View Full Version : Που μπορώ να βρω....
Πού μπορώ να βρώ μπουφάν, κράνος, και γάντια σε μεγάλη ποικιλία (και στο νούμερό μου)????
Τα βιάζομαι λίγο και δεν έχω χρόνο να κάνω το γύρο της Αθήνας!!!
Thanks!!!
:wave2:
Κάνε μια βόλτα στην Καλλιρόης . Ή στην Μιχαλακοπούλου .
Όπου είσαι πιο κοντά.
:wave2: :wave2:
Λεωνίδας
27/04/2006, 11:10
Καλλιρόης :confused:
και δεν εχεις χρονο...
θα τη ψιλοπατήσεις εχω να σου πω.
δε θελει βιασύνες σε αυτα..εκτος και αν πληρώνει αλλος..;)
και δεν υπάρχει και μεγαλη γκαμα γυναικειων.
εκτος αν φορας ΑΝΤΡΙΚΑ νουμερα..:rotflmao: :rotflmao: :bawl:
που ελπιζω για το καλο της αναλογιας κιλων/γυναικα του φορουμ να μην παιζει κατι τετοιο.:p
να πας και στη motomarket στη Καλλιροης και απέναντι στο 2ride..(και γαμω τους κλεφτες λεμε) και φυσικα στο Βασάλο (bering) ΠΟυ δεν ξερω που παιζει αυτος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
και δεν εχεις χρονο...
θα τη ψιλοπατήσεις εχω να σου πω.
δε θελει βιασύνες σε αυτα..εκτος και αν πληρώνει αλλος..;)
και δεν υπάρχει και μεγαλη γκαμα γυναικειων.
εκτος αν φορας ΑΝΤΡΙΚΑ νουμερα..:rotflmao: :rotflmao: :bawl:
που ελπιζω για το καλο της αναλογιας κιλων/γυναικα του φορουμ να μην παιζει κατι τετοιο.:p
να πας και στη motomarket στη Καλλιροης και απέναντι στο 2ride..(και γαμω τους κλεφτες λεμε) και φυσικα στο Βασάλο (bering) ΠΟυ δεν ξερω που παιζει αυτος...
Το κακό είναι ότι φοράω καθαρά γυναικείο νούμερο και από τα μικρά μάλιστα! Ακόμα και κράνος δεν έβρισκα! Δεν έχω πολλές επιλογές, έτσι κι αλλιώς! Μπορώ να ψάξω μόνο σε καταστήματα που έχουν μεγάλη ποικιλία γιατί αλλιώς δε βρίσκω!!! Thanks για τη βοήθεια! Θα το κοιτάξω!
http://www.motomarket.gr/
κανε κανα τηλ και ρωτα..εχετε νουμερα για καλιγραμμες χορευτριες??αποκλειεται να σου πουνε ΟΧΙ.
:lol:
bonepeeler
27/04/2006, 11:33
Βασσάλος που έχει Bering.
H Bering έχει μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Βασσάλος που έχει Bering.
H Bering έχει μεγάλη ποικιλία από γυναικεία ρούχα.
Που είναι αυτό????
Και το bike accesories στην Καλλιρόης εχει μεγάλη ποικiλία αλλα μόνο daιnese.
εχει πολυ γυναικειο εκει.
πεταξου.
τα κεντρικά της Bering (Βασσάλος) είναι στην Νέα Σμύρνη
Διεύθυνση: Αιγαίου 19, Ν. Σμύρνη
τηλ: 210 93 22 471
Aντιπρόσωποι στην Αθηνα είναι οι :
Γκουντούφας - Μιχαλακοπούλου 107 & Μιχαλακοπούλου 118 Τηλ:2107484891
Ξύκης Αχιλλέας - Μιχαλακοπούλου 196 Τηλ:2107779874
Brake Shop - Καλλιρρόης 16 Τηλ:2109244359
Μοτο Υφαντής - Λένορμαν 194-196 Τηλ:2105151202
Γαλαίος Α.Ε.Β.Ε. - Βουλιαγμένης 84 Τηλ:2109022950
Γαλαίος Α.Ε.Β.Ε. - Πειραιώς 117 Τηλ:2103468826
δες και το www.vassalos.gr να πάρεις μια ιδέα από τα μοντέλα, ώστε να ρωτήσεις τηλεφωνικά στα μαγαζιά αν τα έχουν, να μην τρέχεις τσάμπα :-)
schumacher_
13/05/2006, 11:38
Παιδιά γειά σας, είμαι καινούριος στο forum... Μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι γίνεται λόγος για τη Bering και είπα να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια... γενικότερα ψάχνω να αγοράσω μπουφάν, λόγω αγοράς μηχανής και έχει τύχει σε 1-2 μαγαζιά που έχω πάει ως τώρα να έχουν κυρίως Bering. Είδα μερικά σχέδια που μου άρεσαν και φόρεσα και ένα μάλιστα ( αυτό (http://www.bering.fr/index.adml?r=162&l=111&f=1585)) και χωρίς να ξέρω κάτι από μπουφάν, μου φάνηκε καλό...
Αυτό που θέλω κυρίως να ρωτήσω είναι αν η Bering είναι αξιόλογη εταιρεία στο χώρο, καθώς απ'ότι βλέπω στο δρόμο, οι μισοί κυκλοφορούν με Dainese και Colori. Από την άλλη, είμαι και γενικά της άποψης "ότι πληρώνεις, παίρνεις", οπότε συγκεκριμένα στο θέμα του μπουφάν δεν θα ήθελα να σκεφτώ κυρίως το κόστος, αλλά την ποιότητα...
latris mixanis
13/05/2006, 20:29
Maira αν και έχω την εντύπωση ότι στο έγραψαν,μεγάλη ποικολία έχει και το motomarket. Αξίζει να πας να δεις. είναι επι της Συγγρού.
Καλά ψώνια :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Πού μπορώ να βρώ μπουφάν, κράνος, και γάντια σε μεγάλη ποικιλία (και στο νούμερό μου)????
Τα βιάζομαι λίγο και δεν έχω χρόνο να κάνω το γύρο της Αθήνας!!!
Thanks!!!
Νομίζω η Ν.Χαλκηδόνα είναι πιο κοντά απο αυτά που σου προτείνουν τα παιδιά.
X-MOTO Λ.Δεκελείας 34 τηλέφωνο 210-2589348.
Έχει πολύ μεγάλη ποικιλια και έχει αρκετά για γυναίκες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Παιδιά γειά σας, είμαι καινούριος στο forum... Μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι γίνεται λόγος για τη Bering και είπα να ρωτήσω 1-2 πραγματάκια... γενικότερα ψάχνω να αγοράσω μπουφάν, λόγω αγοράς μηχανής και έχει τύχει σε 1-2 μαγαζιά που έχω πάει ως τώρα να έχουν κυρίως Bering. Είδα μερικά σχέδια που μου άρεσαν και φόρεσα και ένα μάλιστα ( αυτό (http://www.bering.fr/index.adml?r=162&l=111&f=1585)) και χωρίς να ξέρω κάτι από μπουφάν, μου φάνηκε καλό...
Αυτό που θέλω κυρίως να ρωτήσω είναι αν η Bering είναι αξιόλογη εταιρεία στο χώρο, καθώς απ'ότι βλέπω στο δρόμο, οι μισοί κυκλοφορούν με Dainese και Colori. Από την άλλη, είμαι και γενικά της άποψης "ότι πληρώνεις, παίρνεις", οπότε συγκεκριμένα στο θέμα του μπουφάν δεν θα ήθελα να σκεφτώ κυρίως το κόστος, αλλά την ποιότητα...
μια χαρα ειναι τα bering για τα λεφτα τους !
για τα dainese που βλεπεις στο δρομο και εγω αναρωτιεμαι.... τι διαλο μονο εγω ειμαι φτωχοπουστας? η μιση Ελλαδα εχει 700-800 ευρω για ΕΝΑ ΓΑΜΩ-jacket ....εγω γιατι οχι... :confused: :confused: :confused: :confused:
ακομα και σκουτερακιδες!!!
trend-ιδες.. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μια χαρα ειναι τα bering για τα λεφτα τους !
για τα dainese που βλεπεις στο δρομο και εγω αναρωτιεμαι.... τι διαλο μονο εγω ειμαι φτωχοπουστας? η μιση Ελλαδα εχει 700-800 ευρω για ΕΝΑ ΓΑΜΩ-jacket ....εγω γιατι οχι... :confused: :confused: :confused: :confused:
ακομα και σκουτερακιδες!!!
trend... :smokin:
Δέν είναι αυτό , όλοι αυτοί που βλέπεις στο δρόμο έχουν μηχανάκια, εσύ με το γαιδαρο πόσα να πιάσεις και με πόσα να πέσεις(μακρια απο όλους μας) :lol: :rotflmao: :a27: :a27:
suzukimaniac
19/05/2006, 20:07
Και εγω της ιδιας φιλοσοφιας ημουνα στην αγορα εξοπλισμου.. Ο,τι πληρωνεις παιρνεις και ειδικα για εξοπλισμο...ΟΥΤΕ συζητηση.Μετα λοιπον απο πολυ ψαξιμο και αναζητηση κατεληξα να παρω το Dainese Gator Gore-Tex. 500 euros μεν αλλα κατενθουσιασμενος και καταευχαριστημενος....Πολυ καλη ποιοτητα, ολα φυσικα τα προστατευτικα, 3/4 μηκος....Παντως το καλυτερο ειναι να δεις πως σου καθεται πανω σου, ποιοτητα. Απο κει και περα ειναι ποσα δινεις...Καλη αγορα
mhtsorodas
03/06/2006, 23:51
Εγω ρε λεβεντες και λεβεντισες εχω και BERING και DAINESE.Το μεν BERING ειναι κορντουρα το δε DAINESE δερματινο.Και τα δυο ειναι ακριβα(480 και340 ευρα αντιστοιχα).Καλο το δερματινο, αλλα ολη την δουλεια την κανει η κορντουρα.Τι κρυο τι βροχη δεν μασαει πουθενα, η επενδυση δε του BERING ειναι απο μονη της αλλο ενα μπουφαν.Αποτελειται απο fleece,neopren και αδιαβροχο υφασμα.Αν φορας και το μπουφαν και την επενδυση μαζι,πας για Σιβηρια.Το μοντελο λεγεται EXTREAM το`χω 2 χρονακια και μ`εχει βγαλει παλικαρι με πολλες βροχες και ασωτα κρυα(Γιαννιωτικος καιρος)Το δερματινο απο μουρη πρωτο αλλα απο βροχοκρυα που το θελω δεν αντεχει πολλα-πολλα.Παντως το χρησιμοποιω και αυτο τωρα που καλοκαιριαζει.Η γνωμη μου ειναι οτι και οι δυο μαρκες ειναι εφαμιλες σε ποιοτητα.Καλες αγορες!!!:a56: