View Full Version : Συναυλίες Μαίου
Πάντα με άξονα το καλό μου γούστο έχω να προτείνω .
5 (Παρ) Astral Projection + Radical Distortion, Nick Miamis Underworld ....Αστραλ προτζεχτιον ρεσπεχτ
6 (Σαβ) Elfentanz Festival v.5 Gagarin 205 ....Μονο για τους MESH , το φετινό line up ουδεμίαν σχεση με το περισινό
12 (Παρ) Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης Rodeo Live ....Ουδέν σχόλιον
13 (Σαβ) Skatalites Gagarin 205... σκα σκα σου σου , απο τους παπούδες του σκα
16 (Τρί) Al Di Meola Club 22 ... μόνο για κιθαρίστες (βλέπε ΝάσοΞΛΒΜπρος )
17 (Τετ) Jennifer Lopez Γήπεδο Καραισκάκη ....θα προτιμήσω τοντελικό του Τσαμπιονζ Λινγκ
18 (Πεμ) Savage Republic Underworld ....Αρτ Πανκ για τους ψαγμένους .Μέσα θα είμαι
19 (Παρ) Τσοπάνα Rave & Wild Machine Rodeo Live ...γιατι οι Τσόπανα στα λαιβ ξεφτιλίζουν πολλά σοβαρα ελληνικά ροκ γκρουπς
19 (Παρ) Buena Vista Social Club Presents: Cachaito Lopez, Guajiro Mirabal, Jesus Ramos, Manuel Galban Κεραμεικός .....Εισιτήρια: 28 ευρώ προπώληση, 32 ευρώ στη πόρτα
25 (Πεμ) The Walkabouts Underworld ...Αν και το αντεργουορλντ μόνο για λαιβ δεν είναι , θα με δείτε μπροστά σε στάση προσκυνητή
31 (Τετ) Ricky Martin Στάδιο Καραισκάκη 50 € (όρθιων ΑΡΕΝΑ), 60 € (καθιστών ΘΥΡΕΣ 1-9) ΚΑΙ VIP 90
Αυτά . Ξανά ενημέρωση τέλη Μαιου για συναυλιές Ιουνιού
Τσαο μπαμπινι :a41:
makis206
27/04/2006, 21:40
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Θα προτιμήσω 12, 19... ;)
bonepeeler
28/04/2006, 00:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Πάντα με άξονα το καλό μου γούστο έχω να προτείνω
6 (Σαβ) Elfentanz Festival v.5 Gagarin 205 ....Μονο για τους MESH , το φετινό line up ουδεμίαν σχεση με το περισινό
Κάτι μου λέει πως δεν εχεις ακούσει Clan Of Xymox.:winka:
Και συμφωνώ πως το περσινό line-up ήταν πολύ καλύτερο.
PeterMurphy
28/04/2006, 00:53
Headliners oi Mesh..imarton..Xymox istoria..an paixoun apo medusa k ap ton 1o kala tha nai..
airamhag
28/04/2006, 08:49
Akousa simera sto radio pos , tha rthei k o Sting..
STING 16 ιΟΥΝΙΟΥ στο TERRA VIBE (Μαλακάσσα, νομίζω)
Βιάζομαι λίγο, αλλά δεν αντέχω, θα σκάσω αν δεν το πώ:
30 Σεπτεμβρίου PEARL JAM
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Βιάζομαι λίγο, αλλά δεν αντέχω, θα σκάσω αν δεν το πώ:
30 Σεπτεμβρίου PEARL JAM
:beer: :beer: :beer:
ναι ρε! μπραβο σου! :mad:
αντι να σκασεις και να μην το πεις, τωρα το μαρτυρησες και θα γεμισε ο χωρος! :sick:
:lol: :lol: :lol: :lol:
rearview mirror RULEZ! :beer: :wave2:
Ωπ!
Καλα αβλεπι το 16 λεμε:eek:
Ωχου πια με εσας τους μηχανοβίους . Πάντα βιαστικοί !!! Αφου λέμεν για Μαιο . Τι να γράψω ?? Για τους ΜΑΝΟWAR το Νοέμβρη ? Η μήπως για ΤΟΟL τον Μάρτη του 2007 και να με κράξετε ? Κάθε πράμα στο καιρό του . Και όντως οι Clan Of Xymox ειναι σπουδαίο γκρουπ με σεβαστή δισκογραφία , και εκ παραδρομής ξεχασα εντελώς την παρουσία στο line up toυ Elfe . Θα γούσταρα ομώς να τους δω μόνους και όχι σε ενα Φεστ. Οι πιο πολλοι που ξέρω να πω την αλήθεια για τους Clan Θα πάνε ...
:a41: :a022:
τσοπανα rage ε?...:D
οι τυποι κανουν tribute στο morello:rotflmao:
παντως οσοι εχουν περιορισμενο budget(count me in babe:bawl: ) καλο θα ειναι να μη βιαστουν για μαιο...
Η μήπως για ΤΟΟL τον Μάρτη του 2007 και να με κράξετε ? Κάθε πράμα στο καιρό του
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε ποια διασταση???γιατι στη δικη μας δεν θα ερθει ποτε αυτος ο καιρος:bawl:
(μακαρι να φαω τη γλωσσα μου)
(αν υπαρχει ο wishmaster δεν ισχυει το παραπανω ε:winka: ...)
Anritsu,
Που θα παίξουν οι Astral ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Anritsu,
Που θα παίξουν οι Astral ???
5 Μαιού Στο κλαμπ Underworld (Πρώην NEXT) στην Θεμιστοκλέους μετα τα ιντερσπορ αμεσως αριστερά στον πεζόδρομο. Αν ενδιαφέρεσαι κουνήσου γιατι μονο 500 ατομα θα μπούνε ( και πάρα πολλοί ειναι για εκεί μέσα ).
:wave2: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
:confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε ποια διασταση???γιατι στη δικη μας δεν θα ερθει ποτε αυτος ο καιρος:bawl:
(μακαρι να φαω τη γλωσσα μου)
(αν υπαρχει ο wishmaster δεν ισχυει το παραπανω ε:winka: ...)
Αφού λέμε έχουνε υπογράψει . Τι θες ? να σου στείλω το συμβόλαιο με τις υπογραφές ???
:a38: :a46:
Αφού λέμε έχουνε υπογράψει . Τι θες ? να σου στείλω το συμβόλαιο με τις υπογραφές ???
:a38: :a46:
να σου πω,σε πμ δε με χαλαγε...
καλα ντε,
κοψε τη σφαλιαρα:rotflmao: :rotflmao:
εκτος αν μιλας για την υποτιθεμενη επομενη περιοδια σε ολα τα κουφα μερη,δεν εχει αναφερθει ποτε τιποτα για ελλαδα...
γιατι αν εγω γ@μησω την εξεταστικη μου κ την τσεπη μου για να παω ρωμη κ ερθουν το 07 εδω,
ε,ειναι λιγο bummer:evil:
τεσπα, αν δεν ΑΓΟΡΑΣΩ το χαρτακι δεν το πιστευω παντως...
μια που είπατε για Τool. Για ψάχτε λίγο το καινούργιο τους.:winka:
@#$μαει και δέρνει
:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
μια που είπατε για Τool. Για ψάχτε λίγο το καινούργιο τους.:winka:
@#$μαει και δέρνει
:beer: :beer: :wave2:
To exomen edw kai 10,000 meres . Kai den nomizw pws einai kalitero apo to proigoumeno . :a09:
gdevelek
28/04/2006, 23:05
Και οι Trisomie 21 που παίζουν με τους Clan είναι πολύ καλοί...
To exomen edw kai 10,000 meres . Kai den nomizw pws einai kalitero apo to proigoumeno . :a09:
+1
κ επισης δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερο ουτε απο το παραπροηγουμενο(που ακομα μερικες φορες νομιζω οτι ειναι καλυτερο απο το επομενο του-που προφανως ειναι το προηγουμενο απο το εν λογω)
:hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως ας μη βιαζομαστε,σε κανα δυο χρονακια που θαχει σιτεψει στ'αυτια τα ξαναλεμε... :winka:
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Swstos .Ostwso kai pali to Elfe v 5 se sxesh me to perisino ftwxo dixnei . Leme twra ....:wave2:
5 Μαιού Στο κλαμπ Underworld (Πρώην NEXT) στην Θεμιστοκλέους μετα τα ιντερσπορ αμεσως αριστερά στον πεζόδρομο. Αν ενδιαφέρεσαι κουνήσου γιατι μονο 500 ατομα θα μπούνε ( και πάρα πολλοί ειναι για εκεί μέσα ).
:wave2: :rotflmao:
Μάλιστα. Και εισιτήρια από που τσιμπάμε παίδες? Έχει εκδοτήρια το club απ'έξω???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Μάλιστα. Και εισιτήρια από που τσιμπάμε παίδες? Έχει εκδοτήρια το club απ'έξω???
Στο κλαμπ απ' έξω μόνο στην περίπτωση που δεν ξεπουλήσει η προπώληση . Προπώληση υποθέτω στο Τικετ Χαους Πανεπιστημίου 40 κατι στην στοά .
:wave2: :wave2:
Στο κλαμπ απ' έξω μόνο στην περίπτωση που δεν ξεπουλήσει η προπώληση . Προπώληση υποθέτω στο Τικετ Χαους Πανεπιστημίου 40 κατι στην στοά .
Ποιά στοά ???
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Ποιά στοά ??? [/QUOTΕ
Πανεπιστημίου οπως κατεβαινεις με τη μηχανη σου για ομόνοια μολις περασεις δεξιά σου το πανεπιστημίο και την Ιπποκρατους , πιανεις τέρμα δεξιά και εχεις το νου σου .Στην δευτερη στοά που θα μετρήσεις , σταματας , παρκαρεις , μπανεις στο διάδρομο της στος και στο τελός ειναι το το Τικετ Χαουζ . Έχουμε και λινκ
Τικετ Χαουζ (http://www.tickethouse.gr/)
Τελευταια συναυλια που πηγα ηταν στο χωριο μου ( μη γελατε ρεεεεεε). Διοργανωνουν River Party καθε Αυγουστο και περσι ειχαν ( εκτος απο δικα μας γκρουπακια) τον Λακη. Φοβερος....εξαιρετικος!!!
Αν ειχα τα λεφτα ΚΑΙ τα ρεπο Buena Vista θα πηγαινα. Καθως και στο Μεγαρο στις 9 ( αν θυμαμαι την ημερομηνια...που την θυμαμαι γιατι εχω γενεθλια τοτε και το σκεφτηκα καποια στιγμη) οπου ειναι ο τυπος απο ΠΥΞ ΛΑΞ ( ονοματα δεν θυμαμαι) μαζι με πολλους αλλους ΚΑΙ με την ορχηστρα του Μεγαρου ( κατι τετοιο τεσπα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Τελευταια συναυλια που πηγα ηταν στο χωριο μου ( μη γελατε ρεεεεεε). Διοργανωνουν River Party καθε Αυγουστο και περσι ειχαν ( εκτος απο δικα μας γκρουπακια) τον Λακη. Φοβερος....εξαιρετικος!!!
Αν ειχα τα λεφτα ΚΑΙ τα ρεπο Buena Vista θα πηγαινα. Καθως και στο Μεγαρο στις 9 ( αν θυμαμαι την ημερομηνια...που την θυμαμαι γιατι εχω γενεθλια τοτε και το σκεφτηκα καποια στιγμη) οπου ειναι ο τυπος απο ΠΥΞ ΛΑΞ ( ονοματα δεν θυμαμαι) μαζι με πολλους αλλους ΚΑΙ με την ορχηστρα του Μεγαρου ( κατι τετοιο τεσπα)
Εχω δει Λάκη σε παραλιακο καφε στην Κέρκυρα . Δεν του φενεται στην TV αλλα απο κοντά ειναι απιστευτα γομάρι ...
PeterMurphy
30/04/2006, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Tora poy to les...oi TRISOMIE 21 tha prepe na kleisoyn tin synaylia...80s rulez..:smokin:
wild_cat/anima
30/04/2006, 23:47
οπου ειναι ο τυπος απο ΠΥΞ ΛΑΞ ( ονοματα δεν θυμαμαι)
pliatsikas
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
pliatsikas
και γιατι όχι ο αλλος ο καραφλός ο Στόκος ή Στοκας ? Που το ξέρεις εσύ ? Μήπως ήσουν εκεί
:p :p :wave2: :wave2:
Καλα ε..δεν το πιστευω. Στο Site του Μεγαρου δεν την αναφερει πουθενα την συναυλια :sick:
και γιατι όχι ο αλλος ο καραφλός ο Στόκος ή Στοκας ? Που το ξέρεις εσύ ? Μήπως ήσουν εκεί
Αν ο Πλιατσικας ειναι ο ψηλος με τα μακρυα μαλλια..αυτον εννοουσα. Απλα, επειδη παντα εβρισκα τους ΠΥΞ ΛΑΞ μαλλον depressive δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα.
wild_cat/anima
01/05/2006, 09:29
http://news.pathfinder.gr/culture/news/308495.html
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
http://news.pathfinder.gr/culture/news/308495.html
:wave2:
Πλιατσικάς ναι . Οι ροκ συμφωνίες μας μαρανάνε
:a022: :a46:
Εγω θα πηγαινα :bigcry:
:a38: