View Full Version : Ιπποκράτειος Πολιτεία - Αυλώνας
Χωμάτινος
30/04/2006, 16:59
Αύριο το πρωί ( βρέξει-χιονίσει ), θα ακολουθήσω την διαδρομή Ιπποκράτειος Πολιτεία - Αυλώνας.
Εγώ θα πάω όπως και να 'χει. Αν ωστόσο κάποιος θέλει να μΕ κάνει παρέα, θα είμαι στην Renault στις 9:30.
Μετά από μία σύντομη στάση σε κάποια παρακείμενη λιμνούλα θα ροβολίσω δυτικά γιά Αυλώνα. Ο χωματόδρομος είναι 14 χλμ. περίπου και δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι.
gixxerpap
30/04/2006, 17:12
δεν υπόσχομαι τίποτα, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας....
δεν είν' κακή ιδέα!!!!!:)
Χωμάτινος
01/05/2006, 18:51
Ααααχ! ωραία ήταν, ξεχαρμάνιασα.
Η διαδρομή ήταν από Αγ. Μερκούριο - Αυλώνα και υπ' όψιν, είναι μέτριας βατότητος.
Σε απόσταση 1 χλμ. από την αρχή του χωματόδρομου, είναι ένα εκκλησάκι σε ρέμα πνιγμένο στα πλατάνια. Ειδυλλιακό μέρος.
costas81
05/05/2006, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Ααααχ! ωραία ήταν, ξεχαρμάνιασα.
Η διαδρομή ήταν από Αγ. Μερκούριο - Αυλώνα και υπ' όψιν, είναι μέτριας βατότητος.
Σε απόσταση 1 χλμ. από την αρχή του χωματόδρομου, είναι ένα εκκλησάκι σε ρέμα πνιγμένο στα πλατάνια. Ειδυλλιακό μέρος.
Καμια φωτο δεν εχεις απο το μερος?
Πως ηταν ο δρομος?
:wave2:
Χωμάτινος
05/05/2006, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Καμια φωτο δεν εχεις απο το μερος?
Είμαι της παλαιάς σχολής, αναλογική μηχανή με φιλμ :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Πως ηταν ο δρομος?
:wave2:
Άπ 'ολα έχει, μπόλικη φυτεμένη πέτρα (ωχ! τα παΐδια μου), νεροφαγώματα, λασπολακούβες, πλούσια τα ελέη. :beer:
adam_tsouk
05/05/2006, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος Είμαι της παλαιάς σχολής, αναλογική μηχανή με φιλμ :a024:
να με περνεις παρεα σου!!
Άπ 'ολα έχει, μπόλικη φυτεμένη πέτρα (ωχ! τα παΐδια μου), νεροφαγώματα, λασπολακούβες, πλούσια τα ελέη. :beer:
να με περνεις παρεα σου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!