Σύνδεση

View Full Version : Συνάντηση στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νο2

angels_gr
02/05/2006, 15:10
Την Παρασκευή και ώρα περίπου 18:00 θα συναντηθούμε σε σημείο το οποίο θα ανακοινωθεί στις προσεχής μέρες με σκοπό να μιλήσουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Για μερικούς μερικούς που σχολάνε αργά, ναι SIOKATA για εσένα το λέω, όπως πάντα έτσι και τώρα, μένουμε ως αργά. Άρα δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες!!!

:beer:

angels_gr
03/05/2006, 09:53
Πω πω ερημιές!!! Για όποιον ενδιαφέρεται η συνάντηση θα γίνει τελικά το Σάββατο στην Καλαμαριά κατά τις 19:30 με 20:00. Σημείο συνάντησης αναμένεται.

gregorgeous89
04/05/2006, 11:53
Krima Paraskevi mporousa.Savato tha eime Katerini.Next time...ksana:rolleyes:

siokatas
05/05/2006, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Την Παρασκευή και ώρα περίπου 18:00 θα συναντηθούμε σε σημείο το οποίο θα ανακοινωθεί στις προσεχής μέρες με σκοπό να μιλήσουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Για μερικούς μερικούς που σχολάνε αργά, ναι SIOKATA για εσένα το λέω, όπως πάντα έτσι και τώρα, μένουμε ως αργά. Άρα δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες!!!

:wave2:

ρε φιλε δεν ερχεστε απο δω να βαλετε ενα χερακι να σχολασω και εγω νωρις να παω καμια βολτα??.....βολτα?..:lol:

σαβατο ε? επιτελους.....κρατα μου μια μαλλον δυο θεσεις .....

:sun: :beer: :beer: :beer: :beer: :a08:

angels_gr
05/05/2006, 08:27
Δεν πειράζει gregorgeous, next time.

Έλα Siokata λέμε λέμεεεε!!! Θα έρθεις με την σύζυγο??? Πάρε με τηλέφωνο να σου πω που θα καθίσουμε γιατί ακόμα το ψάχνουμε.
:wave2: :beer: :wave2:

Dodok edessa
05/05/2006, 09:36
πατρίδα μαζι τα ειπαμε .Δυσκολα για μενα .Τρεχω να προλάβω :mad: Πιες μια φραπεδου και για μένα :wave2:

angels_gr
05/05/2006, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
πατρίδα μαζι τα ειπαμε .Δυσκολα για μενα .Τρεχω να προλάβω :mad: Πιες μια φραπεδου και για μένα :wave2:

Καλά, εσύ τρωγόσουν να βρεθούμε Σάββατο και τελικά δεν θα έρθεις!!! Ε ρε κράξιμο που θα πέσειιιιιι!!! :nono:

Dodok edessa
05/05/2006, 09:57
Καλά, εσύ τρωγόσουν να βρεθούμε Σάββατο και τελικά δεν θα έρθεις!!! Ε ρε κράξιμο που θα πέσειιιιιι!!! :nono:

Λες ε ??:confused:
γαμωτο εχουμε εκλογες στην υπηρεσια και ειμαι ολη μερα εδω !!
τωρα που μου λες ετσι ομως κατι θα κάνω :rolleyes:

angels_gr
05/05/2006, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Λες ε ??:confused:
γαμωτο εχουμε εκλογες στην υπηρεσια και ειμαι ολη μερα εδω !!
τωρα που μου λες ετσι ομως κατι θα κάνω :rolleyes:

Αν δεν μπει το μαχαίρι στο κόκαλο δεν γίνεται τίποτα!!!
:rotflmao:
Αν αλλάξεις γνώμη πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε να βρεθούμε για να πάμε μαζί.

Dodok edessa
05/05/2006, 10:02
Αν δεν μπει το μαχαίρι στο κόκαλο δεν γίνεται τίποτα!!!
:rotflmao:
Αν αλλάξεις γνώμη πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε να βρεθούμε για να πάμε μαζί.

δεν ειναι θεμα γνωμης .αφου ξερεις οτι θελω...αλλα να μπορεσω να κλεψω και την ωρα .:(
θα σε πάρω τηλ:wave2:

dukeandthecity
05/05/2006, 10:04
τι έγινε κουμπαρες ???

chat το κανατε εδω μεσα. Στειλτε κανα πμ να πειτε για τα μπικουτι σας.:a22: :a22:

Dodok edessa
05/05/2006, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
τι έγινε κουμπαρες ???

chat το κανατε εδω μεσα. Στειλτε κανα πμ να πειτε για τα μπικουτι σας.:a22: :a22:

καλως την και την νυφούλα μας :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

siokatas
05/05/2006, 12:11
Δεν πειράζει gregorgeous, next time.

Έλα Siokata λέμε λέμεεεε!!! Θα έρθεις με την σύζυγο??? Πάρε με τηλέφωνο να σου πω που θα καθίσουμε γιατί ακόμα το ψάχνουμε.
:wave2: :beer: :wave2:

μαλλον ναι αν και ειναι λιγο αρωστη ,παμε παραλια για φραπα αριστοτελους στο souti......λεειιιι!!!!!

alexioannides
05/05/2006, 12:29
steile ena munhma gia topo sunanthshs kai 8a se parw kai thlefwno gia to ok. epidi 8a exw kati episkepseis to lew auto! 8a er8w me scooter!!!!! sas peirazei? to sv 8elei pinakida tsimouxes stis mpoukales kai setarisma konter opote to exw sta pit stop...

angels_gr
05/05/2006, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

μαλλον ναι αν και ειναι λιγο αρωστη ,παμε παραλια για φραπα αριστοτελους στο souti......λεειιιι!!!!!

Όχι βρε Χρήστο πάλι Αριστοτέλους, προς Κρήνη θα πάμε. Είναι και πιο κοντά για σένα!!! Πάρε με τηλέφωνο να σου πω που θα πάμε.

angels_gr
05/05/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
steile ena munhma gia topo sunanthshs kai 8a se parw kai thlefwno gia to ok. epidi 8a exw kati episkepseis to lew auto! 8a er8w me scooter!!!!! sas peirazei? to sv 8elei pinakida tsimouxes stis mpoukales kai setarisma konter opote to exw sta pit stop...

Σημείο συνάντησης θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Όταν είσαι σίγουρος πάρε με ένα τηλέφωνο να σου πω που θα πάμε. Έλα με ότι θέλεις, για καφέ θα πάμε.

angels_gr
05/05/2006, 13:28
Σημείο συνάντησης τελικά είναι το Seagull και θα βρεθούμε το Σάββατο στις 20:00!!! Πάρτε τα μηχανάκια σας και ελάτε!!!