PDA

View Full Version : O...μικρός Vstromάς πάει βολτα το R1200GS ADVENTURE!!!

Vstrommer71
26/04/2006, 23:52
Κυριες και κυριοι συμφορουμιτες γεια σας!!!
Σε ελληνικη αποκλειστικοτητα(ταραταταααααααα!!!) η αφεντομουτσουναρα μου σημερα ειχε την τιμη να κανει ένα συντομο τεστακι στο νέο ΒΜW R1200 GS Adventure!Διαβαστε λοιπον παρακατω τις ταπεινες μου εντυπωσεις από το νέο μεγαλο μηχανάκι των Βαυαρων….

Πρωι πρωι λοιπον να΄μαι στην αντιπροσωπεια στην Πατρα για να παρω το Μπεμβεδακι αλλά και να κανω ένα ψιλοτσεκαρισμα στο Βεστρομακι μου,γιατι μαζι με τον βασιλικο πρεπει να ποτιζεται και η γλαστρα!Ας παρουμε μια οπτικη γευση…

Nα θυμισω οτι ΔΕΝ αγορασα το μπεμβεδακι αλλα το πηρα για ενα test drive ετσι?...

46083

Vstrommer71
26/04/2006, 23:52
Ας συνεχισουμε το ψειρισμα..Η μουρη κινειται στα καθιερωμενα Γερμανικα επιπεδα τα γνωστα από το 1200 με διαφορες το μεγαλυτερο φαιρινγκ και ρεζερβουαρ πιο…φουσκωτο σε σχεση με το απλο.Εξαιρετικα χρησιμη η χειρολαβη κατω από τον προβολεα

46084

Vstrommer71
26/04/2006, 23:53
Aπο..πισω είναι πιο…ομορφη και πιο λεπτη σε σχεση με το ογκωδες μπροστινο.Επιτελους τα Michelin Anakee λαστιχα πρωτης τοποθετησης κι όχι κατι Dunlop και τιποτα(φτου,φτου μακρια!!!!)Bridgestone….

46086

Vstrommer71
26/04/2006, 23:54
Μπροστα δεν έχουμε καποιες διαφορες,,ακτινωτος τροχος,δισκοφρενα BMW και ABS συνεπικουρουμενα από μεταλλικα σωληνακια.Ωραια!

46087

Vstrommer71
26/04/2006, 23:55
Ωρε μανα μου,ΑΥΤΗ είναι σελλα.Μεγααααλη,διαιρουμενη,με αντιολισθητικο καλυμα δινει υποσχεσεις για πολλααααα ξεκουραστα χιλιομετρα!

46088

PeterMurphy
Kaloriziki i germoynida arxige!!!!!:eyepop: :alien:

Vstrommer71
Να γκρινιαξουμε και λιγο όμως!Εσεις αν ειχατε μια μηχανή 17500 ευρω δεν θα σας εκανε κακη εντυπωση αν ειχατε αυτά τα πισω μαρσπιε?

46089

Vstrommer71
26/04/2006, 23:57
Eπισης ο κεντρικος διακοπτης δειχνει λιγο φτηνιαρικος δεν συμφωνειτε?

46090

Vstrommer71
26/04/2006, 23:57
Kαι το ταιριασμα των πλαστικων δεν είναι αυτό που θα λεγαμε….τελειο!

46091

Vstrommer71
26/04/2006, 23:58
Ας αφησουμε τα μιση κι ας αρχισουμε τη βολτα!!Παμε λοιπον μια βολτα όχι στον..Γερμανο αλλά στο δρομο!Αλλα πρωτα θα μας δυσκολεψει λιγο στις επιτοπιες μανουβρες γιατι η σελλα είναι ΠΟΛΥ ψηλα.Ειμαι 1.80 και με το ζορι παταγα με τις πατουσες κατω.Θα πω και την αμαρτια μου το KTM 990 είναι πιο…χαμηλο!Παει,χαλασε ο κοσμος….

46092

Vstrommer71
27/04/2006, 00:01
Πρωτες εντυπωσεις:
*Στο ρελαντι εχει κραδασμουουουουους!Σε κάθε ανοιγμα του γκαζιου με νεκρα το μηχανάκι παει αριστερα-δεξια..Αναρρωτιεμαι πως θα ηταν τα προηγουμενα μοντελα χωρις αντικραδασμικο αξονα,μπρρρρρ
*Κιβωτιο-Συμπλεκτης ΑΨΟΓΑ και πολύ μαλακοτερα από το Vstrom μου,ακους Suzuki????
*Γκαζι πολύ(όχι και κατι συγκλονιστικο βεβαια) αλλά και πολλη ροπη μετα τις 3000ομως!Κατω από εκει σκορτσαρει και δεν αισθανεται και πολύ ανετα.Ο ψεκασμος κανει βεβαια ότι μπορεί αλλά είναι προφανες ότι τα μεγαλα πιστονια δεν αρεσκονται και πολύ κατω από τις 2500-3000 στροφες.Απο εκει και πάνω δουλευει ωραια και μέχρι τις 8000 πριν κρεμασει
*Από αναρτησεις πως παμε?
Πισω είναι μαλλον σκληρη και κοπαναει ελαφρως παρα τα 115 κιλα μου(είμαστε και λιτοδιαιτοι….
Μπροστα ΕΚΠΛΗΞΗ!Παρα τα σχολια που έχω διαβασει για μηδενικη βυθιση και κακη αισθηση από το Telelever εμενα μου φανηκε πολύ καλο.Η αισθηση που μου εδωσε είναι ενός καλου συμβατικου πηρουνιου με μικρη βυθιση στα φρενα και μια πολύ πολύ ελαφρια και ωραια αισθηση στη στροφη.
*Φρεεεεενοοοοοο
Γενικα καλα ,δυνατα και με καλη αισθηση.περασαν απαρατηρητα αρα κανουν πολύ καλα τη δουλεια τους!!
*Διακοπτες BMW,μια άλλη πονεμενη ιστορια..Θελουν συνηθεια (ειδικα αυτοι των φλας….).Αμα τους συνηθισεις παντως δεν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα
*Γιατι η πρωτη είναι τοοοοοσο μακρια?Για μας που το χωμα είναι must είναι σιγουρα μπελας μια τοσο μακρια πρωτη…

:D :D :D :D :D :D

Και τωρα να φτασουμε στη σουμα..Μου αρεσε το μπεμβεδακι,είναι καλο.Το μονο αρνητικο που βρηκα είναι τα…17500 ευρα που κοστιζει!Οπωσδηποτε είναι πολλά τα ριαλια,ριαλια,ριαλια….εεε τα λεφτα !Αν παντως καποιος φιλευσπλαχνος ευπορος προτιθεται να μου κανει δωρο ένα R1200GS Adventure ΔΕΧΟΜΑΙ!
Και θα το παω και πολύ χωμα,μιας και δειχνει να εχει καλες δυνατοτητες εκτος δρομου…
Αυτά για σημερα,σας φιλω!
Johnny ο Vstromας
Ο εκ Πατρων ορμωμενος!

Δεκτα πασης φυσεως σχολια και σπαμαρισμα μέχρι τελικής πτωσης!!!
:ninja: :ninja: :ninja: :beer: :beer:

Vstrommer71
27/04/2006, 00:05
Παρτε καποιες φωτο ακομα...

46093

Vstrommer71
27/04/2006, 00:06
....

46095

Vstrommer71
27/04/2006, 00:07
.....

46098

Vstrommer71
27/04/2006, 00:07
...

46099

DimChios
27/04/2006, 00:39
Αααααααχχχχχχχχ!!!
Είναι ωραίο το μαμίδι!!!
Το 'χα δεί στην έκθεση και τρελάθηκα! Σκέφτομαι να πάω να το κάνω ένα TEST RIDE αλλά ΔΕΝ ΠΑΩ!:nono:
Δεν είναι καιρός για έξοδα! :sad:

Προσωπικά το προτιμώ από το απλό GS :cool:

Cpt. Haddock
27/04/2006, 08:40
:beer: :beer: :beer:

Όλα καλά αλλα....

Adventure με λάστιχα Anakee?

:confused:

koutroulis
27/04/2006, 08:45
είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

αλλά πολύ καλό το μοτόρι!

:wave2:

DimChios
27/04/2006, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Όλα καλά αλλα....

Adventure με λάστιχα Anakee?

:confused:

Καπετάνιο!!!
Για να μή τρομάζουν ρε σύ οι άπειροι και για να ευχαριστούν τους δήθεν fun (του κ@λου) της περιπέτειας που θα συχνάζουν ΜΟΝΟ Κωλονάκι και Πλατεία Γεωργίου (Για τους Πατρινούς)! ;)

To Κολωνάκι επίτειδες το γράφω Κωλονάκι, το'χω ξαναπεί!

Cpt. Haddock
27/04/2006, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καπετάνιο!!!
Για να μή τρομάζουν ρε σύ οι άπειροι και για να ευχαριστούν τους δήθεν fun (του κ@λου) της περιπέτειας που θα συχνάζουν ΜΟΝΟ Κωλονάκι και Πλατεία Γεωργίου (Για τους Πατρινούς)! ;)

Έτσι ακριβώς ρε γμτ!!!

Φτιάχνεις ένα μηχανάκι, το λες Adventure το ψηλώνεις, βάζεις μεγάλο ντεπόζιτο, σκληρές αναρτήσεις, κάγκελα... και ασφάλτινα λάστιχα...

:mad:

Vstrommer71
27/04/2006, 11:37
Έτσι ακριβώς ρε γμτ!!!

Φτιάχνεις ένα μηχανάκι, το λες Adventure το ψηλώνεις, βάζεις μεγάλο ντεπόζιτο, σκληρές αναρτήσεις, κάγκελα... και ασφάλτινα λάστιχα...

:mad:
Noμιζω οτι εχεις την δυνατοτητα(χωρις εξτρα χρεωση) να παραγγειλεις το μηχανακι με TKC80.Παντως για χρηση 90%ασφαλτο και 10%χωμα τα Anakee ειναι μια χαρα.:beer:

Cpt. Haddock
27/04/2006, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Παντως για χρηση 90%ασφαλτο και 10%χωμα τα Anakee ειναι μια χαρα.:beer:

Δε διαφωνώ. Αλλά αν είναι να είσαι 90% άσφαλτο, γιατί να πάρεις το Adventure και όχι το "απλό" GS.

Αν ισχύει αυτό που λές με την αλλαγή, τότε καλώς

:beer: :beer: :beer: :beer:

Nik0s
27/04/2006, 11:45
Ωραία η ανταπόκριση, αλλά και τα σχόλια...

Ευχαριστούμε !!

:beer: :wave2:

Uriah Heep
27/04/2006, 12:11
Δε διαφωνώ. Αλλά αν είναι να είσαι 90% άσφαλτο, γιατί να πάρεις το Adventure και όχι το "απλό" GS.

Αν ισχύει αυτό που λές με την αλλαγή, τότε καλώς

:beer: :beer: :beer: :beer:

Για να γίνεται "μοχαμπέτι" είτε για 1200GS είτε για 1200GS adventure,
στα διάφορα ελληνικά forum, καφετέριες, μπαρ και "πόρτες" σκυλέ "in" νυκτερινών κέντρων προσφέρονται και τα δύο μοντέλα...

Αν δεις Καπετάνιε μου κανένα από τα δύο μοντέλα στο οn-offάδικο τριήμερο στις 12, 13, 14/05/2006 εγώ θα έρθω με τον Μπιν Λάντεν δικάβαλος στα Άγραφα!!!

sas
27/04/2006, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep

Αν δεις καπετάνιε μου κανένα από τα δύο μοντέλα στο οn-offάδικο τριήμερο στις 12, 13, 14/05/2006 εγώ θα έρθω με τον Μπιν Λάντεν δικάβαλος στα Άγραφα!!!

Μη λες τέτοια και ψάχνεις να τον βρεις την τελευταία στιγμή...............γιατί δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ο Oxygen (τώρα που το λες για να του ρίξω ένα τηλεφωνο):rolleyes:

Uriah Heep
27/04/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Μη λες τέτοια και ψάχνεις να τον βρεις την τελευταία στιγμή...............γιατί δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί ο Oxygen (τώρα που το λες για να του ρίξω ένα τηλεφωνο):rolleyes:

:a014:

sas
27/04/2006, 12:31
:a014:

To τηλεφωνο της Αλ Κάϊντα το έχεις ή να στο στείλω???
Για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή το λέω....άσε που μπορεί να τον βρεις σε ώρα εργασίας :a015: :a016:

Kortenaer
27/04/2006, 12:32
....και καλοταξιδη η μπεμπα σου.
Αν και ακριβη αν εχεις κουραγιο για να γρψεις πολαααααααααααααα χιλιομετρα πιστευω οτι θα σε αποζημιωσει

Καπετάνιο!!!

Οι δηθεν μοτοσυκλετιστες του καναπε :yuck: δεν αγοραζουν μονο BMW αλλα αυτα τα εχουμε ξαναπει........

Uriah Heep
27/04/2006, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
To τηλεφωνο της Αλ Κάϊντα το έχεις ή να στο στείλω???
Για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή το λέω....άσε που μπορεί να τον βρεις σε ώρα εργασίας :a015: :a016:

Οι ιδιοκτήτες των 1200GS είναι λογικοί άνθρωποι...

Αφού τα "βάλουν κάτω" και δουν πόσο θα τους κοστίσει μιά ενδεχόμενη (φυσιολογική) "σαβούρντα" βρίσκουν μιά δικαιολογία τύπου "δυστυχώς έρχεται ο ξάδελφος από τις Βρυξέλλες" και την κάνουν Φλαμανδικά...

Άσε που θα "πάθουν " οι ίδιοι αν βάλουν βενζίνα από μπακάλικο...

BILL VOUZA (επ΄ευκαιρία) θα έρθεις?

lord_dimos76
27/04/2006, 13:55

Αφού τα "βάλουν κάτω" και δουν πόσο θα τους κοστίσει μιά ενδεχόμενη (φυσιολογική) "σαβούρντα" βρίσκουν μιά δικαιολογία τύπου "δυστυχώς έρχεται ο ξάδελφος από τις Βρυξέλλες" και την κάνουν Φλαμανδικά...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...:a37:

BILL VUZAS
27/04/2006, 15:14

BILL VOUZA (επ΄ευκαιρία) θα έρθεις?

:beer: :beer: :beer: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ADVENTURE ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ(ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ "ΑΠΛΟ"GS,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑΝΙΛΙΚΙΑ.

OldMan
27/04/2006, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
.Παντως για χρηση 90%ασφαλτο και 10%χωμα τα Anakee ειναι μια χαρα.:beer:

Επειδή ο mod εδώ είναι γνωστός μου...
(Οπότε και να του δώσουμε λίγη δουλίτσα !!!)

Πρόσεξε κανείς τα μαρσπιέ του οδηγού ???

Είναι 100% χωμάτινα (και μάλιστα "ξετρυπημένα", για να μην μαζεύουν λάσπη).

Το παραπάνω εξάρτημα ΔΕΝ συνάδει ΟΥΤΕ με 90% χωμάτινο λάστιχο (πόσο μάλλον με 10% χωμάτινο...).

(Σαν να μου λέτε ότι πήρα ΚΤΜ EXC και είχε λαστιχένια μαρσπιέ...).
:sad: :sad: :sad:

Υ.Γ.
Οι "εμπάθιες", πολλές φορές ΔΕΝ είναι αδικαιολόγητες !!!

Uriah Heep
27/04/2006, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ADVENTURE ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ(ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ.ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΝΤΟΥΡΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ "ΑΠΛΟ"GS,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑΝΙΛΙΚΙΑ.

Mπές στο "συναντήσεις-βόλτες" on-offάδικο τριήμερο 12,13,14/05. Βάλε τακούνια και έλα.

Cpt. Haddock
27/04/2006, 15:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επειδή ο mod εδώ είναι γνωστός μου...
(Οπότε και να του δώσουμε λίγη δουλίτσα !!!) :rolleyes: :sad: :mad:

Κοίτα τι τραβάμε... θα σου λείψει ΠΟΛΥ ο Sonic.. :lol:

Πρόσεξε κανείς τα μαρσπιέ του οδηγού ???
Είναι 100% χωμάτινα (και μάλιστα "ξετρυπημένα", για να μην μαζεύουν λάσπη).
Το παραπάνω εξάρτημα ΔΕΝ συνάδει ΟΥΤΕ με 90% χωμάτινο λάστιχο (πόσο μάλλον με 10% χωμάτινο...).
(Σαν να μου λέτε ότι πήρα ΚΤΜ EXC και είχε λαστιχένια μαρσπιέ...).
:sad: :sad: :sad:
Υ.Γ.
Οι "εμπάθιες", πολλές φορές ΔΕΝ είναι αδικαιολόγητες !!!

Μα τα μαρσπιέ μια χαρά είναι... Αλλά είναι 100% κουλό το γεγονός οτι σου δινει το μηχανάκι με default ασφάλτινα και σου λένε (αν και δεν το ξέρουμε σίγουρα) οτι αλλάζουν χωρίς κόστος.

Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα ήταν πιο λογικό...

nikoskkk
28/04/2006, 14:52
Φοβάμαι ότι η αντιπροσωπία το βγάζει με χωμάτινα λάστιχα αλλά στην Ελλάδα έρχεται αλλαγμένα!!

crs-k
28/04/2006, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Φοβάμαι ότι η αντιπροσωπία το βγάζει με χωμάτινα λάστιχα αλλά στην Ελλάδα έρχεται αλλαγμένα!!

Στο "0-300" (1/5/06) αλλα και στο προηγουμενο "Μοτο" νομιζω, γραφει οτι οποιος θελει το παραγγελνει με τα TKC80 ... :wacko:

Nik0s
28/04/2006, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στο "0-300" (1/5/06) αλλα και στο προηγουμενο "Μοτο" νομιζω, γραφει οτι οποιος θελει το παραγγελνει με τα TKC80 ... :wacko:

Έτσι λέγανε και για το απλό το 1200, και απ'ότι έμαθα, χρεώνουν και τις ζάντες ενώ κανονικά υπάρχει επιλογή χωρίς χρέωση για το αν θα είναι ακτινωτές ή χυτές.... :confused:

DimChios
28/04/2006, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έτσι λέγανε και για το απλό το 1200, και απ'ότι έμαθα, χρεώνουν και τις ζάντες ενώ κανονικά υπάρχει επιλογή χωρίς χρέωση για το αν θα είναι ακτινωτές ή χυτές.... :confused:

O ceararsk το πήρε το απλό με ασφάλτινα και επέλεξε ΧΩΡΙΣ χρέωση ακτινωτές ζάντες!

Nik0s
28/04/2006, 15:13
O ceararsk το πήρε το απλό με ασφάλτινα και επέλεξε ΧΩΡΙΣ χρέωση ακτινωτές ζάντες!

Πάλι καλά !!!

:beer: :wave2:

Uriah Heep
29/04/2006, 17:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
[B]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΥΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ!
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΩ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΛΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!:nono:
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ JETHRO :a012: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ URIAH!!!
------------------------------------------------------------------------------------

12,13,14/5 γιατί δεν έρχεσαι στα Άγραφα που θα τραγουδίσουμε αυθεντικά "songs from the wood"?

Συμμετέχουν και 3 BMW (oι 2 Boxer).

lord_dimos76
01/05/2006, 14:37
ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ!:wave2: