Σύνδεση

View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΕΣ...ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ;Η ΠΡΟΤΕΙΜΑΤΕ.....ΑΝΤΡΕΣ;

Σελίδες : 1 [2]

tati
29/04/2006, 09:02
Να πω και εγώ την άποψή μου στο αρχικό ποστ..
Ειλικρινά δεν νομίζω οταν πρόκειται για θέμα μηχανής να κάνουμε το διαχωρισμό μεταξύ των δυο φύλων, απ τη στιγμή που μιλάμε για τις μηχανές μας σε επίπεδο ' μικροβίου".

Σε αυτήν την περίπτωση θέλω να πιστεύω, οτι δεν καβαλάει καμια γυναίκα για να δειχτεί, για να την κοιτάνε, για να έχει τη μηχανή μόνο για μεταφορικό μέσο...κτλ... Οταν αγαπάς τις μηχανές, είτε άντρας είτε γυναίκα, είναι ένα κομμάτι της ζωής σου, που σου προσφέρει κάτι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο, που δεν περιγράφεται απόλυτα με τις λέξεις.

Τώρα για το αν οι γυναίκες είναι καλές οδηγοί ή οχι....Θεωρώ οτι παντού και απ τις δυο πλευρές (γυναίκες-αντρες) υπάρχουν οι άσχετοι, οι επικίνδυνοι, οι επιπόλαιοι, οι προσεκτικοί, οι φοβισμένοι, οι τρελαμένοι...όλα τα πιθανά είδη κάθε οδηγού..

Και τέλος, αν θα ανεβαίνατε δικάβαλο σε γυναίκα οδηγό, το ίδιο θα πρεπε να ρωτάτε και για άντρα...οδηγό..δηλαδή καλύτερα να αποφεύγονται τα δικάβαλα όσο περισσότερο γίνεται..;) :wave2:

airamhag
29/04/2006, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Να πω και εγώ την άποψή μου στο αρχικό ποστ..
Ειλικρινά δεν νομίζω οταν πρόκειται για θέμα μηχανής να κάνουμε το διαχωρισμό μεταξύ των δυο φύλων, απ τη στιγμή που μιλάμε για τις μηχανές μας σε επίπεδο ' μικροβίου".

Σε αυτήν την περίπτωση θέλω να πιστεύω, οτι δεν καβαλάει καμια γυναίκα για να δειχτεί, για να την κοιτάνε, για να έχει τη μηχανή μόνο για μεταφορικό μέσο...κτλ... Οταν αγαπάς τις μηχανές, είτε άντρας είτε γυναίκα, είναι ένα κομμάτι της ζωής σου, που σου προσφέρει κάτι πολύ ιδιαίτερο και όμορφο, που δεν περιγράφεται απόλυτα με τις λέξεις.

Τώρα για το αν οι γυναίκες είναι καλές οδηγοί ή οχι....Θεωρώ οτι παντού και απ τις δυο πλευρές (γυναίκες-αντρες) υπάρχουν οι άσχετοι, οι επικίνδυνοι, οι επιπόλαιοι, οι προσεκτικοί, οι φοβισμένοι, οι τρελαμένοι...όλα τα πιθανά είδη κάθε οδηγού..

Και τέλος, αν θα ανεβαίνατε δικάβαλο σε γυναίκα οδηγό, το ίδιο θα πρεπε να ρωτάτε και για άντρα...οδηγό..δηλαδή καλύτερα να αποφεύγονται τα δικάβαλα όσο περισσότερο γίνεται..;) :wave2:

:a23: :a23: :a19: :a23: :a23:

Tropeas
29/04/2006, 09:32
Μπράβο κοριτσάκι, ;)
απο Δευτέρα φωτό και συνεντευξη όλες οι γυναίκες στο Δέλεαρ...
:winka: :beer: :lol: :rotflmao: :wave2: :wacko:

tati
29/04/2006, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Μπράβο κοριτσάκι, ;)
απο Δευτέρα φωτό και συνεντευξη όλες οι γυναίκες στο Δέλεαρ...
:winka: :beer: :lol: :rotflmao: :wave2: :wacko:

εσύ αγοράκι ασε αυτά τα κοπλάκια.....;) :beer: :beer:

makis206
29/04/2006, 10:11
Εμένα είναι η χαρά μου να οδηγάει μια γυναίκα τη μηχανή μου και να κάθομαι πίσω !

Σιγά όμως να μην κρατιέμαι απο τις χειρολαβές ή το ντεπόζιτο !

:lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol:

tati
29/04/2006, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένα είναι η χαρά μου να οδηγάει μια γυναίκα τη μηχανή μου και να κάθομαι πίσω !

:lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Τι παιδί είναι αυτό?? Θεε μου!!!!
:beer: :beer: :beer:

tassosrr
29/04/2006, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
Mην αγχωνεστε.............αλλο ρωταω ,τι αποψη εχετε για τις γυναικες πανω στην μηχανη; δεν μιλαω για τις δικες σας,που καθονται πισω παθητικα και ακολουθουν. αλλα για αυτες που καθονται στην θεση σας.πως νοιωθεται; πιστευεται οτι προσπαθουν να καταριψουν ενα απο τα τελευταια αντρικα οχυρα; οπως εχουν κανει με ολα τα υπολοιπα,σχεδον;μηπως αφου δυσκολευονται με τα αυτοκινητα θα επρεπε να αφησουν κατα μερος τις μηχανες; μηπως σας εντυπωσιαζει;θα θελατε να οδηγαει η γυναικα σας την καλη σας; θα καθοσασταν πισω;πως αντιμετωπιζεται μια γυναικα πανω σε μια μηχανη; σαν απειλη;ευχαριστα; υπαρχουν γυναικες εδω μεσα;γιατι οδηγουν μοτοσυκλετες;τι αισθανονται για αυτες;τις θεωρουν απλα,μεσο μεταφορας;τις αγαπανε μηπως;θα δεχοσασταν να σας προσπερασει............μια ποιο γρηγορη; οχι μοτοσυκλετα αλλα.........................................................ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;;;;;:eyepop: λοιπον;τι λετε;:wave2:

na odigei alla oxi to diko mou.....
...alla re pedes otal blepo gineka na odigaei mixani me pianei kati....esti....na.....katalabes??...e auto!!

airamhag
29/04/2006, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
na odigei alla oxi to diko mou.....
...alla re pedes otal blepo gineka na odigaei mixani me pianei kati....esti....na.....katalabes??...e auto!!

katatopistikotatos..

Λεωνίδας
29/04/2006, 11:49

:lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol: Φαντάσου makis...

46398

wild_cat/anima
29/04/2006, 13:01
kanis gia volta???:D :D :D :D

airamhag
29/04/2006, 13:20
Ego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ego!!!!!!!!!!!!!!!!

:D

Λεωνίδας
29/04/2006, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
kanis gia volta???:D :D :D :D Έλα αύριο Εύβοια :D

john pap
09/05/2006, 17:47
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ...............ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:wave2:

makis206
09/05/2006, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Φαντάσου makis...

Τσίτα τα γκάζια !!:evil: :evil:

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

tifoefs
09/05/2006, 18:57
Τσίτα τα γκάζια !!:evil: :evil:

:rotflmao: :beer: :rotflmao:

Κατεβα απο κει και ανεβα σ' αυτο του Μαγκαϊβερ !!

ουστ !!

:a30: :a30: :a52: :a52:

kxIII
09/05/2006, 19:22
No problem.

Αλλά για συνεπιβάτης δεν το βλέπω.

Εδώ καλά καλά τρέμω όταν οδηγώ εγώ, όχι να είμαι συνεπιβάτης σε γυναίκα...

Χωρίς παρεξήγηση για τις κυρίες :)

capo998
09/05/2006, 20:46
Τυγχανει ομως να ξερω αντρες που φτιαχνουν καταπληκτικη φασολαδα!

Δηλαδή εγώ που φτιάχνω καλό μουσακά έχω πρόβλημα?

Πάντως τα θαυμάζω τα κορτσούδια που επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Όσον αφορά πάντως το θέμα του συνοδηγού έχω κάθίσει πίσω σε μοτό με γυναίκα οδηγό και δεν την ηταν άσχημα (CBR600F).

Για το αν θα την έδινα δεν ξέρω πάντως πρώτα πρέπει να την φτάνει...........820 mm ύψος σέλας.....

periklisk
09/05/2006, 21:10
δε με χαλάνε καθόλου οι γυναίκες που οδηγάνε μηχανάκια

I like λέμεεεεεε:smokin:

Ζ109
10/05/2006, 20:53
Υπάρχουν κυρίες που τρελαίνονται για μηχανές.Υπάρχουν κυρίες που οδηγούν τις μηχανές τους με αξιοζήλευτη τρέλα! και τέλος υπάρχουν κάποιες κυρίες που μας τρελαίνουν με την τρελή τους οδήγηση!! αν ειναι αυτό που γουστάρουν... γιατί όχι! Όσο για την δική μου κοπέλα.... μην τρελαθούμε τώρα,πίσω και καλά είναι!
Z...EE YOU LATER!

makis206
11/05/2006, 07:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Κατεβα απο κει και ανεβα σ' αυτο του Μαγκαϊβερ !!
ουστ !!

Θα πάρω και την οδηγό μαζί μου όμως !!:evil: :evil:

:lol: :beer: :lol:

airamhag
11/05/2006, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από capo998
Δηλαδή εγώ που φτιάχνω καλό μουσακά έχω πρόβλημα?

Πάντως τα θαυμάζω τα κορτσούδια που επιλέγουν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής.

Όσον αφορά πάντως το θέμα του συνοδηγού έχω κάθίσει πίσω σε μοτό με γυναίκα οδηγό και δεν την ηταν άσχημα (CBR600F).

Για το αν θα την έδινα δεν ξέρω πάντως πρώτα πρέπει να την φτάνει...........820 mm ύψος σέλας.....

Esy eisai paidi gia spiti !xmmm...Endiaferon...

Akatanomastos
11/05/2006, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
Mην αγχωνεστε.............αλλο ρωταω ,τι αποψη εχετε για τις γυναικες πανω στην μηχανη; δεν μιλαω για τις δικες σας,που καθονται πισω παθητικα και ακολουθουν. αλλα για αυτες που καθονται στην θεση σας.πως νοιωθεται; πιστευεται οτι προσπαθουν να καταριψουν ενα απο τα τελευταια αντρικα οχυρα; οπως εχουν κανει με ολα τα υπολοιπα,σχεδον;μηπως αφου δυσκολευονται με τα αυτοκινητα θα επρεπε να αφησουν κατα μερος τις μηχανες; μηπως σας εντυπωσιαζει;θα θελατε να οδηγαει η γυναικα σας την καλη σας; θα καθοσασταν πισω;πως αντιμετωπιζεται μια γυναικα πανω σε μια μηχανη; σαν απειλη;ευχαριστα; υπαρχουν γυναικες εδω μεσα;γιατι οδηγουν μοτοσυκλετες;τι αισθανονται για αυτες;τις θεωρουν απλα,μεσο μεταφορας;τις αγαπανε μηπως;θα δεχοσασταν να σας προσπερασει............μια ποιο γρηγορη; οχι μοτοσυκλετα αλλα.........................................................ΓΥΝΑΙΚΑ;;;;;;;;:eyepop: λοιπον;τι λετε;:wave2:

emena mou aresoun oi ginekes odigoi pou kai pano sto dikiklo diatiroun tin thilikotita tous..

ok den leo na odigaei to enduro me takounia, alla na min metamorfonete kai se akourefto aksiristo me skismena jeans mpoufan san odigos harley davidson..

wild_cat/anima
11/05/2006, 13:06
πάντως ατάκα ενός φίλου σε συζήτηση με όμοιο περιεχόμενο ήταν "υπάρχει πιο ερωτικό πράμα από μια γυναίκα πάνω σε μια άλλη ?"

:winka:

makis206
11/05/2006, 13:09
πάντως ατάκα ενός φίλου σε συζήτηση με όμοιο περιεχόμενο ήταν "υπάρχει πιο ερωτικό πράμα από μια γυναίκα πάνω σε μια άλλη ?"
:winka:

Ωραίο !! :a013: :a012:

Αν και υπάρχει κάτι ακόμα πιο ερωτικό. Δυο γυναίκες πάνω σε μια άλλη !:lol:

:beer: :beer:

wild_cat/anima
11/05/2006, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

ok den leo na odigaei to enduro me takounia, alla na min metamorfonete kai se akourefto aksiristo me skismena jeans mpoufan san odigos harley davidson..

diladi an evlepes mia gineka me kayto tzin sortsaki, dixti kalson, psilotakoyni mpota, pano se mixani, me makria malia na anemizoyn ston aera de tha soy arese??:cool:

gcrook
11/05/2006, 17:41
diladi an evlepes mia gineka me kayto tzin sortsaki, dixti kalson, psilotakoyni mpota, pano se mixani, me makria malia na anemizoyn ston aera de tha soy arese??:cool:

Ναι μεχρι να βγαλουν και το κρανος:rotflmao:

wild_cat/anima
11/05/2006, 17:52
:rolleyes:

Akatanomastos
11/05/2006, 20:41

stamata, giati vradiazei kai agrievomai.. :a8: :a31: :a31: :a03: :a32:

:lol: :lol:

gcrook
11/05/2006, 22:00
:rolleyes:

No offence ετσι;:D :wave2:

capo998
12/05/2006, 01:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
Esy eisai paidi gia spiti !xmmm...Endiaferon...

Να το κλείσω..........όμως.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
οχι να τ' ανοίξω

capo998
12/05/2006, 01:14
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Ότι θα με άρεσε ....... εεεεεεε....... θα με άρεσε!!!!!!!!!! μετά δε ξέρω τι θα γινόταν ;)

airamhag
12/05/2006, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από capo998
Να το κλείσω..........όμως.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
οχι να τ' ανοίξω

ayto einai akoma pio endiaferon!!!
:lol:

wild_cat/anima
12/05/2006, 09:29
:lol: :lol: :lol:

Thoreevos
12/05/2006, 10:14
Εγώ πάντως προσωπικά θα ήθελα πολύ να βοηθήσω "τη δικιά μου" να μάθει να οδηγάει δίκυκλο.. Καθώς παρατήρησα πως κ εγώ, όταν πλεον οδηγούσα και μηχανάκι και αμάξι, μπορούσα πολύ πιο εύκολα να προβλέψω τη στραβή..
..και το ποιός/α οδηγός αυτοκινήτου δεν οδηγάει διτροχο φαίνεται από μακρυά, είμαι σίγουρος πως πολλοί το αντιλαμβάνονται εύκολα κ γρήγορα...

Έτσι λοιπόν, καθώς από τη μία κάνει κ τις μαλακίτσες της στο τιμόνι (ναι, το στρογγυλό), και από την άλλη 'τρομάζει' με τις 'σφήνες' που της κάνουν, θα μου άρεσε πολύ να μάθαινε να κάνει κουμάντο κ το hornet (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!), να πάρει δηλαδή κ την εμπειρία όχι μόνο της κ@ύλας της μοτοσυκλέτας, αλλά να μάθει πως δουλεύει κ πως συμπεριφέρεται αυτό το μαραφέτι ρε παιδί μου...

όλα αυτά πέρα από το χαβαλέ.. κατά τα άλλα ναι, θα ανέβαινα δικάβαλο σε γυναίκα.. μια γνωστή με έχει πάει βόλτα καβαλας-σχιστό και πίσω με το R46 της :eyepop: :hypnotize :uplate: :wacko: :sick:
:rotflmao: :rotflmao:

...γιατί, στο κάτω κάτω, ναι ρε πούστη μου, είναι ωραίο μια γκόμενα να καβαλάει και να πηγαίνει ωραία μια μηχανή..

*μην παρεξηγηθώ με το 'γκόμενα', έτσι?

:beer:
πάντα όρθιοι!

ΥΓ: ένας "βλαχος" στο στρατό μας έλεγε "Γυναίκα στο τιμόνι, κανένας δε γλιτώνει!!"

wild_cat/anima
12/05/2006, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thoreevos
θα μου άρεσε πολύ να μάθαινε να κάνει κουμάντο κ το hornet (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ!), να πάρει δηλαδή κ την εμπειρία όχι μόνο της κ@ύλας της μοτοσυκλέτας, αλλά να μάθει πως δουλεύει κ πως συμπεριφέρεται αυτό το μαραφέτι ρε παιδί μου...

[/B]

πόσα θέλεις να πείσεις κάποιον να μου δώσει το rr και εκτός parking????:rolleyes: :p

Thoreevos
12/05/2006, 10:55
πόσα θέλεις να πείσεις κάποιον να μου δώσει το rr και εκτός parking????:rolleyes: :p

ΤΟ RR!!!

Thoreevos
12/05/2006, 10:55

δε θέλω λεφτά καλή μου, βολεύομαι κ με το RR!!!

wild_cat/anima
12/05/2006, 10:56
ΤΟ RR!!!

ναι !
why????

wild_cat/anima
12/05/2006, 10:58
δύσκολο για το rr!
kκι γω γι αυτό παλευω !!!!(ειδικά μετά από αυτό που έκανα στο rallye !!1:lol: :lol: :lol: :lol: ):lol: :lol:

Thoreevos
12/05/2006, 10:59
εμ, όταν πας να κάνεις 3 δουλειές ταυτόχρονα και να εξυπηρετήσεις 2 πελάτες μιλώντας στο τηλέφωνο, διαβάζοντας μήνυμα στο κιν, ε, όλο κ καποια μαλακίτσα θα κάνεις...

:hypnotize
το μάμησα τελείως όμως ε?

wild_cat/anima
12/05/2006, 11:01
εμ, όταν πας να κάνεις 3 δουλειές ταυτόχρονα και να εξυπηρετήσεις 2 πελάτες μιλώντας στο τηλέφωνο, διαβάζοντας μήνυμα στο κιν, ε, όλο κ καποια μαλακίτσα θα κάνεις...

:hypnotize
το μάμησα τελείως όμως ε?
δεν έκανα ακριβώς αυτό........!!!

απλά πήγαινα με τριψήφιο στο κοντερ που ξεκινούσε από 2......:evil: :winka: :smokin:

Thoreevos
12/05/2006, 11:04
βασικά αναφερόμουν στο μπέρδεway που έκανα πιο πάνω που πήγα να διορθώσω κ πατησα παράθεση αντί για επεξεργασία και ασχολούμαι κανα τέταρτο να ξεμπλέξω τα μπούτια μου!!...

....πάλι καλά που είναι παρασκευή!!!

.....ε δεν περίμενα να ξεκίναγε κ από 3..

με τι μηχανάκι? κ που?

wild_cat/anima
12/05/2006, 11:06
αν ήταν μηχανάκι , θα ταν μια χαρά!
αλλά βλέπεις όταν κόβεις όλο το τιμόνι στο ραλλυ .....καταλήγεις σε τε α κε !!!!
:alien: :bawl: :bigcry:

Thoreevos
12/05/2006, 11:07
:eyepop: :eyepop:

...αφού είσαι εδώ κ τα λέμε, υποθέτω πως 'όλα καλά'...

το οικοπεδάκι καλό? έχει καλή θέα? :lol:

wild_cat/anima
12/05/2006, 11:10
με θέα σε γκρεμο!!!!!!:D

Thoreevos
12/05/2006, 11:11
α είσαι και ρομαντική! μπράβο βρε!

wild_cat/anima
12/05/2006, 11:16
μετά από τέτοιο πράγμα το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι οτι βγήκες ζωντανός !
ελπίζω να μη το ζήσεις, ούτε εσύ , ούτε κανένας!

GST
12/05/2006, 11:24
ΡΕ συ μανα αμα παρακολουθεις αναψε το θερμοσιφωνο κατα τις 3 που θα σχολασω γιατι εχω σοβαρο ραντεβου με πελατη και ειμαι και ζαλισμενος...φιλακια

Thoreevos
12/05/2006, 11:33
μη πετάτε άσχετα ρε!

:sick: :blush:

evvou
12/05/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ΡΕ συ μανα αμα παρακολουθεις αναψε το θερμοσιφωνο κατα τις 3 που θα σχολασω γιατι εχω σοβαρο ραντεβου με πελατη και ειμαι και ζαλισμενος...φιλακια

:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: