View Full Version : neos odhgos - HELP
Geia xara.Tha ithela voiteia apo kapoious.Eimai apeiros odhgos.Den eixa pote mhxanaki kai h monh odhghsh pou exw kanei einai sya mathimata odhghshs.Skeftomai na agorasw ena HONDA xr125L mataxeirismeno san prwto mhxanaki.Mou exoun proteinei kai ena palio serow225 tis YAMAHA.Opoios mporei as voithise.Thanks.
startengine
27/04/2006, 11:29
Καλωσόρισες στην παρέα που θα σε βοηθήσει πολύ διαβάζοντας με σωστή κρίση και αντίληψη πολλά θεματα που αφορούν τον κόσμο της μοτοσυκλέτας που μόλις σε υποδέχθηκε.
:wave2:
Μόνο την προσωπική μου άποψη μπορώ να σου πω.
Το xr125 είναι πολύ σωστή επιλογή για να εξασκηθείς με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην οδήγηση της μηχανής. Ευέλικτο και ελαφρύ σαν παπί αλλά σαφώς πιο ευσταθές δεν θα σε τρομάξει σε καμία περίπτωση. Ταυτόχρονα - απ' ότι γνωρίζω - δε βγάζει προβλήματ και είναι από τα πλέον αξιόπιστα μεταχειρισμένα. Το xt 225 δεν το έχω οδηγήσει αλλά στην τελευταία παράμετρο έχω ακούσει ακριβώς τα αντίθετα. Πολλά χαζοπροβληματάκια. Άλλωστε είναι πολύ παλιό μοντέλο που δεν πολυκυκλοφορεί πιά.\
Ότι και να πάρεις, καλορίζικο, καλές διαδρομές και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ με κράνος, ακόμα και μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς σου.
:beer:
howlingkast
27/04/2006, 13:28
h proswpikh mou protimhsh tha htan ena xt125 pou an kai ligo akrivotero mou kanei kapws kalytera kai piotikotera sthmeno..
auta an thes na parameineis sta 125..
pantws akoma kai gia ena entelws apeiro odhgo tha synistousa ena 250 araki typou xr,ttr,klx,tracker pou safws tha xei megalyterh diarkeia sta xeria sou..afou to xt kai to xr einai kapws liga kai meta apo ligo kairo teleiwnoun sta xeria opoioudhpote anavath..ase pou h timh tous einai paraplhsia me ekeina twn 125..auta gia ta tetraxrona..
yparxoun panta kai ta dixrona vlepe dt125
kalh tyxh!
Γεια σου φίλε και καλώς ήλθες
Ως κάτοχος XR 125 να σού πώ τη γνώμη μου. Είναι, νομίζω, το καλύτερο για τα λεφτά του. Το έχω 1,5 χρόνο και μέχρι και ταξειδάκια έχω πάει - δικάβαλο! - και από ζημιές τίποτα. Για αρχάριο (όπως ήμουν κι εγώ) είναι εντάξει. Ομως σε λίγους μήνες, νιώθεις την έλλειψη γκαζιού, ακόμη και μέσα στην πόλη. Αν βρείς κάτι ταχύτερο (και αξιόπιστο βέβαια) σκέψου το.
Καλές βόλτες