PDA

View Full Version : χορηγος ζητειται!

Spazz
28/04/2006, 20:07
....ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης...οπως λεει και ενα τραγουδι!!

το επομενο σαββατοκυριακο θα τρεξω στην τριπολη με supermotarδδ.στην κατηγορια νεων αγωνιζομενω/junior/γυναικων θα τρεξω με ενα ΚΤΜ 525 EXC 06.μαλλον θα δηλωσω junior μπας και τσιμπησω κανα κυππελακι ....αλλα ουτως η αλλως προσμετρασε και στην νεων αγωνιζομενων.

δεκτη καθε μα καθε βοηθεια!πλεον το μηχανακι εχει τα παντα πανω οποτε η βοηθεια θα μπορουσε να ειναι κυριως οικονομικη.εστω και 20ε να μπορουσε να δωσει καποιος και να κοτσαρω πανω στο μηχανακι μια ΝΑ αυτοκολληταρα θα ηταν ευπροσδεκτος!τσιμα τσιμα θα καταφερω να τρεξω γι αυτο εστω και η ελαχιστη βοηθεια ειναι για εμενα σωτηρια!!αχχααχα

μην το προσλαβει κανεις σαν ελεημοσυνη..........κοτσαρουμε το αυτοκολλητο πανω και μου δινεις κατι κι εσυ...

δεν μπορω να ξερω με σιγουρια ποσο καλα θα γυρισω......................αλλα χωρις να φανω υπεραισιοδοξος στην junior που θα δηλωσω το κοβω για τριαδα. .............επειδη ειναι αγωνας ομως μπορει να εχεις την πρωτη θεση χαλαρα και τελικα να μην τερματισεις καν!

αυτα κι ευχαριστω! τσαο παιδες

6942901599 αν ψηθει κανεις η τα λεμε απο δω μεσα γειαα

tifoefs
28/04/2006, 20:40
Μοτο τζιΑρ αυτοκολλητο εβαλες ;;

Αλλα αυτο το πληρωνεις ομως !

:beer:

STOYBI
28/04/2006, 21:26
Aξιζεις ???? Οι χορηγοι θα ερθουν μονοι τους ( σε υλικη βοηθεια την οποια θα χρειαστης μπολικη αν ασχοληθεις με το αθλημα )

Δεν αξιζεις και απλα εισαι η ψωναρα που δηλωνεις παρουσια κυριως οταν σε ντουμπλαρουν οι συναθλητες σου ???

Απλα θα συνεχισεις μονος σου !!! :rolleyes:

Ειναι πολυ λιγοι και πολυτιτλουχοι οι αγωνιζομενοι που στην Ελλαδα παιρνουν εστω και 20 ευρω για να κολλησουν αυτοκολητο !!!! :smokin:

Αυτα για να προσγειωνομαστε !!!!

Καλη επιτυχια !!!

:beer: :wave2:

Daemon
28/04/2006, 22:17
Για να σου δωσει καποιος λεφτα για διαφημηση το βλεπω πολυ δυσκολο εως απιθανο, εκτος αν παιζεις κατηγορια Μπουστας ας πουμε.. (αλλα απ'την αλλη αν ησουνα σε αυτη την κατηγορια δεν θα τους εψαχνες εσυ, θα σε βρισκανε αυτοι :) )
Κανε μια γυρα στα μαγαζια στο χωρο της μοτοσυκλετας, υπαρχουν πολυ (συνηθως οι πιο παλιοι απ'ωσο εχω καταλαβει, μπορει/ελπιζω να κανω και λαθως) που θελουν να βοηθησουν το αθλημα οσω μπορουνε. Αλλος με ενα τακακι, αλλος με λαστιχα, αλλος με λαδια και αλλος με οτιδηποτε αλλο αναλωσιμο/ανταλλακτικο που θα χρειαστεις. Αν πας ομως για λεφτα.. :wave2:
Θελει τρεξιμο.. :)

(Βασικα ιδια πραγματα με τον stoybi ειπα αλλα δεν το καταλαβα :sick: )

tools
28/04/2006, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για να σου δωσει καποιος λεφτα για διαφημηση το βλεπω πολυ δυσκολο εως απιθανο, εκτος αν παιζεις κατηγορια Μπουστας ας πουμε.. (αλλα απ'την αλλη αν ησουνα σε αυτη την κατηγορια δεν θα τους εψαχνες εσυ, θα σε βρισκανε αυτοι :) )

για ρωτα κ το μπουστα...:(
ποσες φορες εχει μεινει χωρις χορηγο?
αν δεν ειναι καποιος απο τα λεγομμενα ''τζακια'' ειναι δυσκολα τα πραγματα στην ελλαδα μεχρι να δειξει την αξια του(οχι οτι μετα αλλαζει δραματικα η κατασταση...)

οπως κ να 'χει spazz,

καλη επιτυχια κ καλη τυχη,αν πιστευεις σ'αυτη...

Spazz
29/04/2006, 01:54
μεχρι κι οι τελευταιοι εχουν κανα χορηγακο.και δεν εννοω να βαλουν για χορηγο το μαγαζι τους....

δεν ειναι αναγκη να εχεις τιτλους για να χεις και κανα χορηγο....

γνωμη μου

τι θελετε να πειτε για τα λεφτα??

δηλαδη θα του ερθει πιο φτηνα να μου δωσει ενα ζευγαρι λαστιχα αντι να μου δωσει 50ε ε??

οσα θελει δινει ο καθενας κι αν θελει.ενα ελαστικο κοστιζει πολυ παραπανω απο το 50ευρω!

εγω μιλησα για λεφτα μιας και ειναι πιο ευκολο να βοηθησει χωρις να "σπαταλησει"

Daemon
29/04/2006, 02:08
Δεν ειναι τα λεφτα το θεμα :) Πιο ευκολα θα σου δωσει καποιος ενα λαστιχο που κανει 100? παρα να σου δωσει 50? στο χερι..

Και απο εμενα, καλη επιτυχια :wave2:

Spazz
29/04/2006, 10:38
και παλι δεν καταλαβαινω το γιατι.λες και μιλαμε για τιποτα τεραστια ποσα.

τελος παντων αν τα παω καλα θα αναζητησω καναν χορηγο για τον επομενο αγωνα....

fallenheaven
29/04/2006, 16:39
Kali epituxia man!!!!!

:a013: :a013: :a013: :a013: :a013:

:wave2:

Electra
29/04/2006, 16:45
Καλή επιτυχία και από μένα!!!!

Τι νουμεράκι συμμετοχής θα έχεις?

:beer:

Spazz
01/05/2006, 11:42
μαλλον το 84

dez
02/05/2006, 10:33
καλη επιτυχια ρε! :wave2:

Spazz
02/05/2006, 15:29
ευχαριστω πολυ παιδια!

costas81
02/05/2006, 15:33
Good luck!:wave2:

XTMPAM
02/05/2006, 15:41
ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΡΕ ΣΠΑΖ!ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΕΞΕΙ ΦΕΤΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΙΛΟΤΑΚΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!
ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

Spazz
02/05/2006, 18:13
δεν νομιζω να τρεξει φετος.τουλαχιστον στην πατρα δεν ετρεξε.

ευχαριστω και παλι!

θυμασε σε τι κατηγορια ετρεχε??

εγω τον θυμαμαι μονο με το VDB.αρα τοτε θα ετρεχε η open η νεων αγωνιζομενων...

XTMPAM
03/05/2006, 10:04
ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΗ JUNIOR AΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΨΙΛΟΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ CRF ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ!