View Full Version : Barcelona ή Arsenal?
nickmonstro
03/05/2006, 23:55
O τελικος πλησιαζει και ισως δουμε και λιγη καλη μπαλιτσα!επομενος BARCELONA ή ARSENAL,Ronaldinho ή Henry?
Chemical
04/05/2006, 01:08
Φτάνει με αυτό το τσίρκο...
FORZA MILAN
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
O τελικος πλησιαζει και ισως δουμε και λιγη καλη μπαλιτσα!επομενος BARCELONA ή ARSENAL,Ronaldinho ή Henry?
kleftes-pseytes-apatewnes-loosers vs. antipa8itikoi-loosers
xm... diskolo
mallon 2 giati pige me tin aksia tis teliko kai oxi me sproximo
alximistis
04/05/2006, 07:59
Προσωπικά θέλω Μπάρτσα γιατί είναι σαφώς καλύτερη ομάδα αλλά κι επειδή η Άρσεναλ κατά τη γνώμη μου παίζει εντελώς αντιποδόσφαιρο. Σπαστικό τσούκου-τσούκου!
Ποτέ δεν ξέρεις όμως κυρίως λόγω του... αρνιού αλλά και μερικών ακόμα (Φαμπρέγκας, Πιρές, κ.λπ).
"mallon 2 giati pige me tin aksia tis teliko kai oxi me sproximo"
Ούτε η Μπάρτσα πήγε με σπρώξιμο... δηλαδή όχι εντελώς για να είμαστε τίμιοι. Αλλά κάθε μεγάλη ομάδα παίρνει τα σφυρίγματα της.
Θυμίσου τη Ρεάλ, θυμίσου τη Γιουβέντους παλιότερα. Αλλά το πιο σημαντικό θυμίσου πόσες φορές έχουν κάψει τη Μπάρτσα στο παρελθόν...
Καλό τελικό να έχουμε...
Kalos o arnhs alla den kanei omada monos tou.
El mago es uno y esta el mejor jugador del pie en el mundo!
R O N A N D I N H O!!!!
kai para8eto merika apodeiktika stoixeia.
PS:an exete provlhmata me thn kardia sas parakalo na mhn parakolou8hsete ta epomena filmakia giati mporei na prokalesoun entones sygkiniseis...
EDO (http://www.metacafe.com/watch/87520/ronaldinho_movie/)
kai edo (http://www.metacafe.com/watch/115377/ronaldinho_all_the_way/)
Alla kai edo (http://www.metacafe.com/watch/91349/ronaldinho_just_too_good/)
alximistis
04/05/2006, 11:21
Ανεξαρτήτως ομάδας και συμπάθειας...
θα ήταν αδικία για το ποδόσφαιρο ως άθλημα να μην φτάσει τελικό αυτή η ομάδα. Και αυτός ο απίστευτος σούπερ παίκτης!
"El mago" όπως πολώ σωστά ειπώθηκε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Προσωπικά θέλω Μπάρτσα γιατί είναι σαφώς καλύτερη ομάδα αλλά κι επειδή η Άρσεναλ κατά τη γνώμη μου παίζει εντελώς αντιποδόσφαιρο. Σπαστικό τσούκου-τσούκου!
Ποτέ δεν ξέρεις όμως κυρίως λόγω του... αρνιού αλλά και μερικών ακόμα (Φαμπρέγκας, Πιρές, κ.λπ).
"mallon 2 giati pige me tin aksia tis teliko kai oxi me sproximo"
Ούτε η Μπάρτσα πήγε με σπρώξιμο... δηλαδή όχι εντελώς για να είμαστε τίμιοι. Αλλά κάθε μεγάλη ομάδα παίρνει τα σφυρίγματα της.
Θυμίσου τη Ρεάλ, θυμίσου τη Γιουβέντους παλιότερα. Αλλά το πιο σημαντικό θυμίσου πόσες φορές έχουν κάψει τη Μπάρτσα στο παρελθόν...
Καλό τελικό να έχουμε...
den antilegw alla ayto to na to parei me to stanio me xalaei afantasta..
Endeiktika sou anaferw kokkini + penalnti me benfica, akyrw8en goal milan ktl.
MIKE_16V
04/05/2006, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Arsenal :beer:
Κοιτα που θα συμφωνησουμε, για πρωτη φορα:lol: :lol:
ARSENAL RULEZZZZZZZ
PeterMurphy
04/05/2006, 12:24
O Rona toys exe monos toy..kalo einai oi alloi 10 na meinoyn Ispania..:smokin:
alximistis
04/05/2006, 13:15
Το σημαντικό για μας είναι νομίζω να δούμε μπάλα. Θέαμα.
Τώρα για τα υπόλοιπα...
"den antilegw alla ayto to na to parei me to stanio me xalaei afantasta..
Endeiktika sou anaferw kokkini + penalnti me benfica, akyrw8en goal milan ktl."
Θα ήμουνα άσχετος άμα σου έλεγα ότι δεν έγινε έτσι. Αν και για το ακυρωθέν γκολ της Μίλαν έχω μία πολύ μικρή υποψία ότι κάτι έγινε πολύ νωρίτερα κι αυτό έδωσε ο Γερμανός.
Πάντως ναι όντως σπρώχτηκε η Μπάρτσα.
Σκέψου πάντως και το άλλο.
Η Ουέφα ενδιαφέρεται να έρθει κόσμος στο γήπεδο να στηθούν στις τηλεόράσεις τους να πέσουν διαφημίσεις. Ο "Μάγος" και η παρέα του είναι σούπερ μαγνήτης για όλα αυτά...
"O Rona toys exe monos toy..kalo einai oi alloi 10 na meinoyn Ispania.."
Μην υποτιμάτε τους Άγγλους ποτέ!!! Ποτέ!!!
Είναι ικανοί για τρελά πράγματα. Σκεφτείτε μόνο το Μίλαν-Λίβερπουλ...
dukeandthecity
04/05/2006, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
.......... Σκεφτείτε μόνο το Μίλαν-Λίβερπουλ...
Αλλο λιβερποολ και αλλο Arss_enal
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Αλλο λιβερποολ και αλλο Arss_enal
για την Άρσεναλ τη να πουμε ...μια ομάδα looser με τα όλα της....λόγω συγκυριών κυρίως κατάφερε να φτάσει στον τελικό...απέναντι σε μια πεθαμένη ρεάλ πέρασε με τα χίλια ζόρια και αφού οι άλλοι τα έχανα με κενό τέρμα (μέσα στη Μαδρίτη δεν έδωσαν δύο πέναλντι στη Ρεάλ)
πολύ λένε ότι παίζει επιθετικά και δεν ξέρει από σκοπιμότητες....
αλλά αν είναι έτσι τι ήταν αυτό απέναντι στην Βιγιαρεάλ?????10 παίχτες στην μεγάλη περιοχή για 90 λεπτά....έλεος....
από παίχτες?μόνος ένας πραγματικά μεγάλος παίχτης....ο Ανρί...
πάμε στην Μπαρτσελόνα...πραγματικά μεγάλη ομάδα, τρομερής ποιότητας παίχτες αλλά απίστευτα looser και αυτοί...όταν έγιναν φαβορί αποδείχτηκε ότι δεν είχαν το χαρακτήρα να σηκώσουν την ταμπέλα....μέσα στη Μίλαν μπορουσαν να είχαν βάλει 3 γκολ και καθόντουσαν κ έπαιζαν πασούλες φοβούμενοι μην φάνε γκολ σε αντεπίθεση...νοοτροπία μικρής ομάδας (αλήθεια έχετε δει πότέ τη Ρεάλ να το κάνει αυτό???)
μέσα στο Νόυ Καμπ μία από τα ίδια...πολύ προσεκτικό ποδόσφαιρο για να πάμε στον τελικό (και με την βοήθεια της διαιτησίας βέβαια)....αν είσαι ομαδάρα παίξε μπάλα και ρίξε τρία γκολ στη γερασμένη Μίλαν....έλεος παίζεις με αριστερό εξτρεμ τον Ροναλντίνιο και οι άλλοι έχουν σε αυτή την πλευρά για δεξί μπακ τον ΣΤΑΜ ....και η ομάδα παίζει πασούλες στο κέντρο...looserrrrr
Αυτά....
Φετος στον τελικο παιζουν 2 απο τις πιο αντιπαθητικες μου ομαδες στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο!
Βεβαια οφειλω να πω οτι η barcelona παιζει σιγουρα το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ευρωπη αυτην τη στιγμη και κανενας δεν θα εχει να πει τιποτα εαν το κατακτησει!
Απο την αλλη η arsenal με την φετινη της αποδοση φαινεται πως εδιωξε απο πανω της για τα καλα τον χαρακτηρισμο της looser ομαδας στην ευρωπη και πιστευω πως ειναι ικανη για ολα στον τελικο.ΟΛΑ ειναι ανοιχτα σε αυτον τον τελικο με ενα μικρο προβαδισμα στην barcelona.
Ευχομαι να παιχτει ωραια μπαλα και δεν με ενδιαφερει ο νικητης αν και πατροπαραδοτα ειμαι με τους πιο αδυνατους
BARCELONA!!! Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η BARCA. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
Chemical
12/05/2006, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georg_
BARCELONA!!! Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Η BARCA. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
Γιατί είναι δυνατον να υποστηρίξει κανείς αυτό το τσίρκο;;;
Arsenal
και προς υποστήριξη να σημειωθεί ότι:
1) Η Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη ήταν για πολλά γκολ. Έχε χάρη που ο Κασίγιας ήταν σε μεγάλη μέρα και πήρε την ομάδα πάνω του τότε αλλιώς ούτε τον κόπο να ανέβουν στο Λονδίνο δεν θα έκαναν...
2) Και η Γιουβέντους "πεθαμένη" ήταν; Δε νομίζω..
3) Η Arsenal έχει παθητικό 2 γκολ στο Champions League. Συνεπώς δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολος στόχος για τη Μπαρτσελόνα.
Αντε και καλό τελικό να δούμε.. :beer:
και.... GO GUNNERS!!:a012:
17 Μαΐου εδώ θα είμαστε. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια τυχερή η Arsenal. Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers (Με κορυφαία looser την Εθνική Αγγλίας).
H.A.Balafoutre
13/05/2006, 13:54
Freedom for Catalunya. Viva Barca.
Ευχαριστούμε τα αγγλάκια που ευφεύραν το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά ας αφήσουμε καλύτερα τους βραζιλιάνους να το κλοτσάνε το τόπι κι ας είναι αντιτηλεοπτική η οδοντοστοιχεία τους.
Άλλωστε το χαμόγελο αστράφτει αφού πρώτα φτάσει η μπάλα στο πλεχτό και μεσολαβίσουν ένα σωρό μαγικά.......
Υ.Γ. αν και πέρυσι ο καλύτερος τελικός όλων ήταν με αγγλική ομάδα στο γήπεδο, το αντιπαρέρχομαι διότι ήταν η Liverpool.:D
Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά
:confused: :confused: :confused: :uplate: :confused: :confused: :eyepop: :alien: :a029: :a53: :a56:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ?
Ναι.
17 . Πάντως συνεχίζω να απορώ μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες,
Ναι.
GeorgeFZR
13/05/2006, 16:48
:D :D :D :D :wave2:
47790
17 Μαΐου εδώ θα είμαστε. Δεν μπορεί να είναι συνέχεια τυχερή η Arsenal. Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers (Με κορυφαία looser την Εθνική Αγγλίας).
κανεις μεγαλο λαθος φιλε εαν θεωρεις οτι οι αγγλοι παιζουν το πιο βαρετο ποδοσφαιρο.(και ειδικα η εθνικη τους)
θα σου φρεσκαρω την μνημη στα 2 τελευταια μουντιαλ
στο μουντιαλ του 2002 καλυτερο ματς ηταν το βραζιλια-αγγλια
στο μουντιαλ του 98 καλυτερο ματς ηταν το αργεντινη-αγγλια
Για να μην σε παω παλαιοτερα 88 με μαραντονα και πολλα αλλα ακομα και σε συλλογικο επιπεδο οι αγγλοι παιζουν παντα αυτο που ξερουν(τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο)δεν προσαρμοζουν το παιχνιδι τους πανω στο παιχνιδι των αντιπαλων(βλεπε ιταλια)απλα παιζουν την μπαλα τους.
Γι' αυτο ανεξαρτητα με ποιον εισαι στον τελικο,δεν εχεις δικιο για τους αγγλους
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
κανεις μεγαλο λαθος φιλε εαν θεωρεις οτι οι αγγλοι παιζουν το πιο βαρετο ποδοσφαιρο.(και ειδικα η εθνικη τους)
θα σου φρεσκαρω την μνημη στα 2 τελευταια μουντιαλ
στο μουντιαλ του 2002 καλυτερο ματς ηταν το βραζιλια-αγγλια
στο μουντιαλ του 98 καλυτερο ματς ηταν το αργεντινη-αγγλια
Για να μην σε παω παλαιοτερα 88 με μαραντονα και πολλα αλλα ακομα και σε συλλογικο επιπεδο οι αγγλοι παιζουν παντα αυτο που ξερουν(τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο)δεν προσαρμοζουν το παιχνιδι τους πανω στο παιχνιδι των αντιπαλων(βλεπε ιταλια)απλα παιζουν την μπαλα τους.
Γι' αυτο ανεξαρτητα με ποιον εισαι στον τελικο,δεν εχεις δικιο για τους αγγλους
:wave2:
μην το παλευεις φιλε,
εδω μεσα πρεπει να λεμε τα αυτονοητα μερικες φορες...:hypnotize
ΧΑΛΑΡΑ το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο κ το πιο θεαματικο του κοσμου...:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
μην το παλευεις φιλε,
ΧΑΛΑΡΑ το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο κ το πιο θεαματικο του κοσμου...:smokin:
+1000:beer:
nickmonstro
13/05/2006, 22:40
μην το παλευεις φιλε,
ΧΑΛΑΡΑ το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο κ το πιο θεαματικο του κοσμου...:smokin: Σας χαιρετω ολους! Να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ανοιξα αυτη την συζητησουλα.Πιστευω οτι οσο αναφορα τον τελικο η καθε ομαδα εχει και απο ενα πλεονεκτημα εναντια στην αλλη και εξηγουμαι...θεωρω οτι ισως η αρσεναλ να πλεονεκτει στην αμυνα σε σχεση με την μπαρτσα.Aπο την αλλη η μπαρτσελονα εχει πλεονεκτημα στην επιθεση.Εαν η Αρσεναλ καταφερει να εκμεταλλευτει αυτην την αδυναμια της μπαρτσα μπορει να το κατακτησει το τροπαιο.Μην ξεχναμε οτι και η αρσεναλ εχει πολυ καλη επιθετικη γραμμη και μπορει να κανει την ζημια σε οποιαδηποτε ομαδα!Ομως εχω την εντυπωση οτι αν η μπαρτσελονα θελησει να ανεβασει ταχυτητα καποια στιγμη δυσκολα θα καταφερει η αρσεναλ να την σταματησει.Μακαρι να δουμε εναν πολυ καλο τελικο!!!Παντως για τα πρωταθληματα που λεγατε το αγγλικο τα τελευταια χρονια εχει ανεβει και εχει καταφερει να ειναι ισαξιο με το ισπανικο.Αυτα τα δυο ειναι τα κορυφαια πρωταθληματα και απο αποψη θεαματος αλλα και απο τους παιχταραδες που παιζουν εκει!!!Το γελιο ειναι οτι εγω υποστηριζω Μπαρτσελονα και ο αδελφος μου ειναι φανατικος Αρσεναλ και εχουν αρχισει επικες διαμαχες στο σπιτι!!!αυτα.....:wave2:
alximistis
13/05/2006, 23:27
Πως είπατε;;;;;
"Πάντως συνεχίζω να απορώ πως μπορεί κάποιος να υποστηρίζει Αγγλικές ομάδες, παίζουν το πιο βαρετό ποδόσφαιρο με διαφορά και είναι και loosers"
Loosers είπατε;;;
Από που βγαίνει αυτό το... καταπληκτικό συμπέρασμα φίλε μου;
Γιοα ρίξε μια ματιά στα κύπελλα Ευρώπης συνολικά και θα δεις ότι οι Άγγλοι είναι δεύτεροι μετά τους Ιταλούς.
Όσο για το βαρετό ποδόσφαιρο η απάντηση δόθηκε σήμερα!
6 γκολ σε τελικό κυπέλου 3-3 και τελικά το πήρε η Λίβερπουλ στα πέναλτι. Από τη Γουέστ Χαμ που με το ζόρι βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις.
Αν δεν είναι αυτό θέαμα και έκπληξη τι είναι;
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Την Τετάρτη θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.
alximistis
13/05/2006, 23:51
Ξέρω άσχετο αλλά...
Θα ΣΚΑΣΩ αν δεν το βάλω!!!
YOU WILL NEVER WALK ALONE...
47804
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Την Τετάρτη θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος.
Δεν σου ειπαμε ρε αρχηγε ποιος θα κερδισει,μιλησαμε για το Βρετανικο ποδοσφαιρο.
Εγω δεν ειμαι με την arsenal αλλα ουτε και με την barcelona απλα δεν γουσταρω στο βωμο της πορωσης και του φανατισμου να ακουγωνται πραγματα που δεν ισχυουν.
Δεν γουστάρω το Αγγλικό ποδόσφαιρο και τους Άγγλους γενικότερα. Προτιμώ το Λατίνο-Αμερικάνικο ποδόσφαιρο που έχει περισσότερη τεχνική. Στο μουντιάλ θα φανεί ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Δεν γουστάρω το Αγγλικό ποδόσφαιρο και τους Άγγλους γενικότερα. Προτιμώ το Λατίνο-Αμερικάνικο ποδόσφαιρο που έχει περισσότερη τεχνική. Στο μουντιάλ θα φανεί ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
ρε συ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,δεν το κανω επιτηδες αλλα δεν μπορω να μην απανταω...
αυτα που λες τα λενε τα παιδακια της 5ης δημοτικου που διαβαζουνε τα σαινια!:hypnotize
εχεις παρακολουθησει ποτε σου copa america?:confused:
τι τεχνικες κ @@ μεντολες,εκει γινεται χαμος στο ισωμα!!!!
η μπαλα δεν πεφτει κατω καθολου:dizzy:!!!!
μεχρι να φτασει μετα απο 20 κεφαλιες κ 30 στραβοκλοτσιες ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ σε καποιον που ειναι σε αποσταση μικροτερη των 40 μετρων απο τερμα,οπου θα δοκιμασει το ποδι του χωρις κοντρολ,κ αν σταθει τυχερος θα μας δειχνουν στις ειδησεις το επομενο βραδυ
''ενα ακομα γκολ απο αυτα που μονο οι μαγοι της μπαλας βαζουν...''
χαιρω πολυ...
μεγαλος μυθος αυτος,οι λατινοαμερικανοι(καποιοι τουλαχιστον) μπορει να ειναι μπαλαδοροι αλλα το πρωταθλημα τους ειναι για τα μπαζα...
[Παντως για τα πρωταθληματα που λεγατε το αγγλικο τα τελευταια χρονια εχει ανεβει και εχει καταφερει να ειναι ισαξιο με το ισπανικο.Αυτα τα δυο ειναι τα κορυφαια πρωταθληματα και απο αποψη θεαματος αλλα και απο τους παιχταραδες που παιζουν εκει!!!Το γελιο ειναι οτι εγω υποστηριζω Μπαρτσελονα και ο αδελφος μου ειναι φανατικος Αρσεναλ και εχουν αρχισει επικες διαμαχες στο σπιτι!!!αυτα.....]
επισης nick,το αγγλικο πρωταθλημα ηταν ανεκαθεν το κορυφαιο,δεν ανεβαινει τωρα,το ισπανικο ειναι αυτο που ανεβηκε(κυριως σε ονοματα) πολυ την τελευταια δεκαετια...
κ αγγλικο πρωταθλημα χωρις :beer: :beer: :beer: δεν παει...
(ρωτηστε κ τον φιλο του αλχιμιστι τον fowler:rotflmao: :rotflmao: )
οποτε cheers mates:beer: :beer: :beer:
Επίσης άλλο θέμα οι εθνικές ομάδες και άλλο οι σύλλογοι ξεχωριστά...
@(όποιον το ανέφερε)
Αν κάποιος δε γουστάρει τους Άγγλους δε θα 'χει πρόβλημα με την Arsenal..! Ένα - δυο είχε βασικούς (Cambell, Cole) και αυτοί είναι τραυματίες εδώ και πολύ καιρό (Θεραπεύτικαν βέβαια, αλλά σιγά μη παίξουν στον τελικό). Εκτός βέβαια αν δε γουστάρει και τους Γάλλους...:sick:
Τελικά αν το δει κανείς οπαδικά δεν έχει σημασία ποιός είναι καλύτερος, ποιός παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο κλπ... Π.χ. η εθνική μας και καλύτερη δεν ήταν και αντιποδόσφαιρο έπαιζε αλλά ποιός θα πει ότι δεν του άρεσε που πήραμε το ευρωπαικό;
Και στον αθλητισμό γενικότερα και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Γι' αυτό γίνονται και οι αγώνες. Αλλιώς θα μετρούσαμε ποιός έχει καλύτερη ομάδα/παίκτες/προπονητή κλπ και τα αποτελέσματα θα 'βγαίναν στα χαρτιά..
Τεσπα, κοντός ψαλμός...
Gunners for glory λέμε!!
:beer:
nickmonstro
14/05/2006, 22:17
ρε συ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,δεν το κανω επιτηδες αλλα δεν μπορω να μην απανταω...
αυτα που λες τα λενε τα παιδακια της 5ης δημοτικου που διαβαζουνε τα σαινια!:hypnotize
εχεις παρακολουθησει ποτε σου copa america?:confused:
τι τεχνικες κ @@ μεντολες,εκει γινεται χαμος στο ισωμα!!!!
η μπαλα δεν πεφτει κατω καθολου:dizzy:!!!!
μεχρι να φτασει μετα απο 20 κεφαλιες κ 30 στραβοκλοτσιες ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΕΣ σε καποιον που ειναι σε αποσταση μικροτερη των 40 μετρων απο τερμα,οπου θα δοκιμασει το ποδι του χωρις κοντρολ,κ αν σταθει τυχερος θα μας δειχνουν στις ειδησεις το επομενο βραδυ
''ενα ακομα γκολ απο αυτα που μονο οι μαγοι της μπαλας βαζουν...''
χαιρω πολυ...
μεγαλος μυθος αυτος,οι λατινοαμερικανοι(καποιοι τουλαχιστον) μπορει να ειναι μπαλαδοροι αλλα το πρωταθλημα τους ειναι για τα μπαζα...
επισης nick,το αγγλικο πρωταθλημα ηταν ανεκαθεν το κορυφαιο,δεν ανεβαινει τωρα,το ισπανικο ειναι αυτο που ανεβηκε(κυριως σε ονοματα) πολυ την τελευταια δεκαετια...
κ αγγλικο πρωταθλημα χωρις :beer: :beer: :beer: δεν παει...
(ρωτηστε κ τον φιλο του αλχιμιστι τον fowler:rotflmao: :rotflmao: )
οποτε cheers mates:beer: :beer: :beer: Ισως να εκανα λαθος!αλλα απλα εγω σε καποια φαση το βαρεθηκα το αγγλικο γιατι η κακομοιρη η μπαλιτσα δεν ελεγε να πεσει κατω!πλεον ομως εχω παρατηρησει οτι αυτο δεν συμβαινει και μπορω να το παρακολουθησω παλι!:wave2:
Οι Λατινο-Αμερικάνοι παίκτες είναι οι καλύτεροι. Το πρωτάθλημα τους είναι πολύ σκληρό αλλά βγάζει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Η ποιότητα των Άγγλων παικτών φαίνεται απο τις επιτυχίες τους όταν παίρνουν μεταγραφή σε ομάδες εκτός Αγγλίας. Πόσοι Άγγλοι παίκτες κάνουν επιτυχημένη καριέρα εκτός Αγγλίας??
Τι Λατινο-Αμερικάνικο ποδόσφαιρο λέτε τώρα???
Έχουν λεφτά να κρατήσουν τα ταλέντα εκεί νομίζετε? Όλοι Ευρώπη έρχονται.
Ψηφίζω Barcelona!!!
2 μέρες ακόμη
:a014: :a014: :a014:
alximistis
16/05/2006, 00:01
Ψιτ ε!
Το θέμα μας είναι πως είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο και αν είναι ανώτερο από τα άλλα ή τι θα γίνει αύριο;;;
Αλλά επειδή γουστάρω το μπλα-μπλα...
"Πόσοι Άγγλοι παίκτες κάνουν επιτυχημένη καριέρα εκτός Αγγλίας??"
Δεν έχεις άδικο σε αυτό όντως ισχύει αλλά σκέψου και πόσο δύσκολα αφήνουν το νησί τους οι Άγγλοι...
"το αγγλικο πρωταθλημα ηταν ανεκαθεν το κορυφαιο,δεν ανεβαινει τωρα,το ισπανικο ειναι αυτο που ανεβηκε(κυριως σε ονοματα) πολυ την τελευταια δεκαετια..."
Χμμμ... δεν είναι ακριβώς έτσι.
Όντως το αγγλικό ήταν το καλύτερο όμως έφαγαν τρελή ήττα με το Χέιζελ. Έμειναν πολύ πίσω πάρα πολύ και τώρα προσαρμόζονται. Τα τελευταία χρόνια.
Δες όμως τι γίνεται την τελευταία τριετία.
Λίβερπουλ πρωταθλήτρια, Άρσεναλ τελικό Τσέλσι πολύ ψηλά... και η Λίβερπουλ ειδικά δεν έχει ούτε το μισό μπάτζετ της Μπάρτσα.
Γι' αυτό...
48042
Οι Λατινο-Αμερικάνοι παίκτες είναι οι καλύτεροι. Το πρωτάθλημα τους είναι πολύ σκληρό αλλά βγάζει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Η ποιότητα των Άγγλων παικτών φαίνεται απο τις επιτυχίες τους όταν παίρνουν μεταγραφή σε ομάδες εκτός Αγγλίας. Πόσοι Άγγλοι παίκτες κάνουν επιτυχημένη καριέρα εκτός Αγγλίας??
ρε φιλαρακι εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!!!!!
(δεν εχει και πολυ αδικο ο tool που λεει για τα σαινια)
ΔΕΝ σου ειπα οτι ειμαι λατρης των Αγγλων παιχτων,ουτε σου ειπα οτι ειναι καλυτεροι των λατινοαμερικανων.εγω ειμαι λατρης του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και δεν μπορω να ακουω μ@λακιες του στυλ οι αγγλοι δεν ξερουν μπαλα,ειναι ξυλοκοποι,looser κτλ.
το να λες οτι εισαι με την barcelona και θα δειτε ποιος θα το παρει σε δυο μερες κτλ,χαιρω πολυ!!! το φαβορι ειναι η barca και το ξερουμε ολοι,τι θα μου πεις μετα οτι δικαιωθηκες?:confused: ξαναχαιρω πολυ!
Απλα μην φανατιζεσαι για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο,δεν του αξιζει!
Αυτες τις αποψεις κρατα τες για εδω(καραισκακη,νεαπολη,τουμπα)και ασε εμας τους υπολοιπους να σχολιασουμε το παιχνιδακι με επιχειρηματα!!
και που ηθελες να παει να παιξει ο Αγγλος ο ποδοσφαιριστης,στην colo colo :confused: Αφου τα συμβολαια που παιζουν στην αγγλια ακομα και στις μικροτερες κατηγοριες ειναι μεγαλητερα απο αυτα που παιζουν στην λατινικη αμερικη.
Γιατι νομιζεις πως ξενιτευτηκαν ολοι οι λατινιαμερικανοι,επειδη τους αρεσαν τα μουτρα μας :confused: Τα φραγκα ειναι στην μεση
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
ρε φιλαρακι εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα!!!!!
(δεν εχει και πολυ αδικο ο tool που λεει για τα σαινια)
ΔΕΝ σου ειπα οτι ειμαι λατρης των Αγγλων παιχτων,ουτε σου ειπα οτι ειναι καλυτεροι των λατινοαμερικανων.εγω ειμαι λατρης του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και δεν μπορω να ακουω μ@λακιες του στυλ οι αγγλοι δεν ξερουν μπαλα,ειναι ξυλοκοποι,looser κτλ.
το να λες οτι εισαι με την barcelona και θα δειτε ποιος θα το παρει σε δυο μερες κτλ,χαιρω πολυ!!! το φαβορι ειναι η barca και το ξερουμε ολοι,τι θα μου πεις μετα οτι δικαιωθηκες?:confused: ξαναχαιρω πολυ!
Απλα μην φανατιζεσαι για το ευρωπαικο ποδοσφαιρο,δεν του αξιζει!
Αυτες τις αποψεις κρατα τες για εδω(καραισκακη,νεαπολη,τουμπα)και ασε εμας τους υπολοιπους να σχολιασουμε το παιχνιδακι με επιχειρηματα!!
και που ηθελες να παει να παιξει ο Αγγλος ο ποδοσφαιριστης,στην colo colo :confused: Αφου τα συμβολαια που παιζουν στην αγγλια ακομα και στις μικροτερες κατηγοριες ειναι μεγαλητερα απο αυτα που παιζουν στην λατινικη αμερικη.
Γιατι νομιζεις πως ξενιτευτηκαν ολοι οι λατινιαμερικανοι,επειδη τους αρεσαν τα μουτρα μας :confused: Τα φραγκα ειναι στην μεση
+1000 :a013:
Εγώ γουστάρω το Λατίνο-Αμερικάνικο στιλ παιχνιδιού που παίζεται κυρίως στην Ισπανία. Επίσης δεν πάω καθόλου τους Άγγλους και το ποδόσφαιρο τους. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα ότι έχω δίκιο. Απλά λέω ότι πιστεύω. Στο μουντιάλ θα δούμε ποιος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι το μόνο που έχει καταφέρει η εθνική Αγγλίας στο ποδόσφαιρο είναι ένας παγκόσμιος τίτλος πριν 40 χρόνια με αμφισβητούμενο γκολ στο τέλος εναντίον της Δ. Γερμανίας..
Chemical
16/05/2006, 12:22
Ακούστηκε τπτ ότι ο Σεφτσενκο φεύγει;;;;;; :( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
kleftes-pseytes-apatewnes-loosers vs. antipa8itikoi-loosers
xm... diskolo
mallon 2 giati pige me tin aksia tis teliko kai oxi me sproximo
+++++1000000000000
μεχρι και τον 2ο αγωνα με τη Μιλαν ειμουνα Μπαρτσελονα
μετα τα αισχη που ειδα και το σπρωξιμο, που δε χρειαζεται σε τετοιες ομαδες ξενερωσα απιστευτα
Αν και αγγλικη ομαδα δυσκολα υποστηριζω η Αρσεναλ ειναι η μονη που τα τελευταια χρονια παιζει μπαλα που διαφοροποιειται απο το αγγλικο στυλακι
Φορζα Αρσεναλ λοιπον!!!!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
16/05/2006, 13:40
Να το πάμε λίγο πιο αργά;...
Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε και συμπληρώστε..
Barchelona:
Παίκτες με φαντασία και απίστευτη τεχνική , που όμως δεν χαρακτηρίζονται απο το σύνολο τους, παρά απο εξάρσεις ταλέντου στο παιχνίδι τους.
Εκπληκτικοί επιθετικοί αυτοματισμοί και άμυνα στο κέντρο. Αδυναμία έχουν τα αμυντικά της άκρα (μιλάμε για επίπεδο Final CH.L. και οχι για εδώ συγκρίσεις) όπως και το οτι θέλει χώρο , για να παίξει ελεύθερα. Με την Μίλαν , είχε "πνιγεί" απο το ασφυκτικό pressing και την συνεχόμενη τρεχάλα πάνω κάτω.
Arsenal:
Ομάδα συμπαγής που κινείται με τον ίδιο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, με αιχμή κυρίως το αρνί... ε συγνώμη τον Ανρί , ήθελα να πώ.
Αν ακολουθήσει το μοντέλο ,"Μίλαν" σε στυλ παιχνιδιού, τότε οι Καταλανοί , θα έχουν πάρα πολύ δύσκολο βράδυ, μιας και σε σύγκριση Ανρί-Σεφτσένκο , ο πρώτος υπερέχει σε τεχνική και όγκο.
Αλήθεια ποιός θα τον φυλάξει στο ψηλό παιχνίδι, ειδικά αν αρχίσουν τις σέντρες φαρμάκι , οι Εγγλέζοι;
Είναι ενας αγώνας , για μένα, που απο την μια έχεις φαντασία-ταχύτητα-θεαματικό ποδόσφαιρο και απο την άλλη πειθαρχία-οργάνωση-σκυλίσιο πείσμα και ταχύτητα...
Μου θυμίζει έντονα κάτι τελικούς στο mundial μεταξύ Γερμανίας - Βραζίλιας, ή Γερμανίας - Αργεντινής (με Μαραντόνα, Ρουμενίγκε) που κολάγαμε στην οθόνη και δεν ξεκολάγαμε...
Αν πιάσουν αυτές οι ομάδες έστω και το 80% παιχνιδιού, τότε.......
Πίτσα, μπύρα, γιγαντο-οθόνη με projector και φυσικά την απαραίτητη καλή παρέα απο φίλους...
υπομονή, αύριο 20.45 είναι το παιχνίδι.
Gandalf
alximistis
16/05/2006, 16:57
Παιδιά συγνώμη που σας χαλάω την όρεξη αλλά ο τελικός παίζει να είναι μεγάλη μάπα!
Δεν λέω σίγουρα αλλά πολύ πιθανό. Και εξηγώ:
Οι παίκτες της Μπάρτσα θέλουν χώρο για να κινηθούν. Απόλυτα.
Θέλουν έστω και εκατοστά για να κάνουν τα μαγικά τους.
Η Άρσεναλ λογικά θα περιορίσει το χώρο στο... 0!
Αν το πετύχει γύρω στο 60 Ρόνα, Ετό και σία αλλά ειδικά οι δύο πρώτοι θα αρχίσουν να εκνευρίζονται. Κι αυτό θα φέρει νεύρα και σε όλη την ομάδα.
Οπότε οι Λονδρέζοι με τις οδηγίες του αχώνευτου αλλά πανέξυπνου Βενγκέρ θα θελήσει να κάνει και αυτό, να τους σπάσει τους... όρχεις.
Γι αυτό είπα από την αρχή ότι δεν είναι καθόλου εύκολο ματς.
Ο Βενγκέρ είναι μανούλα στο να σπάει αρχ...α και μου... τη δίνει... γκαμώτη!!!
Πάντως όπως και να χει...
"Πίτσα, μπύρα, γιγαντο-οθόνη με projector και φυσικά την απαραίτητη καλή παρέα απο φίλους..."
καλό ματς
"
h_m_akis
17/05/2006, 00:15
barca και παλι barca :a08: για να μινουμε αφωνοι απο θεαμα...
πραγματικα χεστικα για την αποτελεσματικοτητα των gay...εεε, sorry των Αγγλων ηθελα να πω :a43:
τι λετε ρε σεις για μια μοτο-μπαλαδορικη μαζωξη για τον αγωνα με πολλες μπυρες και πιτσες (και π@@τσες για τα χαμενα κανονακια) ???
:beer: :beer: :beer: :a014:
Ετοιμαστειτε, την ακονίζω και έρχομαι :lol:
48264
Pokermon
17/05/2006, 09:01
ελα ΤΙΓΚΑ ελα σε περιμενω ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!
ΑΡΝΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
alximistis
17/05/2006, 09:09
Όλοι σε ρυθμούς τελικού σήμερις...
Σύγκρουση... Γιγάντων!!!
Ο ρόνα...
48275
alximistis
17/05/2006, 09:16
και το... αρνί...
48277