PDA

View Full Version : Που ? Βαζουν τις ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ??? ΟΕΟΟΟ

bmour
02/05/2006, 18:12
ΟΟΟΟΧΙ ΔΕν ειναι σε "τριτοκοσμικη" χωρα
αλλα στο "υψος" της ΤΟΥΟΤΑ επιστρεφοντας απο το 3μερο και αυτο το "ασπρακι-ταψακι" που διακρινετε στην πλατη του δικυκλιστη ειναι .... η πινακιδα κυκλοφοριας !!!!! :look:

:look: :look: :look: :look:

46669

Nik0s
02/05/2006, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bmour
αλλα στο "υψος" της ΤΟΥΟΤΑ επιστρεφοντας απο το 3μερο και αυτο το "ασπρακι-ταψακι" που διακρινετε στην πλατη του δικυκλιστη ειναι .... η πινακιδα κυκλοφοριας !!!!! :look:

:look: :look: :look:

div400
02/05/2006, 18:32
την εβγαλε για μπει μεγαρα....αλλα την κουβαλουσε μαζι του για να μην εχει προβλημα με τους τροχαιους.....

;) :D

και εξαλλου μια χαρα φαινεται η πινακιδα

που το ειδες το αστειο ρε φιλε και τι δουλεια εχεις να οδηγεις και να τραβας φωτο ΟΕΟ????????

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Alx 84
03/05/2006, 00:28
Μη το γελάτε. κ εγώ το είχα σκεφτεί αυτό. είναι τόσο απαίσιες οι πινακίδες που θα μπορούσε κανείς να την έχει στην τσάντα του (κ να φαίνεται), από το να έχει ένα ταψί στη μπουμπού του.

AFTER
03/05/2006, 07:41
NIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
:rotflmao: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol:

kawasaki ZX-12
03/05/2006, 07:46
νικο σε τσακωσανε που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

stako
03/05/2006, 08:44

Χαχαχαχα, μήπως από πίσω (ή πιο μπροστά) ήταν ένα GSXR σαν αυτό στο avatar μου με έναν τύπο σαν αυτόν ακριβώς επίσης στο avatar μου??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γυρνούσαμε από Μέγαρα, τα μηχανάκια είναι σχεδόν αποκλειστικά για εκεί, τουλάχιστον ο φίλος έχει μια πινακίδα που να φαίνεται αντίθετα με κάτι άλλους αλήτες μηχανόβιους.............:wave2:

PeterMurphy
03/05/2006, 09:08

De lew..kali fasi k ontos xalaei tin mixani ayti i patatoyka ALA pinakida...alla an ton stamatisoyn ta stroumfs ,meta tha leme..ftaine oi batsoi...prepei na brethei mia mesi lysi asteia asteia..analoga me ton kolo tis mixanis tha nai k to size tis pinakidas...:eyepop: :alien:

kawasaki ZX-12
03/05/2006, 09:29
δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι επρεπε να παει στα μεγαρα και να μπει στην πιστα με το ταψι απο πισω!!!!!!

σκεφτειτε το λιγο!!!!!

αφου παει μονο πιστα απο το να μην την εχει καθολου προτιμησε να την βαλει εκει το κακο που ειναι!!!!!!

εκτος αυτου γνωριζει πολυ καλα οτι αν τον σταματησουν θα του την μπουν οι μπατσοι!!!!!

οποτε πειτε μου το κακο που ειναι???????????????????????????

stako
03/05/2006, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
δηλαδη τι θελετε να πειτε οτι επρεπε να παει στα μεγαρα και να μπει στην πιστα με το ταψι απο πισω!!!!!!

σκεφτειτε το λιγο!!!!!

αφου παει μονο πιστα απο το να μην την εχει καθολου προτιμησε να την βαλει εκει το κακο που ειναι!!!!!!

εκτος αυτου γνωριζει πολυ καλα οτι αν τον σταματησουν θα του την μπουν οι μπατσοι!!!!!

οποτε πειτε μου το κακο που ειναι???????????????????????????

Σταύρο να λέμε την αλήθεια είναι παράνομο. Καλώς ή κακώς είναι παράνομο. Εγώ αν κυκλοφορούσα την μηχανή στην πόλη ή αν πήγαινα ταξίδια θα την είχα την πινακίδα πάνω. Αλλά αφού δεν πάω ΔΕΝ την έχω και ελπίζω στην επιείκια των Ελλήνων αστυνόμων για την διαδρομή Αθήνα-Μέγαρα. Που αν και λέμε μ...κίες για αυτούς είναι πολύ επιεικής.......με έχουν αφήσει προσωπικά μία φορά και φίλο άλλη μία. Και έχω ακούσει και άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Εξωτερικό πίστεψε με δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσεις έτσι και να μην σε τσιμπήσουν στα 1000 μέτρα.

Το σωστό είναι να έχουμε το μηχανάκι σε τρέιλερ και να πηγαίνουμε έτσι. Εγώ τώρα δεν έχω αυτοκίνητο αλλά ελπίζω (πολύ) σύντομα να πάρω και να κατεβαίνω με το τρειλεράκι μου, με το αυτοκίνητο φορτωμένο εργαλεία, μπετονάκι με βενζίνη, νερά, φαγητά, καρεκλάκια, τέντες..............φτάνει, ξέφυγα πάλι! :D :D :D

kawasaki ZX-12
03/05/2006, 10:01
ναι ρε σταυρο και γω συμφωνω μαζι σου!!!!

τι ιδιο πραγμα λεμε αλλα και γω που την εχω απο κατω παλι παρανομο ειναι και την εχω βαλει ετσι ωστε να φαινεται και παλι με γραφουν αλλα δεν με πειραζει!!!!!

στο θεμα του ποστ ομως θα μπορουσε να μην την εχει καθολου ο νικος!!!!!!

αν συνεβαινε κατι θα του περνανε τον αριθμο οποτε η πινακιδα λειτουργει μια χαρα για τον λογο που φτιαχτηκε και μπαινει πανω στο μηχανακι!!!!!!

stako
03/05/2006, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
στο θεμα του ποστ ομως θα μπορουσε να μην την εχει καθολου ο νικος!!!!!!

αν συνεβαινε κατι θα του περνανε τον αριθμο οποτε η πινακιδα λειτουργει μια χαρα για τον λογο που φτιαχτηκε και μπαινει πανω στο μηχανακι!!!!!!

Ναι, συμφωνώ.....! :)

costas81
03/05/2006, 10:19
Μαλλον δεν θα πρεπε να μπει στα ανεκδοτα!:wave2:

bmour
03/05/2006, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
την εβγαλε για μπει μεγαρα....αλλα την κουβαλουσε μαζι του για να μην εχει προβλημα με τους τροχαιους.....

;) :D

και εξαλλου μια χαρα φαινεται η πινακιδα

που το ειδες το αστειο ρε φιλε και τι δουλεια εχεις να οδηγεις και να τραβας φωτο ΟΕΟ????????

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Φιλε & συνφορουμιστα div400 1ο ΔΕΝ εξεταζω τους λογους που το εκανε ο εν λογω συνδικυκλιστης
αλλα πιστευω οτι τπαρχουν κι αλλοι τροποι ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ για να "μπαινει & να βγαινει" η πινακιδα ... και
2ο η φωτο ΔΕΝ τραβηχτικε απο τον οδηγο αλλα και ΟΤΙ ειναι και γινεται σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ αφορα ολους ΔΕΝ εγινε καποια "παραβιαση" ιδιωτικου απορητου ...
Εξαλου γιατι ζοριζεσαι τοσο εσυ ? :evil:

div400
03/05/2006, 19:27
Φιλε & συνφορουμιστα div400 1ο ΔΕΝ εξεταζω τους λογους που το εκανε ο εν λογω συνδικυκλιστης
αλλα πιστευω οτι τπαρχουν κι αλλοι τροποι ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ για να "μπαινει & να βγαινει" η πινακιδα ... και
2ο η φωτο ΔΕΝ τραβηχτικε απο τον οδηγο αλλα και ΟΤΙ ειναι και γινεται σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ αφορα ολους ΔΕΝ εγινε καποια "παραβιαση" ιδιωτικου απορητου ...
Εξαλου γιατι ζοριζεσαι τοσο εσυ ? :evil:

:look:

εχμμμ δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα και τα σχολεια μου εγιναν με χουμοριστικη διαθεση...... :wave2: :smokin:

:beer: :beer:

la_villa
03/05/2006, 23:28
αν πάρω μια και την τυλίξω γύρω απο το κεφάλι μου λέτε να πιάνεται και για κράνος???
:a13: :a13:

ουαου δυο σε ένα.....αυτά είναι!!!!!!!!
:lol: :lol:

NikosRR
06/05/2006, 16:55
βρε παλιοαλήτες μηχανόβιοι:rotflmao: :rotflmao:
τελικά είχα και εγώ λίγο απο το χρόνο δημοσιότητας που έχουμε όλοι μας...:rotflmao: :rotflmao:
ξέρω οτι είναι παράνομο και δε θα έχω κανένα πρόβλημα αν με γράψουν, δε θα φταίνε, αλίμονο!απλά ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του.για μένα είναι ποιο πρακτικό αυτό απο το βάζω-βγάζω πινακίδα με οποιοδίποτε τρόπο απο τη στιγμή που συνήθως η μηχανή θα βγεί για την πίστα.δεκτή κάθε άποψη όπως και οι συνέπειες του νόμου ανεξάρτητα αν έιναι σωστός ή όχι,αυτός είναι και τον δέχομαι.αυτό είναι αποψή μου.man σε ευχαριστώ για τη φότο,αν μπορείς στείλε μου τη με e-mail να την έχω σε καλύτερη ανάλυση αν την έχεις.

G M
06/05/2006, 18:38
Kαι εγω το θεωρησα αστειο οταν το ειδα στον Νικο πριν μερικες ημερες στα Μεγαρα, αλλα ισως ειναι καλυτερα απο το να μην την εχεις καθολου - προσωπικα την εβαζα για πολυ καιρο μεσα στην τσαντα. Μια φορά με πλεύρισε Ζητας στην Κηφισιας και με σταματησε για ελεγχο, του εξηγησα οτι το μηχανακι κυκλοφορει μονο σε πιστα γι'αυτο και η πινακιδα στην τσαντα, και με αφησε απλά με καποια παρατηρηση.....

:)

Dr.Evil
07/05/2006, 05:52
Χά χά Νίκο κακώς τήν βγάζεις τήν πινακίδα στά track day θά μπορούσες νά τήν φοράς στό μπουφάν αντί γιά κροκόδειλο!!!!!:rotflmao: Μέ τό μεγεθος πού εχει καί γαμώ τίς προστασίες:smokin: :smokin:

NikosRR
07/05/2006, 08:48
και μετά λέμε οτι είναι ακριβός ο εξοπλισμός για τον δικυκλιστή.σε ποιό άλλο κράτος μαζί με την αγορά μηχανής έχεις και κροκόδειλο δώρο.εδώ να σας δώ!:smokin:

bmour
07/05/2006, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
:look:

εχμμμ δεν ζοριζομαι ιδιαιτερα και τα σχολεια μου εγιναν με χουμοριστικη διαθεση...... :wave2: :smokin:

:beer: :beer:

Φιλε δεν ηθελα να το βαλω στο "Στραβα κι αναποδα" αλλα στεναχωρηθηκα οταν το ειδα γιατι μυαλο μου πηγε αμεσως στο κακο και ΔΕΝ μ' αρεσει ν' ακουω να παθαινουν ζημια αδερφια κι ετσι ειπα να το ριξω στο αστειο
:a10:

bmour
07/05/2006, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
αν πάρω μια και την τυλίξω γύρω απο το κεφάλι μου λέτε να πιάνεται και για κράνος???
:a13: :a13:

ουαου δυο σε ένα.....αυτά είναι!!!!!!!!
:lol: :lol:

Σιγουρα φιλε μου ΤΟΟΟΟΣΟ μικρες που τις εκαναν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: