποιήθηκε για να σώσει την πόλη και τα μνημεία της...

Εδώ καλούμε την πυροσβεστική να αντλήσει νερά από το δικό μας σπίτι...

και πολλά άλλα... δυστυχώς

Maira
25/04/2006, 13:36
Εγώ πάλι πιστεύω ακριβώς το αντίθετο. Πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ οι πορείες και ΟΤΑΝ θα ξαναγίνουν θα καταλαβαίνουν οι πολιτικοί οτι το πράγμα είναι σοβαρό...

.......
και πολλά άλλα... δυστυχώς

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα, για όλα φταίνε πάντα οι άλλοι! Το κακό είναι πως τα πράγματα 'εχουν χαλάσει πολύ! Το ξέρεις (απλό παράδειγμα) πως για να πάρω μπουφάν για τη μηχανή πρέπει να δώσω πάνω από τον μισό μισθό μου? Με 200 ευρώ να περάσω το μήνα μου? Ναι ΟΚ το δέχομαι! Κι αν θέλω να πάρω και κράνος? Τον επόμενο μήνα! Ας μου πει κάποιος πώς θα ανοίξω μεθαύριο σπιτικό?

Κι όμως δε βγήκα σε τέτοιες διαδηλώσεις, θα την παλέψω! Αλλά αν (χτύπα ξύλο) τώρα που φεύγει ο Θωμάς τον στείλνουν πουθενά προς τα κάτω???? Ο Θωμάς και ο κάθε Θωμάς πώς θα την παλέψει???

Kizoku
25/04/2006, 13:44

Δηλάδή στη Γαλλία σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις και μετά ξανάρχισαν οπότε και οι πολιτικοί επείσθησαν?????
Δεν νομίζω.
Οι διαδηλώσεις-εξεγέρσεις δεν σταμάτησαν καθόλου. Ίσα ίσα εντείνονταν μέρα με τη μέρα δείχνοντας ότι ο λαός είναι αποφασισμένος και για αυτό και πέτυχαν.

Αυτό χρειαζόμαστε και εδώ. Επιμονή μέχρις επίτευξης του σκοπού μας και όχι μιας μέρας διάρκειας.
Δεν θα πεθυμήσουν οι πολιτικοί τις διαδηλώσεις οπότε θα πειστούν να κάνουν πίσω όταν αυτές ξαναρχίσουν. Θα κάνουν πίσω όταν δουν ότι δεν έχουν άλλη λύση πλέον.

zoropatra
26/04/2006, 15:57
ρε δεν πανε να γαμηθουν και οι αμερικανοι!!!!οι παλιοπουστηδες!!!!!
μεχρι και το φεγγαρι εχουν αγορασει!!!!!

πριν λιγα χρονια ο παπαροσημιτης ειχε πει φιλους τους αμερικανους και στην βουλη κατι νεοπαπαριδες τον γιουχαρανε....αυτοι τι θα κανουν τωρα?

PeterMurphy
26/04/2006, 16:00
Ola ta goyroynia ta idia moytra exoyn...

sonic22
26/04/2006, 17:06
ta pragmata einai apla...

an me mia diadilwsi ipirxe pithanotita na allajei i domi tou kosmou or na mazeutei i ameriki oi diadilwseis tha itan paranomes...:smokin:

jespaste stis diadilwseis ipo tis kokkines, prassines, ble, mavres simaies twn komatwn alla min jexasete sta 4 xronia na anaparajete tin koinonia kai tin politiki pou katakrinete...

telika stis diadilwseis mono oi "anarxikoi" kai ta MAT jeroun giati pane... :wacko:

vriste me eluthera.. kai auto sto programma einai... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(to isopedwsa arketa?):D

xtrm600
26/04/2006, 17:59
'Απο πιτσιρικάς γούστερνα να τραβιέμαι σε πορείες,να φωνάζω για όλα αυτά που πίστευα -και που ακόμα πιστεύω-.
Κάτι που είμουνα ανήσυχο παιδί, κάτι το Κόμμα, δεν έχανα διαδήλωση,με τπτ.Όταν λίγο μεγάλωσα,κατάλαβα την εκμετάλευση,και ξέκοψα από το κόμμα.
Κάποια 17η Νοέμβρη θέλοντας να τηρήσω το """έθιμο""" και να τιμήσω τον αγώνα αλλά κυρίως την ενότητα του αγώνα του πολυτεχνείου, κατεβαίνω Αθήνα. - Καλά δεν έκανα και κανα ταξίδι Αθηνα είμαι και ΄γω - .
Ξεκινάει η πορεία, και είμαι μπροστά-μπροστά με τους "εργολάβους" του τότε ξεσικωμού. Πάω παραπίσω, άλλο κόμμα, "εργολάβοι" και αυτοι. "Ρε παιδιά κανα group που να ήρθε για να φωνάξει,γιά να αποδώσει σεβασμό υπάρχει,ή ολοι ήρθατε για διαφήμιση του κομματος σας?"
Χάθηκε η μπάλα παιδιά.Και δεν ξέρω και αν θα την ξαναβρούμε ..
Κομματόσκυλα και τσιράκια,λαμόγια και ευνούχοι μας κυβερνάνε.Και εμείς οι ΟΠΑΔΟΙ ψηφίζουμε και παρακαλάμε για μια θεσούλα.Και τσακωνομαστε κιολας! Για τα τσιράκια!!!
Ωχ η πίεση μου πάλι. 51psi eftase.
.:mad: :a023:

sorry αν σας κουρασα με τις βλακείες που εγώ θεωρώ σημαντικες

Χωμάτινος
26/04/2006, 18:18
Αν και είναι δημοκρατικώς υγειές να γίνονται διαδηλώσεις, είναι σφάλμα να πιστεύουμε ότι σε αυτές εξαντλήται η όποια δύναμη έχουμε ως πολίτες.

Η μοναδική στιγμή που έχουμε πραγματική δύναμη είναι στις εκλογές. Τι νόημα έχει η συμμετοχή μου σε όλες τις διαδηλώσεις που γίνονται, όταν προεκλογικά αφήνω τον εαυτό μου να παρασυσθεί από τον καταιγισμό της προπαγάνδας που γίνεται μέσω των ΜΜΕ και ψηφίζω "μία από τα ίδια"..

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ και όταν ένας υπάλληλος κάνει τα ίδια λάθη επί σειρά δεκαετιών, δεν τον μαλώνεις, ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΕΙΣ.

THEOD
26/04/2006, 18:21
Ρε παιδιά....Θα μου πεί κανείς.....

Ποιά είναι επιτέλους αυτή η Κοντολίζα ???? :a34: :a34: :a34:

sonic22
26/04/2006, 18:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ποιά είναι επιτέλους αυτή η Κοντολίζα ???? :a34: :a34: :a34:

to mavro stroumfaki... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

THEOD
26/04/2006, 18:45
Μην έχει καμμία σχέση με αυτήν στο τραγούδι...."πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα....." ???:lol:

Kizoku
27/04/2006, 11:51
Με αυτά και με αυτά...........
ποιά είναι η στάση της μανταμίτσας???

Αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά για την άρση της απομόνωσης των τουρκοκυπρίων και επίσης ότι η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να μπεί στην ευρωπαϊκή ένωση ασχέτως αν εφαρμοστούν οι υποχρώσεις της Άγκυρας.

Αλλά και από δική μας πλευρά το κάναμε το καθήκον (σκύψε να στον βάλω δηλ. :a9: ) μιας και ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι η Σούδα είναι διαθέσιμη για τις αμερικανικές δυνάμεις.

Μπράβο πάλι πατήσαμε πόδι!!! :a18: :a18:

Maira
27/04/2006, 11:53
Με αυτά και με αυτά...........
ποιά είναι η στάση της μανταμίτσας???

Αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά για την άρση της απομόνωσης των τουρκοκυπρίων και επίσης ότι η Τουρκία πρέπει οπωσδήποτε να μπεί στην ευρωπαϊκή ένωση ασχέτως αν εφαρμοστούν οι υποχρώσεις της Άγκυρας.

Αλλά και από δική μας πλευρά το κάναμε το καθήκον (σκύψε να στον βάλω δηλ. :a9: ) μιας και ο Β. Μεϊμαράκης δήλωσε ότι η Σούδα είναι διαθέσιμη για τις αμερικανικές δυνάμεις.

Μπράβο πάλι πατήσαμε πόδι!!! :a18: :a18:

Ε τώρα κακα τα ψέματα ή Σούδα είναι στη διάθεσή του πάντα, ανεξάρτητα από το τι θα πουμε εμείς!

Όσο για τα άλλα σιγα και μη γίνουν! Δεν πα να λένε!!!!!

Kizoku
27/04/2006, 12:03

Όσο για τα άλλα σιγα και μη γίνουν! Δεν πα να λένε!!!!!

Τι να σου πω βρε Maira ελπίζω η αισιοδοξία σου να βγεί σωστή!!!!

Ελπίζω δηλαδή μιας και ούτε τα λοιπά μέλη της Ε.Ε. βλέπουν με καλό μάτι την ένταξη της Τουρκίας. Αλλά τα αμερικανά από την άλλη θέλουν οπότε...........:confused: :confused: :confused:

Είδωμεν.........

γεροπιτσιρικος
27/04/2006, 13:04
Απλά μια διαπίστωση να κάνω ρε παιδιά.

Δουλεύω το λιγότερο 10 ώρες την ημέρα, πληρώνω τους φόρους μου, προσπαθώ να φτάσω σε ένα επίπεδο ώστε να μπορώ να κάνω οικογένεια και παρά αυτά, πάλι νιώθω ότι με έχουν γραμμένο.

Τι με νοιάζει λοιπόν τι θα κάνουν με το γ@@#$νο το ΙΡΑΝ.

Γιατί δεν βγαίνει κανείς να κάνει πορεία που ούτε το παράθυρο δεν μπορώ να ανοίξω από την βρώμα που έχει μείνει από την απεργία των σκουπιδιών (άραγε τα μάζεψαν γιατί ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους ή γιατί ήρθε το Πάσχα και πήγαν διακοπές).

Γιατί δεν βγαίνει κανείς να κάνει πορεία που κάθε μέρα κλείνει το κέντρο από κάθε 10 - 20 άτομα και εγώ δεν μπορώ να παω ούτε στην δουλειά μου, ούτε σπίτι μου.

Γιατί δεν βγαίνει κανείς να κάνει πορεία που ενώ πληρώνουμε τα κέρατά μας για τους δήμους, τα τέλη κυκλοφορίας η πλειονότητα των δρόμων είναι σαν ναρκοπέδιο.

Γιατί δεν βγαίνει κανείς στους δρόμους για την καταπίεση που ασκείτε στους Έλληνες της Β. Ηπείρου, για την επαναλειτουργία της Χάλκης.

Γιατί δεν βγαίνει κανείς να κάνει πορεία για τους συμβασιούχους του ιδιωτικού τομέα που προσλαμβάνονται για 6 μήνες και μετά τους διώχνουν και δεν βγάζουν άχνα γιατί αλλιώς θα πείναγαν και πρέπει να υποστώ τον κάθε λαμακα που πήγε στο δημόσιο, του είπαν ότι θα δουλέψει για 6 μήνες και αντί να λεει ευχαριστώ με το που τελειώνει η σύμβαση κατεβαίνει αυτός και όλοι οι μόνιμοι για να μονιμοποιηθεί.

Δεν παν να τους γ@#^@&#^σουν όλους. Ειδικά μια χώρα στην οποία μια κοπέλα που σκότωσε έναν από τρεις επίδοξους βιαστές το δικαστήριο την καταδίκασε σε θάνατο και τους βιαστές σε 6 μήνες.

ΟΥΦ!!!!!!!!:o :o :o

Ας βγούμε στους δρόμους για πράγματα που θα βελτιώσουν την ζωή μας στην ΕΛλάδα στο σύνολο της, όχι συντεχνιακά, όχι κομματικα.

Kizoku
27/04/2006, 13:28
Εάν ήταν ένα μόνο το πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο και αυτή τη χώρα θα είμασταν όλοι στον παράδεισο!!!