View Full Version : 2 anekdotakia
ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ . . . . . ΠΗΔΑΕΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ?
ΠΑΠΑ......ΚΑΛΙΑΤΗΣ
Δυο φίλοι παντρεμένοι τα πίνουν παρέα ένα βραδάκι στο μπαρ.
Λέει ο ένας, "Λοιπόν, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ..................
Κάθε φορά που γυρίζω σπίτι μετά από ποτό, κλείνω τα φώτα του αυτοκινήτου πριν στρίψω στη γωνία, σβήνω τη μηχανή και ρολλάρω μέχρι το γκαράζ, βγάζω τα παπούτσια πριν να μπω στο σπίτι, ανεβαίνω σαν κλέφτης τις σκάλες, γδύνομαι στο μπάνιο. Ξαπλώνω όσο πιο απαλά μπορώ και παρ' όλ' αυτά η γυναίκα μου ξυπνάει και μου βάζει τις φωνές που γύρισα τόσο αργά!"
Ο φίλος του τον κοιτάει και του απαντάει, "Κοίτα, είναι προφανές ότι ακολουθείς τη λάθος προσέγγιση.
Εγώ φρενάρω με θόρυβο στο γκαράζ, ανεβαίνω χτυπώντας τα πόδια μου στα σκαλοπάτια, πετάω τα παπούτσια μου στη ντουλάπα, πηδάω στο κρεβάτι, τρίβω με τα χέρια μου τον πισινό της γυναίκας μου και της λέω, 'Τι θα 'λεγες για μια πίπα μωρό μου;' ...... κι εκείνη πάντα κάνει την κοιμισμένη."
VAL-MPARIERINO
27/04/2004, 11:00
Που πέρνει καινούρια ζελατίνα που δεν σπάει, και τελικά με ένα βήμα του την κάνει κομάτια;;;
ΔΕΛΑΤΟΛΑΤΣΗΣ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Εχω κι άλλο να σας πω!!!
Πίναμε καφέ με τον Στάθη και μας λέει: Μαλάκες θα κάνω οικονομία για να μαζέψω λεφτά:wacko:
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι μαλάκα είναι ο παππούκας άκου θα μαζέψει λεφτά, ναι τι ώραααααα;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Χαχαχαχαχα γελασαμε...........
Να σου πω και εγω ενα....
Ηταν λεει 4 παιδια που θελαν να πανε Σερρες Σ/Κ ........πωθεν!!!!
Το αλλο με το τοτο το ξερεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Που πέρνει καινούρια ζελατίνα που δεν σπάει, και τελικά με ένα βήμα του την κάνει κομάτια;;;
ΔΕΛΑΤΟΛΑΤΣΗΣ !!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Εχω κι άλλο να σας πω!!!
Πίναμε καφέ με τον Στάθη και μας λέει: Μαλάκες θα κάνω οικονομία για να μαζέψω λεφτά:wacko:
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι μαλάκα είναι ο παππούκας άκου θα μαζέψει λεφτά, ναι τι ώραααααα;;;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ρε μαλάκα μην μου το θυμίζεις ....
Γιατί είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.....φτου την γάμησα
την ζελατίνα γαμώ την $%#%#$^$%&%&$%@^@&!@%^&@
#$^$%#&%^*$%*$&#&^#%*&%^*^(*^%&*(%^(%&(&*%
Ρε τη μαλάκα είμαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Αμ ο παππούς άλλος καλύτερος μιλάμε ότι είναι η μέγιστα ατάκα
για το 2004 ...
Ερώτηση : παππού γιατί ρε μαλάκα δεν παίρνεις τώρα μηχανή
και περιμένεις να αλλάξει ο χρόνος;
Παππούς : Γιατί ρε μαλάκα μέχρι τότε θα έχω μαζέψει και τρεις χιλιάδες ευρο
ώστε να έχω και καβατζα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ε θα τον κάνω ρόμπα δεν μπορώ…..
Χτυπάει τηλέφωνο και συγχρόνως msn «που εισαι ρε? Πάρε τηλ………. είναι επείγων»
Τηλ : Πάππους ψιλολαχανιασμένος !!!!! ;σου βρήκα μοτοσυκλέτα μαλάκα!!!!! Africa με 9.000χιλιόμετρα 4.600euro από έναν γνωστό που παντρεύτηκε και έκανε παιδί και βλα βλα βλα»
Εγω : « αποκλείεται, ρε μήπως είναι τρακαρισμένο?»
Παππούς : «όχι ρε σου λέω χαρτί, περίμενε να τον πάρω τηλέφωνο από το άλλο»
Καλεί από το άλλο τον πωλητή, επιβεβαιώνει την τιμή (τον ακούω να μιλάει) και του δίνει το τηλέφωνο μου
Μετά από 5 με παίρνει ο άνθρωπος
Πωλητής : «ναι καλησπέρα τηλεφωνώ για το APRILIA”
Εγώ : «HONDA εννοείς, και καπάκι έχω αρχίσει να βρίζω τον παππού από μέσα μου»
Τελικά ο άνθρωπος πουλούσε Aprilia Pegaso και ο Παππούς άκουσε Africa Twin (αν είναι δυνατόν λέμε).
Περιττό να αναφέρω το κράξιμο που έπεσε κατόπιν.
Α! επί τη ευκαιρία
Πωλείτε HONDA VFR με 23.000χιλ (πολύ λίγα για touring μοντέλο) πορτοκαλί 125cc Δίχρονο μόνο 1.500 euro, γίνονται πολλές ευκολίες εάν είσαι υπερήλικας με καταρράχτη και ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ στο ακουστικό βαρηκοΐας.
:uplate: :eyepop: :wave2: :look: :wacko:
Πάει ο παππούς ξεμωράθηκε...
:dizzy: :uplate: :hypnotize :eyepop: :hypnotize :uplate: :dizzy:
VAL-MPARIERINO
27/04/2004, 11:49
Κοιτα ρε μην σε μπερδέψει το κόκκινο χρώμα και αντί για VFR πάρεις κανα DUCATI MONSTER 620:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Κοιτα ρε μην σε μπερδέψει το κόκκινο χρώμα και αντί για VFR πάρεις κανα DUCATI MONSTER 620:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΧ Α Χ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑΧ Α ΧΑ
Εγω φταιω που πηγα να εξυπηρετησω αλλα αστα διαλα ρε......
οσον αφορα το vfr σου ξερω μια καλη μαντρα!!
κατα τα αλλα κοιταξτε το avatar μου σε λιγο θα εχει νοημα μισο λεπτο θελω για να το φτιαξω